POSTED IN Coronavaksiner

Dr. Peter McCullough:

Ni studier viser at HIV-tester blir positive etter covid-«vaksinering»

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Vigilant Fox

På Shannon Joy Show løftet den anerkjente kardiologen og epidemiologen Dr. Peter McCullough mange øyenbryn, da han kunne rapportere om at ni studier nå bekrefter at HIV-tester blir positive etter covid-«vaksinering» og smitten. Han presiserte at HIV-viruset ikke er der, noe som indikerer en falsk positiv, men den store bekymringen er immunsvikten etter covid-vaksinering.

Dr. McCullough siterte en studie fra 2022, fra Cleveland Clinic, som viste at personer som tok minst tre covid-injeksjoner, hadde opptil tre ganger større sannsynlighet for å få tilbakevendende covid-smitte enn uvaksinerte individer.

Dr. Peter McCullough

Forfatterne av studien uttalte: «Sammenhengen av økt risiko for å bli smittet av covid etter å ha fått flere covid-vaksiner i vår studie var uventet».

Dr. McCullough sa også at han var overbevist om at både covid og vaksinen forverrer immuniteten: «Jeg har blitt ganske overbevist om at covid i seg selv svekker immunforsvaret så vel som vaksinen. De fleste som tok vaksinen fikk covid, og tok vaksinen enda vaksinene ikke virker. De vaksinerte og som tidligere var smittet har enda dårligere immunforsvar».

Les mer om det falske positive HIV-fenomenet på Dr. McCulloughs Substack-side.

Fra Viligant Fox News, publisert 19 januar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker, oversikter og videointervju i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: HIV Tests Are Turning Positive After COVID-19 “Vaccination” and Infection, Nine Studies Report.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Problemet er at folk blander HIV og AIDS.

  HIV er et virus som på norsk heter Humant Immunsvikt-virus. AIDS er syndromet du kan utvikle hvis du blir infisert av HIV-viruset.

  På norsk heter AIDS «ervervet immunsvikt-syndrom». AIDS er altså et syndrom som har årsak i immunsvikt, ikke HIV-virus. HIV-viruset påførte immunsvikt som utviklet seg til immynsviktsyndrom.

  Hva om resultatet av vaksinering med mRNA-vaksiner gir samme resultat som en infeksjon av HIV-viruset? Hva om mRNA-vaksiner påfører oss immunsvikt?

  Da vil vi merke det akkurat som AIDS fra HIV: Det kommer snikende etter noen år, som diffuse plager. Etter hvert baller det på seg med stadig hyppigere og alvorligere infeksjoner, etter som immunforsvaret blir stadig mer svekket. Inntil vi, etter noen år, dør av eller kreft eller lungebetennelse.

  Svar
  • wasan Totland
   25 januar 2024 19:43

   Du er inne på noe der. Ser man bort ifra det påståtte viruset er det bare immunforsvaret som svikter etter at man har tatt gen tekologi-sprøytene. Jo flere sprøyter jo mer svekket immunforsvar. Mc Culloch burde høre på Kaufmann. Eller Yeadon, for den saks skyld. De har skjønt det.

   Svar
   • Luc Montagnier registrerte det samme som McCullough.
    Nå har vi en befolkning hvor 80-90 % har noe som opererer som HIV, og det er individuelt hvor lenge det tar før det tar knekken på hver enkelt. Helt som planlagt. Og de medskyldige legene later som de ikke skjønner noe som helst av sammenhengen. Elefanten fyller hele venteværelset.
    Og så ser det ut for leger med dårlig samvittighet og hodet under armen som noe naturlig forekommende.
    Eller som en «lege» sa til en bekjent som nesten døde av sprøyta:
    «Du hadde uflaks» , så empatisk! Men korrekt. UTRULLING er et passende ord for den russiske ruletten det var da alle brettet opp ermet, nesten alle, noen kan ha hatt flaks hvis de bare fikk en eller to i seg; de med boostere kan begynne å skrive testamente.

 • Da Elisabeth Kübler-Ross på 80-tallet hevdet hiv/AIDS var skapt av (U-)mennesker på laboratorium vegret jeg meg for å tro det mens homsevenner rundt meg døde som fluer; nå er det opplagt at hun hadde rett.
  AIDS var test-situasjon for det som rammer majoriteten nå. Homsene dengang gikk gjennom noe likt med det de u-«vaksinerte» har opplevd nå, med yrkesforbud og utestenging. Pariakaste.
  Ta en tur ut på gata. Alle hoster og nyser. Noen få, men stadig flere, begynner å skjønne hvorfor.
  Helsemyndigheter og leger og sykepleiere med blod på gummihanskene:
  bygg dere en bunker på et hemmelig sted! Før folket våkner.

  Svar
 • Betryggende at de nå er i gang med mrna-vaksine for ebolaviruset, og at Bill, WHO og co ikke kan styre sin begeistring for dette viruset. Det blir nok neste pandemi. Personlig velger jeg heller å dø av ebola, enn å ta mrna-vaksinen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Verden er i stor endring.

Russland har med et slag endret våpenkappløpet

Forrige innlegg

Kan de ikke regne?

Hvorfor Net Zero er umulig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.