POSTED IN Helse, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Det fra sine egne en skal ha det:

Pfizers egen bivirkningsrapport er avslørende.

0
Print Friendly, PDF & Email

Pfizers egne dokumenter avslører en hærskare av bivirkninger

Av red. PSt 

Dokumenter som er frigitt av Food and Drug Administration (FDA) i USA avslører at legemiddelprodusenten Pfizer registrerte nesten 160.000 bivirkninger på Covid-19-vaksinen i de første månedene av utrullinga.

Dokumentene ble innhentet av ei gruppe leger, professorer og journalister som kaller seg Public Health and Medical Professionals for Transparency, som sendte inn en Freedom of Information Act (FOIA)-forespørsel til FDA for løslatelse.

Den første samlinga av dokumenter avslører at i februar 2021, da Pfizers skudd ble rullet ut over hele verden i nødstilfelle, hadde legemiddelprodusenten samlet mer enn 42.000 saksrapporter som beskrev nesten 160.000 bivirkninger av stikket.

shallow focus photography of prescription bottle with capsules
Nesten alle medikamenter har bivirkninger

Disse reaksjonene varierte fra milde til alvorlige, og 1223 var dødelige. De fleste av disse saksrapportene dreide seg om personer i alderen 31 til 50 år i USA.

Mer enn 25.000 nervesystemsykdommer ble rapportert, sammen med 17.000 muskel- og skjelett- og bindevevssykdommer og 14.000 gastrointestinale lidelser. En rekke forskjellige autoimmune tilstander ble rapportert, sammen med noen særegne sykdommer, inkludert 270 «spontane aborter» og forekomster av herpes, epilepsi, hjertesvikt og slag, blant tusenvis av andre.

Disse bivirkningene var tidligere kjent, og har alle blitt logget på Centers for Disease Control and Prevention’s Vaccine Adverse Event Reporting System ( VAERS ) database, som til nå har sporet 3300 dødsfall etter vaksinasjon med Pfizers vaksine, et tall stort sett i tråd med selskapets egne data.

Kritikere sier at noen av disse dødsfallene ikke definitivt kan knyttes til vaksinasjon, mens andre hevder at det sanne antallet dødsfall og bivirkninger er underrapportert.

Kritisk nok ble Pfizers dokumenter brukt av FDA for å erklære selskapets vaksine trygg, noe det gjorde for amerikanere i alderen 16 år og eldre i august. Den har siden blitt godkjent for barn helt ned i fem år, og boosterdoser for personer fra 16 år og oppover ble godkjent forrige uke.

FDA sier at det kan ta til 2096 å frigi alle de 451.000 sidene den brukte for å godkjenne Pfizers vaksine.

I møte med den mer overførbare og tilsynelatende mer vaksineresistente omikron-stammen av koronaviruset, har den amerikanske regjeringa fortsatt å fremheve vaksinasjon som nøkkelen til å bekjempe Covid-19. Det samme har administrerende direktør i Pfizer, Albert Bourla, som onsdag sa at et fjerde skudd av selskapets vaksine kan være nødvendig for å holde immunitetsnivået oppe.

Med en sørafrikansk studie som viser Pfizers vaksine opptil 40 ganger mindre effektiv mot omikron enn tidligere varianter, sier selskapet at det kan ha en omikron-spesifikk vaksine på markedet innen mars 2022.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Nigel Glastonbury

Knut Lindtner har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Tenk hva som hadde skjedd:

Assange var en kinesisk journalist som satt i isolat i fengsel.

Forrige innlegg

Skulle fått fredsprisen:

Assange fikk i stedet hjerneslag i høyrisikofengsel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.