POSTED IN Coronavaksiner

Dødsfallene blant trippelvaksinerte øker mest.

Blant uvaksinerte faller dødstallene ifølge skotsk rapport.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dødsfall blant trippel-vaksinerte skjøt i været 495% i januar; 80 % av alle nye Covid-tilfeller er fullvaksinerte.


Plandemien av de fullvaksinerte raser videre, idet de seneste dataene viser at det store flertallet av sykehusinnleggelser og dødsfall av Wuhan-coronaviruset(Covid-19) skjer blant folk som er fullvaksinerte.


Public Health Scotland (PHS) rapporterer at forbløffende fire av fem sykehusinnleggelser og dødsfall relatert til Covid finner sted blant de vaksinerte, noe som betyr at bare 20% av sykehusinnleggelser og dødsfall som tilskrives Covid, skjer blant de uvaksinerte.

Det spørs om det var så lurt å vaksinere seg.


I følge tallene var det totale antallet av tilfeller lavere i februar enn i januar. Imidlertid består hoveddelen fortsatt av fullvaksinerte individer, inkludert trippelvaksinerte.


Dataene viser at den seneste»bølgen»av negative helsemessige utfall skjer blant de som har fått tre vaksinedoser, i den befolkningsgruppen steg dødsraten kraftig, med 495% i januar måned.


«Det totale antallet tilfeller har falt betydelig siste måned i alle befolkningsgrupper sammenlignet med antall registrerte tilfeller mellom 11.desember -21 og 7.januar -22, men i begge månedene har de vaksinerte stått for det store flertallet av tilfellene», rapporterte Daily Expose.


«Hovedforskjellen mellom de to månedene er at de dobbeltvaksinerte sto for størstedelen av tilfellene mellom 11.desember-21 og 8. januar -22 med 145 890 registrerte tilfeller, mens de trippelvaksinerte sto for størstedelen av tilfellene mellom 8.januar og 4. februar-22 med 46 951 registrerte tilfeller.»

Plandemien ville allerede vært over hvis det ikke var for»vaksinene»

Det viser seg at forekomsten av tilfeller faller betraktelig blant de uvaksinerte mens den fortsetter å stige blant de fullvaksinerte, og spesielt blant de full-fullvaksinerte som får tre doser eller mer. Mellom 11. desember og 7. januar sto den ikke-vaksinerte befolkningen for bare 15% av alle nye tilfeller av Fauci-influensaen. En måned senere fra 8. januar til 4. februar falt den prosentandelen  til under 13%.
Samtidig sto den vaksinerte delen av befolkningen for 85% av nye tilfeller mellom 11. desember og 7. januar, men bare 9% av tilfellene fant sted blant dem som hadde fått kun en vaksinedose.(Relatert: Covid-tilfellene blant de fullvaksinerte i Taiwan ligger også svært høyt) 32 % av alle nye tilfeller i gruppen av vaksinerte forekom blant trippel-vaksinerte, men 59% fant sted blant dobbeltvaksinerte.

«Men spol frem en måned, så finner vi at de vaksinerte utgjorde 87% av tilfellene, derav utgjorde de med kun en vaksinedose 4% av tilfellene, de dobbelvaksinerte utgjorde 33% av de tilfellene, og de trippelvaksinerte utgjorde 63% av de tilfellene», rapporterte Expose videre.

«Dette betyr at til tross for at antallet tilfeller går nedover i alle befolkningsgrupper, falt det faktisk mest blant de uvaksinerte, de med en enkelt vaksinedose og de dobbeltvaksinerte, mens det minste fallet kom for de trippelvaksinerte. Dette gir ikke mening hvis Covid-19 vaksinene er effektive. Tydeligvis er de ikke det, i hvert fall ikke når det gjelder å forhindre infeksjon».

Antallet «smittete» sier ingenting om en sykdoms farlighet. Antallet innleggelser er et bedre mål på farlighet.


Når det gjelder sykehusinnleggelser, går det bedre og bedre for de uvaksinerte totalt sett, mens det går dårligere og dårligere for de fullvaksinerte totalt sett.


PHS-dataene viser at sykehusinnleggelser blant de uvaksinerte falt med 24 % i januar sammenlignet med desember. Sykehusinnleggelsene blant trippelvaksinerte steg samtidig med forbløffende 88%.
» Den vaksinerte befolkningen utgjorde 75% av sykehusinnleggelsene mellom 11.desember -21 og 7.januar-22, hvor 7% av de innleggelsene skjedde blant de med en vaksinedose, 46% av de innleggelsene var blant trippelvaksinerte, og 47% av de innleggelsene var blant dobbeltvaksinerte», rapporterte Expose videre.


«Men spol fremover en måned, så finner vi at de vaksinerte sto for 80,5% av innleggelsene Av disse sto de med en vaksinedose for 6% og de innleggelsene, de dobbeltvaksinerte for 26% av de innleggelsene og de trippelvaksinerte for 68 %av de innleggelsene». 

Oversatt av Jeanne d’Arc

Forsidebilde: Lucas Santos

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Denne trenden kan sammenliknes med dyreforsøk jeg leste om da mRNA (genterapi) ble introdusert som vaksine mot covid19. Problemet med mRNA dyreforsøkene var at over tid døde dyrene og da særlig mot andre typer virus de ble eksponert for. I dag er disse rapportene fjernet fra vanlige søkemotorer.

  Svar
  • Hei Rune S – har du ei lenke til studien med dyreforsøk med BioNTech/Pfizer-vaksinen?

   Svar
   • Hoppetioveri...
    22 februar 2022 10:47

    Pfizer hoppet over dyreforsøk og gikk rett på mennesker… Og testene inneholder mange feil og mye juks for å få de nødgodkjent…

   • Testet på mennesker, ikke dyr...
    22 februar 2022 10:49

    På Pfizer sine hjemmesider så kan du selv laste ned testene. De har ikke gjort noen dyreforsøk, kun på mennesker.

  • DOCTOR SAYS MRNA COVID SHOT ANIMAL TRIALS WERE HALTED BECAUSE ANIMALS WERE DYING
   Coronavirus News, 18.05.2021

   https://coronanews123.wordpress.com/2021/05/18/doctor-says-mrna-covid-shot-animal-trials-were-halted-because-animals-were-dying/

   Svar
   • Fra lenken din, T:

    I sitt vitnesbyrd blir Dr. Farella avhørt av Texas State Senator Bob Hall, som spør:

    «Har det vært en annen vaksine som har hatt det høye antallet alvorlige sykehusinnleggelser og dødsfall som denne vaksinen nå viser?
    Dr. Farella: «Ikke i denne grad. Ikke engang i nærheten.»
    Senator Hall: «Enhver annen vaksine ville ha blitt trukket fra markedet?»
    Dr. Farella: «Absolutt.»
    Senator Hall: «Har du sett noen annen vaksine som ble sendt ut til publikum som hoppet over dyretesten?»
    Dr. Farella: «Aldri før.»
    Sen. Hall: «Som jeg har lest, startet de faktisk dyreforsøkene, og fordi dyrene var døende, stoppet de testene.»
    Dr. Farella: «Riktig.»

 • Eskil Dahlen
  21 februar 2022 14:54

  Greit å poengtere at mRNA behandlingen ikke virker som forventet. For å få en bedre forståelse av prosenttallene oppgitt er det nødvendig med presisering av om tallene er absolutte (slik det ser ut her) eller relative (eks. pr 100.000), eventuelt spesifisere at endringen i antall vaksinerte er neglisjerbar over perioden.

  Svar
 • For det første er det helt grusomt å lese statistikk beskrevet kun med ord. «Et bilde sier mer enn tusen ord.»

  For det andre inneholder artikkelen faktafeil, pluss at den utelater en helt essensiell faktaopplysning fra originalartikkelen. Jeg har forklart dette her:

  https://www.selvstyre.no/t/overivrig-vaksinekritikk-hva-forteller-britiske-helsedata-om-rna-vaksinene/2340/2?u=thormothr

  Svar
  • Bra, T.
   Faktafeil ødeleggger selvfølgelig argumenter.
   Artikkelen er skremmende nok uansett, synes jeg.

   Svar
  • Når alle er vaksinert så står selvfølgelig alle tilfeller av nettopp vaksinerte. Et paradoks hva ?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvordan oppstod pandemien?

Den var nøye og i lang tid planlagt og sluppet fra laboratoriet i Wuhan?

Forrige innlegg

Hvis du er mot forslaget om å forlenge tiltakene og koronapass.

Her er et eksempel på høringssvar.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.