POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norge, USA

Dr. Peter McCullough: «Vaksinen var verre enn borgekrigen.

Til nå mer enn 600000 døde.»

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Peter McCullough avgav vitneprov for Arizonas Lovgivende forsamling:

Vaksinen har til nå tatt livet av minst 600 000 i USA.

Påstandene springer ikke ut fra hans fantasi, men bygger på offisielle data. Vi skal ikke utdype det han hevder for det er et ganske enkelt regnestykke.

I 2021 ble det rapportert 9000 døde som følge av vaksinen. En vet fra før at underrapportering er på mellom 30 og 40 ganger, slik at velger en det laveste tallet 30, blir det faktiske antallet 270 000 døde. Han viser også til 2 andre undersøkelser fra USA som peker på tall av en lignende størrelsesorden. Tar en med tallene fra 2022 havner en rundt 600 000 døde USA-borgere.

Ifølge historiske data døde ca. 620 000 mennesker i borgerkrigen i USA.

Det kunne være av interesse å se hvilke tall vi står overfor i Norge. Bare ved å bruke samme regnestykke på norske forhold vil det dreie seg om rundt 10 000 mennesker. Overdødeligheten i Norge i denne perioden er i denne størrelsesorden.

Men det er strengt forbudt å stille spørsmål om vaksineringen er årsaken til økningen i dødelighet. Myndighetene vil ikke engang undersøke muligheten selv om det er den enkleste sak i verden. Vi har to store grupper: Vaksinerte og uvaksinerte. I tilknytning til alle dødsfall kan en sammenligne disse gruppene.

Vi forstår hva motstanden mot en slik undersøkelse bunner i. Blir noe slik bekreftet har vi en skandale for store deler av helsevesenet, mediene og våre politiske myndigheter. Store deler av befolkningen er lurt/presset til å ta en vaksine som viser seg å være noe helt annet enn det som ble fortalt.

Det hadde vel vært greit å få avkreftet spørsmålet for å få unna slike spekulasjoner som dette – eller…

Knut Lindtner
Redaktør

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Josefine Bru
  10 juni 2023 15:28

  Norske tal når det gjeld «vaksine»-døde kan lesast mellom linjene. FHI publiserte 8.juni ein rapport med tittelen «Betydelig overdødelighet i Norge i 2022». Overdødelegheita er på 11,5%, men visstnok låg i eit internasjonalt perspektiv. 11,5% overdødelegheit tilsvarer 4682 fleire dødsfall enn forventa.

  FHI skriv vidare:

  «For årene 2020 og 2021 som helhet er dødeligheten innenfor det som er forventet. I 2021 var det imidlertid lavere dødelighet enn forventet første halvår, og høyere enn forventet siste halvår.»

  Fyrste halvdel av 2021 var mindretalet «fullvaksinerte», medan i siste halvdel var fleirtalet «fullvaksinerte». Ringjer det ei bjølle her?

  Tidlegare FHI-direktør Camilla Stoltenberg har følgjande kommentar:

  «Covid-19-assosierte dødsfall står for en stor andel av overdødeligheten.»

  Og «vaksinane» er utan tvil assosiert med Covid-19. Utifrå dette kan ein konkludere med at det i 2022 kan ha døydd nesten fem tusen nordmenn av «vaksinane».

  Link til rapporten her: https://www.fhi.no/nyheter/2023/betydelig-overdodelighet-i-norge-i-2022/

  mvh Josefine Bru, konstituert redaktør i Saksyndig

  Svar
 • Det dør nå stadig folk brått og uventet, både i Norge og ellers i verden. 1. juni ble en person i Drammen meldt savnet av sin familie etter at vedkommende ikke kom tilbake etter en gåtur som skulle ta en times tid. Etter en ganske kort leteaksjon, ble vedkommende funnet død under utsiktspunktet Knabben. Politiet vet ikke hva som har skjedd. Personen bærer tydeligvis ikke preg av å ha blitt drept. Det later heller ikke til at personen har slått seg ihjel i en fallulykke.
  Morgenen 6. juni blir en kvinne i 30-årene funnet død på en adresse på Stord. Dødsfallet betegnes som mistenkelig siden det ikke foreliggen noen åpenbar dødsårsak; etter få dager endres status til «intet staffbart». I disse og lignende saker sier politiet at de jobber bredt og har flere hypoteser; men jeg er ganske sikker på at de galant ignorerer den faktisk mest interessante/nærliggende hypotesen: kan dødsfallen skyldes koronavaksinen? Om disse personene var vaksinerte, kan man slett ikke utelukke at dødsfallene var vaksineindusert.

  Tilfeller som dette går fort folk hus forbi. De går under radaren fordi de får så liten medieomtale. Når en person blir funnet død som følge av en opplagt kriminell handling, slås det stort opp. Men når en person «bare» blir funnet død uten en åpenbar dødsårsak, hører man gjerne ikke noe mer om det.

  Jeg vil imidlertid betegne det som særdeles kriminelt hvis/når en person plutselig dør som følge av en påprakket «trygg og effektiv» vaksine – som slett ikke er trygg og effektiv…..

  Svar
 • Mark Zuckerberg, kongen av sosiale medier..facebook: ‘De ba oss om å sensurere en haug med saker rundt COVID som viste seg å være sanne’. Dette skriver Steigan. Flott av Zucker å gå ut med dette, men dette viste jo de som har unngått vaksinen for lenge siden. Facebook har definitivt vært en del av problemet. Å komme krypende nå kan nesten bare bety en ting, det kommer et oppgjør mot covid løgnen, de store må posisjonere seg. For de som har sprøytet giften inn i kroppen er det uansett en mager trøst, men uansett vil det være et snev av rettferdighet om flere av de som har pushet dette havner i fengsel, gjerne på livstid, selv om jeg ikke helt tror på det.

  Svar
 • «Store deler av befolkningen er lurt/presset til å ta en vaksine som viser seg å være noe helt annet enn det som ble fortalt.»

  Og innbyggerne ble også lurt presset til å bruke munnbind og Antibac, som kan hjelpe mot bakterier men ikke virus. – Men derimot fører bruk av munnbind til oppblomstring av luftveisinnfeksjoner, og Antibac til hudproblemer/infeksjoner fordi hudbarrieren mot bakterier kan bli ødelagt/forstyrret. Kjent kunnskap.
  Et nedstengt smånæringsliv og forbud mot å ta farvel med sine kjære på det siste, var (kun) to andre tragiske konsekvenser av hysteriet.

  De ansvarlige er for mektige til å bli stilt til ansvar for overgrepene.

  Svar
 • Fekk Erna råd om nedstengning av Bill Gates? No hemmeligstempla i seksti år.

  Etter to år med Covid-diktatur og terror mot folket sa ho det var ei slags samfunnsplikt å ta vaksinen. Er ho dum eller vond?

  Og no er forakten mot Støre så stor at folk vil ha covidtyrannen Erna tilbake? Stakkars folk.

  Svar
 • Einar Vaagland
  13 juni 2023 9:49

  Faktasjekk.
  … 2853 personer døde av covid-19 i 2022 – mot 864 året før – og fem dødsfall er registrert på grunn av covid-vaksinen…
  https://sykepleien.no/2023/06/kraftig-okning-i-antall-dode-i-fjor

  Svar
 • «Myndighetene vil ikke engang undersøke muligheten selv om det er den enkleste sak i verden. »

  Skal dette bli en ny praksis i vårt rettsvesen; – at at den antatte forbryteren etterforskes sin egen forbrytelse ? ;-)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Alternative medier versus MSM:

Derimot – En viktig avis og debattforum.

Forrige innlegg

Statsministeren gir
julemat til mediene

Støre —
glemt at du er norsk statsminister,
ikke EUs og USAs stattholder ?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.