POSTED IN Terrorisme, USA

Nærmere en innrømmelse kommer en ikke:

«Jeg er veldig glad for at North Stream er nå metallskrap.»

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Victoria Nuland er en av krigshaukene i Washington. Hun er så stolt over USAs involvering i sprengningen av North Stream-ledningene at hun nesten innrømmer at det var de som stod bak. Nærmere en innrømmelse enn dette kommer en ikke.

Sprengningen rammer Tyskland som nå henvises til svindyr LNG-gass fra USA i utilstrekkelige mengder. Det mest bisarre her er at den tyske politiske ledelsen fortsatt støtter USA til tross for at denne sprengningen er en torpedo mot Tysklands befolkning og industri. Hvor underdanig går det an å bli?

Knut Lindtner
Redaktør

Topp amerikansk tjenestemann hyller Nord Stream 2-eksplosjonen


Biden-administrasjonen er veldig glad for å vite at rørledningen er «en metallklump på bunnen av havet,» sa Victoria Nuland

USAs visesekretær for politiske saker Victoria Nuland har uttrykt glede over ødeleggelsen av Russlands Nord Stream 2-gassrørledning. Hun hevdet også at selv om USA hadde sanksjonert infrastrukturen uker før Ukraina-konflikten brøt ut, ville dette ikke ha forhindret fiendtligheter.

Victoria Jane Nuland 


Under en høring i Senatet torsdag ble Nuland spurt av senator Ted Cruz (R-TX) om lovgivningen hans som hadde som mål å sanksjonere Nord Stream 2-gassrørledningen, som ble nedstemt i januar 2022, kunne ha stoppet konflikten før den begynte.


«Som deg er jeg (og administrasjonen) veldig glad for å vite at Nord Stream 2 nå, som du liker å si, er en metallklump på bunnen av havet,» sa Nuland.


Nord Stream 1 og 2-rørledningene ble kraftig skadet av undervannseksplosjoner i september, i det som ble antatt å være sabotasjeangrep. Moskva har konsekvent benektet involvering og fordømt hendelsen som et «terrorangrep».


Nord Stream 2 skulle være en rute for levering av naturgass fra Russland direkte til Tyskland. Berlin suspenderte sertifiseringen av rørledningen etter Moskvas anerkjennelse av folkerepublikkene Donetsk og Lugansk i februar. Mens konflikten raste i Ukraina i mars i fjor, hevdet Nuland at prosjektet var «dødt» og neppe gjenopplivet


Det russiske sikkerhetsrådets sekretær Nikolay Patrushev hevdet på sin side at Moskva hadde fått tak i «visse materialer, som peker på et vestlig spor i organisering og utførelse» av eksplosjonene som ødela rørledningene.


Selv om ingen har tatt på seg ansvaret for Nord Stream-eksplosjonene, beskrev USAs utenriksminister Antony Blinken hendelsen som en «enorm mulighet», som ville gjøre det mulig for EU-land å bli mindre avhengig av russisk energi.


Tjenestemenn i Moskva har gjentatte ganger sagt at USA var den primære initiativtakeren til eksplosjonene.

https://www.rt.com/news/570572-nuland-celebrates-nord-stream-blast/

Maskinoversatt, forkortet og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Austin Schmid

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  28 januar 2023 10:18

  Det nyttigaste me kan gjera framover. er å arbeida mot usa sine spesielle militæroperasjonenar i noreg:

  1 utmelding av nato
  2 seia opp den hemmelege avtalen om USA-spesialstyrkar i Noreg
  3 seia opp baseavtalen. (Avtalen er offentleg, men førearbeidet er hemmeleg.)
  4 tilby usa ein ambassadebygning med rimelege dimensjonar
  5 prøva å reparera noko av det øydelagde tilhøvet vårt til vår gode nabo i aust, russland. (For seint?)

  Svar
  • Intensjonen din er god, ingen tvil om det. Men korleis i undringas verd skal me Oppnå slike intensjonar i eit land (Noreg) som er superKorrupt og styrt av ein oligarkisk gjeng med sterke mafiose tendensar, der og dei fleste demokratiske prosessar er kasta på båten for lengst?

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    28 januar 2023 13:02

    Takk for svaret. Spørsmålet ditt er minst like godt. Det vesle me kan gjera, er å argumentera for oppslutnig om synet. Fleire og fleire vil sjå ulukkene som fylgjer med den evige Nato-utvidinga i land etter land. Debatt-klimaet er ikkje det beste i Noreg for tida. Folk er feige.

    i tillegg kan me gratulera Russland med dobbelt russisk i kvinnefinalen i Australian Open, medan våre idrottsnek og knehøner med Nammo-reklame på bringa tøffar seg med boikott av både Russland og Kviterussland. Imponerande av Astrid U. jakobsen å våga å gå mot straumen.

   • Eric Kamov
    26 juli 2023 2:11

    »Debatt-klimaet er ikkje det beste i Noreg for tida.» – »Folk er feige.»

    Tidenes understatement . . .

    Har tidligere forsøkt å få ulike individer (les: »ordinære» Ola’er og Kari’er) til å lette på sløret m.h.t. hva som HAR foregått (f.eks. norsk støtte til Nazismen i Øst-Europa) og ikke minst – alt som i h.h.t. Der Führer Schwab er ment å skulle implementeres [i særdeleshet med tanke på parasittenes ‘planlagte’ utrulling av det ‘kontantløse samfunn’ eller ‘CBDC’], og så langt har jeg et klart inntrykk av at myndighetenes [les. det norske politiske etablissementet’s-] årelange manipulering [les: hjernevask] har resultert i ønsket effekt; Det er mye som tyder på at folk ‘flest’ mangler overskudd og ikke minst INTERESSE for å engasjere seg på et personlig plan, langt mindre for etter beste evne å »connect the dots» i forhold til hva vi som skattebetalere (og derav slaver av det politiske systemet) kontinuerlig værsågod »har å forholde oss til». (AP-heksa Brundland’s SKAMMELIGE og kriminelle »bakdørspolitikk» etter 2 – to offentlige folkeomrøstinger vedr. medlemskap i CIA-kabalen i Brussel er et skrekkeksempel på konsekvensene av utro politiske tjenere. ‘Fengslingen’ (TVUNGEN innleggelse i mentalsykehus) av varsleren Synnøve Fjellbakk Taftø bør stå som et evigvarende og SKAMMELIG minnesmerke over norsk politisk indoktrinering!

    Thomas Grey’s påstand ser ut til å ha absolutt gyldighet i dag – 281 – tohundreogåttien år etter den ble presentert:

    »IGNORANCE IS BLISS!» – oversat: »Uvitenhet er lykksalighet» . . .

 • Olav Sæther
  28 januar 2023 15:06

  Ingen tvil om hvem som sto bak dette, det var UK som utførte sabotasjen har jeg latt meg fortelle. Tyskere bør være rasende, og det tror jeg mange er også. På tide med et opprør mot deres koloniherre.

  Svar
 • «Det mest bisarre her er at den tyske politiske ledelsen fortsatt støtter USA til tross for at denne sprengningen er en torpedo mot Tysklands befolkning og industri. Hvor underdanig går det an å bli?»

  Mer terror fra våre allierte.
  Eller det ikke er terror når politikere blir dronedrept, uten rettsak, av en tidligere okkupant? :

  ‘Natt til tirsdag norsk tid kunngjorde USAs president Joe Biden at Al Qaida-lederen ble drept i et amerikansk droneangrep i helgen.’
  nrk.no/urix/biden_-al-qaida-leder-drept-i-droneangrep-1.16054869

  Ingen som dronedreper terroristen Stoltenberg som fikk Gadaffi og 30 00 innbyggere drept, og ødela afrikas best fungerende land? Hvorfor ikke? – Eller Bondevik som angrep Afhanistan.
  Eller – Biden som altså dreper uten å stille for retten.

  Uansett hva ‘våre allierte’ gjør av terrorhandlinger så fremstilles det som fredsarbeid.

  Svar
 • ‘Objektive nyheter’ fra NTB/Nrk. om USA:

  ‘Etter at amerikanske styrker trakk seg ut av landet i august 2021 og Taliban tok tilbake makten, har bistanden til Afghanistan blitt kraftig redusert. I tillegg har blant annet USAs sentralbank frosset afghansk kapital. Dette har forsterket det som ansees som verdens verste humanitære krise. (NTB) ‘
  nrk.no/nyheter/afghanistan-1.11100792

  Riktigere skrevet, hvis media ville informere:

  Etter at USA ( og Norge) tapte angrep-skrigen mot Afghanistan, etter 20 års krig og utallige drepte sivile, stjal de hele statskassa til landet de angrep.

  Svar
 • Media kommer med stadig latterliggjøring av Taliban og Afghansk kulur.
  – For å rettferdiggjøre våre angrep og terror mot andre land?
  Enda mer ‘undertrykking fra Taliban.’
  Må Norge/USA gå til krig igjen for å lære Afghanere hva som er riktig kultur? :

  ‘Kvinner som figurerer på TV i Afghanistan må dekke til ansiktet sitt. Det har Taliban bestemt. ‘
  nrk.no/urix/kvinner-ma-bruke-slor-pa-tv-i-afghanistan-1.15975999

  På norsk TV får visst ikke norske programledere stå i bar overkropp, hverken kvinner eller menn; – Hva er farlig med det?
  Slik er VÅR undertrykkende kultur. På tide noen protesterer og lager et oppslag.

  Svar
 • Man kan undres over SÅ MYE (HVA ER GALT HER I DAG? – ALT JEG SKRIVER ER I «FET» SKRIFT OG «CAPS» – «PÅVIRKNING» FRA «DE GALE»?) HER I VERDEN, men når alt kommer til alt så er det bare «de unevnelige» skyggefolkene som holder på med sin propaganda for å lure sauene til å tro på at når bare «de» Får styre verden så blir det så bra for alle så.

  Svar
 • Ser nå at etter posting oppfører skriften seg normalt, merkelige greier. Får sjekke PC om «noe» har greid å lure seg inn.

  Svar
 • I hvilken gruppe finner du flest jævler? Nudelman, Zelensky, Albright, Schumer, Bourla, gidder ikke ramse opp flere………

  Svar
 • Samme sorten gjør sine fremskritt, gjett hvem, og med hjelpere, f@aenskapens sort.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den russiske dumaens talsmann:

Vestens plan for Ukraina er folkemord.

Forrige innlegg

Forsøket feilet.

En amerikansk trojansk hest ble forsøkt plassert i EU.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.