POSTED IN USA

George Soros finansierte valgkamp

Distriktsadvokat Alvin Bragg fikk 1 million dollar av Soros da han lovet å fengsle Trump

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av JD Heyes

Milliardær-finansmannen George Soros har hatt store fordeler av kapitalismen, men av en eller annen grunn har han forsøkt å ødelegge landet som grunnla det vellykkede økonomiske konseptet – Amerika.

I følge rapporter forbereder distriktsadvokat Alvin Bragg på Manhattan seg til å tiltale tidligere president Donald Trump, for «anklager» og påstander som allerede er avvist av det amerikanske justisdepartementet – ettersom Trump igjen har steget til topps i USA igjen foran neste års presidentvalg. Anklagene gjelder utbetalinger til pornostjernen Stormy Daniels foran valget i 2016, da Trump beseiret Hillary Clinton.

Britiske Daily Mail rapporterte i helgen at Bragg mottok 1 million dollar fra en politisk aksjonskomité som er finansiert av Soros, og ble en av de siste liberale statsadvokater finansiert av Soros.

«Bragg, som ble valgt til distriksadvokat for Manhattan i november 2021, hadde vært involvert i en rekke etterforskninger av Trump og hans familie før han ble tatt i ed i fjor, og skryter til og med at han hadde saksøkt Trump «mer enn 100 ganger», mens han tjenestegjorde for statsadvokaten i New Yorks kontor» rapporterte avisen og la til: «Mens han holdt valgkampanjer for å bli den neste distriksadvokaten for Manhattan, mottok han mer enn 1 million dollar i støtte fra Color Of Change PAC, en raserettferdighetsgruppe som mottar midler fra Soros, en ungarskfødt milliardær-finansmann som ble amerikansk megadonor».

Halvparten av pengene ble trukket tilbake av Color of Change, etter at en uidentifisert kvinne kom med en uspesifisert anklage mot ham. Bragg er bare en av rundt 75 liberale distriktsadvokater som Soros’ kampanjer har finansiert de siste årene.

George Soros skrev i The Wall Street Journal i 2022 og berømmet sine egne donasjoner, og hevdet at statsadvokatene han hjalp til å bli valgt, iverksetter strategier som reduserer kriminalitet. Den merkelige påstanden er i strid med at kriminaliteten faktisk har økt de siste årene – omtrent på den tiden han begynte å finansiere kampanjene til liberale statsadvokater.

«Selv om Bragg arvet etterforskningen av Trump på grunn av den påståtte betalingen til Stormy Daniels i 2016, fulgte han den overivrig så snart han ble utnevnt. Det kan bli aktuelt , etter at Trump kunngjorde i forrige uke at han hadde fått informasjon som indikerer at han ville bli arrestert tirsdag i denne uken, skrev Daily Mail.

«Gjennom årene har Soros kastet millioner av dollar etter liberale statsadvokater, enten med direkte donasjoner eller kanalisert gjennom politiske aksjonskomiteer – ved å effektivt kjøpe valg og føre til utnevnelse av statsadvokater som støtter hans liberale agenda» la rapporten til. «Soros har brukt minst 40 millioner dollar på prosjektet» ifølge Matt Palumbo, forfatter av ‘The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros’. En minimal sum for en mann verdt minst 32 milliarder dollar».

Milliardærens statsadvokater har fjernet kausjonslovene, og gitt avkall på å straffeforfølge forbrytelser som tyveri og hensynsløs bilkjøring. Dette gir effektivt kriminelle et fripass og fører til en kollaps av lov og orden i USA. Siden den gang har kriminaliteten økt i større byer under George Soros sine statsadvokater, bemerket rapporten.

Chicago hadde det høyeste antallet drap i 2021, under statsadvokat Kim Foxx ledelse. Dette var det høyeste siden 1994. I Philadelphia har voldskriminalitet og narkotikabruk økt siden statsadvokat Larry Krasner ble utnevnt. Ditto for George Gascon i Los Angeles. Soros har støttet liberal politikk i lang tid. Milliardæren har vært høylytt sitt hat mot Trump i lang tid.


Fra Natural News, publisert 21 mars 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: RIGGED: George Soros funded Manhattan DA Alvin Bragg’s campaign with $1 million as he pledged to jail Trump.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Cherie Solfjeld
  24 mars 2023 18:05

  Det Verste er at i Norge har vi «kjøpt» anti Trump propagandaen . Se statskanaler og politikere, feige sådanne hiver seg på i redsel for å støtte denne «forferdelige»mannen.
  Hvorfor var han så populær før han stilte til valg?Menneskerettsforkjempere og andre kjendiser elsket å Bli avbildet eller intervjue han. Så plutselig var han rasist, nazist,kvinnehater etc. Fordi han stilte til valg mot selveste Hillary C?
  Hvis man ikke ser dette hykleriet er man enten ignorant eller blind.
  Faktum er at han er viktig nå for å avsløre dyp korrupsjon i Washington DC.

  Svar
  • C.S.
   Ja, Han lot seg ikke styre av bakmennene i samme grad som nåværende og de fleste tidligere presidenter. Og måtte selvfølgelig bort så bakmennene i USA/Israel fortsatt fikk trekke i de fleste trådene.

   Og når han heller ikke vil gå til kriger mot andre nasjoner måtte jo Nobels Fredspris-nasjonen Norge latterliggjøre ham.
   Det sier seg sjøl. – Og det meste om media i Norge.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Partistrukturens politiske tilsløring:

Hvorfor er SV og Rødt egne partier, og ikke en del av Ap?

Forrige innlegg

Klima-galskap

Bill Gates investerer 4,7 millioner dollar i «smarte munnbind» for kyr

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.