POSTED IN Coronavaksiner, Helse

De siste tallene for døde av Covid i Skottland prøves holdt skjult for befolkningen.

De viser at vaksinene har ingen helsefremmende effekt.

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Alex Berenson, Global Research.

DATA OM VAKSINENE FORSVINNER

Skottland var et av landene hvor data som omhandlet covidvaksinene lå mest åpent. Landets myndigheter fortalte nylig at mRNA-injeksjonene viste så god effekt at data ikke lenger vil bli frigitt. 

Fordi effekten var så god!

Med «misrepresented»—feilaktig framstilt— sikter myndighetene til de diagrammene og dataene som til nå har ligget åpent for allmenheten uten filter. Dataene om overdødelighet etter vaksinering ville kunne bli misbrukt til å hindre videre vaksinering, så da var det tryggest for publikum å fjerne dem. 

Her følger det siste diagrammet vi kommer til å få fra skottland:

 

La oss se hele diagrammet , inkludert boostere for å fjerne all tvil:

13 av de 104 pasientene som døde i Skottland i uken som sluttet 4/2 var uvaksinerte. I løpet av de 4 ukene som endte 4/2 døde 478 personer, hvorav 61 var uvaksinerte. (Tallene tilsvarer 30.000 dødsfall i USA).

Med andre ord; nesten 9 av 10 mennesker som dør i Skottland er vaksinert, hvorav majoriteten av dem har fått booster-dose. Og dødstallene fortsetter å være urovekkende høye, på tross av at omikron er en variant som gir vesentlig mindre innleggelser og sykdom.

Skottland var blant en håndfull land som publiserte så omfangsrike og detaljerte data som dette. Jeg er redd for at de andre landene vil følge Skottlands eksempel om å stoppe publisering.

Covidvaksineeksperimentet er over. Det har vært totalt mislykket. 

Myndighetene er selvsagt like klar over sannheten som oss. 

Derfor foretar de seg det eneste de ser som en mulig utvei av elendigheten: Stoppe mandatet for publisering, fjerne rådata så det ikke skal kunne tolkes, og håpe på at det ikke blir noen langtidsbivirkninger slik at det hele skal gli ubemerket over.

Og selvsagt, forsøke å sensurere alle som forsøker å legge frem sannheten.

Oversatt av Hans Borge

Forsidebilde: engin akyurt

https://www.globalresearch.ca/data-about-vaccines-disappearing/5771132

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • Ikke noe nytt under solen.    ;-)

  – Eller for lesere av derimot.no, eller enebak.no sine sider.

  ‘Forskerne fant at desto lavere D-vitamin-nivå pasientene hadde, jo høyere var dødsrisikoen.
  Forskerne hevdet at man teoretisk kan oppnå at INGEN DØR av covid 19, hvis alle får i seg minst 50 nanogram D-vitamin per milliliter blod.’

  https://forskning.no/covid19-virus-vitamin-d/personer-med-for-lite-d-vitamin-hadde-okt-risiko-for-alvorlig-koronasykdom-ifolge-ny-studie/1986738

  Svar
  • Kumulativ analyse av rapporter om uønskede hendelser etter godkjenning

   Nesten fristet til å hevde at desto lavere IQ – Desto høyere Dødsrisiko ;)

   Svar
 • Wasan Totland
  23 februar 2022 16:40

  Snart kommer faketisk på banen og feilinformerer enda mer.

  Svar
 • Jeg har en drøm. At Gud skal straffe alle disse satanistene med «selvantenning». Tenke seg frykten alle som har vært med på dette vil få når de en etter en plutselig står i «full lue» på åpen gate, hjemme, i bilen, på kontoret. Når blir det min tur? Hvem er nestemann? Finnes det ingen måte å unngå det på?
  Ja så «forjævlig» er jeg i mine ønsker for disse reptilene som har begått den største forbrytelse mot verdens befolkning noen sinne.

  Svar
 • Igjen nevnes det ikke hvor stor del av befolkningen som er vaksinert. Og da er hele artikkelen bare visvas.

  Svar
 • Slik jeg leser tabellen er det drastisk lavere dødstall for dem som har tatt booster. Der er dødsraten 1-2 per 100 000 (grønne feltet). Mens på uvaksinert/vaksinert med 1-2 doser er dødsraten over 10 per 100 000. Hvordan leser dere tabellen? Så hvis dette stemmer er de absolutte tall verst for vaksinert totalt. Men i forhold til per 100 000 er det lavt på trippelvaksinert. Nå er det mange måter å sette opp tabeller å trikse med tall på. Det vet vi jo fra FHI med definisjoner på vaksinerte. Spørsmålet er, kan man stole på tabellene..Dette var vel covid RELATERTE dødsfall. Noen andre kontekster med denne tabellen?

  Svar
  • Boosterdosen er vel satt såpass nylig at resultatene ( og dødsfallene) ikke har rukket å materialisere seg. Husk også på at i uvaksinert-gruppen befinner det seg mange vaksinerte. De er bare ikke registrert som det, siden de omkom innen 1-2 uker, eller 6 måneder etter vaksinering. Et fiffig triks fra vaksineindustrien for å få ting til å se rosenrødt ut. Pluss på at vi for første gang i 2021 har fått overdødelighet, så får vi hele bildet.

   Svar
 • En tysk forsikringsdatabase med mer enn 10 millioner kunder viser at antall vaksineskader er betydelig høyere enn tidligere antatt.

  Svar
 • Uttalelsen som Lege Dr. med. Torkel Snellingen kommer med vedlagt youtube, blir det flere av og er særdeles viktig for vår fremtid. (Så spørs når denne blir fjernet.)
  https://www.youtube.com/watch?v=g6f89APotF4

  Svar
 • Wasan Totland
  31 august 2022 23:50

  Vaksinerte kontra uvaksinerte i statistikkene. Det er bare det at vi vet i dag at det jukses over en så lav sko at selv mange av de som regnes som uvaksinerte har fått disse sprøytene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er farligere enn mange forstår.

I praksis er Nato-landet Polen nå i krig med Russland I Ukraina.

Forrige innlegg

Når myter i norsk politikk får leve:

De tjener en politisk hensikt: Markedskreftene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.