POSTED IN Covid-19, Helse

Dr. Aseem Malhotra

Ledende kardiolog knuser Big Pharma, kolesterolmedisiner og covid-vaksiner på Tucker Carlson Show

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Malhotra på talerstolen i Oslo 19.11. Foto: Guro Skjelderup

Av S.D. Wells.


De fleste har ingen anelse om at bivirkningene fra reseptmedisiner er dødsårsak nummer tre over hele verden, etter hjertesykdom og kreft. Grunnen til at folk ikke vet dette, er fordi varslere, til og med leger og vitenskapsmenn, har blitt sensurert av massemediene, som gir de fleste av disse «pasientene på livstid» nyheter og medisinsk «informasjon».

Enda verre, de fleste pasientene har absolutt ingen kunnskap

om at vaksiner har mange flere risikoer enn fordeler, spesielt med tanke på Covid-«vaksinene», som egentlig ikke er vaksiner i det hele tatt. La oss høre på Dr. Aseem Malhotra, en ledende kardiolog som advarer om de farlige stoffene og injeksjonene, og tro det eller ei, han er med på Tucker Carlson Show.

Dr. Malhotra avslører at covid-»vaksiner» forårsaker alvorlig innsnevring av arterier. Pfizer og Moderna mRNA-«vaksinene» forårsaker rask utvikling av hjerte og karsykdommer.

Korrupsjonen av moderne medisin har aldri blitt bedre avslørt

og oppsummert av en lege i hovedstrømsmedia som av Dr. Aseem Malhotra. Han er kjent som en av de mest innflytelsesrike kardiologene i Storbritannia, tror på å redusere «medisinsk overmedisinering», og har blitt anerkjent som en av de 500 mest innflytelsesrike personene i helseindustrien. Han stiller spørsmål ved behovet for kolesterolmedisiner og sier at de er en fare for folkehelsen, i strid med hva den farmasøytiske industrien hevder.

Han er selvfølgelig blitt fordømt av det industrielle vaksine-komplekset, spesielt siden covid-svindelen begynte. Fordi han ga ut en bok med tittelen «The 21-Day Immunity Plan», som ikke anbefaler vaksiner, men heller et sunt kosthold for å redusere risikoen for å bli smittet eller dø av det laboratoriefremstilte covid-19 viruset. Det er nå åpenbart at piggproteinene tetter blodårer og får arterier og vener til å innsnevre, belaster hjertet og fører til SADS – plutselig voksendøds-syndrom.

«Evidensbasert medisin har dessverre blitt en illusjon fordi den er blitt kapret av kommersielle interesser,»

sier den kjente varsleren og kardiologen.
Enkelt sagt har penger skapt ekstrem skjevhet i informasjonen, statistikken og resultatene vi ser fra «evidensbasert» og «vitenskapsbasert» medisin. Så mye at publikum, pasienter, leger, sykepleiere, forskere og vitenskapsmenn, nå har et «overdrevent positivt syn på fordelene og sikkerheten» ved medisiner og vaksiner.

Dr. Malhotra som var en av de første som tok Pfizer-vaksinen mot Covid,

forteller Tucker Carlson at han gjorde dette da han hjalp til på et vaksinesenter, selv om han har vært en verdensledende forkjemper for å avsløre korrupsjon i farmasøytisk industri det siste tiåret. Hans far opplevde en «uforklarlig hjertestans» like etter å ha tatt Pfizer-vaksinen, og Dr. Malhotra sier at faren hans var i god fysisk form og uten alvorlige helseproblemer, drev med sport og hadde et godt kosthold.

Dr. Malhotra har forresten hatt stillinger hos UK National Health Service og er æreskonsulent ved et toppsykehus i Storbritannia. Han har også tidligere vært konsulent ved Academy of Medical Royal Colleges. Likevel, denne høyt ansette folkehelseforkjemperen advarer mot covid-»vaksinene». Hva sier det deg?

Det viktigste: Hvis hovedstrøms presse og media ikke var i partnerskap med Big Pharma, ville denne legen vært med på alle talkshow i verden, og covid-vaksinene som forårsaker blodpropp ville mest sannsynlig bli forbudt, inntil en sikker og effektiv vaksine fantes, hvis det i det hele tatt er mulig. Vitenskapen er involvert, men det rapporteres det ikke om i massemediene.

Hvis du virkelig bruker vitenskapelige metoder, vil du finne ut hva Dr. Malhotra fant; og det er at «store indikasjoner på betennelser i karsystemet» har blitt funnet hos vaksinerte og ikke hos uvaksinerte – et tydelig signal om at mRNA-vaksinene er farlige, og lansert med feilinformasjon fra myndigheter og media. Unngå covid-»vaksinene» som pesten, fordi de kanskje sprer den.

Fra Natural News, publisert 3 januar 2023. Skrevet av S.D. Wells.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, linker, videointervju og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel:
«WHISTLEBLOWER: Seasoned cardiologist DESTROYS Big Pharma, statin drugs, covid vaccines on Tucker Carlson Show.»1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 213 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • PCR-testpinnene opp i nesen bør også absolutt unngås; de er innsatt med de samme giftene som sprøytene. Forlang å få spytte i et pappkrus, ikke tillat at pinnen stikkes i munn eller nese.

  Svar
 • Øystein Jørgensen
  7 januar 2023 8:56

  «det laboratoriefremstilte viruset»?
  Helt sikkert ikke.
  Å legge ut falske spor er ren rutine og det virker hver gang.
  Først serveres en stor løgn som lurer folkemassen trill rundt.
  Når så noen mennesker begynner å bli skeptiske så får de servert en annen løgn.
  Alt gjøres for at folk ikke skal oppdage den rette forklaringen.
  Alt skrålet om et laboratorium er bare et sånt falskt spor.
  Den rette forklaringen er en helt annen.
  Les selv og tenk selv:

  1:.
  «The smoking gun: Where is the coronavirus? The CDC says it isn’t svailable»

  2:
  CDC/FDA confess: They had no virus when they concocted the test for the virus»

  3:
  «selvstyre.no Centers for Disease Control and Prevention (USA) innrømmer at deres PCR-test for covid-19 ble utviklet uten et isolert SARS-virus»

  4:
  «nomorefakenews.com The pandemic pattern – how the illusion is built»

  Svar
  • Øystein Jørgensen
   7 januar 2023 8:59

   Ang. punkt 1 og 2;
   Glemte å skrive at det er også hentet fra nomorefakenews.com

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

De kan nå sine mål

Finanskapitalenes langsiktige strategi: Ødelegge offentlige tjenester i Europa

Previous Post

Etter covid-vaksineringen i USA.

Forventet levealder har falt med flere år på to år.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.