POSTED IN Media, Sensur

De er en trussel mot krigs- og kapitalkreftene.

Uavhengig journalistikk skal bort.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hvem går i strupen på hvem?

Jan Hårstad 

Meldingene fra BRICS-konferansen er jo at hele det globale Sør står i kø for å bli medlemmer av BRICS. Og pasjonen bak: nå skal vi endelig bli kvitt Verdensbanken, Det Internasjonale Pengefondet som alltid har vært styrt av vestlige storbanker for dollarens verdenshegemoni. Libanon er bare ett av utallige eksempler: de nevnte igangsatte en økonomisk krig mot Libanon som bokstavelig talt utsultet landet. Meningen var naturligvis å knekke Hizballah via en økonomikrig, men enn så lenge har de ikke lyktes.

Iran, Irak, Syria har vært utsatt for lignende og i Europa vil man gjerne ha en økonomisk krig mot Ungarn som ikke ter seg korrekt.

Sett fra Washington er det som nå skjer intet mindre enn et sjokk. Alle krigene USA/Nato har ført skulle jo befordre at hele verden kom under kontroll av USA og allierte, men det går motsatt vei. USA hadde for kort tid siden rundt 30 billioner dollar i utenlandsgjeld.

Så reiser følgende spørsmål seg? Hva skjer nå? Hvordan vil USA-Nato verdenen svare på dette med BRICS revolusjonen?

Nicolas Sarkozy

Tidligere franske president Sarkozy: «Europa danser på kanten til en vulkan.» Hele det etablerte Tyskland jobber natt og dag for å forby AFD som ligger på 22% velgeroppslutning. De vil stoppe tysk krigsaktivisme i Ukraina og de ønsker seg fredskonferanser. Fullstendig uakseptabelt.

Jeg har tidligere skrevet at Google i samarbeid med WHO (helse) og FN skal rense alt de kan på nettet for ukorrekt tale a la AfD. Det er et globalt prosjekt.

Nå hadde Pål Steigan intervjuet journalist Chris Hedges og gjør seg i dag (24.8) tanker om situasjonen. Vel verdt å lese det.

«Konklusjonen på samtalen er at nå som journalistikken har lidd nederlag, ligger håpet hos de uavhengige gravende journalistene som gjennom sine plattformer, blogger og nettkanaler er i ferd med å forme et globalt virtuelt nettverk som sammen går i strupen på det militærindustrielle mediakomplekset og deres politiske redskaper.»

Med all respekt og ære til Pål: dette er etter mitt skjønn vakker ønsketenkning. Det som står på dagsorden for den globalistiske makten i Nato-Zonen er dette:

Det globale virtuelle nettverket skal totalt tilintetgjøres. Prominente personer i det skal som Assange tilintetgjøres, om enn på ulike måter.

NatoZonen har intet annet valg enn å lage en slags Unntakstilstand – Martial Law siktet inn i første rekke på knusing av alternative media. Global martial Law mot uavhengige gravende journalister og politisk opposisjon.

Vi bør være realistiske og ikke håpe oss bort.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 2:03

  Eu innförte idag en ny lov som gjör det straffbart å formidle nyheter fra Sputnik og RT.Först og fremst er den nye loven myntet på å straffe sosiale medier eller altmedier,men menigmann er nok neste om da ikke folk reiser seg.
  Når lån innvilges kommer de med et innebygd minus,det kalles rente.Pengetrykkingen har gjort at Bankene har tvunget land etter land til å oppta nye og större lån som til slutt ikke kan betjenes.
  Dette burde du Hårstad og Derimots Redaksjon snart ta innover dere,elefanten kan dere ikke overse lenger,men såklart,det er vondt å flip floppe.
  Dessuten,er det ikke rart,de samme kapitalkreftene som sto bak andre verdenskrig er driverne av den tredje,men ikke om derimot rörer den illeluktende geskjeften,ja det var et makalöst krigsoppgjör.
  Kolonialisme,imperialisme,globalisme,samme sak og samme bakmenn.Kjenn din historie.
  Har du lest The Ericsson report Hårstad ?.Ikke det ?.Den finnes i svensk utgave,les deg opp på den verste globalisten av de alle.
  I 17 år bestakk Ericsson ISIS,i tillegg forsynte Ericsson Isis/alquaida med div utrustning,dette har de blitt dömt for i amerikansk domstol.Ikke nok med det,Ericsson ga Isis Alquaida opplysninger om hvor amerikanske militäre oppholdt seg,så nå er det tatt ut massesöksmål(800 familier)mot Ericsson i USA.
  Når ett alternativt medium som Derimot konsekvent unngår å granske globalistene,da er det närliggende å tro at de stötter globalistene.
  Svensken önsker å bytte sin fallende krone med en annen fallende valuta,nemlig Euro,begge gjeldsrentevalutaer,flotte saker mens Aftonbladet melder at «SYSTEMET ER RIGGET FOR AT BANKENE SKAL LURE DEG.
  Jaja,de er noen er en som begynner å våkne eller heller tvunget til å si som sant er,antageligvis er det de samme kreftene som tvinger politikere verden over til å opptre som de Sjarlatanene de er og folk våkner opp og sier nei,nå er det nok.
  Det er lenge siden nå at jeg sa at verden er inne tidenes störste stingoperasjon,det skal åpenbares for alle «som vil se» hvilket sjofelt spill styresmaktene har värt med på å drive for bankoligarkene.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 2:24

  Så hvordan har bankene fått så stor makt ?.Det kan du jo gruble litt over herr Hårstad,men jeg kan fortelle deg hvordan de kontroller store selskaper som små.
  Patentrettigheter blir kjöpt opp og lisensiert ut til de som önsker å produsere hva som helst,f.eks tidligere IG Farben hadde patentrettigheter på mye rart,blant annet heroin.IG Farben ja,hvor ble det av dem?.
  Enkelt kan du si at ikke mye blir produsert uten lisenser eller patentrettigheter,ikke mye kan et selskap som vil overleve gjöre uten velsignelse fra patenteieren.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 2:39

  Små gryter har også örer.Gro,landsmoderen sa,det var noe jeg i begynnelsen ikke kunne forstå.Det Gro refererte til var at en viss Madam Kollontay i en samtale med Gros ukjente mamma sa :ni måste begripa,vi måste bilda kapital,og sosialismen har jo vist oss at folket står stille mens vi får fler og fler milliardärer.Ikke mange våger seg på å granske slekta til Gro,eller Gro selv.Og på stortinget er det vel bare ubestikkelige rikfolk og alle har de folkets beste som mål,eller ?.
  Wef,ern Schwab har nylig kommet med en ny uttalelse,det må nli slutt på å holde valg,valg er en fare for demokratiet,det er en fare for politikernes integritet.
  Sov mitt lille norge,sov.
  Rart et ikke alle vaktbikkjene her får med seg noe som helst,litt satt på spissen.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 10:18

  Vi måste bilda kapital.George Soros ble finansiert av en bank som heter SEB.Stockholms Enskilda Bank.

  Svar
 • Jan Hårstad
  26 august 2023 12:26

  Til Jan Zörlie: helt siden gammelBush snakket om The New World Order,har all min skrivning
  handlet om globaliseringen fra ymse vinkler.
  Ellers er JZ sjokkert over at jeg ikke har lest The Ericsson report.
  Nå er det slik at derimot.no står helt åpent for JZ til å korrigere våre oppfatninger av globalismen
  og informasjon om Ericsson report til minste detalj. Bare sett igang og skriv JZ og ikke
  bruk tida på å jamre så mye over andre.

  Svar
  • .Jan Zörlie
   26 august 2023 13:35

   Noen av de fattigste landene i verden er samtidig rikest på naturressurser.Med bankkapital og tvang blir disse ressursene utnyttet av Vestlige globale foretaksinteresser.
   Når du Hårstad mener jeg jamrer eller kanskje hamrer,så er jo det for at den som sier,hevder at den har undersökt globaliseringen fra ymse vinkler har unngått å undersöke hvordan verdens mektigste finansfamilie opererer,da fortsetter jeg å jamre eller hamre.
   Jeg henviser til The Ericsson Report som er et ganske innholdsrikt dokument for at folk som deg Hårstad skal få et glimt inn i den verden dere ikke vil se.
   Dette dokumentet bör hver og en fordype seg i,för de uttrykker sin store visdom om globalistene.

   Svar
 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 13:48

  Ikke mange her på Derimot er särlig begeistret,når jeg jamrer og hamrer,når jeg legger ut informasjon som dokumenterer min jamring blir den glatt oversett.
  Når jeg lufter tanker jeg har er det for å folk til å stoppe opp og foråpentligvis stanse og tenke litt på egenhånd.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 14:04

  Cornelia Gustavsson har takket ja til å delta i en debatt med Derimots yndlinger Swebb tv.Det skal bli interessant.
  For de som ikke vet hvem Cornelia er,hun er for tiden opptatt med sin youtubekanal :sommar med fröken vithatt. Hun har hatt flere kanaler på youtube som har blitt tatt ned,men hun fortsetter å jamre og hamre.
  Ulf Beijerstrand fra knapptryckarna tok sjansen og deltok i en debatt med Carl Norberg.Döm selv,hvem som vant den debatten.
  Carl Norberg er forövrig frontfiguren i DE Fria og driver en youtubekanal som gir ett annet perspektiv på det meste innen ökonomi og politikk og er nå den overlegent mest sette alternative youtubekanelen i Sverige.

  Svar
 • .Jan Zörlie
  26 august 2023 14:32

  Peter Poker Wallenberg ble intervjuet om sitt syn på wallebergimperiets deltakelse i 2ndre verdenskrig,sitt syn på Afrika og svartinger og litt andre saker.Dette intervjuet burde väre godt kjent for det gravende alternative folket,eller ?.
  Makan til rasist,fascist og nazist skal man lete lenge etter, Eller ?
  Til dere som vil avgjöre selv hva dere vil mene,basert på moral og etikk er det bare å söke på Peter Poker på youtube.Velbekomme.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norsk forskning:

Det er en sammenheng mellom booster og overdødelighet.

Forrige innlegg

BRICS har nå en større økonomi enn G7.

Hvordan blir det med 30 nye medlemsland i BRICS?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.