POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Desperasjonen er stor innad i USA/Nato nå.

USA-senator: Noen må drepe Putin!

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Innlegget under forteller sitt om den desperasjonen som nå brer seg i Washington. At Graham ikke er orientert om de militære realiteter viser det han sier. Russland lar krigen gå på lavbluss fordi hele forutsetningen for konflikten er snudd på hodet.

Russland skulle lokkes inn i en situasjon (krig) der landet skulle saksjoneres økonomisk og gradvis svekkes militært og politisk. Det er det motsatte som skjer. Særlig EU og UK svekkes økonomisk, ikke Russland. 

Nato svekkes militært. De er i ferd med å gå tomme for våpen og kan lite gjøre noe med det, fordi de mangler den industrielle basisen for våpenproduksjon. Korrupsjonen innen det militær-industrielle komplekset/Pentagon/Kongressen og utplassering av industrien til Kina har sørget for dette.

Oriental Pearl Tower in Shanghai during daytime
China er verdens industriland, ikke USA. En må ha industriell basis, ikke bare våpenindustri for å produsere våpen.

Politisk har de brutt all kontakt med Russland, men Russland styrker den politiske kontakten med resten av verden. De har noe mange land trenger: energi og mat og politisk troverdighet. De overholder inngåtte avtaler. Vesten isolerer seg selv politisk nå, men få skjønner at det er nettopp det som skjer.

Økonomien til Russland er ikke vesentlig svekket, men det i den i en rekke EU-land og UK. Her vokser det nå frem en økonomisk og dermed en politisk krise som følge av sanksjonstiltakene mot Russland, det grønne skiftet og USAs sabotasje mot North Stream-ledningene.

Det som var den store planen, ifølge RAND (tenketank i USA), å svekke Russland gjennom krigen, deretter stykke landet opp slik at naturressursene kunne plyndres og den politisk-militære utfordringen som er forent Russland utgjør fjernes, den planen er snudd til det motsatte.

Nato-landene møter seg selv i døren. Det de ville gjøre med Russland skjer med dem selv. Russland kan bare la krisen i vest utfolde seg og la krigen fortsette på lavbluss. Det vil oppstå politiske kriser i hele vesten i en rekke land. Nå springer vestlige ledere som hodeløse høner og aner ikke hva de skal gjøre.

De hadde ingen plan B.

Knut Lindtner
Redaktør

PS.
Kommentaren over ble skrevet for et halvt år siden. Alt som har skjedd siden forteller at våre vurderinger hadde svært mye for seg i motsetning til alt skvalderet som MSM og NRK har sprøytet ut over den norske befolkningen. Jeg går ut fra at det finnes noen oppegående nordmenn som skjønner hva som er i ferd med å skje i disse dager etter Ukrainas dramatiske militære nederlag.

DS

Senator Lindsey Graham sier at krigen i Ukraina bare vil ta slutt hvis Putin blir «tatt ut».

Den krigskåte senatoren sier at USA bør gi Ukraina Grey Eagle-droner for å «drepe tonnevis av russere»

av Dave DeCamp

Senator Lindsey Graham (R-SC) har gjentatt en oppfordring om at Russlands president Vladimir Putin skal myrdes, og sa at den eneste måten krigen i Ukraina kan ende på er hvis Russland «bryter sammen» og noen «tar Putin ut». (Dreper, red.)

Lindsey Graham - Wikipedia
Lindsey Olin Graham er en amerikansk republikansk politiker, jurist og tidligere offiser. Han har vært medlem av Senatet for delstaten Sør-Carolina siden 2003. Han var medlem av Representantenes hus fra 1995 til 2003. Wikipedia

«Hvordan ender denne krigen? Når Russland bryter sammen, og de tar Putin ut. Hvis ikke det skjer kommer krigen til å fortsette, sa Graham i Fox News-programmet America Reports onsdag.

Graham sa at USA er «med for å vinne det, og den eneste måten du skal vinne det på er å knekke det russiske militæret og få noen i Russland til å ta Putin ut for å gi det russiske folket et nytt liv».

Den krigs-aggressive senatoren kom med lignende kommentarer i mars da han spurte om det var en «Brutus» i Russland som kunne drepe Putin. I sine kommentarer onsdag sa Graham også at Biden-administrasjonen burde sende Ukraina de avanserte og langtrekkende våpnene som Kiev har bedt om.

På spørsmål om i hvilken grad USA bør fortsette å støtte Ukraina i krigen, svarte Graham, «fullstendig, uten tvil.» Han sa at USA trenger å forsyne Ukraina med våpen med lengre rekkevidde for å hjelpe «fordrive» Russland fra områder i Øst-Ukraina, inkludert Krim.

Han sa at hvis Ukraina hadde større droner, som Reapers og Grey Eagles, ville Ukraina «drepe tonnevis av russere uten å miste noen ukrainere i forsøket». Ukraina har bedt om Grey Eagle-droner, som kan fly i omtrent 30 timer og er i stand til å bære kraftige Hellfire-missiler, men Biden-administrasjonen har holdt seg fra å sende dem så langt.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: mark tulin

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • RINO og svikeren Lindsey Graham våger ikke komme til prat med Tucker Carlsson. Den korrupte lille rotta ønsker bare krig på oppdrag for sine sponsorer. Da patrioter forsterket med undercover CIA og FBI ansatte gjennomføret teateret på Capitol Hill ropte slimålen som løp alt han klarte for å gjemme seg å redde sitt korrupte skinn til vaktene: «skyt dem, skyt dem»…

  Svar
 • Hvordan skal et slikt utsagn om å «ta ut» Putin tolkes?
  Kan beskjeden fra USA være at hvis Putin fjernes så vil USA kunne tilby en avtale som Russland kan leve med?
  Henry Kissinger har tidligere( i Davos) skissert en løsning hvor Russland overtar Øst-Ukraina og hvor forbindelsen mellom USA (inkl EU) og Russland gjenopprettes istedenfor at Russland havner opp som en vasallstat fullstendig underlagt Kina.
  Det er vel nesten umulig for vestlig propaganda å plutselig skulle bli venner med Putin igjen.

  Svar
 • «… at Russlands president Vladimir Putin skal myrdes, og sa at den eneste måten krigen i Ukraina kan ende på er hvis Russland «bryter sammen» og noen «tar Putin ut». (Dreper, red.)»

  Det var jo dette som skjedde i Libya. Og USA gav stamme-opprørerne data på hvor Gadaffi var , så han kunne myrdes.
  Hadde ikke Gadaffi blitt myrdet hadde hele Nato-angrepet måtte blitt etterforsket og USA og Stoltenberg stilt for rett.

  Så får vi håpe at noen tar ut Stoltenberg og resten av mafiaen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA/NATO mangler strategiske ressurser.

Norge har fått marsjordre og vi lystrer villig.

Forrige innlegg

Det går svært dårlig i Ukraina:

Den vestlige propagandaen degenerer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.