POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Virkelighetsforståelse

Den britiske regjeringen ville høste skryt for vaksinestarten for 2 år siden.

Fikk kommentarfeltene midt i fleisen.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Korona

Den britiske regjeringen ville feire vaksinejubileum – da eksploderte kommentarfeltet

Med et Facebook-innlegg ville regjeringen i Storbritannia den 8.desember ikke bare markere toårsjubileet for Covid-vaksinasjonene, men også komme med en offentlig oppfordring om å ta en ny oppfriskningsvaksinasjon. Det kom nesten 34.000 kommentarer til dette innlegget, og de viser at dette var den største fiaskoen noensinne for regjeringens team for sosiale medier. Det var nemlig ingen av sidens følgere som så noen grunn til å feire. Tusenvis av rapporter om press, tvang og plutselige sykdommer og dødsfall etter vaksinasjonen viser det virkelige resultatet av massevaksinasjonene – og mengden av kritiske kommentarer gjør det helt klart: Spillet er over.

Den britiske regjeringens innlegg fra den 8. desember lyder som følger (oversatt til norsk):

«For to år siden ble på denne dagen den første Covid-19 vaksinen satt i Storbritannia. Siden da har vi gjennomført over 151 millioner vaksinasjoner for å beskytte mennesker mot å bli alvorlig syk av viruset. Gjør avtale om din vintervaksinasjon i dag om du er i målgruppen.»

Det er uklart om de ansvarlige for denne Facebook-siden forventet ros og anerkjennelse, eller om de var seg bevisst hvilket skred av reaksjoner dette jubileumsinnlegget med vaksinasjonsoppfordringen kom til å utløse. Titusener av kritiske kommentarer vitner om at folk ikke bare er lut lei av temaet Covid-vaksinasjoner, men at det i befolkningen også har bygd seg opp et voldsomt sinne mot de politisk ansvarlige. Mange kommentatorer finner faktisk at strømmen av likesinnede som finner sammen på den britiske regjeringens Facebook-side gir grunn til håp: Vaksinasjonsagendaen har mislyktes.

ice cream on white surface

Her er noen typiske kommentarer (oversatt til norsk):

«Takk for INGENTING!! Min karriere ligger i ruiner, og jeg har helseproblemer som jeg tidligere ikke hadde. Jeg ville aldri ha vaksinen, men jeg gjorde det som min arbeidsgiver forlangte av meg. Jeg arbeidet på sykehus gjennom alt dette før vaksinasjonen uten noen problemer.»

«Ja! Jeg har mistet synet etter at jeg tok den første vaksinen, takk, den kommer sannsynligvis til å gjøre meg blind.»

«Det dummeste som jeg NOEN GANG har gjort!!!! Den største feilen i mitt liv!!»

«Min far utviklet en veldig aggressiv lymfekreft etter at han hadde fått blodproppinjeksjonene. Jeg mistet han nå i november.»

«Ja, og to år senere er antallet familiemedlemmer og venner som plutselig har fått en kreftdiagnose sjokkerende.»

«Min far døde to uker etter vaksinasjonen, ’hjerteinfarkt’.»

«Jeg er så glad for at jeg lyttet til meg selv og fulgte min intuisjon og ikke de rådene som jeg fikk på fjernsynet.»

«Jeg har aldri før sett så mange tilfeller av dødelig kreft, hjerteinfarkter og hjerneslag!»

«Jeg er så glad for å se at alle mine medkonspirasjonsREALISTER holder stand og lever sunnere enn noen gang før. Sannheten er å finne i tallene.»

«To år med folk som dør plutselig. Nei takk.»

«Hver eneste person som jeg kjenner som tok den, er ved dårlig helse og angrer på å ha tatt den!»

«Enhver handling som begås i det skjulte, blir før eller senere avslørt. Dere har begått en forbrytelse mot menneskeheten, og folk våkner.»

«For en stor suksess for depopulasjonen, takk også for å ha gjort sportsarrangementer mer spennende. Jeg tror at de største bookmakerne snart vil introdusere veddemål på hjerteinfarkt med spektakulære odds. Godt gjort, marionetter!»

«Jeg er gift med en prest. Han har gravlagt altfor mange ofre som døde av en blodpropprelatert sykdom. I alle aldre. Noen av dem sykepleiere. Vi kjenner også veldig mange folk som var friske, og som ikke er det lenger, som enten plutselig har fått kreft eller en annen sykdom som har forandret livene deres. Det er så altfor trist.»

«Istedenfor å telle år burde vi telle hvor mange mennesker den har drept.»

«Et toårsjubileum for en enorm økning i myokarditt hos ungdommer, hjerteinfarkter, slaganfall, dødfødsler og spontanaborter.»

«Se hvor mange vi er… vi strømmer til i tusenvis! Jeg har ikke sett en eneste positiv kommentar… det sier alt. Spillet er snart over.»

«Dette jubileet er ikke noe å feire, og kommentarene gir meg håp om at den generelle oppfatningen nå har endret seg. Det var aldri verdt risikoen og er det fremdeles ikke, men de presser fortsatt på for å få folk til å ta oppfriskningsvaksinasjoner.»

«Jeg har aldri vært så stolt av et kommentarfelt. Godt selskap!»

Oversatt av Rune G.

Forsidebilde: Zachary Kadolph

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • En positiv ting som har kommet ut av dette… overgrepet… mot folk, det er at mange nå har våknet opp og innsett hvor ondskapsfulle, udugelige og korrupte myndighetene og eliten er. Når folk først har våknet, da sovner de ikke igjen. Dette raseriet vil bare vokse i styrke.

  Svar
  • Koronaskribent Jan-Erik Wilthil, nrk, fhi og «vaksinerte», nå avdøde 33-årings mor, sykepleier, burde profesjonelt satt seg inn i saken, men har ikke peiling:
   «koma», «blodpropper i hjernen», «påfølgende hjerneblødninger», «cytokinstorm», «vaksinert bare noen uker før», «Det var rett og slett skader fra covid-19»,
   Nakstad, med de «sikre og effektive» er jo selvfølgelig helt enig i det, altså tre voksne som burde holde seg langt vekke fra helsesaker; en covidjournalist, en sykepleier og vår ass!helsedir., og det sies ingenting om at det han døde av var en helt typisk mRNA-«vaksine»-død. Moren er jo så hjernevaska og i fornektelse at hun burde tas ut av jobb; når hun ikke skjønner bedre enn som så vil hun promotere mer gift, kanskje til barnebarna. Gud forby. Wilthil vil ikke se at spillet er over. Nakstad burde straffeforfølges.

   Svar
   • Ikke farligere enn en vanlig imfluensa, 0,05 dødsrisk for skrøpelige, 0,001 eller mindre for barn, og helsepersonell tror noe så uskyldig fører til koma, blodpropp, hjerneblødning og cytokinstorm, hos en på 33, «helt opplagt covid»; og disse har en helseutdannelse vi skal respektere? Nei.
    Jeg gidder ikke å sende nrk flere klager; de blir konsekvent ubesvart, og de durer på som før og lyger så det renner, i kor med fhi, og folk blir syke og dør.

 • Hans K Johnsen
  21 desember 2022 10:36

  Men Stoltenberg rapporterer på NRK i dag om 7% overdødelighet i Norge – på grunn av Covid…….
  Noen har en pistol mot tinningen….

  Svar
  • Ja det er blitt sedvane for de hjernevaskede, alle disse problemene er bare senskader av corona.

   Svar
   • Valgeir:
    «alle disse problemene er bare senskader av corona.»

    ’30 prosent av de med long covid, hadde aldri hatt covid, viser dansk studie
    ..foreslår flere årsaker til symptomene deres: andre infeksjoner enn covid-19, depresjon eller andre sykdommer. Nedstengningen av samfunnet kan også ha utløst stress i kroppen. ‘

    forskning.no/covid-epidemier/30-prosent-av-de-med-long-covid-hadde-aldri-hatt-covid-viser-dansk-studie/2127790

    Men de prøver seg nok allikevel.
    Hva skal de ellers gjøre? Innrømme galskapen og overgrepene?

 • Min oppfordring til alle er å helt slutte å lese eller se mainstream media.
  Jo fler som helt slutter å besøke/se mainstream, jo tydligere blir budskapet.
  Så lenge folk fortsetter å besøke sidene deres oppfattes det som at de når fram med løgnene sine.

  Svar
 • «Titusener av kritiske kommentarer» er ikke nok! Spillet er tapt ja, men the Sheeple som ikke fikk dødelige jabs på kort sikt eller var så «heldige» å bare få saltvann eller fikk kroppens blodhinne penetrert med kreftfremkallende pinner oppi hjernen vil stille i kø for å hoppe neste gang Nakkis, Gahr Nicht Stören & co. sier «hopp»! Likene må begynne å hope seg opp, fosterdødeligheten må bli på australsk nivå, begravelsesbyråene må bli børsvinnere og kreften må mangedobles før Ola & Kari Dunk klarer å «connect the dots» og skjønner at nåtidens dødsdommer ikke eksekveres med skyrevåpen men med sprøyter! I mange langt ligger det klare planer for hvordan en servil befolkning skal få drakonisk lover sneket inn bakveien; de tenker at når vi hadde sånn suksess med C19, hvorfor ikke ta i litt mer neste gang. Og Kill Gates har allerede (oktober 2022) hatt en plandemisk øvelse på et virus som angivelig skal gå spesifikt på barn, slik at de vil forsøke å jabbe og utrydde en hel generasjon!

  Svar
 • At tilliten til skolemedisinen går i dass er velfortjent og det beste som kan skje for folkehelsa. At selvtilliten til de som jobber under farmaindustrien går i dass er også utmerket og formålstjenlig.
  At den spanske apotekeren ser ned når jeg spør om ny pakke forteller ivermectin er ikke reseptfritt; så jeg spurte: siden når? En måned siden. La dem skamme seg over sin profesjon. Jeg kjøper ingenting der. La dem gå med munnbind hele dagen og lide under det. Fint. Særlig hun som nektet meg adgang for mitt munnbind tilfredsstilte ikke hennes krav. Jeg boikotter sjappa og håper apoteket går konk.

  Svar
  • Wasan Totland
   23 desember 2022 1:14

   Hva med de mange apotekansatte som har satt disse jabene? Jeg har prøvd å konfrontere dem. Flere burde gjøre det. Litt etter litt siger det inn hva de har gjort. Hvor mange de har ødelagt for livet.

   Svar
   • Jeg nevnte praksisen for en apotek1 leder da denne praksisen tok fatt. Utvidet det IKKE til noen diskusjon. Det holdt tenker nå jeg.

 • covidscamdemic
  20 juni 2023 19:47

  wow hvem necroer en kommentartråd som er 6 mnd gammel for å spamme noe sånn 3 ganger? statsfinansierte løkruller betalt for å diskreditere artikkelen for å få den og nettstedet på svartelista.. ingen taktikk er for nedrig og motbydelig for sjelløse zombier tydeligvis

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kortnyheter fra hele verden:

F.eks. Biden både forvirret og korrupt, eller: nye tall for overdødelighet i Tyskland og Japan: Skyldes det vaksinene?

Forrige innlegg

Kunstig intelligens

Er det overdrevet? Bør vi være redde?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.