POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det var en løgn at vaksinen hindrer smittespredning.

Finnes det flere løgner?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

– Jeg har blitt utstøtt. Nå trenger jeg at mine vaksinerte venner lytter!

Av Redaksjonen

Innlegget er hentet fra hemali

Er vi uvaksinerte virkelig antivaxere, vaksinemotstandere, høyreekstreme og konspirasjonsteoretikere? Eller har vi bare sett løgnen, og pekt på den?

Av Øivind Johansen. Teksten ble først publisert på hans Facebookprofil.

Øyvind Johansen

Mandag sa Pfizers Janine Small at verken hun eller andre i Pfizer visste om covid-19-vaksinen ville forhindre smitte før den kom på markedet sent i 2020. For det ble aldri testet.
Vi uvaksinerte har stått i et helvete siden pandemien startet. Vi har blitt utstøtt av familie og venner, mange av oss har mistet jobben. Et familiemedlem sa til min mor at jeg burde fått juling for å ikke ta vaksinen. Nå trenger vi at dere også ser det vi ser, for nå er vi splittet og stemplet på grunn av løgner.

Vi bryr oss like mye om andre mennesker som dere, selv om vi tok et annet valg.

Universelle løgner. Er ikke det rart? At mennesker i alle land må være enige i at de uvaksinerte er noen egoistiske jævler som bare tenker på seg selv? Vi bryr oss like mye om andre mennesker som dere, selv om vi tok et annet valg.

Jeg håper å nå ut til mine vaksinerte venner, og mye lenger.


Hemalis journalist: – Jeg gjorde ikke “borgerplikten” min. Erna, vi er ikke ferdig snakka!


Tre viktige grunner til å ta vaksinen

Det var tre hovedgrunner til at dere tok vaksinen:

 • Ville beskytte andre, bli med på “dugnaden”
 • Press fra jobb, venner, familie, media, politikere, praktiske hensyn
 • Frykt for covid-19 på grunn av underliggende sykdommer/er i risikogruppen

I den omtalte høringen i EU-parlamentet innrømmer Pfizer at de aldri testet vaksinene for å stoppe smitte før de kom på “markedet”, altså i deg. Husker dere at politikerne og media sa at vi måtte ta vaksinen for å beskytte de sårbare og gamle? Bli med på dugnaden? Husker dere at Erna Solberg omtalte det som en borgerplikt? At Venstres Guri Melby omtalte oss uvaksinerte som “utskudd”?

Vi uvaksinerte er vanlige folk, som dere, bare at vi sa nei når ting ble for galt.

Dette er en av de største løgnene menneskene har blitt fortalt i nyere tid. To av tre hovedgrunner til at du tok vaksinen faller bort på grunn av en stor løgn. Da kan det være lurt å leke litt med tanken på om det er flere løgner nå. Dere har kanskje merket at samfunnet begynner å falle litt hvis vi tenker på strømpriser, energikriser, pandemier, klimakriser, matkriser og krig?

Er vi uvaksinerte høyreekstreme konspirasjonsteoretikere?

Er vi uvaksinerte virkelig antivaksere, vaksinemotstandere, høyreekstreme og konspirasjonsteoretikere? Eller har vi bare sett løgnen fra starten, og pekt på den? Forresten, det siste kallenavnet over ble også brukt under andre verdenskrig av myndighetene for å sensurere de som snakket sant eller sto imot.

Vi uvaksinerte er helt vanlige folk som dere, bare at vi sa nei når ting ble for galt eller ikke føltes riktig. Det er vår rett som menneske å si nei. Vi så mye propaganda for å skremme dere til å ta disse genterapi-sprøytene. Jeg skulle ønske at jeg kunne sagt at jeg ikke har noe å tape på denne publiseringen, utenom verdigheten min. Den forsvant i diskrimineringen og skammingen vi uvaksinerte ble utsatt for.

Vi hadde nylig verdensdagen for psykisk helse, jeg vil avslutte med å si #løftblikket

Forsidebilde: Tasha Lyn

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «To av tre hovedgrunner til at du tok vaksinen faller bort på grunn av en stor løgn. Da kan det være lurt å leke litt med tanken på om det er flere løgner nå. Dere har kanskje merket at samfunnet begynner å falle litt hvis vi tenker på strømpriser, energikriser, pandemier, klimakriser, matkriser og krig?»

  Og når et samfunn bygger sin kultur på løgner. Og/eller ikke tar et oppgjør /gjennomgang etterpå når et
  propaganda-forfyllet folk er blitt edru. – Fordi det er så mange maktpersoner som har reggissert løgnene.
  Da er det både trist og farlig.

  Svar
 • Wasan Totland
  22 oktober 2022 12:53

  Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger fra folk som er på legekontor. Spør gjerne om årets influensavaksine må oppbevares kaldt?
  Jeg sier det på basis av dette mistenkelige utsagnet:
  FHI sier at årets influensavaksine er svært viktig fordi man kan risikere å få influensa, corona/covid19 og forkjølelse SAMTIDIG. Hvorfor skulle de slutte å gå over lik?

  Svar
 • Svar
 • At injeksjonene er en ny formel som ikke gikk gjennom vanlige prosedyrer før lansering har vært alment kjent helt fra begynnelsen. At helseutdannede ikke steilet over dette? Går det an å respektere deres profesjon etter dette? Ikke i mine øyne. PUR FORAKT er det jeg opplever, for samtlige leger som ikke har protestert; de har utdannelse og burde vite bedre. Pur hatsk forakt, faktisk.
  Poltikerne er en annen sak, de er jo foraktelige i det store og det hele, så det overrasker ikke det minste at de går over lik. Jeg sier ikke hva jeg unner begge kategorier.

  Svar
 • Kan gjerne servere en løgn til:
  Det fantes to teorier om hvordan sykdom oppsto: Louis Pasteur’s Germ teori hevder at mikroorganismer som virus og bakterier utenfor kroppen kan gjøre oss syke. Denne teorien har aldri blitt bevist og fram til nå har aldri noen klart å isolere et eneste slikt virus. 
Antoine Bechamp Terrain teori hevder at når miljøet rundt en celle er forurenset kan dette gjøre cellen syk, og sykdom oppstår når kroppen må avgifte seg fra dårlig kosthold, kjemisk forgiftning m.m. Og det gjennom eksosomer (også kalt virus) og er en viktig del av immunforsvaret, som pakker inn de syke cellene og frigjør denne forgiftningen gjennom svette, urin, slimhoste, feber og rennende nese. Eksosomer er helt umulig å skille fra det virologer har kalt virus. Til i dag har hele teorien om eksosomer aldri blitt motbevist, men forlatt og glemt til fordel for legemiddelindustrien. Hvordan ble Pasteurs ideer grunnlaget for organisert medisin? Politikk. Farmasøytisk økonomi. Vi har alle blitt indoktrinert siden barnsalder med denne teorien.
Hvem har rett: Bechamp eller Pasteur? 
Interesserte kan lese mer her:
http://www.whale.to/vaccine/shea1.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Psoriasis og D-vitaminer:

Mange rapporterer om svært gunstig effekt.

Forrige innlegg

USA-Oberst MacGregor:

Ukrainakrigen svekker USA og styrker Russland. Vi må stoppe nå!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.