POSTED IN Krig-fred, Midt-Østen

De gjorde det mot Russland.

Hvorfor sanksjoneres ikke Israel?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Folkemord og etnisk rensning pågår

Innlegget er hentet fra Hva mener partiene?

Hvorfor er det riktig å bruke ordene «folkemord» og «etnisk rensning» om det Israel nå bedriver på Gaza? Svaret er enkelt: Hamas befinner seg i sine tuneller 60 meter under bakken og er godt beskyttet mot bomber. Dette vet Israel. Bombingen har andre formål enn å ta Hamas:

 • flatbombe Gaza slik at nordre del blir permanent ubeboelig for folk
 • ta livet av mange tusen (sivile) palestinere hvorav halvparten er barn, så langt over 10.000 drepte palestinere
 • jage palestinske flyktninger vekk fra nordlige Gaza, helst ut av hele Palestina

Intervju med Alastair Crooke om Ukraina og Israel (Judging Freedom):

Alastair Crooke er tidligere britisk diplomat og grunnlegger og direktør av det Beirut-baserte Conflicts Forum, en organisasion som fremmer engasjement mellom poltiske Islam og Vesten. Han har tidligere hatt en høy rang i britiske MI6 og i EU-diplomatiet. Alastair Crooke er er særdeles godt informert om konflikten, i motsetning til norske synsere.

Norske politikere har ikke tatt i bruk noen av virkemidlene mot Israel som de har benyttet mot Russland.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  11 november 2023 10:27

  Ein av dei fremste folkerettsekspertane i det norske angrepet, Camilla Guldahl Cooper, tvilar på om Israel bryt folkeretten. Ho er fyrstemanuensis og hovudlærar på anstalten med det misvisande namnet Forsvarets Høyskole.

  Guldahl Cooper har kanskje ikkje tenkt gjennom at ekspertvurderingane hennar er godt nytt for Russland, som no trygt kan frikjennast for alle klagemål.

  https://miff.no/fordoemmelse-av-israel/2023/11/10hovedlaerer-ved-forsvarets-hoyskole-det-er-ikke-bevist-klare-brudd-pa-folkeretten.htm

  Kva skulle me gjort utan folkerettsekspertar?

  Svar
 • Dersom vi sier at tyskerne under krigen hadde «rett til å forsvare seg» mot angrep fra norske motstandsfolk, ser vi galskapen i et slikt argument. Israel har ikke noen slik rett uansett hvordan man pynter på retorikken og i verste fall sier at «Gud er med Israel» på sin kriminelle framferd mot palestinerne. Den norske regjering og det norske forsvar er og blir et talerør for USA og Israel og ingen av dem har baller til å si sannheten.

  Svar
  • Hvis noen sier at «gud er med Israel» har Netanyahu vist til deres gud Jahves instruks i 1 Samuel 15:3 som lyder:

   «Gå nu avsted og slå Amalek, og slå med bann alt hvad hans er, spar ham ikke, men drep både mann og kvinne, både barn og diebarn, både okse og får, både kamel og asen.»

   Så burde vel en som kaller seg kristen se at dette er ikke den kristne gud, men noe helt annet, og vi hører Netanyahu hevde at «Israel» er «fra lyset» og palestinerne «fra mørket»; han lyver som sin herre, alle løgners far.

   Svar
 • Johannes Åtta Førtifira
  11 november 2023 13:58

  Vi visste det fra før, men her blir det bekreftet nok en gang.
  28 Apache angrepshelikotere skjøt seg tomme for ammunisjon.
  Zionist-jødene drepte sine egne soldater og «sivile» den 7. oktober:

  Israeli Apache helicopters killed own soldiers, civilians on 7 October: Report
  thetruthseeker.co.uk/?p=275529

  Vi visste også at de løy og overdrev egne tapstall for å hisse opp egen befolkning, og for å få grønt lys fra lederskapet i de vestlige land for folkemordet de lenge har planlagt og har gjort det de kan for å få påskudd til å sette igang.

  BDS nå!

  Svar
 • Northern Light.
  11 november 2023 20:55

  Dr. Paul Craig Roberts: Gaza er ikke det egentlige målet for USA/Israel.

  Av Dr. Paul Craig Roberts.
  Rapporten fra M. K. Bhadrakumar i India via Consortium News, indikerer at min analyse fra 30 oktober 2023 er riktig. Hamas-angrepet 7 oktober, var en gjenåpning av amerikanske nykonservative og Israel av Midtøsten-krigene, som har som formål å fjerne Hizbollah, Syria og Iran som er barrierer for et Stor-Israel. Det som kalles Israels rett til selvforsvar er en eufemisme for israelsk ekspansjon.

  Du kan lese Bhadrakumars rapport, så jeg trenger ikke å forklare det. Etter min mening er det eneste punktet han tar feil på, er på slutten av artikkelen hans der han sier at konflikten vil være begrenset til Midtøsten, og ikke vil bli en verdenskrig.

  Det er allerede en verdenskrig med USA involvert, med kinesisk marine og russiske fly på i området, og ifølge nyhetsrapporter er tyske og franske soldater på vei. Putin med sin forpliktelse til multipolaritet kan ikke tillate en amerikansk/israelsk ødeleggelse av et voksende uavhengig Midtøsten, langt mindre Iran, for hvis Iran blir ødelagt vil det åpne opp for en destabilisering av Russland og frata Kina olje. Situasjonen er nøyaktig beskrevet av Bhadrakumar, men er farligere enn han er klar over.

  Russland, Kina og Iran er i en vanskelig situasjon. Proaktivt lederskap ville for lenge siden ha annonsert en russisk-kinesisk-iransk gjensidig forsvarsavtale, en kunngjøring av dette ville ha forhindret den farlige situasjonen vi nå står overfor.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg. Publisert 10 november 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker til rapporter i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Gaza Is Not the US/Israeli Target.

  Svar
 • Gilles Devers er en av de mest erfarne advokatene i Frankrike, som på bare 10 dager samlet en hær av advokater fra alle verdens kontinenter for å straffeforfølge Israel for dets krigsforbrytelser mot palestinerne.

  Advokat Giles Devers lover den israelske okkupasjonen med en mørk skjebne og sier til palestinerne: «Dere hadde ikke noen til å forsvare dere, men nå har dere en hær til å forsvare dere i internasjonale og nasjonale domstoler.

  Svar
  • …..så får vi kanskje «belyst» hvilke domstoler vi har «å rutte med»?

   Svar
   • En kommentar sakset fra nettet:-«Det er IKKE Israel vs Palestina
    -Det er IKKE Netanyahu vs Hamas
    –Det er IKKE USA vs Iran
    Det er IKKE jødedom vs islam
    -Ekte jødedom ville ALDRI tolerert folkemord.
    -Sionistisk ledelse står nå for det motsatte av jødisk moral som i Toraen
    -Det er folkemord vs menneskerettigheter
    -På ALLE sider samtidig
    -Stopp folkemordet og løslat alle sivile gisler på ALLE sider
    -En fangebytte er den ENESTE etiske løsningen.»
    Jeg leser og at Britiske og Amerikanske soldater er med på folkemordet! De arbeider i den Israelske hær. Tony Blair er utnevnt til Gaza’s humanitære koordinator! ??? Kanskje ikke så merkelig at Netanjahu og Zionistene valgte denne krigshisseren. Boris Johnsen ser jeg og er på «banen» og besøker engelsk personell i Israelsk uniform.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Prinsipplaus, kva tyder det?

Ubrukeleg, ikkje til å stole på!

Forrige innlegg

Litt informasjon:

Jøder, jødedom og Palestina

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.