POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det sitter langt inne.

Innrømmelsene om covid-sprøytene må hales fram.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er åpenbart at slike innrømmelser, som virker små og bagatellmessige ved første øyekast, egentlig kommer som følge av overveldende dokumentasjon på at Covid-vaksinene ikke var det som ble lovet. Men for å få myndighetspersoner som presset frem dette vaksinasjonsregimet til å innrømme den fatale feilen som er gjort, det kommer ikke uten videre. De må slepes millimeter for millimeter frem mot sannheten. Innrømmelsen under er en del av den prosessen.

Overdødelighets-tallene i Tyskland er overveldende og en slipper ikke unna dem. I denne omgang er det bagatelliseringer og bortforklaringer som er metoden.

Knut Lindtner
Redaktør

Den tyske helseministeren innrømmer at Covid-sprøyter kan forårsake «permanente funksjonshemninger», noe som står i motsetning til tidligere uttalelser.

Tyskland er i tet foran alle vestlige nasjoner i antall dødsfall siden Covid-vaksineringen startet med en økning på 44% siden januar 2023.

Av Andreas Wailzer

Tysklands helseminister har innrømmet at covid-19-injeksjonene kan forårsake varige funksjonshemninger etter tidligere å ha hevdet at stikkene er uten bivirkninger. 

Karl Lauterbach

I et intervju med det tyske statsmediet ZDF 12. mars 2023 ble helseminister Karl Lauterbach konfrontert med tilfeller av personer som ble skadet av covid-skuddene, inkludert en 17 år gammel gymnast som ble innlagt på sykehus og nesten døde etter å ha mottatt BioNTech COVID-injeksjonen.

«Disse skjebnene er helt forferdelige, og hver eneste skjebne er en for mye,» sa Lauterbach. 

«Dette er alvorlige funksjonshemninger, og noen av dem vil være permanente, så det er vanskelig,» la han til. 

Lauterbach ba om «en raskere prosess for å gjenkjenne vaksineskader» og hevdet at «alvorlige vaksineskader» forekommer i «færre enn 1 av 10 000 vaksinasjoner, ifølge data fra Paul-Ehrlich-Institute (PEI).» 

Nyhetsanker Christian Sievers konfronterte Lauterbach med sine tidligere uttalelser angående vaksinesikkerhet. I en tweet fra august 2021 skrev Lauterbach: 

Korrekt. Og i tillegg handler det om hvorfor en minoritet i samfunnet ikke kan få en bivirkningsfri vaksine , selv om den er gratis og kan redde deres og mange andres liv. Derfor er jeg pessimistisk til frivillige ofre for klimavern. «[uthevelse lagt til] 

«Vel, det var en overdrivelse jeg gjorde en gang i en feilaktig tweet. Men det var ikke grunnleggende min holdning, sa den tyske helseministeren. 

Sievers presset tilbake mot Lauterbach og sa at helseministeren «alltid hadde gitt inntrykk av at spørsmålet om [vaksine]-bivirkninger egentlig ikke er et problem i det hele tatt.» 

«Nei, det er ikke riktig,» svarte Lauterbach.

«Jeg sa nettopp at jeg alltid har kjent tallene. De har også holdt seg relativt stabile. Disse vaksinene brukes over hele verden. 1 av 10 000. Så du kan si at det er mye, eller du kan si at det ikke er så mye.» 

«Det er faktisk en vaksinasjon som beskytter mot svært alvorlig sykdom og, forresten, veldig ofte reduserer ‘Lang COVID’-risiko,» fortsatte han. 

«Fordelene oppveier risikoen, men det er riktig, 1 av 10 000, det er forekomsten av alvorlige bivirkninger.» 

Administrerende direktør for Vaccine Safety Research Foundation, Steve Kirsch, var uenig i Lauterbachs risikovurdering. 

Det er rikelig med bevis for at alvorlige bivirkninger, inkludert død, fra COVID-injeksjonene forekommer mye oftere enn Lauterbach hevder. En fersk undersøkelse  utført av et meningsmålingsinstitutt i Tyskland fant at 23 % av deltakerne sa at de opplevde «alvorlige bivirkninger» etter å ha mottatt covid-19-injeksjoner. Videre leder Tyskland over vestlige nasjoner i flere dødsfall siden utrullingen av COVID-skuddene, med en økning på 44 prosent registrert i januar 2023. 

Et annet bekymringsfullt faktum er den betydelige nedgangen i levendefødte ni måneder etter utrullingen av COVID-jab. Det tyske føderale instituttet for befolkningsforskning utførte en studie som viste «sterke forbindelser mellom bruken av vaksinasjonsprogrammer og fruktbarhetsnedgangen ni måneder etter det ble iverksatt».

Big Pharma utelukket fra ansvar 

I sine kontrakter med EU (EU) ble farmasøytiske selskaper som Pfizer og BioNTech fritatt for ansvar, noe som gjorde det nesten umulig for ofre for deres mRNA-injeksjoner å lykkes med å saksøke disse selskapene for erstatning. 

I sitt intervju med Lauterbach nevnte Sievers at på grunn av EU-kontraktene som fritar farmagigantene fra ansvar, er den tyske staten derfor ansvarlig og må håndtere erstatningskrav til personer som er skadet av mRNA-skuddene. 

Den tyske helseministeren sa at siden de farmasøytiske selskapene genererte «ekstraordinær fortjeneste», forventer han at de skal gi «frivillige bidrag» for å betale for de medisinske kostnadene folk med vaksineskader pådrar seg. 

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

https://www.globalresearch.ca/german-health-minister-admits-covid-jabs-can-cause-permanent-disabilities-contradicting-past-statements/5814042

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • SE det ekle mennesket veive med armene! Å fy faan, og lille Kjerkol som vil ha null toleranse på feil oppførsel, å fy faan

    Svar
  • wasan Totland
    31 mars 2023 16:01

    Covid 19 eksisterer kun på papiret. Det hadde ikke vært vanskelig å relatere denne såkalte long covid til sprøyte-jabene hvis man hadde villet føre statistikk. mannen er et stykke på vei.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

IOC med anbefalinger til idrettsutøvere:

Du må ha korrekte politiske meninger hvis du vil delta.

Forrige innlegg

Norge er i krig og da skal alle mene det samme.

Norsk ytringsfrihet skal bort.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.