POSTED IN Israel, Krig-fred

Den evige krigen om virkeligheten.

Slik folk oppfatter verden bestemmer hvordan de handler.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vestlig presse trykker løgner for å rettferdiggjøre Israels folkemord i Gaza, og hvitvasker historien bak konflikten.

Av Ethan Huff.


Enten du «støtter Israel» eller ikke, gjenstår det faktum at virkelige menneskeliv blir massakrert akkurat nå av det israelske militæret og dets USA-allierte militærmaskin, og deres folkemord på sivile palestinere rettferdiggjøres av pro-israelsk presse og medias propaganda.

Både «venstre» og «høyre» medier avhumaniserer bevisst generelt det palestinske folket, mens de støtter Israels folk som de evige ofrene for en «konflikt», som ikke en gang ville eksistert hadde ikke de selvvalgte tatt landet med makt fra og med på 1940-tallet.

Nesten all vestlig hovedstrømpresses mediedekning om denne «konflikten» får Israel til å høres ut som et uskyldig offer, mens folket i Gaza – alle 2,3 millioner av dem – er malt som gjerningsmenn som prøver å «utslette» jødene, eller noe i den retning.

De eneste som prøver å utslette noen, er jødene som prøver å få folket i Gaza utryddet, bare fordi de eksisterer på land som Israel har bestemt at de eier fra 1948.

(Relatert: Israelske ledere går ikke akkurat rundt grøten angående deres intensjon om å «utslette Gaza»). Hvis Hamas’ handlinger er terrorisme, hva kalles da Israels folkemord?


Medias ensidige rapportering om saken får det til å virke som om Hamas, som ble grunnlagt av Israel selv tilbake på 1970-tallet, «overrasket» Israel med et angrep, som skal rettferdiggjøre den totale utslettelsen av Gaza.

Måten de prøver å manipulere offentligheten til å akseptere Israels folkemord på, er å aldri omtale palestinerne som virkelige mennesker.

«Du hører ikke ordet «ofre» når det gjelder palestinere, som du hører det når det rapporteres om tap på israelsk side», sier Taghreed El-Khodary, en analytiker fra Gaza som bor i Nederland, om hvordan vestlige medier skammelig fremstiller Israel som offer, og la til at vestlige medier «ikke bare dekker den israelske fortellingen, men de bygger også opp om den israelske fortellingen».

Slik de prøver å omskrive historien, vil media ikke omtale det faktum at Israel var den opprinnelige aggressoren mot det palestinske folket, etter å ha begått «Nakba», også kjent som katastrofen, mot de opprinnelige som bodde i landet nå kjent som Israel før 1948.

«De fleste av menneskene i Gaza er barn eller barnebarn til palestinere som ble utvist fra hjemlandet sitt under opprettelsen av Israel i 1948 – en begivenhet som årlig minnes som «Nakba» eller katastrofen,» forklarer en nyhetskanal. Til tross for økende bevis på at Israel åpenlyst begår krigsforbrytelser mot Gaza, tør ikke vestlige medier nevne et ord om det, i stedet sier de at det er berettigede «svar» på det Hamas gjorde 7 oktober.

«I hver vestlige nyhets-reportasje nevner de stadig at Hamas er en terrorgruppe». sier El-Khodary.
«Men hva er det Israel gjør? De bryter internasjonal lov, de begår folkemord. Israel har innført et apartheidsystem på Vestbredden. De har innført en 16-årig blokade mot Gaza. Hva er sammenhengen? Bare at Hamas er en terroristgruppe, og det er den eneste sammenhengen de gir oss».

En annen måte vestlige medier prøver å få mer støtte til Israel på, er ved å lyve om ting som de «halshuggede 40 babyene» i hendene på Hamas, en falsk påstand som senere ble avslørt som en bløff.

Fra Natural News, publisert 8 november 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Western media printing LIES to justify Israeli GENOCIDE in Gaza, whitewashing history behind the conflict.

Forsidebilde: Neil Thomas

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Senest fra da britiske industrialister og sionister byttet Balfour deklarasjonen mot USAs krigsdeltakelse i 1917 har alt angående Israel vært løgn. Forfedrene til de europeiske jødene som etablerte staten hadde aldri semittisk bakgrunn, men var konverterte khazarer. I mellomkrigstiden samarbeidet sionister og nazister om å bygge opp det jødiske nærvåret i Palestina. SS magasinet «Der Angriff» presenterte 12 begeistrede artikler. Forfølgelsen av jøder i Tyskland startet med en «jødisk krigserklæring» våren 1933, ikke mot nazismen, men mot Tyskland. Anslått 150.000 hel, halv og kvartjøder tjenestegjorde i alle våpengreiner av Tysklands hær, 15 var generaler og Luftwaffes nestsjef etter Göring var jødisk. Et verifisert brev fra SS leder Himmler pålegger kommandantene å få ned dødstallene i konsentrasjonsleirene. Tilståelsene under Nürenberg prosessene kom ofte etter grov tortur. Slik kunne en fortsette om verdenskrigen…Fra etableringen av staten Israel finnes filmopptak av jødiske krigeres berettelser om systematisk etnisk rensing og man brukte gjentatt fingrerte palestinske og arabiske angrep for å gå til erobringskrig.

  Nå i 2023 ser det ut til at man vil sette kronen på verket. Minst siden 2001 har jødiske organisasjoner og religiøse ledere ivret for å la et maksimalt antall muhammedanere få strømme til Europa. Det er bare å google det. Virkningen på det europeiske publikum har vært uunngåelig og forutberegnelig. Man har så å si forberedt grunnen, ikke bare for aksept av «forbilledlig» Israelsk rensing, men for direkte støtte fra europeiske høyregrupperinger som hverken forstår eller bryr seg. Sentralt bak krigene som utløste flyktningestrømmene stod og står fortsatt «jewish neocons» som Carl Bernstein kalte dem «..and I can say so because I am jewish».

  Om terrororganisasjonen Hamas angrep fra Gaza over Israels grense og drapet på opp mot 1400 israelere og turister er å si at det var ønsket av Israels regjering for å kunne gjøre det den gjør akkurat nå. Israelske aviser og privatpersoner har varslet om at den offisielle fortellingen ikke stemmer, men vestlige medier tror kanskje de blir mer seriøse om de ikke engang nevner varselropene både fra israelske medier og privatpersoner. Her er et utvalg.
  -Mossad har visst om Hamas planer helt siden begynnelsen,
  -Mossad har sannsynligvis assistert Hamas,
  -Netanyahu har innrømmet å støtte Hamas med pengeoverføringer «for å unngå en palestinsk stat»,
  -De Gaza nærliggende kibbutzenes våpenforråd ble inndratt i begynnelsen av sist september,
  -Israelske militæravdelinger ble trukket ut dager før angrepet og sendt til Vestbredden (Judea/Samaria),
  -Etterretningsorganet Shin Bet reagerte ikke på varslingssystemene da Hamas iverksatte angrepet,
  -IDF lot være med å reagere i syv samfulle timer etter angrepets begynnelse,
  -Israelske vitner forteller at da IDF endelig aksjonerte så drepte de alle, inkludert gisler.
  Hvor mange av de 1400 drepte på israelsk side ble egentlig drept av IDF?

  Svar
  • Som et lite PS; til min egen kommentar denne artikkelen fra det kristne nettstedet «NOW THE END BEGINS» som drypper av forferdet indignasjon over vestlige journalister fra Associated Press, the New York Times, CNN og Reuters som var til stede og filmet det forferdelige som skjedde da HAMAS angrep Israel den 7. oktober. En av artikkelens harmdirrende kommentarer er at disse «presstituerte» reporterne skulle alle ha blitt dømt av en jødisk rett. Man merker seg en totalt manglende refleksjon over hvordan det kan ha seg at nyhetsbyråene hadde forhåndskjennskap til slikt som ikke Mossad visste. Vår verden befolkes helt åpenbart og med få unntak av idioter. https://www.nowtheendbegins.com/photographers-from-mainstream-media-embedded-with-hamas-during-terror-attacks-october-7-gaza-israel-jews/

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vesten terger – men får tilsvar.

Russland setter nok en ICC-dommer på arrestbegjæringsliste

Forrige innlegg

Når styrkeforholdet i verden endrer seg.

Vil ikke bare Russland fortsette i USAs opptrukne fotspor?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.