POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

Det foregår noe i Washington bak kulissene

Spionerte Clinton-leiren på presidenten?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Meldingen under kan ved første øyekast virke mindre viktig, men den inneholder kanskje en politisk atombombe. For hvis det viser seg at spionasjen mot Donald Trump både foregikk under valgkampen med Hillary Clinton-kampanjen som initiativtaker (tilsvarende Watergate som felte president Nixon), men fortsatte mot den folkevalgte presidenten etter at han var valgt – da har vi en sak uten sidestykke i USAs politikk.

Da er Bidens sikkerhetspolitiske rådgiver, Jake Sullivan, direkte involvert. Men han vil kunne trekke med seg en rekke personer, bl.a. Hillary sjøl, ned i et enormt og stinkende politisk gjørmehull. Disse potensielle gjørembryterne er ledende personer i USAs regjering i dag – folk som fremstilles av våre medier som gode og ansvarlige mennesker.

Chart: The Countries With The Highest Military Expenditure | Statista
Landene med de tørste militærutgiftene. USA som er desidert størst og som har kriget sammenhengende de siste 20-30 årene beskylder Russland for å være aggressiv.

Jeg kan ikke la være å tenke at nettopp denne saken er en av årsakene til opphausingen av den ikke-eksistrende krigstrusselen fra Russland. Den fungerer i praksis som en avledningsmanøver, et røykteppe for det som er under opprulling i USA. Og våre medier er som vanlig på den «riktige» siden, ikke som «røykdykkere» for å finne sannheten, men som villige røykleggere.

Knut Lindtner
Redaktør

Russiagate avslører at den nåværende nasjonale sikkerhetsrådgiveren Jake Sullivan var innblandet.

Undersøkelsene som den spesielle aktoren John Durham holder på med rundt den falske informasjonen som førte til riksretts-sak mot USAs daværende president Donald Trump på grunn av hans påståtte forbindelser med Russland – altså den såkalte Russiagate – kommer nå med nye avsløringer.

Det viser seg at informasjonen stammer fra Rodney Joffe, en ekspert på data-sikkerhet, og også mottaker av en pris fra FBIs om cyber-sikkerhet.


Nasjonal sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan i samtale med Natos generalsekretær. Begge deler det samme hatet mot Donald Trump og Russland.

Han var ansvarlig for internett-sikkerhet i Det Hvite Hus, til tross for at han dømt for alvorlig bedrageri. Det burde jo ha vært nok til å utestenge han fra enhver stilling i regjeringen.

I jobben han hadde var det lett for denne luringen å styre all datatrafikk, ikke bare fra Det Hvite Hus, men også fra Trump Tower og Donald Trump sin leilighet som lå i en annen bygning.

Så utnyttet han data-opplysninger til å knytte Donald Trump til russiske myndigheter.

Det ser ut som om Joffe brukte disse opplysningene i håp om få en viktig stilling som var blitt lovet han dersom Hillary Clinton skulle  vinne presidentvalget i 2016.

Disse uredelige manøvrene – som kunne utgjøre en trussel mot nasjonal sikkerhet, og som var knyttet til korrupsjon – ble påstått satt i verk av Hillary Clintons daværende utenrikspolitiske rådgiver, Jake Sullivan.

Han er nå Joe Bidens nasjonale sikkerhetsrådgiver  – og hovedarkitekten bak ideen om å få i gang en krig mot Russland – i Ukraina.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Valérie Ungerer

https://www.voltairenet.org/article215724.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Trump måtte selvfølgelig bort. En amerikansk presiden som sier noe slikt er farlig for bakmennene:

    ‘Våre tropper skal hjem, slår Trump fast.– Det burde ikke være USAs oppgave å erstatte regimer rundt om i verden. Det er dette president Trump erkjente om Irak, at det var den største utenrikspolitiske katastrofen de siste tiårene, … ‘.

    Svar
  • At Clintons har spionert på Trump både før og samtidig med at han var president, overgår Watergate-skandalen. At de norske leverandørene av falske nyheter, eksempelvis Nrk og VG, ikke nevner dette med et eneste ord, viser hvor hjernevasket de fleste norske journalister er.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina

Lyst på krig, eller bare behov for?

Forrige innlegg

Det tas hele tiden skritt mot en europeisk føderal stat

DEN VIKTIGSTE SAKEN I EU I DAG

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.