POSTED IN Covid-19, Konspirasjoner / Sammensvergelser, Sensur

De tar til motmæle mot ensretting og løgner.

Det som kalles nyheter er i stor grad propaganda.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hør motstemmene fra Dolomittene!

Av Julia Schreiner Benito 31. juli 2022 

Innlegget er hentet fra hemali

Hemali møtte menneskene bak noen av verdens viktigste motstemmer. I denne filmen hører du hva Alexandra Henrion-Caude, Christian Perronne, Jeanne Sartor og Agnieszka Wilson sier om pandemien. Og om hva høsten kan bringe.

I 12 år ledet Jeanne Sartor den avdelingen i nyhetsbyrået Associated Press (AP) som skulle «øke marked og innflytelse». Her er noe av det hun sier i filmen.
– Jeg anslår at 99,9 prosent av nyhetsstoffet som folk i verden leser, kommer fra et nyhetsbyrå. Jeg tror ikke at de som produserte nyhetene virkelig forstod at det meste av det som kom fra Associated Press var betalt propaganda for å selge et produkt.

Det fantes ikke uavhengig journalistikk lenger. Alle var eid av ett konsern som dikterte all publisering.

– Jeg tenker stadig på Event 201, -oktober 2019. En samling med høytstående personer fra ulike regjeringer, folk som kontrollerte nyhetsmedia, og folk fra legemiddelindustrien. Temaet var hvordan en kunne kontrollere den globale befolkningen under en pandemi. Men det viste seg ikke å bare være en oppskrift på det, men også for den store restarten, The Great Reset.

Struktur som et konsern

– Associated Press har struktur som et konsern. Nyhetsbyrået var ment å være en samling for uavhengig journalistikk. Men jeg fant til slutt ut at AP var en organisasjon drevet av… hvem vet? Til slutt visste jeg ikke hvem som drev den.

– Vi var i Northrop, en nydelig bygning i London, i møter med noen av de største, britiske avisene som The Dayli Mail, The Sun, Local World. Flere sjefer der fortalte meg at de ble kjøpt opp av en gruppe med investorer som kontrollerte alle de avisene. Det fantes ikke uavhengig journalistikk lenger. Alle var eid av ett konsern som dikterte all publisering, forteller Sartor.

– Er jeg en konspirasjonsteoretiker? Jeg er nok bare en som er veldig overrasket over nåtidens udemokratiske levemåte.

Jeanne Sartor om nyhetsbyrået AP: – Ble drevet som et konsern.

Dr. med. Alexandra Henrion-Caude


– Grunnen til at jeg ble mistenksom overfor temaet «kun vaksiner», er at det finnes andre behandlinger.
Henrion-Caude er en av Frankrikes viktigste stemmer knyttet til Covid-19 og massevaksinering. Hun var forskningsdirektør ved National Institute of Health and Medical Research (INSERM) fra 2012 til 2018. Som genetiker er hennes spesialfelt RNA -teknologien.

– Rapportene om bivirkninger er rekordmange

– Ingen kan fornekte det jeg nå sier, at mRNA-vaksinene er et produkt som gir rekordmange bivirkninger. Uansett hvilken database du bruker, om det er den fra WHO, Vigiaccess, eller den europeiske, EudraVigilance, eller den amerikanske, VAERS, så finner du det høyeste nivået av bivirkninger som er rapportert. Uheldigvis inkluderer de død.

RNA-teknologi hadde vært mitt felt i 15 år. Derfor visste jeg godt det Pfizer til slutt delte: at teknologien deres er prematur.

– RNA-teknologi hadde vært mitt felt i 15 år. Derfor visste jeg godt det som Pfizer til slutt delte: at teknologien deres er prematur. Det vi nå står overfor, som vi lærer av dette eksperimentet på mennesker som nå pågår over hele verden, er ting vi ikke visste om mRNA og vaksinene.

– Skremselen vil fortsette

– Følelsen nå er at vi gjennomgår repeterende scenarier: Du skremmer befolkningen med et nytt virus eller en variant. Du kaller det noe, som apekopper. Du skremmer befolkningen, og fordi den er skremt, vil den akseptere tiltak som avstand og munnbind. Alle bør nå vite at munnbind ikke fungerer. Tredje skritt er å presentere «den eneste løsningen», som i eksempelet med koronaviruset er å ta vaksinen. Det er en dårlig historie som jeg frykter vil fortsette inntil befolkningen sier nei.

– Vaksinene fungerer ikke mot koronaviruset. I mange år har vi prøvd å utvikle vaksiner mot korona, det har alltid blitt en fiasko.

Dr. med. Henrion-Caude var forskningsdirektør Frankrike.

Professor emeritus Christian Perronne

– Da jeg om covid så at de største medisinske tidsskriftene publiserte forfalsket forskning, forstod jeg omfanget av korrupsjon. Systemet for publisering var veldig bra i starten, men det har blitt fullstendig korrumpert. Dessuten vet vi nå at private «rådgivende» selskap fikk milliarder fra de fleste rike land for å gi de samme «råd». Råd som ikke var basert i vitenskap, sier Perronne.


Christian Perronne er Frankrikes fremste ekspert på smittsomme og tropiske sykdommer. Han har vært president for CSMT (Specialized Commission on Transmissible Diseases) og av CNU (National Council of Universities). I 25 år ledet han smitteavdelingen ved Raymond Poincaré Universitetssykehus i Garches.

Etter å ha ledet den medisinske avdelingen ved sykehuset Garchesv i 25 år, ble jeg i 2020 suspendert fra stillingen.

– Etter å ha ledet den medisinske avdelingen ved sykehuset Garches i 25 år, ble jeg i 2020 suspendert fra stillingen. Det var symbolsk, i media sa de «se, vi har suspendert Perronne.» Det var bare et triks for å skremme meg. Jeg ble ikke skremt, men jeg ble trist fordi kollegene mine, intelligente mennesker som var mine venner… Jeg forstår ikke hvorfor ingen av dem sa ifra.

– Sannheten om viruset er at det ikke lenger finnes en virolog av betydning i verden som hevder at viruset oppstod naturlig. Vi vet at det er manipulert og forandret av mennesker, vi vet også at alt med nedstenging var virkningsløst. 

Nå ser vi at de eneste landene med mye smitte, sykdom og død, er de rike landene.

– Nå ser vi at de eneste landene med mye smitte, sykdom og død, er de rike landene. Det er overraskende, det ble jo sagt at alle afrikanske land, de er så fattige, de har ikke vaksiner, afrikanere vil dø… Faktum er at Afrika har klart seg meget bra.

– Jeg tror at det endelige målet er å skremme folk slik at de godtar myndighetenes ordrer. Heldigvis finnes det alternativ media.

Professor emeritus Christian Perronne: – Jeg ble suspendert.

Aktivist Agnieszka Wilson

Agnieszka Wilson leder kampanjen Can we talk about it. Den hjelper dem som er vaksineskadet etter mRNA.
– La oss bryte tausheten og snakke om vaksineskader og død, oppfordrer hun. Daglig har hun kontakt med mennesker rundt om i verden som nå lider.
– Dette er en humanitær krise, det er hjerteskjærende. Bivirkningene er på så mange ulike nivåer, én person kan ha 20-30 forskjellige. Blodpropp, hjertebetennelser, nevrologiske skader… listen er så lang. Det finnes ikke en eneste medisin eller vaksine som har fått fortsette på markedet etter så mange bivirkninger. Dessuten er dette ekstremt underrapportert. Studier som The Lazarus Report viser at under én prosent av faktiske bivirkninger blir meldt.

– Jeg begynte å samle disse historiene, men det var vanskelig. En skulle ikke prate om det, jeg ble sensurert fra dag én.

I en verden av demokrati og ytringsfrihet må vi ha åpen dialog. Det var et sjokk for meg at dialog og debatt mellom meningsmotstandere nå er umulig. Jeg ønsket å gjøre en forskjell.

– Dette er en humanitær katastrofe, sier Agnieszka Wilson.

Forsidebilde: Bak fra v. Astrid Stuckelberger, Jeanne Sartor, Agnieszka Wilson, Kristin Flood. Foran fra v. Alexandra Henrion-Caude, Christian Perronne, Torkel Snellingen, Julia Schreiner Benito og Monica Lindgren

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Tullball om opprinnelse til Covid?:

  Menneskeskapt eller ikke. Her er altså en ‘ vitenskapelig’ artikkel som antar/vedtar en opprinnelse med omtrent 3/4 flertall . (Som Maria ble erklært som jomfru ved Kirkemøtet i Nikea. )

  ‘ Markedet lå omtrent midt i denne klyngen. ‘
  ( – Og også i nærheten av det amerikanske forskningslaboratoriet, men…)
  Og artikkelen tar selvfølgelig med litt av hvert som ‘bevis’. :

  ‘ Forskerne har samlet bevis for at det ble solgt ulike dyr på Huanan-markedet i november 2019. Blant annet mårhund, piggsvin, grevling, hare, kinesisk muntjac (en slags hjort), murmeldyr og rødrev.
  Flere av artene er vist å være mottakelige for koronaviruset.
  …Stressede dyr fra forskjellige arter står i små bur og blir slaktet under uhygieniske forhold. Det er blod, avføring og luftdråper tett på folk og dyr. ‘ 😉

  ‘ De fant ut at fem prøver som inneholdt koronavirus, kom fra den samme boden. Her ble det solgt levende dyr sent i 2019.’
  Hvilke koronavirus; – ble det oppdaget/isolert så tidlig? Med en PCR-test, da. 😉

  https://forskning.no/dyrevelferd-sykdommer-virus/to-studier-peker-mot-at-koronaviruset-kom-fra-et-marked-i-wuhan/2059184

  ‘– Men når vi vet det vi nå vet om viruset, er det nettopp det vi forventer – fordi mange mennesker bare ble veldig mildt syke…’

  Ja, det har jo vært tilfelle under hele ‘ pandemien’. Men allikevel ble det fokus på en kineser som hadde (besvimt/dødd av hjerteinfarkt?) falt om på gata. Eller folk som ikke hadde vært ute av sykehjem på flere år.
  Frykt skulle etableres så folk sluttet å tenke. Hele verden, og media, fikk beskjed, og ferdigskrevne artikler, om den samme ‘ forskningen’. Og ‘bilde’ av Corona-viruset med pigger. 😉

  Svar
  • Jada julenissen bor i nordpolveien 12 og rudolf står på trappa og rauter..
   https://nypost.com/2021/06/04/who-is-peter-daszak-exec-who-sent-taxpayer-money-to-wuhan-lab/
   Hvordan folk enda breker om at flaggermus og pangoliner skal være opprinnelse til dette er så latterlig at man må isåfall lese alt av informasjon med komplett forutintatthet. Bare å hør nrks propagandasang fra første måneden om en sulten gutt i wuhan er ikke rart at dette har pågått i 3 år og enda har størsteparten av befolkningen ikke gidda å undersøke en dritt annet enn regurgitert propaganda. Hvor mange har faktisk lest RFK jr «the real tony fauci».? Og politiske OG religiøse ledere med feite sjekker i lomma og gullring på lillefingre står å forteller sine velgere og kirkegjengere hvordan gud velsignet pfizer til å levere menneskehetens mrnafrelse… dette kvasireligiøse korrupte sirkuset kommer ikke til å stoppe før det blir stoppet. Av hvem gjenstår å se

   Svar
  • https://wickedtruths.org/en/tanzanian-president-john-magufuli-proved-the-pcr-test-was-bogus-early-on/
   Så var det jo presidenten i Tanzanias ordre om å teste pcr testene.. positiv pcr på ei geit og en mango bl.a

   Svar
 • Vi må bare stålsette oss for det som kommer – Vi har aldri levd i en tilsvarende korrupt «virkelighet» noensinne !

  Svar
 • – Nå ser vi at de eneste landene med mye smitte, sykdom og død, er de rike landene. Det er overraskende, det ble jo sagt at alle afrikanske land, de er så fattige, de har ikke vaksiner, afrikanere vil dø… Faktum er at Afrika har klart seg meget bra.

  Afrikanere har de nok andre planer for, er det disse som skal være deres 500 millioner slaver?

  Dette var nok en stor del av planen, da de «rike» vestlige land har flest kristne innbyggere, vi som er så forhatte av de som står bak «The Great Reset» – tilbake til ren satanisme som uttrykket egentlig betyr.
  Hvite kristne mennesker har bygget opp den vestlige verden gjennom hundrevis av år, nå har Satan og hans hjelpere fått «frie hender» en stakket stund til å «dra med seg» flest mulig sjeler til den evige innsjø.
  NÅ gjelder det din frie vilje, NÅ gjelder det å tenke seg om, penger/makt en kort stund eller evig liv «på himmelens marker», ditt frie valg, DU alene bestemmer. Valget står mellom Jesus og Lucifer (hans onde bror – utifra den evige balanse?)

  Svar
 • Covid-19 vaksinene forårsaker kreft, se artikkel hos Expose.

  https://expose-news.com/2022/08/02/the-covid-19-mrna-vaccines-cause-cancer/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En kommentar til Nancy Pelosi provokasjon mot Kina:

Rudolf Nilsens vise om kinabarna.

Forrige innlegg

Tyskland truer uavhengig journalist i Donetsk.

Risikerer tre års fengsel for sine reportasjer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.