POSTED IN Krig-fred, Midt-Østen

Den kommende krigen i Midt-Østen vil ikke bli slik den forrige:

Nye våpensystemer kommer.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Energivåpenet

Av Jan Hårstad

Umiddelbart etter den store katastrofen på øya Maui i Hawaii, dukket det opp personer og webber som fant orkan-skogbrann utviklingen der merkelig. Og en skjønte ikke hvorfor det normale varslingssystemet ikke fungerte. 

Nå viser det seg at mistenksomheten vokser og etter å ha sett et langt innlegg av Biskop Gaiters for regionen, en mørk mann og definitivt ingen konspirasjonsfanatiker, begynner også jeg å lure på hva som er sannheten. Biskopen tror at et energivåpen ble benyttet for å gi plass for en ny amerikansk militærbase.

På internasjonale våpenmesser i dette året spiller Israel er tiltagende sentral rolle.

Hva er det så som vekker slik interesse?

Det er at israelske RAFAEL presenterer et helt nytt våpen for verden som heter IRON BEAM. Det er det nye energi-laser våpenet. Utvilsomt vil vi få se dette våpenet i virksomhet under den forestående storkrigen i Midtøsten.

Iron Beam, offisielt מגן אור, magen eller, «Light Shield», er et luftforsvarssystem med rettet energi som ble avduket på Singapore Airshow 11. februar 2014 av den israelske forsvarsentreprenøren Rafael Advanced Defense Systems. Wikipedia (engelsk)

Hizballah er om dagen svært opptatt av å feire 17 årsdagen for 33 dagers krigen mot Israel i juli 2006. En kan nesten få det inntrykk at det er folk i Hizballah som tror den forestående krigen blir a la den gamle.

Men det som har skjedd i løpet av disse 17 årene er at den israelske våpenindustrien har klatret helt til topps innen verdensrankingen på dette og selger like intenst som Kongsberg og Raufoss.

Den israelske økonomibloggen en.globes.co skryter hemningsløst av hvordan de tre største våpenselskapene i Israel bykser fram i fortjeneste og posisjon.

ELBIT ligger som nr 21 på verdensrankning, forbi Roll Royce, haler innpå franske Dassault og hadde i 2022 inntekter på 5,5 milliarder dollar.

Israel Aerospace Industries går forbi svenske Saab som nummer 22 med 4,9 milliarder dollar i inntekter.

RAFAEL tjente 3,4 milliarder dollar i 2022 og går forbi Mitsubishi.

Å undervurdere en motstander er den aller største synd i krig. Forsvarsminister Gallant gjentar gjerne: Vi skal bombe hver meter av Libanon tilbake til steinalderen, Hver meter.

Det kan godt hende at RAFAELs energivåpen vil bli krigens store overraskelse for så langt har ikke den type våpen enda vært i sentralt bruk. Og en kan ikke se bort fra at det som skjedde på øya MAUI var et eksperiment for de nye krigene. Laser og energivåpenet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Blasfemisk oppkaller Israel sitt avanserte forsvarssystem etter engelen RAFAEL. Det er sagt ofte at tredje verdenskrig blir med avanserte våpen, men den fjerde blir med stokker og steiner, og med en sånn som forsvarsminister som Gallant som beslutningstaker og laservåpenet IRON BOMB er bombing tilbake til steinalderen nær forestående. Sosiopater og gudsbespottere styrer verden. Zionismen ble grunnlagt av ateisten Theodor Herzl. Mange gudelige israelere vil ha fred med palestinerne, men satanistene har makta, og har hatt den helt fra starten. Utsagn fra tidligere og sittende israelske politikere er skamløst djevelske. Forsøk å skape fred, og du blir likvidert som Yitshak Rabin.
  På Maui ringes de rammede som har mistet huset ned av investorer som vil kjøpe tomta, og en plan er å kjøpe alle ut og gjøre Lahaina til smart-by. Ny amerikansk militærbase er der sikkert også rom for på øya når folket er fratatt alt. Biden sender fortsatt svimlende summer til Ukraina, men bryr seg ikke om de rammede på Maui.

  Svar
 • Hmmm!
  Hvordan visste flammene hvilke eiendommer den skulle la stå?
  Brannen på Maui ødela mange hjem , men berørte ikke luksuspalassene til:
  Oprah Winfrey,
  Jeff Bezos,
  Lady Gaga,
  Bill Gates,
  Morgan Freeman,
  Will Smith,
  Julia Roberts

  Svar
 • Hans K Johnsen
  16 august 2023 15:57

  Biden finally took to X (formerly Twitter) to address the crisis. “We’re laser-focused on getting aid to survivors,
  Kanskje ikke så ueffent ordvalg?
  https://beforeitsnews.com/paranormal/2023/08/proof-of-direct-energy-weapons-dew-old-school-technology-being-used-throughout-history-august-2023-2562997.html

  Svar
  • «laser-focused» er det velvalgte ordet fra Bidens senile lookalikes tekstforfatter, den ekte Biden døde for lenge siden; et planlagt angrep på en by den satans eliten vil plyndre, på en øy de vil ha, om og folk dør er likegyldig. Egentlig bare en fordel. Små barn også, who cares. Djevelske umennesker gjør sånt og bør dødsdømmes, samtlige. Helst offentlig så vi vet de er borte for godt og ikke noe lureri. DNA-test likene så vi vet det ikke er en klone.
   Dette på Maui er så graverende at flere får øynene opp og ser ondskapen i disse man har vært naiv nok til å se som ledere, det håper jeg virkelig. NRK har riktignok vært busy med flommen, men Maui får lite oppmerksomhet i forhold til omfanget; f.eks. noenognitti døde, (?), antagelig mange hundre døde, hvis ikke to tusen.. Ingen sirener, ingen SMS, ingen hjelp, ingenting funket, (som på Utøya), og barn fikk beskjed om å bli hjemme, så de døde. Og øyas ledere babler om at Climate Change har skylda. Øyas politisjef er den samme som var politisjef i Las Vegas ved masseskytingen der. Oprah, som har masse land og luksusbygg der, alt helt uskadet, drar til øya for å gi donasjoner og spille mor godhjerta og empatisk! Æsj! Fysj!

   Svar
 • Apropos brannen/brannene på Maui: Disse brannene har nok ikke oppstått på en naturlig måte. Anbefaler sterkt å lese dette: Globalists Launch Climate Terrorist Attack Against Citizens In Maui Destroying Lives…på nettsiden prepareforchange.net

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Katastrofetoget ruller igjen:

Klimahysteriet øker i Antarktis, men nye tall viser at havis-nivået er som i 1966.

Forrige innlegg

Ingen norske medier vil fortelle hva som skjer

9 år med bombing av sivile er ikke viktig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.