POSTED IN Coronavaksiner, Helse

En klinikk i Florida rapporterer dette.

Sterk økning av sterilitet og spontanaborter etter vaksinering.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En gynekologisk klinikk i Florida advarer om at sterilitet og spontanaborter har økt med 50 % siden covid-massevaksineringen startet.

Av Lance D Johnson.

Dr. Biss talks about Bayfront Baby Place - YouTube
Dr. Kimberly Bliss

En gynekologisk klinikk i Florida hadde mot til å offentliggjøre den alvorlige økningen i fertilitets helseproblemer på sykehuset. Kimberly Biss, lege, forklarte at sykehuset hennes ser en astronomisk økning i infertilitet, spontanabort, unormale celleprøver og livmorhalskreft, som først startet etter covid-massevaksineringen.

«Jeg kan definitivt si at etter utrullingen av vaksinen startet, har vi i vår praksis sett en økning i infertilitet med omtrent 50 %. Vi har også sett en økning i spontanaborter med 50 %. Og at det sannsynligvis er en omtrent 25 % økning i unormale celleprøver så vel som livmorhalskreft i vårt område».

Pfizer og FDA prøvde å skjule data om covid-19-vaksiner og spontanabort i forsøk. Da en føderal dommer i Texas beordret Pfizer til å frigi rundt 300 000 dokumenter knyttet til nød-godkjenningen av covid -vaksinen, begynte team av uavhengige forskere å analysere dataene. I spissen for etterforskningen sto Dr. Naomi Wolf. I et intervju med Steve Bannon, sa Dr. Wolf at Pfizer prøvde å skjule alle bevis på spontane aborter og spontanaborter.

«Pfizer tok dødsfallene til babyer – de spontane abortene og spontanabortene – og kategoriserte dem på nytt som en oppklart bivirkning,» sa hun. «Med andre ord, hvis du mistet babyen din, ble den kategorisert av Pfizer som en bivirkning». Tallene viste at 50 gravide kvinner deltok i de første vaksinestudiene, og sjokkerende mistet 22 kvinner (44 %) babyene sine. Dette alvorlige faresignalet hadde ingen betydning for FDA eller CDC, fordi de begge ivret for at gravide kvinner skulle ta injeksjonen under graviditeten. Dr. Wolf advarte om at «FDA var klar over det grufulle antallet av fosterdød ved begynnelsen av april 2021 men tiet om saken».

Risikoen for spontanabort for uvaksinerte kvinner som har hatt kontakt med nylig vaksinerte.

Det var dokumenter fra Pfizer som advarte om «yrkesutsatthet» for vaksinens piggprotein. Pfizer holdt disse tallene atskilt fra den kliniske studien. Under avsnitt «8.3.5.3. Occupational Exposure» i deres egne dokumenter, advarer Pfizer om at pleiere og nære kontakter til nylig vaksinerte, kan bli utsatt for piggproteiner ved overføring. Disse piggproteinene i cellene til de vaksinerte, kan smitte over til uvaksinerte gravide kvinner og deres fostre, ammende kvinner og deres nyfødte babyer, enten gjennom «innånding eller hud-til-hud-kontakt».

Pfizer instruerte vaksinerte om å oppgi alle kontaktene deres, da risikoen for eksponering er høy de første 24 timene. Risikoen for at fostre blir smittet ved overføring av piggproteiner fra en vaksinert, kan være større enn tidligere antatt. På grunn av denne realiteten med overføring ved innånding og hudkontakt, representerer ikke alle studier som sammenligner antallet av spontanaborter hos vaksinerte og uvaksinerte, hele risikoen som vaksinen gir for den reproduktive helsen for kvinner. Den uvaksinerte befolkningen kan bli utsatt for piggproteiner fra nylig vaksinerte, helsepersonell og deres kontakter. Risikoen er med andre ord stor både for den vaksinerte gravide og den uvaksinerte gravide.

Disse biovåpnene er noen av de største forbrytelsene mot menneskeheten i verdenshistorien. Forhåpentligvis vil flere leger og sykepleiere stå frem med observasjoner fra den virkelige verden, slik Dr. Kimberly Biss gjorde i St. Petersburg, Florida.

Fra WomensHealth News, publisert 21 oktober 2022, skrevet av Lance D Johnson.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker, link til en Twittervideo og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Florida OB/Gyn warns that infertility and miscarriages have spiked 50% since covid-19 vaccine rollout. (https://www.naturalnews.com/2022-10-20-florida-obgyn-warns-infertility-miscarriages-spiking-covid19-vaccine.html1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 773 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  22 oktober 2022 13:00

  Det hadde vært interessant å vite om hvor stor andel av disse krefttilfellene som hadde mottat HPV vaksine tidligere? Ettersom kvaksinen slår ut immunforsvaret vil du kunne få de sykdommene du tidligere vak immunisert for. Årsaken er at de er sprøytet inn i kroppen via HPV vaksinen og antistoffer som er dannet blir utraderte.

  Svar
 • Northern Light.
  22 oktober 2022 15:40

  «Historiens største medisinske skandale»: meterlange, gummilignende blodpropper hos vaksinerte.

  Av Swebbtv.
  Sture Blomberg, tidligere overlege ved Sahlgrenska universitetssykehuset i Gøteborg, advarer nå om meterlange, harde, gummilignende blodpropper hos døde personer som er balsamert i USA. Det er personer som har tatt den såkalte vaksinen mot covid. Dette diskuterer han sammen med Lars Bern og Mikael Willgert, i en ny episode av Swebbtv Vetenskap. Hele dette globale medisinske eksperimentet må stoppes umiddelbart, sier Lars Bern om massevaksinasjonen mot covid.

  Blomberg snakker om at man finner ormelignende blodpropper hos vaksinerte under balsamering i USA, en prosedyre som er vanlig der, og som blant annet går ut på å injisere en konserveringsvæske i kroppen. Da vaksinasjonene hadde startet, oppsto det problemer, det ble vanskelig å injisere væsken. Da fant de store, hvite, harde, gummilignende propper, og dette øker. Ifølge balsamerer Richard Hirschman, har den økt fra 30 prosent til 80 prosent hos hans døde pasienter.

  Det er de vaksinerte pasientene som har disse proppene, sier Sture Blomberg. Hirschman utfører ca 400-500 balsameringer per år, og har holdt på med dette i 20 år. Rundt ti balsamere har slått alarm, i stedet for to timer tar prosedyren fire timer. Det er ikke en vanlig blodpropp, men den er hard og hvit. Den kan være så tykk som en lillefinger, og opptil en meter lang. Blodproppene bygger seg sakte opp. En av balsamererne som har arbeidet med dette siden 1968, har aldri sett noe lignende i hele sitt liv.

  Det kan være proteiner klumper seg sammen, sier Blomberg. I tillegg er det funnet skyhøye verdier som indikerer vanlige blodpropper i kroppen til levende covid-vaksinerte, dette er grusomt. Alt dette ville blitt stoppet umiddelbart hvis de medisinske myndighetene fungerte. Men de sitter i fanget til legemiddelindustrien, så de tar ikke slike beslutninger, sier Lars Bern.

  Balsamererne slår alarm her, fortsetter Sture Blomberg og påpeker at dette er noe som må undersøkes nærmere, men få patologer går ut med dette. Det er en viss frykt i dag for å snakke sannheten. I Sverige er det ikke så mange obduksjoner, og balsamerne i USA hadde det heller ikke lett med finne de gummilignende proppene.

  Vi vet ikke om dette gjelder alle vaksinerte, jeg håper virkelig ikke det. Men av de som er døde, var det ganske mange som hadde dette, og som var vaksinert. Så det trenger ikke være slik at alle som har tatt vaksinen lider av blodpropper som dette, påpeker Blomberg. Det kan være at de potensielt farlige piggproteinene, som finnes i både «vaksinen» og viruset, påvirker mennesker ulikt. Men jo flere boosterdoser, jo større er risikoen, tror jeg. Så hva må gjøres?

  Alle som dør bør obduseres, og se på blodårene, sier Sture Blomberg. Folkehelsetilsynet bør si at disse personene skal obduseres. Nå har det også begynt å bli rapportert om noe som heter «Sudden adult death syndrome», det vil si akutt død hos unge voksne. – Det har jeg aldri sett før, og dette er covid-vaksinerte idrettsutøverne. Det han sikter til er alle de unge idrettsutøverne som faller døde om. Det er over 1000 i dag globalt, men det har aldri skjedd før. Mange leger er imidlertid redde for å snakke om alt dette, fordi legemiddelindustrien har en slik makt over legestanden.

  Det som skjer nå er helt utenkelig, Vesten er gal. Vi har lidd av en slags galskap og det får fortsette, sier Lars Bern. Hele dette globale medisinske eksperimentet bør stoppes umiddelbart, det er historiens største medisinske skandale. Dette er en katastrofe, sier Sture Blomberg om blodproppene. Men legen utelukker ikke at det finnes behandlinger. Frontleger i USA har laget en lang liste over forskjellige måter å behandle vaksineskader på, kanskje det er forskjellige stoffer som kan gjøre dette, for dette handler jo om hydrogenbindinger.

  Men selv om mange ennå ikke tør å snakke om det, eller se realitetene rundt vaksinene og det som har skjedd de siste årene, tror Blomberg at ting vil snu etter hvert selv om det går sakte. Men jeg tror det kommer til å få gjennomslag, at dette ikke var bra. Lars Bern mener at ansvarlige politikere først må reagere, men som fortsatt ikke har skjedd.

  Fra Swebbtv, publisert 22 oktober 2022. Skrevet av Swebbtv red.
  Oversatt fra svensk, noe forkortet. Severdig videointervju i orginalartikkelen, og link til Sture Blombergs blogg med bilder av blodproppene.
  Orginalartikkel: ”Historiens största medicinska skandal” – meterlånga, gummiliknande blodproppar i vaccinerade.

  Svar
 • FHI anbefaler fortsatt gravide å «vaksinere» seg, og blir dermed mer og mer kriminelle for hver dag som går.

  Svar
 • Ellers har FHI nettbutikk hvor du kan kjøpe button som viser at du er influensavaksinert. Så festlig. Da kan alle se at du er en slave av et system ingen bør stole på. Hurra! En slags omvendt jødestjerne på en måte. Jeg knegger av toskeskapen. Herregud for et dusteri, og for et dumt folk.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Psoriasis og D-vitaminer:

Mange rapporterer om svært gunstig effekt.

Previous Post

USA-Oberst MacGregor:

Ukrainakrigen svekker USA og styrker Russland. Vi må stoppe nå!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.