POSTED IN Covid-19, Norge, Norsk politikk

Det dreier seg ikke lenger om helse men om vaksinetvang:

Selv om de ikke trenger den må selv de best beskytta også ta vaksinen!

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nå må også de som har gjennomgått covid-19 ta vaksine for å få igjen friheten. Selv om mange studier viser at gjennomgått sykdom gir bedre immunitet mot covid-19 enn noen vaksine.

Innlegget er skrevet av Askeladden

For å sammenligne immuniteten du får fra gjennomgått sykdom kontra vaksine, måler Helsedirektoratet antistoff. Det blir seier til vaksinen hver gang, for gjennomgått sykdom gir solid immunitet uten å produsere antistoff.

Dette er årsaken til at myndighetene nå pålegger folk som har vært syke å vaksinere seg: Du SKAL delta i vaksineeksperimentet, angivelig for å utvikle antistoff mot covid-19, enten du trenger det eller ikke. 

man in blue jacket sitting beside woman in blue jacket on green grass field during daytime
Det er ikke lenger frivillig. Tar du ikke vaksinen straffes du.

Slik forklarer Institutt for biovitenskap ved Universitetet i Oslo hvorfor du ikke trenger antistoff mot covid-19 for å være immun etter gjennomgått sykdom.

La oss ta det med store bokstaver, slik at også immunologer får det med seg:

GJENNOMGÅTT SYKDOM GIR CELLEMEDIERT IMMUNITET (T-CELLEIMMUNITET). DETTE ER SOLID IMMUNITET UTEN ANTISTOFF.

VAKSINE GIR ANTISTOFFMEDIERT IMMUNITET (B-CELLEIMMUNITET). DETTE ER IMMUNITET MED ANTISTOFF SOM KAN TELLES.

DET GÅR IKKE AN Å PÅVISE IMMUNITET FRA GJENNOMGÅTT SYKDOM (T-CELLEIMMUNITET) VED Å LETE ETTER ANTISTOFF!

FAKTA:
9. mars i år anbefalte FHI at de som har vært syke med covid-19 får en vaksinedose fordi de utvikler lite antistoff mot covid-19. 21. juli ble anbefalingen skrevet inn i forskriften som et krav. Nå må alle som har gjennomgått sykdom ta vaksine i tillegg for å få tilgang til fordelene som følger med såkalt grønt koronasertifikat.

Så å si alle vitenskapelige studier publisert om vaksine og immunitet før 2019 konkluderer med at immunitet fra gjennomgått sykdom er bedre enn immunitet fra vaksine. Ifølge dagens myndigheter gjelder ikke dette for covid-19. Gjennomgått sykdom eller ikke, vaksine SKAL du ha.

Også i år har det kommet studier som viser klart og tydelig at gjennomgått sykdom gir sterkere immunitet mot covid-19 enn vaksine.

En studie publisert i The Lancet i juni i år konkluderer med at gjennomgått covid-19 gir 84% lavere risiko for reinfeksjon sju måneder etter gjennomgått sykdom:

«En tidligere historie med SARS-CoV-2 infeksjon var assosiert med en 84% lavere risiko for infeksjon, med median beskyttende effekt observert 7 måneder etter primær infeksjon. Denne tidsperioden er den minste sannsynlige effekten fordi serokonversjoner ikke var inkludert. Denne studien viser at tidligere infeksjon med SARS-CoV-2 induserer effektiv immunitet mot fremtidige infeksjoner hos de fleste individer.»

low light photography of man standing inside tunnel
Det er bare en vei ut.

En amerikansk studie som ble prepublisert på Medrxiv i juni i år konkluderer med at gjennomgått sykdom gir like god beskyttelse som å bli vaksinert.

Det finnes flere ferske studier som viser at naturlig immunitet alene gir bedre beskyttelse mot reinfeksjon av covid-19 enn vaksine. Det hjelper lite, for de er alle begravd under et berg med avisartikler og «faktasjekker» som påstår det motsatte: Vaksine gir mer antistoff enn gjennomgått sykdom og da gir vaksine selvsagt bedre immunitet.

Konsekvensen er at myndighetene nå har skaffet seg jokeren som gjør at de kan presse også de som har vært syke til å bli med på vaksineeksperimentet. Hvis du ikke har antistoff, er du en helserisiko på grensen til dødelig. Fuck T-celleimmunitet.

Slik forklarer Institutt for biovitenskap ved UiO forskjellen på cellemediert immunitet og antistoffmediert immunitet.

Universitetet i Tromsø har en annen forklaring, som er mer tilpasset myndighetenes fortelling, publisert i Store Norske Leksikon.

Forsidebilde: Il Vagabiondo

Tidligere publisert på derimot.no


Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • Freeeeeeddoooom
  14 august 2021 8:53

  Lurer på hvor lenge til før det blir tvangsvaksinering, samt psykisk helsevern for de som nekter.

  Svar
  • Det nye paradiset som skapes nå,det er ikke noe paradis for den som verdsetter frihet,da er det bedre å dø og da ikke ved vaksinering eller annet statsdop,enhver får tenke sitt om hvordan slutten skal se ut og holde det for seg selv,det er liksom ingen hemmelighet lenger om du har delt dette på nettet eller med en tanketom venn.Eksempel på det er at min familie og tidligere venner synes jeg er hinsides all redning.Kanskje har de rett,men jeg ser for meg ett liv uten lenker,ett liv hvor jeg kan tenke fritt,men også ett liv uten f,eks en usynlig samfunnskontrakt som binder meg til en stat eller system.
   Så nr 1 blir,jeg tilhører ikke,jeg samarbeider med deg eller dere,jeg kjøper gjerne noe av dere,jeg utvikøler gjerne noe sammen med dere,men vil jeg ikke,da kan ingen tvinge meg.Da skulle dere sett på politikere og samfunn da,det haddee vårt noe som ligner demokrati.
   Ingen skal betale skatt,slik var samfunn i gamle tider,før kirkemakt og kongsmakt og faensoldemor satte oss i lenker.
   Ett områdes ressurser,de er alltid folkets,skal noen utnytte disse ressursene så blir det på folkets premisser(bensin 20 kr literen strøm på1 eller 2 kroner kilowatten)ingen egennyttige særinteresser skal få stikke av med dette.
   Gi aldri bort deg selv,men del gjerne med de som ikke prøver å utnytte deg.
   Ja det er bare noen tanker om hvordan min gale verden ser ut.
   Det går an å bygge samfunn fri for lenker.

   Svar
  • De gjennomsnittlige verdens regjeringer, spesielt de nå covid facistske EU og USA, er illuminati/frimurerstyrt med opplagte agendaer.
   Frakister, som utgir seg som jøder, er fordekte satanister. De er mestre i illusjon og bedrag og skyr absolutt intet middel. Med 99% kontroll av pengestrømmen, både den faktiske og den illusoriske, kontrollerer de dermed ALT annet.
   Sett i sammenheng med dette, er det ikke noe som helst merkelig eller ulogisk at de samme regjeringer sammenhengende, uansett farge/partier, tar mange små og store avgjørelser (med skjulte agendaer) på tvers av folkeviljen.

   Det styres mot agenda 2030 eller verre, og covid vaksinering og kontroll er et ledd i dette, så mye er åpenbart.

   Jeg håper vi, den norske befolkning, kan bli mindre lette å forlede, og følger mer dem som protesteter mot Macron, Merkel og lignende demagoger.

   Svar
   • Frimurerstyrt betyr statlig styrt.Fimurerne er en av statens flokker som er der av en grunn.Frimurerne er spredd over hele verden,det betyr styrt av våre herrer,også kalt dypstaten.

 • Vaksinen omtales her og i lignende innlegg i setninger med «må ta», «påbud» og «tvang». Det jeg har sett av pressekonferanser og info presiserer ta vaksine gjelder de som vil.
  Hva er det jeg ikke har fått med meg?

  Svar
  • Ja, det veksler mellom «dugnad», «ikke nok til alle», «ny forsyning, skynd deg», «for å åpne samfunnet igjen», «løp & kjøp, men husk det er «gratis», «respektløst hvis du ikke tar», , «smittetallene øker» ( uten sykdoms-reaksjoner, pussig nok), » farlige langtidsvirkninger ! ! «, …….
   Slik går no dagan.
   – Mens antall døde/innlagte står på stede hvil, – og er LANGT under tidligere influensa- innlagte/døde i forhold til tidligere år. ( Som vi altså ikke får oppgitt, så vi kan sammenlikne og bruke fornuft.) » Ikke stol på alternativ media, VI forteller SANNHETEN.»

   Og media , hva gjør media, – er kritisk til utlevert servert stoff, noe som burde være media sin oppgave?
   ( De lever jo av salg/klikk, så det burde være naturlig å komme med gode nyheter, – ihvertfall for noe media.) Nei. Pussig. ;-)
   Får de betalt på annen måte tro, – ekstra statsstøtte?

   DETTE er det skumle, ikke Covid.

   Svar
  • Jeg kan selvsagt velge å ikke ta vaksinen, men det vil få konsekvenser i form av økonomisk tap og internering.
   Er det «frivillig»?

   Svar
  • Det du ikke har fått med deg Jonas er at lille Norge,som ikke er en selvstendig stat(det toget og den illusjonen er er gått ut på ndato for lengst)må dilte etter og følge det overkommandoen bestemmer.Skruene strammes for hver dag.

   Svar
 • Dette er jo ikke i tråd med vitenskapen – bred T-celle immunitet varer antakeligvis livet ut. Det er til og med mulig at gjennomgått infeksjon + vaksinering øker sjansene for negative utfall – og ikke glem at de vaksinedosene man gir til folk som allerede er immune, er en dose som ikke går til andre som vil ha vaksinene (det argumentet kan FHI tenke litt på…) Ergo dreier ikke dette seg om en vitenskapelig tilnærming til immunitet, men vaksinering for enhver pris. Fundamentalisme altså, ikke vitenskap!

  Svar
 • Nye «Grønne» Mennesker er en del av det planlagte «Nye Skifte» for de som ikke har forstått det !
  Først må de injiseres før de kan høstes – Det er jo ganske så klart ;)

  Svar
  • Hvorfor er det slik at statusen «Vaksinert» først tildeles 14 dager etter din siste injeksjon ?

   Fakta er at ALLE dødsfall som inntreffer før denne «tidsfristen» ender opp med å bli regnet som en «uvaksinert død» ! På denne måten holder man alle dødsfall som kan tilskrives Corona-Vaksinen skjult og det gjelder faktisk tusenvis !
   Vi vet at dette er praksis i Storbritannia og ikke ukjent i Norge heller ! (Har nok av fakta angående dette)
   Så nå står vi ovenfor et scenario der tusenvis av mennesker dør av vaksinen daglig uten at vi en gang er klar over det. Dette er faktisk et Mareritt og logikken til Norske helsemyndighetene er skremmende, Totalt uakseptabelt og det må FORLANGES at de vil bli stilt til ansvar (For dette visste de !)

   Vi erfarer dessverre til stadighet at våre individuelle rettigheter blir overtrådt under påskudd av offentlig sikkerhet eller «et større gode» På tide å våkne opp !

   Svar
   • En høyesterettsdommer i Storbritannia har sluttet seg til regjeringens politikk for å holde hemmelig antall barn som har fått bivirkninger – inkludert alle som har dødd som et resultat av å ha fått vaksinen !
    «Foreldre ikke trenger å vite antall barn som har dødd på grunn av Covid-19-vaksinen fordi de er for dumme til å forstå dataene » !

    Det er det samme her ! – Myndighetene mener vel også at Nordmenn for dumme til å forstå hva disse IDIOTENE i FHI holder på med ! ;)
    Dette kan nok gjelde et «fåtall» av Nordmenn – men hvis jeg er så dum at jeg ikke forstår hva FHI og helsemyndighetene holder på med er det vel på tide at jeg slutter i jobben !

    Jeg tror at det er på tide at alle ansvarlige innen helse i Norge sier opp jobbene våre – så kan VG, Dagbladet, NRK og TV2 overta – Det er vel slik «vi» vil ha det ?

 • Northern Light.
  3 februar 2022 16:33

  COVID- VAKSINER FORÅRSAKER UOPPRETTELIG SKADE PÅ BARNS HJERNE, HJERTE OG ANDRE ORGANER.

  I intervjuer med leger og forskere og referanser til flere studier, konkluderer en ny video med at COVID-vaksiner ikke gir noen fordeler for små barn – de utgjør mange, og noen ganger alvorlige, risikoer.

  Dr. Michael Yeadon, en tidligere visepresident og sjefsforsker i Pfizer, påpekte at når de ble spurt om sikkerheten til mRNA-vaksiner for barn, hevder legemiddelfirmaene at det ikke finnes bevis som viser at vaksinene ikke er sikre. «Mangel på data om skade er ikke det samme som en garanti på at de er sikre,» sier han. Yeadon tok også opp artikkelen fra november 2021 i Nature som viste at COVID er «sjelden dødelig» for barn, og for unge under 18 år uten underliggende sykdommer er overlevelses-raten 99,995 prosent.

  Han siterte også en artikkel fra april 2021 som viser at barns immunsystem er «langt overlegne til å bekjempe nye virus», og en artikkel fra desember 2021, også i Nature, som rapporterte at barn har tilpasningsdyktige «immunsystemer som naturlig produserer robuste, kryssreaktive og vedvarende immunresponser til SARS-Cov-2».

  Inkludert i videoen er et klipp av Dr. Robert Malone, som advarte foreldre om at beslutningen om å vaksinere barn er irreversibel. Dr. Malone, en vitenskapsmann som hjalp til med å utvikle mRNA-vaksineteknologien, forklarte at ved å injisere et barn med COVID-vaksinen, «vil et viralt gen bli injisert i barnas celler.»

  Han sa: «Dette genet tvinger barnets kropp til å lage giftige piggproteiner. Disse proteinene forårsaker ofte permanent skade i barns kritiske organer, som hjerne, nervesystem, hjerte, blodårer og forplantningsorganer, og denne vaksinen kan utløse grunnleggende endringer i immunsystemet». Når denne skaden først oppstår, er den uopprettelig, sa Malone.

  Malone stilte også spørsmål ved hvorfor «helsebyråkrater» anbefaler massevaksinering av en ny, eksperimentell mRNA-covid-vaksine for barn, «når det reises alvorlige bekymringer» angående effektiviteten og sikkerheten til produktet. Han sa at vaksinene ikke kan erklæres sikre fordi det ikke finnes langsiktige sikkerhetsdata.

  Likevel fortsetter mange lands regjeringer, som Australia, å presse på for å vaksinere barn ifølge videoen, og bemerker at beslutningene ofte er basert på «studier» utført av de farmasøytiske selskapene selv. For eksempel konkluderte en artikkel publisert i november 2021 i New England Journal of Medicine:

  «Et Covid-19-vaksinasjonprogram bestående av to 10-μg doser av BNT162b2 gitt med 21 dagers mellomrom ble funnet å være sikkert, immunogent og effektivt hos barn i alderen 5 til 11 år».
  Denne uttalelsen ble imidlertid etterfulgt av avsløringen om at studien ble finansiert av BioNTech og Pfizer. I følge videoen, av de 33 forfatterne av studien så hadde 94 % økonomiske interesser i vaksine-produsentene, 60 % var ansatte i BioNTech eller Pfizer og 57 % hadde mottatt betalinger fra selskapene eller eide aksjer i dem.

  Oversatt artikkel fra Global Research 2 Februar 2022:
  Covid Vaccines Causes «Irreparable» Damage to Kid’s Brains, Heart, Other Organs.
  Video og linker på GR siden.
  Skrevet av Children’s Health Defense 1 Februar 2022.

  Svar
 • ‘Resultatene viste at det var flere rapporter om bivirkninger blant de som fikk virksom vaksine, sammenlignet med placebogruppene. Men det ble også meldt om mange bivirkninger blant deltagerne som fikk placebo.
  …. Forskningen på placeboeffekten har for eksempel vist at størrelsen på effekten ofte henger sammen med hvor sterke forventninger en person har til at noe skal skje. ‘

  https://forskning.no/covid19-vaksiner/mange-av-bivirkningene-av-koronavaksinen-er-trolig-placebo-ifolge-ny-studie/1968059

  Vi vet at mange er slitne trette av arbeidslivet med eller uten Covid. Og når «fagpersoner»/myndigheter tar deg imot med åpne armer hvis du føler for en time-out bare du har riktig begrunnelse så er det nok mange som bruker Covid og langtids-Covid som en grunn.
  Og hvorfor ikke? Myndighetene har jo sykmeldt hundretusenvis som er «smittede» uten symptomer i snart to år.
  Men for all del, hvis du er sliten & lei, ikke bruk negative virkninger av vaksinen som grunn.
  Da vil du nok møte motbør. Si heller at det er dødsviruset som har skylda , du er glad du overlevde og er takknemlig for at myndighetene tok dødsviruset alvorlig.
  ( Si også at matematikk og vitenskap ikke er din styrke, lik det myndigheter og media avslører om seg. Så er det ingen som kan ta deg i ettertid.)

  Svar
 • Vi kan ikke engang begynne å formulere et svar på covid-19-svindelen før innbyggerne slipper ut av den dødelige dvalen av narsissisme og dekadanse, passivitet og forbruk, som gjennomsyrer alle aspekter av livene våre. » Emanuel Pastreich »

  Denne talen av Emanuel Pastreich er meget intelligent og tankevekkende !
  Han ber alle verdens borgere om å stå frem og kjempe sammen mot dette COVID-19-slaveriet og folkemordet. Håper nordmenn også snart kommer ut av dvalen !

  https://www.globalresearch.ca/dear-america-enough-is-enough/5769157

  Svar
 • Vaksinasjonsagendaen er mørkere enn noen kunne forestille seg !

  I dette intervjuet kritiserer Dr. Sherri Tenpenny regjeringen og Big Pharma for å presse Corona vaksiner på befolkningen, som hun sier faktisk ikke er vaksiner per definisjon. (Det vet vi allerede)
  I følge Dr. Tenpenny gjør ikke vaksinene noe vaksiner skal, som å hindre folk fra å bli syke eller lavere sykehusinnleggelsesrater.
  Basert på informasjon fra det Amerikanske Forsvarsdepartementet kan over 70 prosent av sykehusinnleggelsene vedr. COVID tilskrives fullvaksinerte personer, eller de som har fått sine to skudd og en booster.

  Hun påpeker at alle disse Covid-testene er iscenesatt for å skape frykt og for å drive injeksjonsagendaen til himmels og for å få folk til å ta useriøse tester som egentlig ikke sier noe som helst !
  https://www.brighteon.com/2b377b76-21c1-464d-8c3f-93fde81e5cf8

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når Nato-politikken skal serveres må den saltes med grove løgner:

Stoltenberg er kelneren.

Forrige innlegg

Det er ikke over i Canada:

Fortsatt motstand mot Korona-diktaturet .

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.