POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Det er ikke farlig å bli smittet eller syk hvis en har et godt immunforsvar.

Hvorfor skremmer Nakstad med smitte?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sprer smitten seg?

Av Northern Light

«Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad uttaler ifølge Dagbladet at coronasmitten øker i flere land, og at det er ganske sannsynlig at halve den norske befolkningen vil bli smittet av viruset gjennom vinterhalvåret. Ifølge den samme avisen dagen etter, uttaler derimot Gunnveig Grødeland, forsker innen vaksineutvikling og immunologi, at de mange mutasjonene ikke er noe å få panikk over».

Det samme som Nakstad sier nyhetsankerne, at smitte sprer seg, men de sier ikke at overlevelsesprosenten (OP) er over nitti prosent for covid, selv for folk over 70 år. For variantene er OP tilnærmet hundre prosent, som omicrom og de nye variantene som annonseres. Når det italienske folkehelseinstituttet begynte å regne på hvor mange som døde av covid, og ikke med covid, ble antallet døde redusert fra 130 000 til 4000.

Legemiddelindustrien lever av sykdom og sykdomskremsler, ikke av forebygging og helse.

Dette er den samme strategien av Big Pharma og MSM som når det ble erklært en pandemi for covid-19. Hovedstrømspresse og media, som har samme finansielle eiere som den farmasøytiske industrien, får folk til å tro at det er den nye spanskesyken. Befolkningene får panikk, og rullet opp ermet og stiller seg i kø for å få en mRNA-injeksjon som svekker immunforsvaret, kalt vaksiner for å få folk til å ta dem.

Fremstående professorer og biologer, som Eric Weinberg og Mike Yeadon, med mange flere, som Big Pharmas talsmenn ikke rekker til anklene, kaller injeksjonene biovåpen, men de får aldri taletid i MSM, som er en propagandamaskin for det farmasøytiske og militær-industrielle komplekset.

Dette er Big Media, som eier over 90% av mediebedriftene i vår del av verden. Det er de samme kreftene som også eier Legemiddelindustrien.

Nå begynner helsemyndighetenes talsmenn og MSM også å snakke om munnbind igjen, enda maskevidden til de blå «medisinske munnbindene» er 1000 ganger større enn et virus i corona-familien av virus. Det blir som når en spurv flyr igjennom et fotballmål uten nett, men det er bare kjent i alternativpressen. Det er ikke krav til spesifikasjoner til munnbindene heller, så en kan lage et selv av dongeri, eller hekle eller strikke dem, enda maskevidden blir over hundre ganger de blå munnbindene. Det er altså ingen medisinsk eller vitenskapelig grunnlag for munnbindene, det er politisk, for underkastelse og lydighet mot regimene.

Som professor Weinberg forklarte, det er mRNA-teknologien som svekker immunforsvaret, og utallige fagfelle-vurderte studier viser at overdødeligheten har steget kraftig etter massevaksineringene startet. Det er biovåpen for depopulasjon, injeksjoner som svekker immunforsvaret og gir alvorlige hjerte og karsykdommer og kreft for mange, spesielt de utenfor arbeidslivet på grunn av alder og andre grunner, og for mange i arbeider og middelklassen i vestlige land, spesielt i USA.

Men ikke blant den økonomiske eliten, som eierne av bankkartellene, sentralbankene og deres familier, kongelige og adel, deres politikere, redaktører i deres hovedstrømpresse, og ledende journalister, og nesten ikke blant nyhetsankerne. Heller få eller ingen blant professorer og ledelse på universitetene, og andre som utgjør dypstaten i alle land.

Det kan bare bety at det er forskjellige versjoner av injeksjonene, de som herskerklassen vil beholde i deres nye verdensordning får ufarlige saltoppløsninger. Andre som vil ligge kapitalen til utgift, som eldre og andre utenfor arbeidslivet, får dødeligere varianter. Etter Agenda 2030 er implementert, er det kapitalen som overtar de tidligere suverene nasjonene, og de vil drive dem som deres selskaper, med maksimal profitt, og minimale utgifter.

Se her hva Kardiologen r. Peter McCullough sier om covid og vaksiner.

Et par promille av jordens befolkning eier nå over halvparten av all formue og rikdom, og hvis en undersøker hvem som eier verdens gjeldsberg på over 300 000 milliarder dollar, og pantet i nasjoners landressurser som de de har for lånene, så kan det bli mye mer enn halvparten.

Seks milliarder mennesker har fått en eller flere av injeksjonene. Det er en ondskap som ikke er av denne verden, gjort av umennesker som ser ut som mennesker, derfor er det så vanskelig å få folk til å forstå at de er menneskehetens fiende. En kan få tanker om at det er som om herskerklassen, finansfolket, den globale storkapitalen som vi kaller dem, er en koloni med kloner her på jorden, utplassert av en rivaliserende sivilisasjon for å erobre jordens folk, og slavebinde de de vil beholde i en forvaltet slaveklasse. Ting som tyder på det får bli et annet kapittel.

Redaksjonen har lagt til video og bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Når skal folket våkne opp og si: Det er nå åpnet fri jakt på alle som har noe med Big Pharma, Big Tech, Big Money, MIC og generelt alle politikere og byråkrater. Når vi har fått utryddet dem kan vi «resette» verden tilbake til slik den skal være.

  Svar
 • «Et par promille av jordens befolkning eier nå over halvparten av all formue og rikdom,»

  Man kan godt penge-verdivurdere ‘rikdom’ og la en promille eie rikdommen.
  Enten det er slott eller biler.
  Hva så? Dette burde ikke bety så mye. Så lenge vi andre har nok reelle materielle resurser til å leve vårt liv, uten frost, matmangel eller uro/uforutsigbarhet. Ved hjelp av eget arbeide i frihet og stolthet.
  Vi trenger ikke å å penge-sammenlikne oss med de som er ‘rikere’.

  MEN: – At vi godtar at de som er penge-rikere får politisk MAKT til å bestemme over oss; DET er det forunderlige.
  Hvorfor holder vi oss med et slikt system?
  Er det fordi vi sjøl , også, er forvirret?
  Er vi hjernevasket av de som styrer dette penge.systemet w.w. ?
  Er dette vår kultur? En pengemakt -kultur? En trikse-kultur.
  Ja, da er det ikke rart at vi gir eierne av penger makt over våre liv.

  ‘Vi vet alle at penger bare er symboler eller bilder. Men vi opplever det som virkelighet at disse «bilder» styrer verden. Det forholder seg slik fordi hele verden drømmer og skriker på «kapitalens makt». Vi har opplevd at det ble satt skuddpremie på grisunger fordi det var «for mye flesk».. Vi har sett de styrende i alle land brenne hvete, mais og kaffe og ødelegge realverdiene for pengeverdienes skyld. Vi opplever altså «bilder» som virkelighet. Sosialøkonomene på universitetet forsikret oss i krigsårene at «den norske krone» «steg» og «sank», pustet seg opp og krøp sammen igjen som om den var et levende vesen. Folk reagerer kanskje litt av og til, og den ene overgår kanskje den andre i å si at vi «lever da ikke av penger» — for å vise hvor klok og «våken» man er. Men i realiteten så sier alle som så: «Hva skal vi leve av da, hvis vi ikke har penger?»
  samfunnsliv.no/kunst-17.html

  Svar
 • Bo situasjonen i Oslo og alle andre stedes løses de neste 5.10 årene. Overdødelighet kommer til å fortsette. Skal folk som meg som har valgt å ikke vaksineres straffes for fjolsene som stoler på myndighetene, who og EU? Vi skal ikke straffes, men vi slipper ikke unna. Folk skal fjernes og det er det, man skal ikke merke at folk forsvinner, men de som står de nærmest merker det. Nye runder med vaksiner, på den ene eller andre måten. Man skal få dette i seg uansett…til slutt er det så få igjen at hva de gjør er et fett.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Løgner på løgner.

Om å lukke øynene for det som skjer.

Forrige innlegg

Hvordan mister du en F-35?

Amerikanske militæret lette igår etter savnet krigsfly.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.