POSTED IN Endring av politikken, Norsk politikk

De nye spedalske er de uvaksinerte.

Molde kommune først ute med «gapestokk-tiltak».

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Molde kommune er prøvekanin for covid-kartlegging

Av redaksjonen

Mandag klokka 14:19 dukka det opp en særdeles kuriøs og velregissert nyhet på hjemmesida til Molde kommune: En uvaksinert ansatt hadde smitta klienter i hjemmetjenesten. Nå skal Molde kommune starte covid-kartlegging av ansatte og innføre restriksjoner for uvaksinerte ansatte. De ansatte i Molde kommune er prøvekaniner for overvåkningssamfunnet i offentlig sektor og vil måtte vise vaksinesertifikat for å kunne gå uhindra på jobb.

Utspillet i Molde er koordinert og effektivt. «Pressemeldinga» som kommunen publiserte klokka 14:19 er velskrevet og elegant formet som en nyhetsartikkel. Henholdsvis 17 og 18 minutter senere dukka samme velskrevne artikkel opp igjen, publisert hos NRK Møre og Romsdal og regionavisa Romsdals Budstikke. Oppfølgingsspørsmål fra journalistene ser ut til å være overflødige.

Selve nyheten handler om at en hjemmesykepleier skal ha smitta tre av kommunens klienter. Sykepleieren skal være uvaksinert og Molde kommune vil nå starte vaksine-kartlegging av ansatte og legge begrensninger på ikke-vaksinerte. Målet er selvsagt å beskytte innbyggerne mot risikoen fra de uvaksinerte individene.

Torgeir Dahl – Wikipedia
Torgeir Dahl er en norsk politiker. Han ble valgt til Moldes ordfører i 2011 og gjenvalgt i 2015 og 2019. Wikipedia

Det er kommuneoverlege Cato Innerdal som fronter utspillet i Molde, på samme måte som moldeordfører Torgeir Dahl (H) i mars i år gikk ut og kritiserte Oslos smittehåndtering av pandemien, etter ordre fra statsministerens kontor.

Innerdal sier i intervjuet med kommunens interne nyhetsreporter at  «kommunen så langt ikke har hatt rutiner på å sjekke hvorvidt ansatte er vaksinerte.» Setningen kommer som ekko fra NRK og Romsdals Budstikke et drøyt kvarter seinere.

I god propagandastil forvrenger tekstforfatteren virkeligheta ved å henge inn «har så langt ikke hatt rutiner på…», som om kartlegging av egne ansatte er en rutine som Molde kommune burde ha innført, men hittil har valgt å avstå fra: – Sukk, nå må vi i Molde kommune også starte kartlegging av ansatte på grunn av disse uvaksinerte.

Det er da ikke slik? Det har aldri vært normalt å kartlegge helseopplysningene til egne ansatte og organisere opplysningene i register. Det har aldri vært vanlig å sortere ansatte og gi dem rettigheter ut fra innsamlede helseopplysninger heller. Men nå er det på vei til å bli vanlig.

Hvis ingen protesterer på helsekartleggingen i Molde vil det spre seg og i løpet av kort tid bli en del av «den nye normalen». 

Molde kommune har ikke tatt noen sjanser med prøveskuddet sitt. Utspillet er absolutt ikke noe skudd i blinde. Lovligheten av covid-kartlegging skal ifølge kommunen allerede ha være avklart med både Arbeidstilsynet og Helsedirektoratet i god tid før smitteutbruddet i hjemmetjenesten. Alt skal være innafor gjeldende regelverk.

Når utspillet i Molde allerede var klarert fra øverste hold, er det neppe utrolig at nyhetsartikkelen også var forhåndsprodusert og bare ventet på å bli iverksatt.

The horrific disease that won't die
Spedalske ble tidligere isolert fordi de var til fare for andre.

Og slik utvides overvåkningssamfunnet fra utkant mot sentrum. Hvis stuntet hadde blitt lansert i Oslo kommune, kunne det ha skapt bølger og stoppa prosjektet en gang for alle. Nå etableres praksisen fra utkantenen. Ingen protesterer når en landsbylege går bananas og leker nazi. Det er nesten litt sjarmerende. Stakkars koko.

Og skulle kommuneoverlegen i Molde bli gjennomskua som bygdetulling, kan selvsagt Helsedirektoratets propagandaavdeling forsøke på nytt fra en annen kant av landet litt senere. For kartlegging av arbeidstakere, det skal vi ha, enten det ryker eller fyker.

Neste kommune som skal ut i prosjektet med vaksinekartlegging, er sannsynligvis Modum kommune. Der krever nå pårørende erstatning fra Norsk Pasientskadeerstatning fordi deres gamle far på 99 år døde etter å ha blitt smitta med covid-19 av en ansatt på sykehjemmet. 

Det har fått gruppeleder i Modum Arbeiderparti, Ståle Versland, til å engasjere seg i lokalavisa og kreve tiltak fra kommunen.


– Jeg er svært kritisk til at vi kunne la dette skje, sier Versland til lokalavisa Bygdeposten. Alternativet i Modum er nå kartlegging av og kontroll på uvaksinerte ansatte, slik at de ikke får gjort mer ugagn.

Klokka 1419 ble pressemeldinga først publisert på hjemmesida til Molde kommune.
Klokka 1436 ble pressemeldinga publisert hos NRK.
Klokka 1437 ble pressemeldinga publisert hos Romsdals Budstikke.

Forsidebilde: Dmitry Vechorko

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Men logikken mangler i tiltakene fra kommunen – all den tid det ikke er noen garanti for at vaksinerte ikke også kan smitte videre. Dessuten – hvorfor er de vaksinerte så redde for de uvaksinerte når det logisk sett burde vært motsatt?

  Svar
  • Beklager Kjell, men fakta og fornuft ble forlatt samstundes over hele verden i 2019. Nå begynner jeg å lure på om det er sluppet ut et rabies-virus som bare angriper spesielt mennesker med lavere intelligens uten begreper om hva de holder på med. Tror dessverre ikke at det finnes noen «kur» mot denne type rabies, og de angrepne må derfor interneres (til de selv bikker over) eller «elimineres» for å redde resten av verden. Det er dette Nuremberg 2.0 holder på med for tiden.

   Svar
   • Hadde vært fornøyelig å se hvor mange som er vaksinert medlem av MENSA. Elon Musk er uvaksinert og ønsker ikke svineri med ukjent langtidsvirkninger i sin kropp.

 • Godt registrert, ja. I serien «hvordan øke presset mot de uvaksinerte».
  Jeg leste på NRK-nyheter i dag at Amnesty protesterte på skjevfordeling av vaksiner i verden., spesielt til «fattige land», som Sørafrika. Lengre nede i artikkelen kommer det fram at vaksineskepsisen blant folk er stor. Det er antagelig produsert nok (for mange?) vaksiner. Nå gjelder det å få solgt dem. Vil ikke «de fattige» ha bør «De rike kloke» landene kjøpe de og øke vaksinepresset, i sin godhet.
  De neste som går ut for å danse med blir antagelig «Leger uten grenser».
  Og kanskje programmet «Skal vi danse»?
  NRK er jo med i «informasjonsarbeidet».
  Alle skal med. Det er frivillig, vil du ikke så skal du.

  Svar
 • Northern Light.
  22 september 2021 17:17

  Offisielle rapporter fra for eksempel Skottland og England viser at flertallet av Covid-19 smittede som har enten fått en av mRNA-injeksjonene kalt vaksiner eller som er fullvaksinerte, får selv Covid, og smitter andre med det. Det er ingen grunn til å si at friske, som nå kalles asymtomatiske, smitter andre med virus i korona-familien. Ufarlige inaktive gamle fragmenter av influensavirus og forkjølelsesvirus som alle har i blodet smitter ikke, men påvises av PCR-testen og registreres som Covid.

  Christian Perrera, tidligere visepresident i Verdens Helseorganisasjons (WHO) rådgivende gruppe av eksperter på immunisering, sier: «uvaksinerte er ikke farlige for andre, det er de vaksinerte som er farlige». Kilde America’s Frontline Doctors.

  Andre modige fremstående forskere og vitenskapsfolk innen virologi som sier det samme, er også bannlyst i hovedstrømsmedia, og setter seg selv i fare for å gå imot det offisielle narrativet som storkapitalens presse og media hjernevasker befolkningene med. Her er noen:

  * Dr. Robert Malone, oppfinneren av mRNA-injeksjon teknologien som Covid-19 vaksinene er basert på.
  * Dr. Luc Montagnier, nobelprisvinner i virologi.
  * Dr. Mike Yeadon, tidligere forskningssjef og VP hos Pfizer.
  * Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiolog.
  * Carrie Madej, mikrobiolog.
  * Dr. Dolores Cahill, professor Translational Science.

  Videoer med alle kan sees på Bitchute, skriv navnene deres i søkefeltet, og du får opp en liste med videoer.

  Det er bare en av tusen som tør å protestere og tale den mektige farmasøytiske industrien (Big Pharma) i mot, og alle de overstående har blitt utsatt fra trusler om likvidering som Dr. Malone, og til arrestasjon for å være Covid skeptiker, som Professor Cahill.

  Det er vestlig presse og media (MSM), som har samme eiere som Big Pharma, og som opptrer som et PR-byrå for Big Pharma, som skal få folk til å tro at uvaksinerte sprer Covid. Når opinionen har blitt satt opp mot de uvaksinerte, har regimet flertallets aksept for å iverksette «tiltak» som isolerer dem, og vil få folkets støtte for det. Det blir vanskelig for de som har fått injeksjonen å få sympati for de som ikke vil ta den, og de fleste vil ikke protestere ikke mot behandlingen de uvaksinerte får.

  Nesten fire millioner nordmenn har nå fått mRNA-injeksjonen kalt vaksine, og de som ikke har fått en saltoppløsning har fått et redusert immunforsvar, som gjør at neste influensa og forkjølelse kan bli mye alvorligere til fatal. Alvorlig sykdom og dødsfall fra dette vil tilskrives nye virusvarianter som få et nytt navn fra det greske alfabetet av regimet og MSM, og vil bli brukt som påskudd for «tiltak» mot de uvaksinerte som får skylden.

  Regjeringen eller heller den globale storkapitalens lokale administrasjon som den heller burde kalles, skal gjennomføre storkapitalens globale agenda her i Norge, som den gjennomføres i resten av verdens land. Bare med lokale tilpasninger, en kan ikke gå så brutalt til verks mot nordmenn som for eksempel regimet i Australia gjør mot sin befolkning, her innføres tiltakene mer gradvis.

  Det har blitt annonsert av regimet, og helsetoppene har allerede gått ut for uker siden og advart mot at vinterens influensa og forkjølelsessesong blir hardere enn tidligere, uten å bli spurt av MSM om grunnlaget for å si det. Det er nok fordi de vet at mange av de eldre som har fått mRNA-injeksjonen som svekker immunforsvaret vil bli alvorlig syke og dø av vinterens influensa og forkjølelse.

  Med det får regimet alle de påskuddene de trenger for innføre drakoniske tiltak mot de uvaksinerte. Det hvis den nye regjeringen eller regimet vil videreføre koronadiktaturet fra Høyreregjeringen. Globalistene i APs ledelse vil nok gjøre det, og en kan ikke regne med at SP eller SV vi gå i mot det. De vil gjemme seg bak at de bare følger WHOs anbefalinger, som dikteres av global storkapital.

  Det er egentlig ikke mye opposisjon på Stortinget mot koronadiktaturet. Forfatteren Shamir Amin beskrev et parlamentarisk system som Stortinget best: «Et eneste stort kartellparti bare med forskjellige fløyer». Det parlamentariske systemet er korrupt, og det representative demokratiet er bare et spill. Det vises ved at uansett hvordan en regjering settes sammen av partiene, så vil de politiske beslutningene over tid komme den globale storkapitalen til gode, ikke folk og land.

  Og den konstruerte koronakrisen er et globalt kupp kamuflert som en helsekrise, med en total omstrukturering av verdens økonomi til fordel for herskerklassen som mål.

  Svar
  • Liv Marie Sandve
   22 september 2021 18:39

   Godt skrevet. Har du link til forskningen du refererer til?

   Svar
   • Northern Light.
    22 september 2021 19:41

    Steigan no har mange artikler med linker til forsknings rapporter, som om at om at vaksinerte smitter og ikke uvaksinerte, skriv søkeord i søkefeltet. Ellers har BitChute og Rumble mange foredrag og intervjuer som YouTube og Facebook sensurerer bort, skriv inn navnet på forskerne i søkefeltet. Global Research, Principa Scientific og Armerican Frontline Doctors har de fleste artiklene med fagfellesskaps vurdert stoff, eller fra offentlige rapporter. På engelsk, men på Global Research kan en velge språk.

 • Det er heldigvis mange som protesterer etterhvert, spesielt mot tvang-vaksinering av unge (foreløpig unge voksne).
  Men da vil vi nok også få oppleve at frykt-«informasjonen» øker.
  Og Nakstad som arbeider frenetisk for å bli helseminister vil hoppe opp & ned og lete fram flere løgner og underslå flere tall.

  Nå som immunforsvaret er svekket hos de fleste, spesielt barn, grunnet hysterisk håndvask, spritbruk, og skadelig sosial distanse, vil antagelig vanlig forkjølelse blomstre opp kommende vinter.
  Så får vi håpe folk tenker mer på seg sjøl og tar hvileperiode så fort de snufser de kommende måneder framover. Nyt livet, gå ut i sola og få D-vitamin. Hold deg hjemme fra arbeidet, si du tror du har fått Covid, og «tar en for fellesskapet.»
  Myndighetene har uansett ødelagt produksjon, småindustri og arbeidsplasser.

  Svar
 • Merkelig å fokusere på at en uvaksinert ansatt smittet noen, vaksinerte smitter jo folk hele tiden. Ikke noen store overskrifter eller tiltak av den grunn.

  Svar
 • Hvis en person på 99 dør på gamlehjem så er det av alderdom og underliggende sykdom. PCR testen er ekstremt upålitelig. Selvfølgelig skylder dem på den uvaksinerte som sikkert var helt frisk og ikke spreder noe. Og hadde den uvaksinerte antistoffer så var jo vedkommende imun. Uansett den døde er sikkert vaksinert så da kan dem ikke dø av c19, right. Noen som vet hvem det er som blir trakassert av kommunen? Hadde vært bra å hørt hennes historie. Jeg bor i Molde og kan ta jobben

  Svar
 • Hvordan vet de at det er en uvaksinert som har smittet beboeren? Hva om det er en vaksinert som har smittet personen? Var ikke beboeren selv vaksinert? Ringer det ingen bjeller her? Leser de ikke rapporter og forskning? Tror de at dette er en vanlig vaksine? Har de ikke skjønt at dette er genmanipulering og ikke et svekket virus? Og har de ikke skjønt at vaksinerte overfører smitte minst like mye som de som ikke er det? Det er faktisk ikke greit at folk i betrodde stillinger er så uopplyst! Og det er skammelig at media ikke gjør jobben sin. Mainstream media er blitt som Se og Hør! Skandale og oppspinn! Og dette er Norge?

  Svar
  • Tror flesteparten av «folk» er totalt kokko etter snart to år med fryktporno og nakstad som profet og gulvog som yppertseprest i norgistan. Folk flest virker å ha aversjon mot å tenke og fullstendig hyperallergi mot å lese og undersøke fakta som ikke er godkjent av statsmafia ogmedioligarkmafian. Folk tror virus kan utryddes bare vi ødelegger alle inkludert barnas immunforsvar og tar livet av oss selv med eksperimentelle genterapier samtidig som dem underkaster seg milgram eksperimenter på rekke og rad. Hvorfor bruker du ikke trynebleie! Tror du ikke på vitenskap? Heeh? Er du sånn antivasker du daa? Er nesten kommet dithen at jeg begynner å lure på om elitist svina som pusher galskapen har rett når dem sier at folk flest er useless og fortjener å daue fordi dem er for dumme til å skjønne att frem og sloss om å få injisere all slags faenskap bare en idiot med ekspert foran navnet i løgnhalsmedia står å sier det er nødvendig og bra. Som en lemmetgeneral som forteller alle lemmetene i bølingen hvorfor det er en fantastisk samfunnsinnsats for flokken å hoppe på havet for da har vi snart flokkimmunitet. Mundus vult decipi ergo decipiatur ad infinitum

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Strømsituasjonen i Norge.

Gjøres det ikke grep snart blir det krise til vinteren.

Previous Post

Når folk uten realfaglig kompetanse treffer beslutninger.

«Grønne følelser» gir kraftmangel og skyhøye kraftpriser».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.