POSTED IN Helse

Det er gode tider for oss nå.

Begravelsesbyråene blomstrer i Nord-Amerika.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Begravelsesvirksomheten blomstrer. Og ikke på grunn av COVID. «Økning i dødsfall i 2022»

Av Alex Berenson

Hvor ille er økningen i dødeligheten?

I dag hadde Service Corporation International, den største for-profit begravelsesoperatøren i Nord-Amerika, sitt kvartalsvise resultatoppkall. SCI hadde nok et flott kvartal. Så langt i 2022 har selskapet tjent nesten 500 millioner dollar – og aksjen steg mer enn 10 prosent i dag etter resultatrapporten.

(Døden er din beste investering!)

SCIs ledelse virker ganske åpen overfor investorer. I mange år kom mye av selskapets vekst fra å kjøpe familiedrevne begravelsesbyråer ettersom operatørene deres, umm, døde ut. Den underliggende begravelsesvirksomheten er langsom vekst og veldig forutsigbar.

Slik pleide det i hvert fall å være.

Som Thomas L. Ryan, Service Corporations styreleder og administrerende direktør, sa til investorene onsdag morgen :

Hvis du går tilbake i denne bransjen og spesielt med SCI, vil du se antall dødsfall fra år til år – sannsynligvis i løpet av ett år kan du være ned 1 % eller 2 %, i neste år er du opp 1 % eller 2 %. Dette kunne du du forutsi med ganske god nøyaktighet over et år. Og med et så stort fotavtrykk som vårt kunne vi se hva som sannsynligvis kommer. … 2020 kommer, Covid, game-changer, ikke sant. Vi må på et tidspunkt gjøre 20 prosent flere begravelser, noe som er uhørt på et år sammenlignet med, la oss si, et år eller to før.

Så Service Corporation forventet at når Covid gikk over, ville virksomheten gå tilbake til det normale …

Det vi ville ha forventet er, hvorfor skulle vi ikke gå tilbake mot, la oss si, et 2019-nivå, kanskje du får en prosentvis vekst i 2019, det ville jeg forvente. Så det ville være et rimelig nivå som vi tror vil stabilisere seg. Og det var på en måte det vi forventet…

Det er bare ikke det som har skjedd.

Det vi forteller deg er at i tredje kvartal i år hadde vi 15 % flere samtaler enn vi hadde i tredje kvartal 2019 . Det er ikke det noen ville ha forutsett, og det er bare en veldig liten del som er Covid-dødsfall [uthevelse lagt til].

Covid er borte. Men folk holder på å dø. Hvorfor?

Ikke overraskende nevnte ikke Ryan mRNA-vaksiner. Hvorfor skulle han det? Å gjøre det ville bare gi hodepine for han selv og det trenger ikke Service Corporation.

Men tidligere i samtalen pekte han på «flere kreftdødsfall» og mer generelt en nedgang i generell helse:

Vi tror at disse overflødige tjenestene er mer permanente i en kombinasjon av aldrende demografi, høyere risiko, mindre sunn livsstil utviklet under pandemien.

Ryan antydet også at forsinket medisinsk behandling kan være et problem.

Disse forklaringene er … anstrengte, i beste fall. Aldersdemografi er neppe noe nytt, og nedstengningene som førte til en «mindre sunn livsstil» var det slutt på allerede i midten av 2020 i de fleste røde stater (republikansk styrt, red.) og tidlig i 2021 nesten overalt. Opioider og overdoser er generelt fortsatt en fryktelig krise, men dødsfall ser ut til å ha nådd toppen tidlig i 2022 og har falt litt siden . Og til tross for all diskusjonen om forsinkelser i medisinsk behandling, har sykehus og legekontorer fungert i hovedsak normalt i minst 18 måneder.

Uansett er USA neppe alene om å se en stor og så langt uforklarlig økning i dødsfall i 2022. I mange land som f.eks. Tyskland, Australia og Taiwan ser vi en lignende utvikling.

De har alle noe til felles. Men det er ikke noe poeng å gjette hva?

Uansett forventer Service Corporation at virksomheten vil gå bra i årene som kommer.

«Disse trendene er vanskelig å snu raskt,» sa Ryan. «Jeg håper at om tre, fire, fem år fra nå vil det avta litt. Men jeg tror ikke det skjer fort.»

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Rhodi Lopez

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Move along folks; nothing to see here.. Det synes å være strutse-politikken her, akkurat som mht. innvandringen.. Det verste er kanskje at folk i Konformistan svelger dette rått..

  Svar
 • I Norge har vi en overdødelighet på 10 prosent. Men her
  i Norge sier man at årsaken er long covid.

  https://www.nrk.no/osloogviken/frykter-dodelige-ettervirkninger-av-covid-19-_-forsker-ber-om-tiltak-for-a-bremse-koronasmitten-1.16164284

  Svar
  • Assisterende Helse-Direktør burde bety at Nakstad har peiling, men nei; han anbefaler udugelig og skadelig munnbind og også den ubrukelige pcr-testen til hjemmebruk, hvor testpinnene er innsatt med hydrogel, slik at giftstoffene kommer inn i folket ikke bare ved injeksjonene, men ved å stikke det inn i nesen. Igjen og igjen. Ikke like effektivt som sprøyta, men etter mange nok nese-voldtekter begynner det vel å virke. Og om ikke for noe annet, så for å ydmyke folket. Det liker sadister så godt å more seg over. «Frys og sult, tyskere!», sier Annalena Baerbock og smiler og ler like heslig som Jacintha Ardern og Justin Trudeau. Når Big Pharma skryter av sine nye anti-covid- PILLER så vet vi at folkemord-stoffene kan tilsettes i en hvilken som helst bestseller, som øl og cola eller burgere og pizza grandiosa.
   De i dødsindustrien får mye å gjøre framover, mange nye arbeidsplasser; så det er bare å sette i gang med å snekre kister i forskjellige størrelser, dyrke mer blomster til kranser, og oppgradere kjølerom og krematorier. FHI står klar med sprøytene før vinteren, så bransjen kan regne med gode tider. Hvis ikke de er familiebedrifter hvor operatørene er, umm, dødd ut, som forfatter så kynisk uttrykker det. Selvfølgelig har også mange begravesesagenter fått sine stikk. Når de dør står storkapitalen lynraskt klar til å kjøpe gullgruven fra de sørgende pårørende.

   Svar
 • Northern Light.
  11 november 2022 13:50

  BlackRock kan også kalles verdens største profitør på død, for kapitalforvaltningsselskapet er finansiell eier av de fleste av kontraktørene i den privateide amerikanske krigsvåpen-industrien, den farmasøytiske industrien, ferdigmatindustrien og begravelsesbyrå-industrien. Som alt annet, har denne industrien blitt til store multinasjonale kjeder.

  Matvaregigantene har selvfølgelig BlackRock som finansielle eiere, og prosessert mat som utgjør det meste av kosten til den vestlige befolkningen, har for mye salt, feil fett, sukker, farlige sukkererstatninger og andre tilsetninger som gir overvekt, høyt blodtrykk og diabetes. Folk spiser seg syke, og mange går bokstavelig talt fra spisebordet til sykesengen.

  Når folk blir syke og får svekket immunforsvar av covid-»vaksinene», må de har medisiner og behandling av Big Pharma, som har BlackRrock som finansiell eier. Kroppspleieproduktindustrien, for det meste et underbruk av Big Pharma, og kosmetikk-industrien, har også BlackRock som eiere, og har produkter som inneholder mye kreftfremkallende stoffer. De aller fleste kvinner bruker liter med kremer årlig, også flere og flere menn, og i god tro på at produktene er testet, smøres det på huden som absorberer tungmetaller og andre giftige kreftfremkallende stoffer.

  Når noen prosent av brukerne må ha cellegiftbehandling, en industri som omsetter for over 74 milliarder dollar bare i USA, er BlackRock også på eiersiden i flere av de største selskapene for dette, som Bristol-Myers Squibb, Merck, AstraZeneca, Eli Lilly, Johnson & Johnson, and Celgene.

  Når folk dør blir de tatt hånd om av begravelsesbyråer, som i globaliseringens tidsalder nå kjøpes opp av kjeder. BlackRocks eierandel av disse er økende. Som Service Corp International, som er å finne i USA, Canada og i Europa. I dette selskapet har BlackRock en eierandel på 9,9%, i Hillenbrand, Inc 16,1% og Carriage- Services, Inc 7,3%. Kilde: Fintel.

  Det mest kyniske kapitalforvaltningsselskapet i verden vet selvfølgelig at folk dør av krigsvåpen, spiser seg syke og dør av det, dør av Big Pharmas «vaksiner» og andre tvilsomme produkter. Ved å investere i det som dreper folk og i selskapene som begraver dem, har BlackRock investert pengene på en sikker måte for sine kunder, verdens rikeste mennesker og fond.

  Svar
 • «og mange går bokstavelig talt fra spisebordet til sykesengen.»

  Og sykehuskjøkken legges ned rund om, og ferdigmatindustrien står klar til å avslutte det hele med et «kulinarisk» måltid tilberedt i mikrobølgeovn, ferdig bestrålt i en plastskål full av Bisfenol A.
  Og når måltidett er fortært kommer de med pillene dine så du holder deg i ro gjennom natten … i betse fall så våkner du ikke neste morgen. Problet løst. Du har selvfølgelig fått et lite stikk i armen på forhånd. Vi vil deg bare vel må vite. Fy faen for en verden vi eksisterer i.

  Svar
 • Well put guys! Jeg spør når er bristepunktet nådd? Må jeg vente eller skal jeg starte et nytt parti?? Eller hva i helvete gjør jeg? Når alle (untatt her) avfeier det jeg forsøker og formidle med: «Slutt nå med de derre konspirasjonsteoriene og ta deg en øl Einstein! Ingen er så gal at de vil ta livet av 3/4 av jordens befolkning! Er du idiot eller?» Jeg forsøker på nytt med å si at de åpent innrømmer hva de holder på med! Svar: Slapp nå av og slutt og preik om det derre tullet! Ja, men tallene viser….konspirasjonsteorier gutten min, få opp øya. Kelner få noen flere øl på bordet!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Scholz Kina-reise.

Er det et første skritt for å koble Tyskland på den kinesiske silkeveien.

Forrige innlegg

To-frontkrigen, den militære og den økonomiske: Nato mot Russland.

Hvem vinner og hvem taper?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.