POSTED IN Covid-19, Helse

Covidvaksiner og beskyttelse

Vaksinerte har større risiko for å havne på sykehus enn uvaksinerte

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

av Steve Kirsch, Global Research
oversatt av Hans Borge

ALLE OVERSÅ DENNE.. VAKSINERTE HAR OPPTIL 9X STØRRE SANNSYNLIGHET FOR Å HAVNE PÅ SYKEHUS ENN UVAKSINERTE MENNESKER.

Det befant seg en skjult perle i en bloggpost av Aaron Siri som ingen fikk med seg. Det var bevis for at vaksinerte hadde 9 ganger så høy sannsynlighet for å bli innlagt som uvaksinerte.

Det er vanskelig å få gode seriøse data fra sykehusene for tiden av en eller annen grunn. Jeg er usikker på hvorfor det er sånn, siden myndighetene stort sett lover større innsynsrett for publikum.

Aaron Siri oppdaget en person som overbeviste sykehusledelsen om å gjøre noe veldig uvanlig: Å sjekke vaksinestatusen til hver eneste pasient idet de ble innskrevet. Og statusen var uavhengig av tidsfaktoren: Uansett når man hadde fått vaksinen i forkant av innleggelsen ble det registrert som «vaksinert». 

Oversetterens anmerkning: I USA har det blitt gitt beskjed om IKKE å registrere folk som innlegges eller dør innen 2 uker etter vaksinering, som vaksinerelatert. I Norge gjelder samme regel, men for 1 uke før. 

Siri skrev på sitt nyhetsbrev:

En samvittighetsfull Legeassistentved et New York-sykehus, Deborah Conrad, overtalte sykehusledelsen til å kontrollere vaksinestatusen for alle pasienter som ble tatt inn ved sykehuset. Resultatet er sjokkerende.

Som Conrad beskriver det, har dette sykehuset ansvar for et område hvor vaksinedekningen for Covid-19 er lavere enn 50%, men likevel ble det i samme tidsperiode dokumentert at ca 90% av de innlagte ved sykehuset var vaksinerte. 

Disse pasientene ble innlagt av ulike grunner, inkludert men ikke begrenset til covid 19- infeksjoner. Enda mer tragisk var det at mange i denne gruppen var unge, hadde uvanlige eller uventede bivirkninger og mange ble også innlagt måneder etter vaksinering. 

Som man kunne forvente belønnet sykehuset Deborah Conrad`s mot og lederskap med å avskjedige henne:

Beskjeden er krystallklar: Hvis du forteller sannheten, vil du måtte betale prisen for det. Det er helt avgjørende at all informasjon som ikke passer til den offentlige narrativen blir feid under teppet. Dette er også grunnen til at leger ikke går ut offentlig med det de vet. Av samme grunn måtte jeg slutte i min jobb innen high tech.

Men her følger noe som bør vektlegges mye mer enn Aaron gjorde: 

Den eneste måten man kan få disse tallene på er hvis vaksinerte mennesker har 9 ganger høyere sannsynlighet for å bli hospitalisert, enn uvaksinerte! Det er matematisk helt meningsløst å komme til noen annen konklusjon. Dette er utvilsomt en meget ubehagelig sannhet for noen. 

Men det er viktig at vi ikke er for raske med å konkludere her. En god del av denne effekten kan skyldes at flere eldre er vaksinerte. 

Jeg er i ferd med å skaffe aldersverifikasjoner for denne undersøkelsen, men det kan iallfall fastslås at artikkelen beskriver at «mange av de innlagte pasientene var unge».

Det kan vel synes pussig at en pensjonert high tech ingeniør gjør disse undersøkelsene; men den eneste grunnen er at ingen andre gjør jobben.

Det jeg finner superviktig er at vi forledes til å tro at sykehusene fylles opp med uvaksinerte individer. Så ifølge narrativen utgjør ikke skjevheten i aldersfordeling noen betydning; det som kjøres fram som viktig er risikoen fra de som er uvaksinerte. 

Men nå når bevisbyrden går imot dem, forandrer de narrativen tilbake igjen til at grunnen til at det er så mange vaksinerte pasienter er skjevfordelingen med alder. 

Det må vel betegnes som eksepsjonelt at uansett retning for dataene, påstås de uvaksinerte å være problemet!

Det er også grunnen til at jeg ikke stoler på de medisinske autoritetene eller CDC eller WHO for den del. Jeg er vesentlig mer interessert i dataene. Fortsettelse følger. 

Oversetterens anmerkning: : En stor del av myndighetenes propaganda om at de fleste innlagte nå er uvaksinerte, beror på et definisjonsspørsmål. Hvis de som er fullvaksinerte blir innlagt med blodpropp eller nevrologiske lidelser innen en uke her i landet, blir innleggelsen og eventuelt dødsfallet ikke registrert som vaksinerelatert. Myndigheter leser også statistikk, og når det som tabellen fra dr Jessica Rose under viser seg at de fleste dødsfall og alvorlige bivirkninger opptrer de første dagene etter vaksinering, er det formålstjenlig å legge inn en uke eller to som buffer. Dermed er det mye enklere å bruke de uvaksinerte som syndebukker. https://covexit.com/wp-content/uploads/2021/09/slides_Dr_Rose_talk.pdf

Artikkelen er oversatt fra denne artikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Hele dette sirkuset med “pandemien” er en velregissert psykologisk operasjon (psyop). Det underliggende er meget enkelt og akkurat derfor så vellykket:

  Det helt grunnleggende for å få injeksjons-aksept hos mennesker, ligger i ordet VAKSINE.

  Ifølge “Store medisinske leksikon” er en vaksine et preparat som brukes til å stimulere immunapparatet, slik at den som vaksineres blir immun uten å gjennomgå sykdom.

  Der er det hele, denne betydningen av ordet vaksine sitter meget dypt i de fleste mennesker (politiker, leger, sykepleiere, .., folk flest). De aller fleste har ikke tatt til seg at det som nå blir injisert IKKE ER EN VAKSINE.

  Det er kun at man kaller det som blir injisert for vaksine, uten at det ER en vaksine – slik det ordet alltid har blitt definert.

  Injeksjonen gir ikke immunitet. Injeksjonen forhindrer ikke sykdom. Injeksjonen er ikke en vaksine. Punktum.

  Svar
 • Jeg kjenner avmakt og sinne komme fram i meg på grunn av all denne propagandaen, hvordan myndighetene vrenger og vrir hvert et ord for å pynte på sannheten, eller for at sannheten ikke skal komme fram. Propagandaen er det verste. NRK som man er opplært fra barnommen er den snille sannferdige instittusjonen som bare snakker sant. For min del begynte jeg å skjønne at noe var galt når klimapropagandaen slo til for fult i statskanalen når Al Gore fikk fredsprisen. Dette kunne ikke stemme, og det gjorde det jo ikke heller. Alle hans verste spådommer har jo overhode ikke slått til, men statskanalen har bare fortsatt å fore befolkningen med løgnpropaganda.
  Så var det fredsprisen til Barac Obama. Hjelpe meg for et sirkus. Hele verden forgudet denne fyren som startet den ene krigen etter den andre. Jeg skjønner ikke at det går an å forgude en krigsforbryter på en slik måte.
  Og så er det vår egen Jens Stoltenberg da, det velter seg i magen på meg når jeg ser den fyren i media, og nå skal han vel bli sentralbanksjef også. Gud hjelpe oss hvis det skjer. Han gjør alt, alt for å få de stillingene han vil. Absolutt Ingenting stopper den fyren.
  Hva med Libya? Jeg sier det bare, tenk å gjøre noe sånt og attpåtil være stolt av det. Krigsforbryter av verste sort, og ingenting blir gjort. Helt forferdelig. Jeg husker da han sa at det var så fin trening for jagerflypilotene. Jeg tenkte, hva er det du sier mann, er fyren blitt helt gal eller. Og ingen i norsk media sier noe til han. Helt forferdelig. Jeg kjenner sinnet bygger seg opp når jeg tenker på det.
  Det som fikk meg til å miste fullstendig troa på NRK var innføringen av DAB. Daglig propaganda om hvor bra dette skulle bli. Hjelpes, tenk for et sløseri, alle i norges land måtte bytte ut alle radioene sine siden FM-båndet måtte skrotes samtidig. Og verre og verre skulle det bli.
  Nå har vi i snart to, 2 år blitt daglig foret med statistikk med smitte, innlagte med smitte, innlagte som ligger i respirator, folk som dør av, og folk som dør med covid-19. Og nå fullvaksinerte, halvvaksinerte og ikke vaksinerte som blir smittet og folk som dør av og med. Vi hører veldig lite om folk som dør av den såkalte vaksinen. Det må jo ikke komme fram. Og heller ikke hvor stor prosent vaksinerte som blir syke og dør. Neida alt er de uvaksinerte sin feil selvsagt, enda det bare er et fåtall i befolkningen nå som ikke har latt seg bli injisert med denne djevelske gifta.
  Jeg ser fram til den dagen all denne djevelskapen skal fram i lyset og alle medløperne og deres herrer skal få sin straff for dette overgrepet som overgår alt det verste som har skjedd i hele verdenshistorien. Unnskyld at jeg sier det, men dette er faktisk et verre overgrep mot menneskeheten enn noen krig som har vært ført tidligere. For dette er en krig, intet mindre. Alle land i verden er berørt, og folk blir fratatt rettighetene sine, og folk blir syke og folk dør av de såkalte vaksinene. Hvor mange folk har blitt syke, og hvor mange har mistet livet direkte og indirekte av dette i verden?
  De folka som står bak og deres medløpere rundt i alle land i verden må få sin straff, ellers finnes det ikke rettferdighet i denne verden. Jeg håper det snart tar slutt, men er redd verre ting står for tur.
  Agenda 2030 og the great resett er vel ikke ferdig ennå. 2020-2030 ser ut til å bli det verste tiåret i menneskehistorien.

  Svar
  • Er digert flertall av den norske befolkningen er med på dette bedrageriet.
   Hvem er det som skal straffe dem?
   Dette er WW2 uten Sovjetunionen, England og USA. Hitler har rimelig fritt spillerom om dagen.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvorfor vaksinetvang hvis 90% er vaksinert?

Vaksinetvang truer menneskeverdet.

Forrige innlegg

I Østerrike har mange leger glemt lege-eden:

«En skal ikke påføre pasientene skade.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.