POSTED IN Klima

Klima-galskap

Bill Gates investerer 4,7 millioner dollar i «smarte munnbind» for kyr

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. Suzanne Burdick

Bill & Melinda Gates Foundation tildelte denne måneden et stipend på 4,7 millioner dollar til et selskap som selger «smarte masker» for kyr.

ZELP, som står for Zero Emissions Livestock Project, hevder at deres masketeknologi for kunstig intelligens (AI) for husdyr vil redusere metanutslipp og redusere klima-endringer. Masken går rundt kuas hode og fanger opp metangassen som pustes ut, oksiderer den og slipper den ut som karbondioksid og vanndamp, ifølge ZELP.

Den har også sensorer som kontinuerlig samler inn millioner av datapunkter på dyrene som behandles av lærings-algoritmer. «Vår AI er opplært til å oppdage varme, og identifisere de mest effektive dyrene med et høyt nivå av nøyaktighet». ZELP – som samarbeider med landbruks-giganten Cargill – tjener pengene sine ved å leie ut de smarte maskene til bønder og ved å selge karbonkreditter.

Gates kjærlighetsforhold til teknologi som løsning

Bill Gates hevdet nylig at hans genetisk endrede frø var nødvendige for å løse verdens sult fordi klima-endringer endrer vekstforholdene. Han fremmer også AI-drevet digitalt landbruk som er avhengig av storskala monokulturer og er et «overvåkingslandbruk», ifølge miljøaktivisten Vandana Shiva, Ph.D.

Teknologien tvinger bønder «til å bli avhengige av kjemikalier og kjemisk gjødsel», som skader matjorden og mennesker samtidig som den reduserer det naturlige biologiske mangfoldet. Shiva sa at Gates’ løsninger overser åpenbare naturlige løsninger for miljøproblemer, for eksempel økologisk landbruk.

Industrielt jordbruk er problemet, ikke kyr

ZELPs design var en av fire vinnere i fjor i Terra Carta Design Lab, en miljømessig bærekraftig konkurranse for å redusere metanutslipp. Prins Charles – som lanserte konkurransen som en del av sitt Sustainable Markets Initiative – berømmet smarte munnbind for kyr som «fascinerende», rapporterte Business Insider i april 2022. Men ifølge Howard Vlieger, økologisk bonde, er ikke drøvtyggende dyr i deres naturlige habitat årsaken til miljøproblemer.

«Da nybyggerne reiste over slettene, var det millioner av bøfler» sa Vlieger. «Hvis drøvtyggere var problemet, hvorfor hadde vi ikke klimaendringer da?» Teknologi som ZELPs «smarte masker» ignorerer spørsmålet om hvor og hvordan dyrene beiter» sa Vlieger.

Fabrikk-gårdsbruk som har et stort antall dyr med konsentrert fôring, «manipulerer deler av økosystemet i et forsøk på å maksimere produksjon og fortjeneste, og fører dermed til komplikasjoner med utilsiktede konsekvenser» ifølge en rapport fra 2015 fra Savory Institute, en økologisk landbruksorganisasjon som fremmer helhetlig forvaltning av husdyr. Et intakt økosystem balanserer effektivt metan i fordøyelsen fra drøvtyggere, sa forfatterne.

Forskerne W. Richard Teague, Ph.D., professor emeritus og beiteøkolog ved Texas A&M AgriLife Research & Extension Center, sa i en artikkel fra 2016 publisert i Journal of Soil and Water Conservation, at «for å sikre langsiktig bærekraft og økologisk motstandskraft for agroøkosystemer, bør landbruket styres av retningslinjer og økologisk forvaltning som inkluderer beite for drøvtyggere». Når kyrne beiter «under styring resulterer det i mindre utslipp» sa Teague til Successful Farming. Økologiske beitesystemer får jordmikro-organismer til å øke, noe som bidrar til å drive karbonbinding og metanoksidering, la Teague til.

Dette er feil på så mange måter

Vlieger sa at ZELPs smarte maske ville generere elektromagnetisk stråling som kan skade dyrene. «For mange år siden da USDA (U.S. Department of Agriculture) snakket om elektroniske ID-øremerker for storfe, skrev jeg en artikkel om farene ved de elektromagnetiske frekvensene – og det var langt før vi hadde en brøkdel av informasjonen som vi har i dag» sa han. «Potensialet for svulster og andre dårlige helse-effekter er betydelig» la Vlieger til.

Blogger Tessa Lena kritiserte også den smarte kumasken fordi den er et skritt i å normalisere «smart» ansiktstøy for både dyr og mennesker – noe som er «en vinn-vinn for alle fascister,» sa hun i et Substack-innlegg 14. mars.

Tessa Lena sa: «Det er en veldig lukrativ «produktadopsjonskurve for Big Tech – og ekstremt konsistent med hvordan de har jobbet med «produktadopsjonskurvene» siden dag én av bransjens eksistens.»

Smart ansiktsutstyr er også «nyttig for de totalitære typene i regjeringen» og en «skattkiste av deilige ‘ny olje’- biometriske data til glede for alle fascister» la Tessa Lena til.

Hennes løsning?
Folk må våkne og nekte dette her!


Fra Global Research, publisert 22 mars 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og noe forkortet. Linker og kilder i originalartikkelen, bilder på ZELPs nettsted.
Originalartikkel: ‘Smart’ Masks for Cows? Bill Gates Invests $4.7 Million in Data-Collecting “Faceware for Livestock”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «fordi den er et skritt i å normalisere «smart» ansiktstøy for både dyr og mennesker – noe som er «en vinn-vinn for alle fascister,..»

  Fascister?
  Hva med nazister? De er voldelige de også. (?)
  sosialdemokrater ?
  Eller jøder?

  Det samme skjedde antagelig i Tyskland i mellomkrigstiden. Er det noe rart at «brunskjortene» måtte lage egene forsvarsgrupper for å stå i mot volden. I ettertids-»historie»-framstilling er altså brunskjortene fremstilt som voldsmennene.:

  ‘… – Jeg fikk ikke sagt noe, de presset meg og prøvde å provosere, så kom de så nærme at jeg kunne kjenne ånden deres. Du kan tenke deg, når det står 15-20 unge og høyreiste gutter rundt meg, som truer …’
  dagbladet.no/nyheter/fpu-representanter-folte-seg-truet-ved-oslo-skole—det-var-like-for-det-smalt/71575425

  Trakassering av jøder i Tyskland 1935?:

  ‘Jeg ser det hos palestineren som blir kastet opp mot veggen i Jerusalems gamleby og kroppsvisitert tilsynelatende uten grunn. Jeg ser det hos dem som samler seg et lite stykke unna og lar skjellsordene hagle mot soldatene. Jeg ser det i skoleeleven som kommer i klammeri med soldater på gaten og slippes etter en runde med dytting og trusler.’
  aftenposten.no/meninger/kommentarer/Palestinernes-haploshet-verre-na-enn-under-den-andre-intifadaen–John-Hultgren-8215277.html

  Voldelige nazister, bank de opp. 😉
  ‘Politiet vurderer nå å avbryte hele demonstrasjonen, etter at flere tusen motdemonstranter har gått imot nazistene – og kastet stein og knallskudd mot politiet. Politiet har brukt både køller og hester for å stagge antifa-aktivister. ‘
  dagbladet.no/nyheter/nordmann-pagrepet-under-nazidemonstrasjon—skal-kastes-ut-av-sverige/68744043

  ‘- Slik det framstår nå, er det nok folk fra ytre høyreside som har blitt angrepet av folk fra ytre venstreside, «
  dagbladet.no/nyheter/demonstrerte-mot-innvandring—ble-angrepet/70497524

  Ja, ja. En gammel Ap-tradisjon, bare :

  ‘Særlig var man bekymret for den appellen fascismen kunne ha hos ungdommen.
  ..Derfor valgte også arbeiderbevegelsen å gå til kontant motangrep . ( MOT-angrep, når det var angrep ? )
  Dette toppet seg under valgkampen høsten 1933 da NS forsøkte å arrangere et møte på Grünerløkka skole rett ovenfor Birkelunden.
  Her møtte det opp over tre tusen motdemonstranter som ryddet lokalet, kappet høyttalerledningen som var stukket ut på plassen og kjeppjaget nazistene ut av arbeiderstrøket.’
  forskning.no/historie-krig-og-fred-nazisme/da-norske-ungdommer-ble-nazister/1322559

  ‘ Myndighetene ba befolkningen om å ikke ta loven i egne hender, men dobbeltkommuniserte og uttrykte i samme åndedrag sympati med mobben som skamklipte norske kvinner,
  … anslår at over 5000 kvinner ble internert i den kaotiske frigjøringstida. ‘
  dagbladet.no/kultur/varsler-filmbombe—holder-statlige-overgrep-hemmelig/70784106

  ‘Quisling må ha tilhørt skaren med hemmelige beundrere. For etter kort tid, utnevnte «Føreren» kvinnen som mange mente var frittalende, og som andre omtalte som «oppkjeftig kvinnfolk», til leder for NS’s kvinneorganisasjon.
  …..Det var på Bredtveit at Olga Bjoner ble vekket midt på natten av at hun ikke var alene på cella. Én fangevokter følte seg berettiget til å ta seg til rette. Den 57 år gamle kvinnen voldtatt først én gang. Så én gang til. Og enda en gang. Tre nattlige voldtekter gikk hun igjennom før denne delen av marerittet var over. ‘
  side3.no/historie/riksrya-olga-bjoner-ble-elsket-hdbatet–og-voldtatt/3423414397.html

  Ellers, litt om de alliertes samarbeidspartner mot det onde, fascismen /nazismen:

  ‘På et tidspunkt i samtalen vår bemerket Churchill at Stalin, (som altså ikke hadde kun nasjonal men GLOBAL kommunisme som mål ) hadde en stor fordel; han kunne skyte de som ikke delte hans oppfatninger, og at han allerede hadde brukt mye ammunisjon på dette… ‘
  «Vi stoler på England» ( Francois Kersaudy )

  Svar
  • Dette var kanskje littpåsiden- kommentar til artikkelen.
   Men dette var ( forhåpentligvis) en tullete artikkel.
   Gates, eller andre, kan jo komme med så mye tull han/de vil. Gjerne salg/sponsing av korker i kuas rumper for den saks skyld.

   Men ordentlig tull blir det først når noen begynner å kjøpe disse produktene eller ideene. Eller tror på tullballet eller gir Gates politisk makt bare fordi han har samlet seg penger.

   Vi kan ikke hindre fugler å fly over hodene våre.
   – Men vi kan hindre de i å bygge reir i håret vårt.

   Svar
 • Northern Light.
  24 mars 2023 17:18

  Universitetet i Helsingfors tildeler Greta Thunberg en æresdoktorgrad i teologi, for hennes arbeid med å konvertere verden til en «grønn» religion.

  Av Ethan Huff.
  Universitetet i Helsingfors i Finland har annonsert at årets jubileums-seremoni, som begynte 20 mars, inkluderer å gi en æresdoktorgrad i teologi til klimaaktivisten Greta Thunberg.

  9 juni tildeles Thunberg sin doktorgrad i teologi sammen med professorer og biskoper. I hovedsak behandler skolen den globaloppvarmings-fanatikeren som en slags religiøs profet, hvis innsats for å skremme alle om klimaendringer, har bidratt sterkt til spredningen av den «grønne» religionen rundt om i verden.

  Thunberg vil motta tittelen «doctor honoris causa» ved Universitetet i Finland, dette er deres høyeste utmerkelse. «Blant de mest profilerte navnene på listen var Sauli Niinistö, Finlands president siden 2012, som har blitt utnevnt til en æresdoktorgrad i filosofi,» rapporterte Bradford Betz fra Fox News om kunngjøringen.

  «Seremonien er en del av Finlands hundre år gamle jubileum, der enkeltpersoner blir anerkjent for sine profesjonelle og kunstneriske prestasjoner. Thunberg, en verdenskjent klimademonstrant fra Sverige, ble tidligere også utnevnt til æresdoktor ved det belgiske universitetet i Mons”.

  Stoler du på at pastor Greta vil redde deg fra klima-apokalypsen hun føler kommer?
  Som du kanskje husker, mottok Thunberg også en fremtredende utmerkelse fra TIME Magazine i 2019, etter å ha blitt kåret til «Årets person» for hennes innsats for å øke bevisstheten om global oppvarming.

  Thunberg ble først kjent etter en tale hun holdt til verdens ledere i FN mens hun fortsatt var tenåring. Thunberg skjelte ut statsoverhodene for å nekte å sette en stopper for en «evig økonomisk vekst», som hun hysterisk hevdet er ansvarlig for en kommende masseutryddelse. «Hvordan våger du!». Thunberg hylte da hun fikk krokodilletårer. «Dere har stjålet drømmene mine og barndommen min med dine tomme ord, og likevel er jeg en av de heldige».

  Helsingfors Universitets kunngjøring om Thunbergs doktorgrad i teologi kommer samtidig med at en svensk domstol har gitt henne og hundrevis av andre klimaekstremister, klarsignal til å gå videre med et gruppesøksmål mot den svenske staten for «utilstrekkelig klimapolitikk».

  Thunberg, sammen med rundt 600 andre ekstremister som tilhører en global oppvarming-aktivistgruppe kalt Aurora, anla søksmål mot den svenske regjeringen i november. Deres påstand er at det ikke gjøres nok i Sverige for å bekjempe global oppvarming og for å leve opp til den europeiske menneskerettighetskonvensjonen.

  I kommentarene antydet mange lesere at universitetet i Helsinki nå med dette har massivt devaluert gradene sine, som nå er verdt «null», på grunn av omfavnelsen av Thunberg som en slags globalist-godkjent «pastor Greta», som vil lære verden evangeliet om «å bli grønn».

  Fra Natural News, publisert 23 mars 2023.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: CLIMATE CULT CLOWNS: University of Helsinki awards Greta Thunberg an honorary doctorate in THEOLOGY for her evangelical work in converting world to “green” religion.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

George Soros finansierte valgkamp

Distriktsadvokat Alvin Bragg fikk 1 million dollar av Soros da han lovet å fengsle Trump

Forrige innlegg

Nederland skulle være utstillingsvindu for Klaus Schwab og WEF.

Nesestyver for globalistene i Nederland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.