POSTED IN Klima

Dr. Patrick Moore:

«Klimakrisen» er fullstendig oppdiktet.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

Det er ingenting uvanlig med dagens klima, og «klimakatastrofen» er «fullstendig oppdiktet fra starten», sier Greenpeace-grunnlegger Patrick Moore i et intervju med The Bolt Report på Sky News. Det er en uvitenskapelig svindel som har som mål å tjene penger, hevder han.

Det er i et intervju med Sky News at Greenpeace-medgründer Patrick Moore, som har en doktorgrad i økologi, oppsummerer den såkalte klimakrisen. Moore har forlatt den etablerte grønne bevegelsen fordi den ifølge ham ikke lenger er seriøs. Den beskjeftiger seg med propaganda og trusler.

Ifølge Moore – som skrev boken «Fake Invisible Catastrophes and Threats of Doom» – handler det egentlig om en klimaindustri, som handler om å tjene penger. Han kaller «klimakatastrofen» noe som er «helt oppdiktet fra begynnelsen».

– Klimaet har alltid endret seg og vil alltid gjøre det, fortsetter han i Sky News. Klimaet har vært i endring helt siden jorden ble dannet. Det fortsetter å endre seg, og ingenting som skjer i det globale klimaet i dag som er noe utenom det vanlige i denne mellomistidperioden kalt holocen som vi er inne i nå.

– Begynnelsen på den menneskelige sivilisasjonen kom med denne mellomistiden, og temperaturen og været under denne mellomistiden var noen ganger mye mer ekstrem enn den er i dag. Dette er en relativt godartet tid for den moderne æra av klima og vær.

Så hva handler klimaskrekken egentlig om? Penger. Og dette gjøres ved å fabrikkere «usynlige» trusler som karbondioksid, som ingen kan se og hvis konsekvenser hevdes å ligge i fremtiden, slik at ingen egentlig kan oppfatte dem.

Det er perfekt hvis du vil skremme folk. Og for å styre fortellingen kontrollerer de sosiale medier med sensur og partiske «faktasjekkere». Ifølge Moore er faktasjekkerne til internettgigantene «posører» som mangler ekspertise og ikke vet hva de snakker om. – Observasjon og verifikasjon av den observasjonen er grunnlaget for vitenskapen, sier han. Men publikum kan ikke verifisere det klimaalarmistene hevder.

– Så de er avhengige av aktivister, media, politikere og forskere som går på statlige tilskudd, forklarer Patrick Moore videre. Alle disse menneskene lever av dette. Det dreier seg om mange milliarder dollar. Så de vil at vi skal tro på skremmehistoriene deres. For hvis det ikke var skummelt, ville det ikke vært i avisene, vært den store snakkisen eller frembringe «Green New Deals», vind- og solparker som svikter og forårsaker strømbrudd rundt om i verden. Når det kommer til fornybar energi, er det billioner av dollar. Ifølge Patrick Moore er vind- og solkraft utelukkende basert på tvang og statlige subsidier.

Klimaalarmister hevder også at antallet isbjørner reduseres på grunn av klimaendringer. Dette er helt usant, ifølge Moore. De begynte imidlertid å avta på 1970-tallet på grunn av omfattende jakt. Isbjørnene ble reddet av en avtale mellom landene som begrenset jakten. Men nesten ingen vet om denne avtalen, sier Moore, fordi media og makthaverne ikke vil at folk skal få vite sannheten. – Isbjørnene er en bevarings-suksesshistorie, sier han, en av de beste fra forrige århundre. Antallet isbjørner er over det firedobbelte nå, fra rundt 8.000 til 38.000. Det er nå så mange av dem at de er blitt farlige for lokalbefolkningen, påpeker han videre.

Patrick Moore er imidlertid optimistisk. Han tror klimaskremselen vil bli så ekstrem at pendelen vil svinge tilbake. Folk vil snart innse hva som egentlig foregår, og forstå at klimabevegelsen er en svindel som har ført dem bak lyset.


Fra Swebbtv, publisert 28 april 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og link til videointervju i originalartikkelen.
Originalartikkel: Experten: ”Klimatkrisen” är ett komplett påhitt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • «Og dette gjøres ved å fabrikkere «usynlige» trusler som karbondioksid, som ingen kan se og hvis konsekvenser hevdes å ligge i fremtiden, slik at ingen egentlig kan oppfatte dem.»

  Og vi skal ikke ta hensyn til hvordan/hva vi opplever av klima/vær sjøl. Sjøl om vi har levd og observert i 2x 30 år. Det er ‘bare ditt lokale vær’, uansett.
  All egen-observasjon drukner i det styrte medias KRISE- fortellinger. Og disse plukkede hendelser w.w. som de ønsker. – Og lager historiske klima- verdenskart der rødt blir brukt for å skremme.

  ( Som dette selvfølgelig også gjald ‘ viruspandemi’-historiene vi ble utsatt for. Vi skulle ikke ta hensyn til hva vi opplevde. Det var PCR-testen som skulle fortelle om vi var syke.)

  Nå har det vært tørke i Calefornia. KRISE.
  Så har det kommet regn igjen, så alt blomstrer. ( – Som det alltid har vekslet, også i f.eks. Afrika. )
  KRISE det også, nå flommer kanskje dammene over !

  Mantraet er: Stol ikke på din egen observasjon vi som er ‘eksperter’ skal fortelle deg, -og redde deg og kloden.
  Bare gjør som vi sier og bli med på alt av global styring, så går det greit.

  Svar
  • Mine egne observasjon er at det har blitt varmere og våtere vær de siste par-tre tiårene. Så der bekrefter mine observasjoner teorien om at økende konsentrasjon av CO2 i atmosfæren gir høyere global gjennomsnittstemperatur. Mine observasjoner er selvsagt ikke globale. Men det jeg har observert stemmer med teorien. Jeg har også selv observert økt utbredelse av eik. Aftenposten hadde en artikkel om det allerede i 2009. Den så jeg først i dag: Eiketrær på enorm fremmarsj.Treslaget eik øker i Norge, takket være lite hugst og varmere klima. På 60 år er tilveksten fordoblet. ( https://www.aftenposten.no/norge/i/bzn3l/eiketraer-paa-enorm-fremmarsj ) Artikkelen viser utbredelsen av skogdannende eik på den tiden. Nettopp gjennom de mer enn ti årene som har gått har jeg lagt merke til at det har dukket opp en del små eik helt nord i Sunnhordland, steder hvor jeg ikke har sett dette gjennom de mer enn femti årene jeg jevnlig har vært der. Eik var jo nettopp utbredt oppover Vestlandet i tidlig «vikingtid» og i en varemere periode noen tusen år tilbake. Så her tror jeg nok jeg kan stole på mine observasjoner, som dessuten også bekreftes av teorien med globale observasjoner. CO2 er tross alt også en «drivhusgass». Sånn sett burde dette ikke overraske: https://www.youtube.com/watch?v=kwtt51gvaJQ

   Svar
   • ‘Det kan komme opp mot ti centimeter snø på Austlandet natt til 1. mai. Meteorologen seier det er vinterdekk som gjeld.’
    nrk.no/innlandet/det-er-meldt-sno-pa-austlandet-1.-mai-1.16370644

    Olav:
    » Så der bekrefter mine observasjoner teorien om at økende konsentrasjon av CO2 i atmosfæren gir høyere global gjennomsnittstemperatur.»

    Hvorfor er CO2 årsaken? En varmere temperatur, både i luft og vann, har jo større evne til å ta op mer CO2.

    ‘Vi har begrenset med informasjon om hvordan fremtidens klima vil se ut, både på kort og lang sikt, men sporene etter fortidens klima – paleoklimaet – ligger arkivert i iskjerner, sedimenter og fast fjell. Derfor kan geologer fortelle mye om hvilke hendelser som står bak de største endringene i klimaet for tusener, millioner og milliarder av år tilbake i tid. Ny viten om fortidens klima kan også hjelpe forskerne å utvikle mer presise spådommer om fremtiden.
    Det som kjennetegner jordas klima, er kontinuerlige variasjoner på flere skalaer. Mens det i sen ordovicium og sen karbon var veldig kaldt, er tidlig karbon og sen kritt kjent som svært varme perioder. Også nærmere nåtid og lengre tilbake i tid, kjenner vi til slike skifter mellom istid- og drivhusklimaer.’
    geoforskning.no/endringer-pa-alle-skalaer-del-4/?mc_cid=5978767392&mc_eid=db6add3f06

   • ‘Ola Frang Wetten er bekymret. Han er gårdbruker i Furnes i Ringsaker og kan ikke huske sist våronna var så sen.’
    nrk.no/innlandet/sen-varonn_-_-kan-ikke-huske-sist-varonna-var-sa-sen-1.16396303

   • ‘ 6. mai 2023 kl. 09:45 Fare for skadeflom i år

    Uvanlig mye snø i fjellet og i lavlandet og kjølig vær med påfyll av mer snø har økt faren for en skadeflom i vår. Det opplyser NVE. Varm luft i helga fører til at snøsmeltinga i fjellet blir satt i gang noe som vil føre til økt vannstand i enkelte vassdrag. Men det er fortsatt kjølig så det smelter sakte.
    – Gradvis snøsmelting som strekker seg ut i tid er en situasjon vi ønsker oss, så det er gunstig sier seksjonssjef Herve Colleuille i NVE.’

   • ‘…sier det er spesielt at de har nyoppkjørte skiløyper i mai.
    – Jeg kan ikke huske at vi har kjørt løyper så sent som i mai før. Det er på grunn av mye snø og kalde netter, sier han.
    Statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe bekrefter at skiløyper i mai er uvanlig.
    Det er nok uvanlig å gå på ski såpass langt ut i mai, sier statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe.
    – Det hører til sjeldenhetene. Det er nok ganske mange år mellom hver gang man kan oppleve det. I 2018 var det også sen vår, men da var mai varm og det smeltet fort, sier han.
    Både mars og starten av mai i år har vært kald.’
    nrk.no/vestfoldogtelemark/husker-ikke-a-ha-kjort-opp-loyper-sa-seint-som-i-mai-1.16400308

   • ‘Enkelte steder ligger det nå 1,5 til 3 ganger så mye snø som normalt for denne tiden av året.
    Flere steder i landet rapporteres det om rekordstore snømengder i fjellet, med lave temperaturer om natta.’
    nrk.no/innlandet/saerlig-stor-fare-for-skadeflom-i-sor-norge_-_-ingen-vassdrag-er-_friskmeldt_-1.16407470

    Det er jo litt synd; – for ifølge Al Gore ( og Stoltenberg som politisk korrekt hang seg på ) skulle snøen i Norge forsvinne med året 1995.
    😉
    Nå brukte/slapp ut Stoltenberg jo litt CO2 med sin bombing av Libya noen år senere. – Men det ser ikke ut til å ha hjulpet.

    I Spania er det nå kaldere enn normalt, melder naboer derfra. Som dro på vårferie dit siden det bare er kulde her i Norge i mai. – Slett ikke noe uvanlig de siste 60 år. . Men slett ingen krise eller ‘tipping point’ .
    – Men det kommer nok en varmebølge igjen , som tidligere i historien.
    Så klima-religiøse på ny kan proklamere verdens undergang.

   • Så la de hellig overbeviste prange med sine Tesla, som viser penger og status og dydig lydighet på en gang, og gå tom for futt på en fjellovergang, fryss seg til kollbrann, og en ekstra bensin på tank hjelper ikke på den flotte teslaen som bare tar strøm, prøv å overbevise samene og bønder og jordnære og fornuftige og lykke til.

 • Sjekk Greta Thunberg på vigilantcitizen.com, med one-eye-symbolet, som også moren praktiserte på sin euro-Grand Prix, moren ved hjelp av maske, dekkende ett øye, Greta med BLACK GOO over halve fjeset, det ene øyet dekket: klassisk. Demonstrasjon på hvem de er.
  Så sier moren til vår tids klima Jeanne D’Arc i magasinet VI:
  «Alla säljer til sin själ til djävulen någon gång»

  Svar
  • Og kanskje er black goo er like juks som flat earth, sjefs-slave Lady GaGa har en grotesk video, kanskje det svarte som renner nedover Gretas ansikt skal være den fæle oljen, helt Bevisst forvirrende,
   nå hører jeg hva Lee Merritt og Clif High har å si.

   Svar
 • Olav skrev dette her: «Så der bekrefter mine observasjoner teorien om at økende konsentrasjon av CO2 i atmosfæren gir høyere global gjennomsnittstemperatur.»

  Vås!

  Fortsatt vet ikke vitenskapen hva slags bidrag til den globale temperaturen CO2 i atmosfæren gir.
  Vi mangler fortsatt den korrekte verdien til CO2 sin klimasensivitet. Og det betyr at verdien kan være enten positiv, negativ eller nøytral.

  Jeg tror at verdien er nøytral, fordi denne verdien er den eneste som passer inn med jordens klimahistorie.

  Svar
 • geoengineering kan manipulere og påvirke været for det verre eller for det bedre etter interesse for den som sitter på den makten

  Svar
  • Dette er nok et større problem for været. HAARP kan være en værmanipulator og et stort element i Geoenginering. Når det gjelder drivhusgasser, er vanndamp den største. Innblandingen av CO2 i atmosfæren er bare 0,041 %, så at den har fått skylda for været, er bare parodisk. Se der mer på chemtrails som Bill Gates står bak, når det gjelder endring av været. En fin solskinnsdag. Blå himmel tidlig på dagen, så kommer «markene» inn over himmelen. Solen får et slør, og temperaturen går ned. Det er nok mer viktig å se på hva Bill Gates står bak, enn å klage på stakkars CO2.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva skjer?

Krig og konsekvenser

Forrige innlegg

Prisene øker i Norge.

Hvem skal betale?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.