POSTED IN Endring av politikken, Virkelighetsforståelse

Den nye formen for fascisme:

Regjeringer, storselskaper og kunstig intelligens (AI)?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Rothschild ønsker fusjon mellom selskaper, myndigheter og AI for å «redde kapitalismen».

Et nytt intervju av Lady Lynn de Rothschild, denne gang også om globalistenes intensjon med å bruke AI for styring av befolkningene.

Av Brandon Smith.


«Rådet for inkluderende kapitalisme»(CIC), er i hovedsak alt som vi har advart om i årevis, en orwellsk organisasjon, maskert som humanitær og filantropisk. Den grunnleggende oppgaven til rådet er å sentralisere de fleste eller alle større selskaper med global innflytelse, og slå dem sammen med regjeringer i et nettverk som setter ideologi høyere enn profittmotiv.

CIC er ment å skape insentiver og straff for næringslivet basert på hvordan de følger verdiene til globalisme og woke sosialisme, og i den grad de underkaster seg klimaagendaen. Hvorfor skulle selskaper velge å slutte seg til en slik organisasjon hvis de hele tiden skal mikrostyres ? Det presenteres ikke for dem som et valg, men snarere et uunngåelig krav. De som kommer inn først får de beste plassene ved kabalens bord, de som kommer sent kan bli knust under vekten av et undertrykkende byråkrati. De kan velge å være med frivillig, med løftet om at selskapenes ledere vil få styringsroller etter kapitalismens «The Great Reset» som World Economic Forum fremmer.

Den eneste måten slike selskaper ville være i stand til å overleve, er at de slutter seg til regjeringer, får et statlig sponset monopol og blir støttet av evigvarende subsidier. Mussolini definerte en gang kombinasjonen bedriftsmakt og regjeringsmakt som den opprinnelige fascismen.

Lady Lynn de Rothschild

Gruppen ledes av Lady Lynn de Rothschild fra Rothschild-dynastiet, og har blitt utvidet til å omfatte en skare av selskaper, regjeringer, FN-partnere og til og med Vatikanet. En viktig del av den globalistiske agendaen og som nevnes ofte er kunstig intelligens (AI), med dens antatte evne til å omvende alt i samfunnet og økonomien vår for alltid. Mens evnene til AI er svært overvurdert, ser eliten ut til å tro at det er en slags gudelignende teknologi som vil gjenskape verden.

Rothschild ble intervjuet av CNBC om CICs agenda. Overraskende nok møter Rothschild en viss motstand fra intervjuerne som tvinger henne til å gi en indirekte innrømmelse: «AI vil kreve en fullstendig reform av økonomien», noe som betyr at frie markeder må forsvinne og myndigheter/bedrifter må gå inn for å styre alt, av hensyn til «felleskapets beste», selvfølgelig.

Bortsett fra at det hele er en svindel. AI, som klimaendringer, er bare enda en oppdiktet unnskyldning for global sentralisering. CIC sammen med institusjoner som WEF og FN har hevdet de siste årene at «noen» må gå inn for å bruke AI på en slik måte, at ingen regjering misbruker sin makt. Med andre ord: Problem, Reaksjon, Løsning.

Globalistene skaper et problem ut av løse luften (AI), og sier at det er en mye større velsignelse for menneskeheten enn det faktisk er, og hevder de vil styre teknologien på en rettferdig måte. Rothschild foreslår det selv i intervjuet når hun hevder at «kapitalister» vil måtte justere sine prioriteringer fra profitt til til sosiale hensyn etter AI tas i bruk. Det er bare ESG (Environmental, Social and Governance, red.) i en annen form, de får bestemme hvilke selskaper som klarer seg eller går under. De får bestemme neste århundres sosiale verdier. De får diktere hvordan verdens ressurser brukes og hvem som får tilgang til dem. Spørsmålet som globalistene ikke vil at vi skal stille, er hva som gjør dem kvalifisert til å bestemme fellesskapet? Hvorfor skal vi stole på dem med vår sosiale velferd, eller noe annet for den saks skyld?

Globalistene vil svare på dette med å si at AI er den ultimate «objektive» formidleren fordi den ikke har noen følelsesmessig eller politisk lojalitet. De vil hevde at AI må bli det de facto beslutningsapparatet for den menneskelige sivilisasjonen. Og nå ser du hvorfor Rothschild er så ivrig etter å gå i spissen for etableringen av et globalt regelverk for AI – Den som styrer funksjonene og programmerer AI styrer til slutt verden, mens de bruker AI som stedfortreder. Hvis noe går galt, kan de ganske enkelt si at det var AI som tok avgjørelsen, ikke dem.

Det er den perfekte skyggeregjering; en teknokratisk magisk verden for å styre planeten, fjerne all ansvarlighet og stoppe opprør. For hvordan kan befolkningen argumentere med eller gjøre opprør mot en ansiktsløs algoritme i det digitale universet?

Fra Alt-Market us, publisert 29 november 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Rothschild Wants Merger Between Corporations, Governments And AI To “Save Capitalism”.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  24 februar 2024 13:52

  AI-pioneer advarer om at en fremvoksende AI-teknologi kan utslette menneskeslekten om få år.

  Av Vaken.
  Pioneren innen kunstig intelligens Eliezer Yudkowsky har advart om at menneskeheten kanskje bare har noen få år igjen, ettersom kunstig intelligens blir stadig mer sofistikert.

  I et intervju med The Guardian sa han til forfatteren Tom Lamont: «Hvis du tvinger meg til å sette grader av sannsynlighet på ting, har jeg en følelse av at vår nåværende gjenværende tidslinje ser mer ut som fem år enn 50 år. Det kan være to år, det kan være 10″. Yudkowsky, som grunnla Machine Intelligence Research Institute i California, snakker om slutten på menneskeheten slik vi kjenner den. Han sa at problemet er at mange mennesker ikke forstår hvor usannsynlig det er at menneskeheten vil overleve alt dette. «Vi mennesker har bare en liten sjanse til å overleve», advarte han.

  Det er skremmende ord fra noen som administrerende direktør for ChatGPT-skaperen OpenAI, Sam Altman, personen som var «medvirkende til beslutningen om å starte OpenAI», og fikk mange andre til å interessere seg for kunstig generell intelligens.

  I fjor skrev Yudkowsky i et åpent brev i TIME at de fleste eksperter på feltet mener «at det mest sannsynlige resultatet av å bygge en overmenneskelig intelligent AI, under de nåværende omstendigheter, er at bokstavelig talt at alle på jorden vil dø».

  Han forklarte at det vil komme et til et punkt når AI ikke gjør det mennesker vil at den skal gjøre, og ikke bryr seg om sansende liv i det hele tatt. Selv om han tror at den typen egenskaper en dag kan bli inkorporert i AI, i det minste i prinsippet, er det ingen som for øyeblikket vet hvordan det skal gjøres. Dette betyr at folk kjemper en håpløs kamp, en som han sammenligner med «det 12 århundre prøver å bekjempe det 21 århundre».

  Yudkowsky sa at en AI som virkelig er intelligent ikke vil forbli i datamaskiner, og påpekte at det nå er mulig å sende DNA-strenger via e-post til laboratorier, og få dem til å produsere proteiner for deg, noe som betyr at en AI som opprinnelig bare eksisterer på Internett kan «bygge kunstige livsformer, eller direkte utvikle seg til å utføre postbiologisk molekylær produksjon».

  Han har også forklart at AI kan bruke «superbiologi» mot deg.
  «Hvis noen bygger en altfor intelligent AI, under nåværende forhold, forventer jeg at hvert enkelt medlem av menneskeheten og alt biologisk liv på jorden dør kort tid etterpå», la han til. Dataforskere har advart minst siden 1960-tallet, om at målene til maskinene vi lager ikke nødvendigvis vil stemme overens med våre egne.

  Yudkowsky sier løsningen er å «stenge ned alt».
  Så hvordan kan vi stoppe dette? Ifølge Yudkowsky må mye gjøres. For eksempel bør et ubestemt og globalt moratorium for å gjennomføre nye storstilte forberedende øvelser innføres, uten unntak for militære eller regjeringer, selv om det er vanskelig å forestille seg internasjonalt samarbeid om dette spørsmålet fra steder som Kina.

  Han mener også at store GPU (grafikkprosessor)-datamaskinsentraler bør legges ned. Dette er de store datasentralene hvor verdens kraftigste AI-maskiner utvikles. Begrensninger på mengden datakraft som kan brukes til å trene AI-systemer vil også hjelpe i fremtiden, ettersom treningsalgoritmene blir mer effektive.

  Yudkowsky mener vi bør «være forberedt på å ødelegge et uregjerlig datasenter med luftangrep». Han skrev at til og med kjernefysiske våpen kunne være akseptable hvis det innebar å ta ut AI, selv om han nå sier at han ville ha brukt «mer forsiktig formulering», om dette hvis han kunne skrive artikkelen på ny.

  Selv om noen kan anklage ham for å spre frykt eller være ute etter sensasjon, avslørte den største undersøkelsen noensinne blant AI-forskere, publisert i forrige måned, at 16 % av dem tror at deres arbeid med AI vil føre til utryddelse av menneskeheten.

  Fra Vaken, publisert 23 februar 2024.
  Oversatt fra svensk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: AI-pionjären varnar för att mänsklighetens återstående tidslinje endast är några få år på grund av risken att ny framväxande AI-teknik kan förinta människorasen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bucha-massakren var en falsk flagg-operasjon:

Den ble arrangert for å kunne fortsette krigen.

Forrige innlegg

Lekkete data fra New Zeeland og USA viser:

Vaksinen var virkelig farlig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.