POSTED IN Globalisering, Norge

Demokrati er bare et ord.

Storkapitalens folk styrer nå over hele Europa

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Hele det parlamentariske systemet er korrupt, og det representative demokratiet er bare et spill. Den globale storkapitalens folk har infiltrert alle politiske partier, og gjort at Stortinget heller skulle vært kalt Stortingspartiet. Det er som ett enkelt parti, bare med forskjellige fløyer. Det blir det samme hvordan partiene settes sammen til en regjering, de politiske beslutningene over tid vil over tid alltid komme den globale storkapitalen til gode, ikke nasjonen og folket.

De store arbeiderpartiene i Europa har blitt infiltrert og tatt over av den globale finanskapitalen siden annen verdenskrig, sammen med landsorganisasjonene og store fagforeninger. Her i Norge ble motmakten til Høyre borte når globalisten Gro Harlem Brundtland med hennes folk, tok over AP på begynnelsen av 80-tallet. Brundtlands oppgave var å få Norge inn i EU, til hennes store forargelse sa det norske folk nei en gang til. Men det ble EØS-avtalen, som i realiteten har vist seg å være en avtale som gjør Norge til et uformelt medlem av EU. De byttet bare ut navnet på mappe-omslaget for EU-avtalen til EØS. Hun fikk viljen sin allikevel, det tok bare litt mer tid.

Navnet Den Europeiske Union er valgt for å gi inntrykk av at det er en union av folk i selvstendige nasjoner, for alles (allmuens) beste. Men det er for storkapitalens beste, deres mål er at når EU er fullt implementert, er alle hindringer borte for fri flyt av kapital, arbeidskraft, varer og tjenester.

EU som idé er ikke europeisk, den ble unnfanget av CIA. Wall Street ville at alle europeiske land skulle privatisere sine økonomier, og gjøre om alle statseide selskap til aksjeselskap, så Wall Street kunne kjøpe opp alt sammen med infrastrukturen i landene. Wall Street likte heller ikke at europeiske land skattla kapital for å bruke det på gratis skole, utdanning, helsevesen og sosialt sikkerhetsnett med offentlige ordninger for alle.

Profitt for de få – Redusert velferd for oss andre

Det vil kapitalen ha privatisert så de kan få profitt på det. At de som ikke kan betale skolepenger og private helseforsikringer, ikke får skolegang for barna og helsetjenester, bryr ikke storkapitalen seg noe om. Stor fattigdom er den nyliberale markedsøkonomiens faste følgesvenn, og stor arbeidsledighet er en fordel for kapitalen, det presser ned lønn og betingelser for de som er i arbeid. EUs oppgave for Wall Street som den er underlagt, er å demontere Europas velferdsstater gradvis så folk ikke blir alarmert, til Europa blir som en stat nummer 51 i USA. EU-kommisjonen vil for eksempel at alle EU-lands helsevesen privatiseres.

17. Mai er det viktigste festdagen for nasjonen, Grunnlovsdagen. Dagen feires som den ble feiret før ACER-avtalen ble underskrevet av storkapitalens politikere, enda avtalen fjerner selvråderetten og suvereniteten over vannkraften, det mest sentrale i det norske arvesølvet. Før ACER betalte folk fra sør til nord rundt 35 øre kilowatten, etter ACER betaler folk flere kroner uten noe øvre pristak, en pris fastsatt av en kraftbørs eiet av Nasdaq, enda strømmen i stikkontaktene kommer fra samme vannkraftverk og kraftnett. Fjernes hjemfallsretten har vi ikke lenger eierskap til vannkraften vår heller, som oldeforeldre og besteforeldrene våre har bygget og nedbetalt, sammen med kraftnettet som vi nå betaler leie for.

Festmaten på den norske Grunnlovsdagen er grillmat som hamburgere, ribs og grillpølser som på USAs Independence Day, helst tilberedt på amerikanske utegriller. Skulle det ikke vært tradisjonell norsk mat som fenalår og spekeskinke, med multekrem som dessert? Globalistenes mål er at nasjonal identitet utviskes, og gradvis blir fundamentet som Grunnlovsdagen hviler på, det Norske grunnfjellet, erodert vekk. Nye generasjoner skal vendes bort fra nasjonale verdier, de skal omfavne «globale løsninger», som betyr at en internasjonal økonomisk elite med hovedsete i Wall Street tar over eierskap av landressursene i landet. Den globale storkapitalens strategi med å gjøre feiringen av Grunnlovsdagene i USA og Norge så like så mye som mulig, er en bra start, for dem.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Takk NL. Klar beskrivelse av hva vi står i nett nu. Globalistene tror de er Gud. Jeg leste om et «nytt» part i USA som kjører rundt i en buss formet som en likkiste. De tilbyr evig liv i form av transhumanisme! AI og micrchippen er vår største kommende utfordring. AI er psykopat pr. Defenisjon! Den har inget hjerte. Sannhetsorganet som er oss Gudegitt! Kun kynisk kald inteligens. Som maler og maler for å nå sitt programmerte mål! «Størst av alt er…(?)» Opp til oss og fylle inn i et fritt valg!

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  19 mai 2023 18:09

  Ta med rettsstellet i Vesten same slengen. Domaren i Den internasjonale straffesdomstolen i Haag, som har skrive ut arrestordre på Putin, får no smaka sin eigen medisin. Russland har skrive ut arrestordre på den einøygde og forkvakla domaren. Bravo!

  Svar
 • «Nye generasjoner skal vendes bort fra nasjonale verdier, de skal omfavne «globale løsninger», som betyr at en internasjonal økonomisk elite med hovedsete i Wall Street tar over eierskap av landressursene i landet. »

  ‘Nå er 69 prosent av norsk vindkraft eid av utlendinger. Sju selskaper eier over halvparten av den installerte effekten, bare to av de sju selskapene er norske.
  På andreplass kommer et offentlig eid tysk selskap: Stadtwerke München GMBH. Dette selskapet har eiermajoriteten i ti norske vindparker; åtte i Trøndelag og to i Innlandet.
  På den siste plassen på pallen finner vi Oyfjellet Wind Holdco SARL, et investeringsfond med adresse i Luxembourg.
  ….Norsk natur rasert fordi utlendinger skal berike seg på norske subsidier. Hva har vi igjen for det? Som nevnt, rasert natur pluss ustabile strømforsyning og unødvendig høye strømpriser. ‘
  tu.no/artikler/sju-selskaper-eier-halvparten-av-norsk-vindkraft/531241

  Svar
 • Rolf Kristensen
  24 mai 2023 19:47

  The thruth and nothing but the thruth

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pakistan er et stort og viktig land med mange innbyggere.

Hva skjer nå i Pakistan?

Forrige innlegg

NATO får et kontor i Japan:

En provokasjon mot Kina og Russland

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.