POSTED IN Ukraina

Den russiske dumaens talsmann:

Vestens plan for Ukraina er folkemord.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

Bak kulissene av krigen i Ukraina foregår det noe helt annet enn det bildet som presenteres av vestlige medier. Deler av Ukraina blir bevisst utslettet. «Hundretusenvis av ukrainere må dø» for å oppfylle «ideologien» som driver makteliten i Vesten, ifølge den russiske statsdumaens talsmann Vyacheslav Volodin, melder nyhetsbyrået Tass.

Hva skjer egentlig i Ukraina? Hvorfor gir Vesten bare næring til krigen og nekter å prøve diplomatiske løsninger, selv om Ukraina mislykkes fatalt i den militære konflikten?

Det handler ikke bare om å knuse Russland. Nå prøver de også å utslette Ukraina, påstår han.
Ifølge taleren for den russiske statsdumaen, Vyacheslav Volodin, gjennomfører Washington og Brussel et «folkemord» mot det ukrainske folket.

«I henhold til deres ideologi må hundretusener av ukrainere dø ved fronten, derfor leveres flere og flere våpen til Kiev-regimet, og resten må miste sin nasjonale identitet», skriver han i et innlegg på Telegram. For å gjennomføre dette brukes «Polens imperialistiske ambisjoner», fortsetter han.

Han hevder at Ukrainas president Zelenskij for tiden gjennomfører en «polenisering» av Ukraina. Dette i håp om at hans «hersker» i Washington og Brussel lar ham bli ved makten.

Blant annet må det vedtas en lov som i praksis sidestiller polakker med ukrainere og gir dem samme rettigheter når det gjelder opphold, arbeid, utdanning, helsetjenester og visse goder. Han sier også at det foregår en organisert forfølgelse av den ortodokse Kristne troen.

Videre hevder Vyacheslav Volodin at ukrainere blir drevet fra hjemmene sine i Sumy- og Chernigov-regionene og erstattet av polakker. Samtidig blir ukrainske statsborgere tvunget til å bruke polsk i stedet for russisk.

«På bakgrunn av dette er det opprettet en militærenhet med 25.000 soldater, hovedsakelig bestående av polske og litauiske væpnede soldater, klar til å okkupere det vestlige Ukraina. Polakkene ønsker å ta tilbake det de anser som sitt historiske land – de østlige grenselandene. De vil ikke ha ukrainske statsborgere i disse territoriene», skriver han.

I løpet av fredagen advarte også Russlands president Vladimir Putin om hva Polen og enkelte NATO-land gjør angående Ukraina og Hviterussland.


Fra Swebbtv, publisert 22. juli 2023.
Oversatt av Norhern Light fra svensk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: Västs planer för Ukraina, enligt Ryssland: ”Folkmord”.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  25 juli 2023 8:29

  Sjå dessutan Krigsdagbok del 67 av Lars Birkelund på Steigan.no i dag. Kjem det betre folk frå byane no til dags? Stortingsfolka våre kan gå heim og leggja seg.

  Svar
 • Vi skal ikke glemme at ifølge professor Jeffrey Sachs – som NRK omhyggelig ikke slipper til – har ikke våpenindustrien kontroll bare over forsvarspolitikken i USA, men den har full kontroll over UTENRIKSPOLITIKKEN.

  Svar
 • Vel, hvem finansierer og vil ha mer , denne gangen som ved WW2 og USSR, gjett tre ganger. Satans folk.

  Svar
 • Vestlig plan om å utslette Ukraina ved hjelp av Russland ? Selv barn tror ikke på det.

  Svar
 • Er USA tjent med at det feks blir en borgerkrig eller krig mellom Polen og Ukraina når USAs mål er å nedkjempe Kina og Russland?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny illiberal tid?

«Absoluttenes renessanse, også i vestlige demokratier»

Forrige innlegg

Nærmere en innrømmelse kommer en ikke:

«Jeg er veldig glad for at North Stream er nå metallskrap.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.