POSTED IN Norge

Det kan ikke repareres.

Biden er allerede ute.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Presidentdebattene: Biden er allerede ute. Hva nå

Av Karsten Riise

For å «bevise» at hans katastrofale presidentdebatt bare var en enkelthendelse og ikke en betingelse, ble Biden presset til å akseptere et intervju allerede denne fredagen 5. juli med sin gamle venn, ABC News’ George Stephanopoulos.

Det har vært privat diskusjon blant Bidens kampanje om hva den kan gjøre for å motvirke forrige torsdags debatt, der den raspete presidenten ga noen kronglete og ufullstendige svar. Det har gitt opphav til noen spørsmål om den 81 år gamle presidenten bør fortsette sin valgkamp.

Pressesekretær i Det hvite hus Karine Jean-Pierre sa også tirsdag at Biden planlegger å holde en pressekonferanse under NATO-toppmøtet neste uke i Washington.

Hvis Biden feiler intervjuet på fredag, vil demokratene og giverne kaste Biden ut allerede denne helgen. Men selv om Biden klarer å snuble gjennom det kommende fredagsintervjuet, som vil være veldig vennlig, vil spørsmålet om Bidens kognitive tilstand bare fortsette og øke blant demokratene.

Ånden er ute av flasken for demokratene. Bidens manglende evne er tydelig. Dette vil ikke forsvinne.

New York Times har åpenlyst dumpet Biden, og nå begynner medlemmer av demokratenes kongress å gjøre det samme.

Tirsdag fikk Mr. Biden sin første formelle oppfordring om å trekke seg fra løpet fra et demokratisk medlem av kongressen. Den sentrale svarte lovgiveren hvis støtte bidro til å løfte herr Biden til nominasjonen i 2020, sa at han ville støtte visepresidenten hvis herr Biden «skulle trekke seg». Og tidligere hustaler Nancy Pelosi sa etter Bidens avsluttete debattopptreden at det var «et legitimt spørsmål: ‘Er dette en episode eller er dette en tilstand?’»

I flere dager har Biden-kampanjen insistert privat overfor givere og partiaktivister og i notater at løpet forblir uendret. Men et privat sett med meningsmålinger fra en pro-Biden super PAC lekket til nyhetssiden Puck viste at presidenten tapte terreng – rundt to prosentpoeng – i alle de viktigste vippestatene. Han var også nå på etterskudd i New Mexico, New Hampshire og Virginia, tre stater som for et år siden ikke ble sett på som sannsynlige til og med å kunne bli utfordret av republikanerne.

—Lisa Lerer, Shane Goldmacher og Maggie Haberman, The New York Times , 3. juli 2024

Demokrater blir ydmyket ved å ha en leder som i økende grad stivner, mister tenkeevnen, snakker vrøvl og ikke finner veien, selv på plenen i Det hvite hus. Snart vil demokratene begynne å bli foraktet for dette også.

De neste gangene Biden faller fra hverandre, og det vil være mange flere og større neste gang, vil den voksende snøballen av demokratisk sinne, begynnende selvhat, følelsen av impotens og misnøye overvelde Biden.

Biden er allerede ute.

Karsten Riise er en Master of Science (Econ) fra Copenhagen Business School og har en universitetsgrad i spansk kultur og språk fra Københavns Universitet. Han er tidligere Senior Vice President og Chief Financial Officer (CFO) i Mercedes-Benz i Danmark og Sverige.

Forsidebilde er KI-generert

https://www.globalresearch.ca/biden-already-out/5861547

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  5 juli 2024 15:52

  Det store problemet nå er om de klarer å finne en som er like korrupt, like ydmyk for Israels-lobbyen, som i like stor grad mangler essensielle verdier, som er like krigskåt og like lite diplomatisk som Biden. De trenger en noksagt som de kan styre slik de vil, som passer godt inn i det korrupte rottereiret i Washington.

  Alternativet er en mann som Jeffrey Sachs som kunne fått USA i front i verdispørsmål, det må de for Guds skyld unngå.

  Svar
  • Godt kommentert, R.K.

   Det som blir morsomt/spennende er hvordan media, og Stoltenberg, nå kommer til å foss-ro i deres dyrkelse av denne styrbare noksakten med omplasseringshund. Patetisk det hele.

   Får vi flere (noen) opplysninger om Biden & sønn sin korrupsjon i Ukraina, tro?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skal EU styre norsk energiproduksjon?

Eller skal Norge styre norsk energi

Forrige innlegg

En advarsel til varslere:

Systemet vårt godtar ikke høylytte protester.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.