POSTED IN Venstresiden, Virkelighetsforståelse

Der «venstresiden» er enige med globalismen:

Knus ukorrekte tanker og forby ukorrekte bøker!

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sannsynlig er det russerne 

Av Jan Hårstad

Naturligvis er det slik at størrelsene på Document.no, Rustad og Christian Skaug, iler Zelensky regimet til unnsetning og redegjør i dag for at de fæle revansjistiske russerne hadde sprengt Kakhovka-demningen. Og så legger man til at USA i stor oppløsning fremdeles er «Dette er vår viktigste allierte». 

Her sier Rustad akkurat det samme som den Nato-frelste STEIRO har skrevet mangfoldige artikler om på lederplass: « USA er Norges hovedallierte.»

I Document har man slått seg på å tale i tunger som under Aage Samulelsens stevner. Og når attpåtil Lars Hedegaard melder: «Kapitalismen er nå smeltet sammen med det ytre Venstre» så begir man seg inn i et slags galehus av motsigelser.

En av de sentrale forklaringene på hvorfor USA bryter sammen på document er at landet er underminert av marxister og venstresider. Det gjentas kontinuerlig på Document uten at noen forteller oss noen gang hvem disse «marxistene» er. Høyst sannsynlig mener de at det er Bernie Sanders og hans fargede damer som er superloyalister til Bidens krigsbudsjett på 1 billion dollar og krympingen av sosiale ytelser som er direkte krig mot de nederste. Food tickets.

Går vi til Norden var det slik at danske Enhedslisten var modellen for Rødts omlegg til Krigsparti, Natoentusiaster og multikulturelle tilhengere av moderne lesbisk-homo sexliv. Dette har naturligvis ingenting tilfelles med marxisme å gjøre men er WOKEKULTUREN som faktisk nå er identisk med det globalistiske prosjektet: WHO, FN, WEF, Karl Schwab og Bill Gates.

En ukjent figur for «venstresiden»?

I et våkent øyeblikk skrev faktisk eldre Lars Hedegaard: I Enhedslisten er det ingen som vet hvem Karl Marx var.

Helt riktig. Men dette gjelder da også for norske SV og Rødt, som for svenske Vänsterpartiet og Syriza og Podemos i Spania. 

Det passer ikke inn i documents narrativ at det knapt finnes noen «blodrøde marxister» verken i Israel, USA eller Norden. Det er som det teoretisk byggverket til Steiro, Rustad og Skaug ramler sammen om det ikke fantes en omfattende global sammensvergelse av fanatiske marxister som ødelegger både det hellige USA og det ukrenklige Israel.

Der hvor wokebevegelsen er på parti med globalismen er i krigen mot ytringsfrihet. Her skjedde det det 29. mai at USAs Department of Homeland Security vedtok full krig mot bøker og webber som spredte ukorrekt tenkning. 31. mai kom Ursula på banen med akkurat de samme ordene som USAs. Og dette er i nøyaktig samme ånd som Rødts Sofia Rana i årevis har virket for: knus ukorrekt tenkning og forby ukorrekte bøker.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Wokekulturen går i makthavernes tjeneste mens de tror de er progressive, for ingen av de mest trendy som antifa, blm, extinction rebellion, co2hysterikere, etc., ingen av disse har opphav i grasrotbevegelser. De er skapte ovenfra og tilrettelagt for nyttige idioter.

  Svar
  • Tor Larsen
   9 juni 2023 0:52

   Det er vel som det før var med den ekstreme venstresiden, at avantgarden stort sett bestod av spissborgerskapets barn som var ute på rov for å skape seg sin egen nisje der de skulle være lederne. I dag er det imidlertid blitt slik at det er de minst kvalifiserte som vil lede, rett og slett fordi det på maktens og opinionsdannelsens brede motorvei nå pågår et vilt kappløp mot bunnen. Det har de med mest forstand i behold måttet oppdage og dermed er det fritt fram for de minst begavede. Etter hvert blir det kanskje bare de selv som ikke har oppdaget hva det er de egentlig gjør.

   Svar
 • «Det russiske folket er folket i hvem Gud vil bli mest herliggjort. Vesten har økt fremskritt, men uten Gud, som om han ikke var Skaperen» Når militær operasjonen nå er blitt til det hellige korstog mot det syndige vesten som er blitt nazister. Russland har nå med hellige ikoner i korstoget sitt og da er det ikke mye venstresida igjen å holde med Russland. Sovjetsamveldet gikk i grøfta religiøst. Men nå har Russland gått i den andre grøfta i hvert fall religiøst.

  Svar
 • Grimelund
  9 juni 2023 7:37

  Det er ekstrem konservatisme å tilbe å tekkes gud for å bli guds utvalgte folk eller stamme. Russland og Kina står ikke for nytenkning men kopierer Vesten. Ferdinand Porsche og andre tyske vitenskapsmenn ble tatt til fange og måtte jobbe i okkupasjonsmaktenes fabrikker som krigsfanger. Jesus holder alltid med vinneren. Men det er i alle fall ikke mye progressivt å gå tilbake til konservativ religiøsitet. Jeg tipper det er gammel mental krigs taktikk som tas i bruk.

  Svar
 • Ulf Johansen
  9 juni 2023 22:57

  Venstresiden var elverer ved universiteter og høyskoler og foraktet arbeideren som sto ved sin post.
  I dag har de konvertert til globalismen. Hvor er visesangerene fra slutten av 1960-åra, hvor er de med bilder av Mao, Castro og Che Guerva? De har presset på seg globalismens fotformsko og marsjerer i takt med Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, FRP, SV og Rødt mot ett nytt stor Germania. (EU).

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Opphøyer seg til vitenskapelig dommer:

Faktisk.no vil korrigere Derimot.no i klimaspørsmålet

Forrige innlegg

Kafka og fiskekrokene:

En utforskning av angst og byråkrati

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.