POSTED IN Helse, Virkelighetsforståelse

Den evige unntakstilstanden

Pandemien er forbi – men man er ikke fri.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

I flere måneder har frykten blitt forsøkt opprettholdt med stadig nye koronavirusvarianter. Alfavarianten ble oppdaget i Storbritannia, Beta i Sør-Afrika, Gamma i Brasil og Delta-mutasjonen i India. Epsilon ble funnet allerede i mai 2020 i California.

Av Matthias Hellner og Christoph Uhlmann

«Rapport om virusvarianter av SARS-CoV-2 i Tyskland», som er utgitt av Robert-Koch-Instituttet (RKI), lister også opp variantene Zeta, Eta, Theta, Iota, Kappa og Lambda. Vi må altså snart begynne å nærme oss Omega, som er den siste bokstaven i det greske alfabetet. Hver og én av disse variantene skulle jo angivelig være mer smittsom og dødelig enn tidligere varianter. Riktignok baserer slike meldinger seg ikke på data fra virkeligheten, men på epidemiologiske modeller. Vi minner om: Basert på slike modeller forventet man 100 000 døde i Østerrike! Og hva skjedde?

water drop in close up photography
Dråpen som får begeret til å flyte over er utløsende for det som skjer, men den egentlige årsaken skyldes at begeret et fullt. Svært mange korona-dødsfall dør ikke av korona, de dør med korona.

Helsedepartementet angir 10 726 dødsfall, «som et resultat av følgene av virussykdommen eller ‘med viruset’ (av en mulig annen dødsårsak)», – bare ca. en tidel av skrekkprognosen. Og dette tallet må nok igjen justeres betydelig nedover. For ingen vet hvor mange av de koronadøde som døde av en av de mulige andre dødsårsakene og ikke av korona. Med slike modellberegninger har man altså skapt frykt siden pandemiens begynnelse. «Delta er 70% mer smittsom» eller «sykdomsforløpene er mer alvorlige» er utsagn som utledes av modellene, men ikke vitenskap, forklarer vitenskapsjournalisten Peter Meyer, som står bak nettsiden tkp.at.

                  Mutantene er ikke farligere

«Hvor bekymret bør vi være for variantene?», spør tidligere visedirektør i Pfizer, Mike Yeadon og Marc Girardot i tittelen på sin artikkel. Det finnes hittil «ikke noe vitenskapelig grunnlag for påstanden om at en av variantene er mer smittsom eller dødelig enn originalen».

De viser til at det er kjent at virusmutasjoner normalt blir mindre dødelige, men samtidig mer smittsomme enn originalen. Dette optimaliserer virusets sjanser til å oppnå en høy utbredelse, hevder de. Den statistiske dødeligheten (CFR) i England og de kortere sykehusoppholdene bekrefter disse påstandene, som Peter F. Meyer rapporterer. For Deltavarianten ligger CFR, altså hvor stor del de døde utgjør av bekreftede infeksjoner, i intervallet 0,1% – 0,2%, ifølge den siste rapporten fra de engelske helsemyndighetene (PHE).

person standing on wooden bridge
Farlighet måles ikke i antallet «smittete» men i antallet døde. Ufarlig smitte brukes nå som skremsel.

Alfamutasjonen har en CFR som ligger mellom 1,9% og 2%. For Beta blir intervallet mellom 1,5% og 2,6% angitt, og for Kappa kan CFR være maksimalt 1,4%. Delta har altså for en bekreftet infisert person en dødelighet som er ti ganger lavere enn de tidligere variantene.

Hvis man også regner med de uoppdagede tilfellene, – da regner WHO med at vi må gange med en faktor på 20 og CDC i USA med en faktor på 10 – får man en infeksjonsdødelighetsrate (IFR) som ligger mellom 0,005% og 0,01%. Den nesten uforandrede dødsraten i England med stadig flere Delta-infeksjoner bekrefter dette. Det er verdt å merke seg at for eksempel i Israel ble halvparten av alle nye infeksjoner registrert hos dobbeltvaksinerte. Denne trenden ser vi også i England.

                                  Nye sykdommer

I tillegg til de stadig nye koronavariantene blir også andre typer nye virus ofte omtalt i mediene. I Israel skal et særlig farlig RS-virus være på ferde. Avisen «Kronen-Zeitung» rapporterte om «et sjeldent virusutbrudd» og at man «aldri hadde sett noe slikt» tidligere. Fremfor alt kunne barn og spedbarn bli rammet av det. Dette «nye» viruset er ifølge denne avisen særlig aggressivt, for det er uvanlig at det oppstår en slik bølge om sommeren og ikke, som vi er vant til, om vinteren.

Nok en gang en ren skremselspropaganda, for respiratorisk-syncytialt virus (forkortet HRSV eller RSV) har vært kjent og undersøkt lenge. Det er under normale omstendigheter sesongbetont og opptrer sammen med influensa, det representerer ingen fare for de fleste friske mennesker og forårsaker rennende nese.

people walking on sidewalk near buildings during daytime
Nestengninger fører til at naturlig immunisering utsettes og ungene blir hardere rammet når tiltakene opphører.

Også i Tyskland er man denne sommeren forundret over at man observerer snue- og hostebølger hos barn. Noen barneleger forklarer disse utbruddene med at infeksjonene antakeligvis er et etterslep som oppstår etter at nedstengningene ble opphevet. Vil det da komme en supersterk influensa siden vi ikke hadde noen influensa i den siste sesongen?

Moderna meldte nylig at de tar sikte på å bringe en kombinert mRNA-vaksine mot korona og influensa på markedet til høsten. De første kliniske forsøkene på mennesker er allerede i gang. Naturligvis siterer da  «TheSun» en helseeksperts kommentar til det å sammenlikne influensa med korona: «I stedet for influensa ville jeg nok heller si at meslinger kan likne mer (på korona), fordi meslinger kan være katastrofalt hvis det sprer seg i en uvaksinert befolkning.» Sammenlikningen mellom influensa og korona var altså ikke «katastrofal» nok?

                    Korona er endemisk

Pandemien er over. Korona er etter hvert blitt entydig endemisk, konstaterte professor Ioannidis i et foredrag i Salzburg. Dette mener han er klart da 2,5 til 3 milliarder mennesker allerede har blitt smittet. Nye mutasjoner synes, i motsetning til hva de fremstilles som, å være stadig mindre farlige. Skremselspropagandaen har aldri vært basert på vitenskap.

Professor John Ioannidis

På grunnlag av modellberegninger estimerte WHO dødeligheten til å begynne med til enorme 3,4%. John Ioannidis har i sin vitenskapelige studie vist at den i virkeligheten ligger på 0,15% og dermed er på nivå med dødeligheten til influensa. Og Delta har som nevnt en infeksjonsdødelighetsrate på 0,01%. Nyheten om at Delta er den varianten som dominerer på verdensbasis, er altså en god nyhet, for det er den mest harmløse varianten av alle.

Søylene som løgnkonstruksjonen om korona er bygget på, er blitt «slått i stykker» av vitenskapen. Men globalistene kan komme til å finne en ny lekeplass – det kan kanskje være cyberpandemien som Klaus Schwab og Warren Buffet allerede har gitt signal om at vi har i vente …

Oversatt av Rune G

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst.

Forsidebilde: Jakob Owens

https://www.wochenblick.at/die-pandemie-ist-vorbei-aber-oesterreich-nicht-frei-teil-ii/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nord-Korea:

Historien forteller:

USA har blokkert ethvert forsøk på avspenning

Forrige innlegg

Jan Christensen:

Er Norge, EU og USA uskyldige stater utsatt for verstingene Kina og Russland?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.