POSTED IN Helse, Teknologi

Den bestrålte generasjonen:

Helsefarene ved dagens trådløse teknologi.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Rhoda Wilson

En dokumentar med tittelen «Generation Zapped» (den bestrålte generasjonen), tar en grundig titt på farene, og tilsynet og reguleringen av den trådløse teknologien som dominerer det moderne livet – fra mobiltelefoner til smarte nabolag – og dens sammenheng med brystkreft, hjernesvulster og elektrooverfølsomhet.

Første gang vist i 2017 og regissert av Sabine El Gemayel, undersøker dokumentaren den økende forsknings-innsatsen på de alarmerende helserisikoene forbundet med trådløs teknologi. I dag har vi mer enn 100 000 ganger nivåene av radiofrekvenseksponering (“RF”) fra trådløse teknologier, enn vi hadde for flere tiår siden.

Generation Zapped forklarer også hvordan den trådløse teknologien ble brakt ut på markedet uten sikkerhetstesting, og hvordan myndighetene som er ansvarlige for å etablere offentlige grenser for strålingseksponering, ikke har mandat til å sikre at disse grensene er biologisk trygge. Dokumentaren omtaler også kreftklassifiseringen gitt av Verdens helseorganisasjon.

Dokumentaren inneholder innslag med verdens ledende eksperter innen trådløs stråling, som forklarer hvordan mikrobølgestråling fra mobilmaster, mobiltelefoner, trådløse rutere, elektroniske nettbrett, «smarte» målere, babymonitorer, spillenheter og wearables (bærbar trådløs teknologi), kan skade helsen vår og miljøet.

Ekspertene snakker også om hvordan mikrobølgestråling fra trådløs teknologi rammer sentralnervesystemet vårt, immunsystemet og reproduksjons-organene spesielt hardt. Denne teknologien kan også forstyrre døgnrytmen vår, det vil si søvn- og våken-mønsteret vårt i løpet av en 24-timers dag.

På kort sikt viser dokumentaren at både voksne og barn kan oppleve symptomer på mikrobølge-syke eller elektrisk følsomhet. Mange lider i dag av uforklarlig hodepine, søvnløshet, neseblødning, tretthet, opphetet hud/utslett/prikking, kognitiv svikt, atferdsproblemer, lærevansker, angst, depresjon og selvmordstanker.

Bekymringer om den langsiktige virkningen av stråling fra trådløs teknologi diskutert i dokumentaren Generation Zapped, omfatter også DNA-mutasjoner, kreft, infertilitet, autisme, Alzheimers og mer.


Fra The Expose, publisert 22. juli 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker og link til traileren, hele dokumentaren (74 min) på Rumble eller Bitchute, og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Generation Zapped: The health hazards of wireless technology.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Har anbefalt to bøker som forklarer dette veldig godt. Og det er: Den usynlige regnbuen av Arthur Firstenberg og 5G og vår trådløse virkelighet av Einar Flydalog Else Nordhagen. Lettfattelig og informative bøker – Anbefales på det sterkeste….

  Svar
 • «Mange lider i dag av uforklarlig hodepine, søvnløshet, neseblødning, tretthet, opphetet hud/utslett/prikking, kognitiv svikt, atferdsproblemer, lærevansker, angst, depresjon og selvmordstanker. »

  – Og det kan jo være legio grunner til dette.
  Fra psykisk påvirkning/slitenhet grunnet et politisk samfunn som bomarderer oss med mål som skifter/retning når vi er i ferd med å nå målet. Og vil ha oss til å frykte og/eller skamme oss på vei til et nytt konstruert mål. – Til økonomisk påført uro og uforutsigbarhet.
  – Til påtvungen isolasjon og injeksjoner.
  Så å tilegge alt dette kun et 5G-nett er vel litt forhastet ?
  Ikke mere frykt, takk.- Før det er dokumentert.

  Svar
 • Eric Kamov
  30 juli 2023 13:45

  ‘RF’ – eller Radio Frekvent stråling og disses totale biologiske konsekvenser for oss som enkeltindivider er i overveiende grad ukjente, og pr. idag et uhyre undervurdert tema.

  Med en eksponentiell teknologisk utvikling inklusive AI (kunstig intelligens), og en samling av verdens rikeste individer
  unisont i favør av det som hittil er kjent, bør ikke ‘frykt’ først og fremst være det som styrer oppfatningene blant folk flest,
  derimot burde i aller høyeste grad god gammel nysjerrighet og den medfødte evnen til å stille spørsmål i forhold til alt,
  være en selvfølge.

  Og, som kjent, jo mere man vet, jo enklere blir det å stille de riktige (og avgjørende) spørsmålene – spesielt i f.t. de store om- veltningene som skjer på global basis, da hjelper det ikke å sette sin lit til f.eks. Marienlyst og deres programmerte ‘talking heads’.

  Svar
  • E.K. :
   » derimot burde i aller høyeste grad god gammel nysjerrighet og den medfødte evnen til å stille spørsmål i forhold til alt,
   være en selvfølge.»

   Fullstendig enig. Det motsatte hører ikke hjemme i et opplyst samfunn.
   Skal vi lære av historien må vi være interressert i å stille spørsmål, spesielt til selverklærte autoriteter.
   Ellers gjør vi , eller blir utsatt for , det samme på ny.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Putin: Vesten mister sin makt.

Afrika blir et «nytt maktsenter» med Russlands hjelp.

Forrige innlegg

Alt er snudd på hodet. Våre medier sitter helt stille.

Når statskontrollerte kinesiske medier dekker sannheten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.