POSTED IN Israel, Terrorisme

Den store planen.

Å flytte hele befolkningen på Gaza til Sinai (Egypt).

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nakba nummer to

Av Jan Hårstad

Det er webben thecradle.com nå legger fram fotokopier fra den israelske etterretningen ledet av en Gila Gammiel. Et hemmeligstemplet dokument av 13 oktober som anbefaler total-ødeleggelse av Gaza med den målsetting at den palestinske befolkningen på over 2 millioner skal fordrives (transfer) til egyptiske SINAI.

Det taler til militærdiktator SISIs fordel akkurat det, at dette skjønte han ganske fort og uttalte: hvis det er slik at Israel har tenkt å lesse Palestinerne på Egypt «så blir det Krig». Som det framgår av egyptisk presse har herr Sisis store problemer med å holde befolkning og hærens offiserskorps i noenlunde ro nå. En må huske på at på egyptiske militærakademier er det obligatorisk å studere de store nederlagene i 1967 og 73. Det er å anta at unge offiserer ikke står på Sisi-linja. 

Khalid al-Islambuli (15. januar 1955 – 15. april 1982) var en egyptisk militæroffiser som deltok i attentatet på den egyptiske presidenten Anwar Sadat, under den årlige seiersparaden 6. oktober 6. oktober 1981.

Dette fører tankene hen til hva som skjedde med SADAT 6 oktober 1981. Han ble likvidert i noe som var ment som et slags kupp og den som var anfører for drapet var KHALID AL-ISTABULI som derved ble et stort navn innen det globale Jihad. 

Nå melder artikkelen på the cradle at USA – som fremdeles betrakter Egypt som et klientregime – legger press på Sisis-regimet om at det må godta at Sinai blir det nye Palestina.

Skulle militærdiktatoren godta en slik løsning under lovnad om store penger fra EU og USA, vil det høyst sannsynlig gå samme vei med han som med Sadat. En eller flere offiserer i hans nærmeste omgivelser vil ta han ut.

Ellers ser vi det at «Israels Venner» i Norge som holder til på Document.no og Inyheter fortsatt tror de hjelper Israel med fortsatt støtte til massakre av sivile på Gaza. Israels norske bombefraksjon anført av Hans Rustad.

Da er det slik at de unge New York jødene har demonstrert på Central Station for våpenhvile, utveksling fanger mot gisler, og hjelp til sivile. Disse folkene er omtrent de eneste i sitt miljø som har en realistisk oppfatning av virkeligheten.

Dessverre er det slik at de norske bombetilhengere jobber for at Israel skal nedlegges så fort som mulig og frambringe store problemer for verdens jødiske samfunn. Åpenbart skjønner de ikke hva som foregår i verden.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Dette er litt av temaet, men vakkert å lese.

  Veien til himmelen

  En mann, hesten og hunden hans gikk langs en vei. Da de passerte nær et digert tre, slo lynet ned i dem, alle tre.

  Men mannen la ikke merke til at de allerede hadde forlatt denne verden, og fortsatte å vandre med sine to dyr.
  Noen ganger trenger de døde litt tid til å bli klar over sin nye situasjon …»

  Turen var veldig lang, og førte oppover og nedover, solen brant, og de var svette og tørste. Ved en sving i veien så de en vakker marmorport som førte til et torg belagt med gull, med en fontene i midten som det rant krystallklart vann fra.

  Vandreren snudde seg mot mannen som voktet porten.

  «God ettermiddag.»

  «God dag», svarte vakten.

  «Et vakkert sted dette er, hva heter det?»

  «Dette er himmelen.»

  «Hvor heldig at vi har kommet til himmelen, for vi er veldig tørste.»

  «Du må gjerne komme inn og drikke så mye vann du vil,» sa vakten og pekte på brønnen.

  «Hesten min og hunden min er tørste også.»

  «Jeg beklager,» sa vakten. «Dyr er ikke tillatt.»

  Mannen var skuffet fordi tørsten var stor, men han ville ikke drikke alene. Han takket vakten og gikk videre. Etter å ha vandret oppover i lang tid, kom de til et sted med en gammel port som åpnet seg ut mot en allé med tampet jord. I skyggen av et av trærne lå en mann med hatten stukket inn i pannen og så ut til å sove.

  «God ettermiddag», sa turgåeren. Mannen nikket. «Vi er veldig tørste, hesten min, hunden min og jeg.»

  «Blant steinene er det en kilde», sa mannen og pekte på stedet. «Du kan drikke som du vil.»

  Mannen, hesten og hunden gikk til kilden og slukket tørsten.

  Igjen takket vandreren.

  «Kom igjen når du vil», svarte mannen.

  «Forresten, hva heter dette stedet?» spurte vandreren.

  «Himmel.»

  «Himmelen? Men vakten ved marmorporten fortalte meg at det var der himmelen var.»

  «Det var ikke himmelen, det var et helvete.»

  Vandreren var forvirret. «Du bør forby dem å bruke navnet ditt! Denne falske informasjonen vil skape mye forvirring!»

  «Absolutt ikke. I sannhet gjør de oss en stor tjeneste. Fordi
  alle de som klarer å forlate sine beste venner, blir der.»

  Svar
  • En klok ( – og lære-rik hvis man tar til seg historien) og morsom historie, Ola B. Takk.

   Svar
 • » total-ødeleggelse av Gaza med den målsetting at den palestinske befolkningen på over 2 millioner skal fordrives»

  Litt ‘morsomt’ dette også .
  – Og kanskje lære-rikt, – for de som i årtider har sagt/ment at Israel/jødene/zionistene ikke kan leve ved siden av Palestinere .
  Begrunnelse?
  – For Palestina vil fordrive Israel ut av landet ;-)

  Svar
  • Faktisk oppfordrer Netanyahu ikke bare til fordrivelse, men til fullstendig utslettelse ved å snakke om Amalek fra bibelen i
   1 samuel 15.2
   «Så sier Herren, hærskarenes Gud: jeg vil straffe Amalek for det han gjorde mot Israel, at han la seg i veien for ham da han dro opp fra Egypt.»
   1 samuel 15:3
   «Gå nå av sted og slå Amalek. Slå med bann alt det han har. Spar ham ikke, men DREP BÅDE MANN OG KVINNE, BÅDE BARN OG DIEBARN, både okse og sau, både kamel og esel.»
   Israel er godt i gang med nettopp dette og angivelig med deres guds velsignelse, ifølge Netanyahu.

   Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  1 november 2023 11:16

  De gamle massemediene, med propagandasentralen NRK i spissen, gjengir med den aller største velvillighet de åpenbare løgnene fra okkupantmakten i Gaza og i okkuperte øst-Palestina. Men når nøyaktige opplysninger om zionistenes terror kommer fra ofrene for terroren og massakrene, føyer NRK alltid til at «dette er opplysninger som ikke er bekreftet av uavhengige kilder». Det legger NRK aldri til nå ‘opplysningene’ kommer fra jøde-siden.

  NRK påstår at det ‘kun’ var 50 som ble drept i den tett befolkede flyktningeleiren israel-jødene i går slapp 5 – 6 ett tonn tunge bomber over. Bombene laget enorme kratere midt mellom gjenstående ruiner av boligblokker.

  Opplysningen fra helsemyndighetene i Gaza om at 400 – 500 ble drept og hundrevis skadet, er sannsynligvis riktige dømt ut fra bildene og erfaringene om riktigheten av opplysninger som de tidligere har gitt om antall drepte i den jødiske terrorbombingen av den forsvarsløse sivilbefolkningen i Gaza. Opplysningen er ikke engang nevnt av NRK. Men NRK opplyser at jødene har påtatt seg ansvaret for bombingen. Javel, hvem skulle det eller være? NRK tar nok med den opplysningen fordi NRK da kan henge på den åpenbare løgnen om at målet for jødenes terrorbombing av det sivile målet var å drepe en «terroristleder» og 50 av hans medhjelpere…

  Svar
  • Å.F. :
   «…at 400 – 500 ble drept og hundrevis skadet, er sannsynligvis riktige dømt ut fra bildene og erfaringene…»

   Dette er lik det som påstås i media , og kommentarspalter, om Norges/Stoltenbergs bombing i Libya.
   500 bomber fra 10 000 fot over byer og tettsteder. ( – og regjeringsbygninger -akkurat som ABB gjorde. )
   – 400 drepte innbyggere er informasjonen vi får. Litt under 1 person pr. bombe. ;-)
   Når gjerningsmennene styrer media, og får skrive fortellingene etterpå, så er det slik informasjonen vi får.
   ( 2. verdenskrig ikke glemt. )

   Svar
 • Northern Light.
  1 november 2023 13:31

  Hamas-angrepet drepte langt færre israelske sivile enn først antatt.

  De fleste drepte var blant israelsk militærpersonell, ikke sivile.

  Av Ethan Huff.
  The Cradle publiserte en analyse denne uken som ser på avvikene mellom Israels påstander om Hamas-motangrepet 7 oktober, og bevisene som i stor grad motsier det. Ikke bare løy Israel om hvem som døde under angrepet – det var stort sett medlemmer av det israelske militæret i stedet for sivile – men uavhengige etterforskere fant at deres egne militære styrker (IDF) har vært ansvarlige for mange av de israelske sivile dødsfallene.

  Dette bekrefter vitnesbyrdet til Yasmin Porat, en israelsk kvinne som fortalte en israelsk statseid radiostasjon forrige uke, at hun var en av gislene i Kibbutz Be’eri, og som var vitne til hva som faktisk fant sted.

  Porat fortalte verden i et nå sensurert intervju at hennes Hamas-fangevoktere faktisk var veldig hyggelige mot henne og de andre fangene, og tilbød dem mat og vann og forsikret dem kontinuerlig om at de ikke ville bli skadet eller drept. Porat sier at det var soldater fra Israel Defense Forces som utførte all skytingen og drepingen, i det minste så langt hun personlig var vitne til.

  (Relatert: I mellomtiden er representant Mike Johnson, USAs nye Speaker of the House, opptatt med å sende Amerikas penger og våpen til Israel for å «støtte» nasjonalstaten som om den på en eller annen måte representerer legemliggjørelsen av Abrahams ætt, selv om Bibelen sier noe annet).

  Tel Aviv sprer løgner om «Hamas grusomheter» for å få mer støtte til det planlagte folkemordet på Gaza.
  Det kanskje mest urovekkende i Israels propagandakampanje om Hamas-motangrepet 7 oktober, er alle de oppdiktede «Hamas-grusomhetene» som Tel Aviv kringkaster til verden, for å følelsesmessig og religiøst manipulere verden til å støtte det planlagte folkemordet i Gaza.

  I tilfelle det ikke er åpenbart fpr alle ennå, er Israels hovedmål i alt dette å rettferdiggjøre en fullskala invasjon og utslette de rundt 2,3 millioner palestinerne som bor på Gazastripen, hvorav mange sannsynligvis ikke vil komme seg i sikkerhet, før IDF og dets USA og andre vestlige allierte går inn og prøver å fullføre deres holocaust av befolkningen i Gaza.

  Historiene om israelske babyers hoder som blir hakket opp og små israelske jenter som blir voldtatt og dratt gjennom gatene ser ut til å være falske, og lite mer enn hjerteskjærende propaganda for å påkalle moralsk forargelse, til støtte for Israels plan om å «forsvare seg selv» ved å befri landet fra alle palestinere.

  I noen av video-«bevisene» som Israel la frem for å prøve å underbygge disse falske påstandene, ser det ut til å være skuespillere. I noen av dem har de påståtte «Hamas»-fangerne ikke engang den vanlige Hamas-uniformen, men er snarere uidentifiserte individer med et Midtøsten-utseende iført sivile klær og sandaler.

  Disse menneskene kan være hvem som helst, viser det seg, men Israel forventer at vi bare skal tro når de forteller oss at disse videoene er sanne, og at menneskene som vises i dem er israelere som blir tatt til fange, torturert og drept av Hamas-styrker.

  En viral video som media hevdet avbildet en død tysk-israelsk jente ved navn Shani Louk med ansiktet ned bak på en lastebil, er avvist som propaganda fordi hun fortsatt er i live ifølge hennes mor*, som sier at jenta fikk en hode skade, men det er fortsatt uklart hvem som tok henne til fange.

  Det faktum at selv å påpeke dette og stille spørsmål, gir umiddelbare anklager om «antisemittisme», som viser bare at mange mennesker mister forstanden i det øyeblikket ordet «Israel» blir uttalt, et resultat av flere tiår med lang falsk flagg-propaganda, som fortalte dem at staten Israel representerer «Guds utvalgte», uansett hva dens regjering og folk sier eller gjør. Ikke alle israelere er enige med deres regjering heller, akkurat som i USA med amerikanere og deres motstridende politikk og tro.

  Fra Natural News, publisert 29 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  *Link til en uttalelse fra hennes mor i en YouTube video i The Cradle artikkelen det vises til, den første linken i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Evidence shows Hamas attack killed far fewer Israeli civilians than first believed: Most deaths were among Israeli military personnel, NOT civilians.

  Svar
  • Viktig informasjon, N.L.

   Vi vet jo at jøder ‘ får lov til av guden sin’ å ljuge overfor Goijm ( ikke-jøder) .
   ( 2. verdenskrig, og ‘Holocaust’, ikke glemt . )
   – Men kanskje bør vi spørre Stoltenberg, han er vel kjent for å fortelle sannheter.
   – Og er godt informert; han visste jo øyeblikkelig at det var Russland som sprengte sin egen gassrørledning.

   Svar
 • Taylor Swift nettoformue $1,1 billion
  Opera Winfrey net. formue $2,7 billion
  Donald Trump net. formue $2-3 billion
  Mousa Marzook net. formue $3 billion
  Kahled Masal netto formue $3-5 billion
  Ismail Haniyeh net. formue $4-5 billion
  De tre siste er ledere av Hamas.

  Svar
 • Spørsmål stilt til Hamas-leder Musa Abu Marzouk: «Mange spør om hvorfor du bygde 500 km med underjordiske tunneler, hvorfor bygde du ikke bomberom for innbyggerne i Gaza slik at de kunne finne ly der under israelske bombeangrep?»

  Svaret fra Marzouk: «Vi bygde tunnelene for å forsvare oss selv (Hamas) i krigen mot Israel. Men 75 % av innbyggerne i Gaza er flyktninger, og deres beskyttelse er FNs plikt, og også i henhold til Genève-konvensjonen må den okkuperende israelske regjeringen ta vare på dem og gi dem alle nødvendige tjenester!»

  Det høres ikke ut som Hamas bryr seg om beskyttelse av Gaza. Men derimot tjene seg søkkrik på å være Tunellbaron!

  Svar
  • Ved å bygge enkelt bomberom , tror du ikke zionistene lett kunne destruere disse, Olav B?
   Ved å bygge tunneler kan disse også brukes som beskyttelse, men antagelig vil dette nettverket være vanskelig å destruere helt.
   Man kan selvfølgelig ikke bygge bomberom for et slik massiv bombing av et tett befolket sivilt område.
   – Og hva skjedde mot de som kom seg i bomberom under jødenes brannbombing av Dresden i 1943? De døde av varme og mangel på oksygen. – Akkurat som disse krigsforbryterne hadde planlagt.
   Så ble det da også brannbombet to ganger. Andre gangen da hjelpemannskapet hadde kommet for å hjelpe etter første.

   Svar
 • https://www.youtube.com/watch?v=cGz9BVJ_k6s

  Det forbudte kapittel: Isaiah 53 i den hebraiske bibel

  Svar
 • wasan Totland
  2 november 2023 14:32

  La meg se: Når Egypt har fått slettet all gjeld og alle disse palestinaaraberne, fra en gren av det muslimske brorskap landet ikke vil ha der, er flyttet dit, vil de sende dem nordover. Stortinget bereder alt grunnen for å ta fra oss eierskap over boliger de skal bruke til asylantene. Høring 5 desember.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Zelensky leter etter syndebukker etter mislykket offensiv

Når stikker han til et av sine godt forberedte himmeriker?

Forrige innlegg

Russiske styrker omringer snart Avdiivka.

Endelig vil storbyen Donetsk kunne få fred for terrorbeskytningen fra Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.