POSTED IN Coronavaksiner

Pfizer nummer 1 når det gjelder vaksinedødsfall

Covid-vaksiner har forårsaket 84 % av alle dødsfall registrert i VAERS de siste 32 årene

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Brian Shilhavy
Oversatt av Northern Light

U.S. Government Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) ble startet i 1990 for å spore skader og dødsfall rapportert etter vaksineringer. Kongressen bestemte at regjeringen opprettholder databasen, som en del av National Vaccine Injury Compensation Program (NVIC). Det er et alternativ til det juridiske systemet for å løse spørsmålet om krav om erstatninger for vaksineskader.

Siden godkjenningen av covid-vaksinene i desember 2020, viser tallene med den siste oppdateringen av VAERS-databasen 14 oktober 2022, at 84 % av alle dødsfall rapportert etter vaksinasjon de siste 32 årene, har blitt rapportert etter covid-vaksiner de siste 2 årene. Selskapet som har produsert vaksiner som har resultert i flest dødsfall registrert i VAERS er Pfizer, og de hadde førsteplassen for dette selv før de gikk sammen med Biontech, for å produsere deres covid-vaksine. Moderna, som aldri hadde produsert en vaksine før sin covid-vaksine i 2020, er nå på andre plass med nesten 24 % av alle dødsfall som noen gang er registrert i VAERS etter en vaksineinjeksjon.

Etter hvert som flere blir mer oppmerksomme på disse statistikkene i VAERS, forsøkes det å bagatellisere denne betydningen. Et argument er at siden det ble gitt så mange doser av covid-19-vaksinen, er statistikken naturlig nok høyere for bivirkninger etter covid-19-vaksiner. Akkurat den påstanden er veldig lett å avkrefte ved å bruke den amerikanske regjeringens egen statistikk.

NVIC har publisert en rapport som viser det totale antallet doser gitt for alle FDA-godkjente vaksiner fra 2006 til 2021. Du kan se pdf-en på deres nettsted. La oss sammenligne antall saker som er arkivert i VAERS og antall dødsfall rapportert til VAERS for den nest mest dødelige vaksinen ifølge VAERS, som er HIB, Haemophilus influenzae, en vaksine som primært gis til babyer og barn under 5 år. Før covid-vaksinene var det den mest dødelige vaksinen som ble gitt til barn.

Det har vært 5 vaksiner godkjent av FDA som inneholder HIB-vaksinen, og siden de har vært på markedet har det vært registrert 2387 dødsfall, 1448 registrerte varige funksjonshemminger, over 25.000 besøk på akuttmottaket og over 14.000 sykehusinnleggelser. Og husk, disse vaksinene er på CDC-vaksineprogram, og gis primært til babyer og barn under 5 år.

Og likevel beholder CDC denne vaksinen i deres immuniseringprogram for barn, og hvert år blir tusenvis av tilfeller av bivirkninger registrert i VAERS, og dusinvis av barn dør etter å ha fått vaksinen, og det er bare tilfellene som er registrert i VAERS, og VAERS er sterkt underrapportert og bare viser rundt 1 % av alle tilfeller. Og hvem er selskapene som produserer disse vaksinene som fortsetter å tjene penger på dem?


Fra Global Research, publisert 28 oktober. Skrevet av Brian Shilhavy, Health Impact News.
Oversatt fra engelsk, en del forkoret. Linker, kilder og oversikter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: COVID-19 Vaccines Have Caused 84% of All Deaths Recorded in VAERS for the Past 32 Years – Pfizer #1 in Vaccine Deaths, Even Before COVID.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • https://rumble.com/v1q1u1m-died-suddenly-official-trailer-streaming-november-21st.html

  Kommende dokumentar som utforsker den nylige bisarre bølgen av mennesker som dør uventet !

  Se også Intervjuet med Bill Ryan fra 2010 – «China Will Catch a cold» (The Anglo-Saxon Mission). Datoen var bestemt (2020) – men det handlet om så mye mer enn China – Gjorde det ikke ?
  (Noen av oss var forberedt)

  Ha en God dag

  Svar
 • Det Egentlige Viruset var aldri Covid i seg selv – var det vel ?

  Svar
 • Dette med DNA og endringer i det menneskelige Genom !

  Hvis vi nå ser bort ifra hva enkelte molekylær-biologer mener og fornekter, – nemlig at veien fra RNA til det å aktivt kunne omdannes til DNA via denne COV vaksinen vil være totalt usannsynlig, men spørsmålet mitt er: Er det virkelig det ?

  Disse skallene vil nok hevde dette og det gjør de, de hevder nemlig at en normal infeksjon av viruset i så fall kunne forårsake det samme problemet som vaksinene og at det derfor er totalt usannsynlig.
  Tror ikke det er så enkelt, men jeg håper selvfølgelig at jeg tar feil. – Problemet er at dette kunstige RNA `et som injiseres ikke er et naturlig RNA, men derimot en kunstig laboratorieskapelse som er skapt for å «virre» rundt i cellene våre i mye lenger tid enn et ekte viralt RNA. – Dette for å maksimere effekten av denne og skape et sinnsykt antall spiker. – Dette tror jeg faktisk kroppen vår i mange tilfeller så absolutt ikke er i stand til å kunne bekjempe i ettertid og da blir resultatet i mange tilfeller slik det blir da, – irreversible auto immune tilstander som kan forårsake alt fra «Sudden Death» til alvorlige bivirkninger !
  Man kan heller ikke utelukke faren for modifikasjon av somatiske celler og da spesielt stamceller. (Somatiske celler = hvilken som helst celle i kroppen, dog ikke kjønnsceller). Man kan frykte at dette kan føre til at vevet til en del av den vaksinerte befolkningen kan bli omdannet til genmodifiserte celler!
  Mange vil nok si at dette ikke kan bevises, men kan det motbevises? Tror nok ikke det, – og burde vi ikke ta hensyn til det vi allerede vet om alle farene som kan oppstå dersom vi tukler med skaperverket og genomet til både dyr og mennesker? Det er visst noen som gir faen i dette og kan faktisk ikke beskrives annerledes enn Djevelsk!

  Det egentlige Viruset er i hjernen til disse menneskene som skapte viruset & vaksinen og disse som promoterte den !

  Synn

  Svar
 • Northern Light.
  3 november 2022 17:07

  Professor Sucharit Bhakdi: Covid-vaksinen ødelegger hjertet og hjernen til milliarder av mennesker.

  Av Sucharit Bhakdi og Greg Hunter.
  Den verdenskjente mikrobiologen og virologen professor Sucharit Bhakdi har vunnet mange medisinske og vitenskapelige priser, og har skrevet mer enn 300 fagfellevurderte forskningsartikler. Bhakdi var en av de første forskerne som advarte om de dødelige og ødeleggende effektene av cvoid-vaksinen, og han hadde rett. Bhakdi sier at det er bevis på at hvis injeksjonene når hjertet eller hjernen, blir skadene uopprettelige.

  Bhakdi nevner en obduksjon hvor legen fant dette; «I flere deler av hjernen hos den avdøde mannen fant legen det samme, han fant piggproteinene i de minste kapillærene i hjernen. Det er ingen behandling for dette, fordi det han fant var at disse små karene ble angrepet av immunsystemet og ødelagt. Ugjendrivelige bevis på hjerneceller som var døde og døende, denne stakkars pasienten døde fordi hjernecellene hans døde.

  Den samme pasienten som døde var typisk for mange etter at de har fått injeksjonen. De mister sin personlighet, de mister forstand, de mister evnen til å tenke, de blir demente. De kan ikke høre, de kan ikke snakke, og de kan ikke se. De er ikke lenger de menneskene de var, de er ødelagte mennesker, hjernene deres er ødelagt. Det legen fant var så fryktelig, at han måtte publisere det med en gang.

  Dette ble publisert 1 oktober 2022 i «Vaccine», som er et ledende vitenskapelig tidsskrift. Rapporten er fagfellevurdert, og det ble akseptert med en gang. Den kan leses av hvem som helst, og jeg ber deg om å lese den selv. Legen som gjorde obduksjonen fant at ikke bare skjedde disse forferdelige med hjernen, det samme skjedde også med i hjertet hos pasienten. Han fant de samme djevelske piggproteinene. Dette betyr at genet som gjerningsmennene injiserte i milliarder av mennesker, når blodårene i hjernen og hjertet. De dreper mennesker på den mest forferdelige, skremmende måten».

  Dr. Ryan Cole, Dr. Mike Yeadon og jeg sier alltid det samme. Du skal vite at vi ikke kjente hverandre før Covid, og det er så mange andre. De er ikke dumme, og de er fantastiske og intelligente mennesker, og hvis alle sier det samme, må du begynne å tenke at vi kan ha rett. Hvis vi har rett, og vi er flere tusen; dreper du deg selv og dine barn og dine kjære med disse injeksjonene. Dr. Bhakdi hevder at verden må stoppe injeksjonene nå, covid er en «kriminell svindel».

  Avslutningsvis sier professor Bhakdi, «For halvannet år siden var jeg vitenskapsmann, og nå ser jeg hva som foregår. Jeg må innrømme at kollegene og vennene mine som har fortalt meg at dette er folkemord, kan ha rett. Jeg vet ikke, men jeg tror at det ikke kan være en annen agenda, det er ingen annen forklaring. Det er ingen annen forklaring, fordi det er klart at disse genbaserte vaksinene ikke er nødvendige, fordi vi har ikke et dødelig virus som ødelegger menneskeheten.

  Alle som sier noe annet lyver deg åpenbart opp i ansiktet, for det andre er det åpenbart at disse såkalte vaksinene aldri kunne ha beskyttet mot smitte. For det tredje og det verste, er disse genbaserte vaksinene det mest forferdelige som noen gang har blitt introdusert i menneske-kroppen for å ødelegge mennesker. Disse vaksinene kommer til å ødelegge menneskeheten».

  Dr. Bhakdi sier at den tyske regjeringen forfølger ham med totalt falske anklager om antisemittisme, men det han egentlig blir straffet for er å uttale seg mot covid-vaksinen. Tidlig ba han folk om å ikke ta covid-injeksjonene. Hvis han blir dømt, sier Dr. Bhakdi at han risikerer 5 års fengsel, rettssaken mot ham er i 2023.

  Fra Global Research, publisert 1 november 2022. Skrevet av Dr. Sucharit Bhakdi og Greg Hunter.
  Oversatt fra engelsk, linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID-19 Vax Destroys Hearts & Brains of Billions of People – Dr. Sucharit Bhakdi.

  Svar
 • Takk for holdningen din Northern Light. Det er på tide å la den forferdelige sannheten om disse vaksinene nå alle, kraftfullt og direkte. Bakenfor dominerer en ondskap av en annen verden. Vi har sett det før mange ganger. Nå har rugingen på nytt utløst en dødelig ekspedisjon, denne gang via vaksineindustrien eid/dominert av de listige som ikke ønsker publisitet. De dyrker individer som vokser til skarer som så gjerne stiller seg til disposisjon for hva det måtte være. Jo mer skade jo bedre er ordren.

  Svar
 • https://www.nrk.no/osloogviken/frykter-dodelige-ettervirkninger-av-covid-19-_-forsker-ber-om-tiltak-for-a-bremse-koronasmitten-1.16164284

  Det kalles; «- å svare med samme mynt»! Noen bedre Få med konsensusgjengen. Møttes de i Sør-Amerika, Saudi-Arabia? Nei, Malone, Judy, Bhakardi, Tennpenny og så bortetter er ikke med her – men Gunhild (en navnesøster til eat-entusiasten) er på plass. Hun sitter nok å studerer Steigans artikler om laboratoriekjøtt – kommer vi til å ete oss selv?

  Avitsland – hopp av denne forferdelige ferden mens du enda kan komme unna sviket mot menneskeheten. Joine krefter med dem som ennå har sjelen sin inntakt.

  Det sørgelige er at nå tar mange nok en booster og tror våre myndigheter vil oss vel. Jeg advarte igjen et offer med 3 sprøyter = 2 booster pluss den opprinnelige (nå leste jeg at boosterne er enn mer farlig enn vi visste. Tror det var lenken (via rumble) nå sist/Synneva´s. . p.s. Jeg vet om en klinikk hvor faktisk alle ansatte satte helsa til. Tro om de gikk for boosterne i tillegg. Gamle klienter og hensyntagen derav. Altruistisk nok tenkt,

  Svar
 • Obs. Jeg refererer først og fremst til første del av nrk-artikkelen hvor forsker «Gunhild» sitt innlegg hvor Covid 19 blir omtalt som årsak til «død og begravelse» etter skader av blodårene. Så snilt at også hun tar vaksinene slippe unna, som Nakstad ingen sammenheng der.
  Artikkelen henviser så til flere innlegg kort/dag/dager tilbake. Håpløst, trist og leit – vaksinene søkes helliggjort og flere bedras. Vi har glemt å tenke selv, vi lar oss bedra. De vil oss jo så godt alle sammen. Støre også.
  Og; til slutt: David Rockefeller, Bill og hva de nå heter alle sammen, har rett – vi gjør for mye av oss, da er det viktig at vi skrumpes inn – ikke sant = færre å administrere i skyen.

  Svar
  • Covid – Vaksiner ! – Death by Design ! (Pågått siden 2011)
   COVID-19 massevaksinasjon «er» og var en militær operasjon !

   mRNA-vaksinene var ikke et produkt av det såkalte Operation Warp Speed og ble ikke utviklet på bare noen få måneder – snarere har DARPA jobbet med dem og med selskaper som Moderna siden 2011.

   Se dette intervjuet – Det er gripende og viktig for de som prøver å forstå virkeligheten angående tvangsvaksinering med disse Dødelige vaksinene !
   https://rumble.com/v1m8i9o-alexandra-sasha-latypova-pharmaceutical-products-have-been-removed-for-thes.html

   Eksklusivt intervju med Alexandria (Sasha) Latypova, MBA, som er en tidligere farmasøytisk leder og uavhengig analytiker. Hun har gjort det klart med sine tidligere rapporter på Trial Site News at dødsfall rapportert i VAERS etter covid-19-vaksinasjon ikke er tilfeldig fordelt i henhold til produksjonspartier, slik de er med influensavaksiner; — i stedet er de samlet i spesifikke «hot lots».

   FDA gav/gir falske godkjenninger til versjoner av vaksinene etter hvert som de går fremover siden de faktisk er maktesløse til å stoppe det !

   Kilde: blant annet America Out Loud !

   Svar
  • Gjentar at enhver Genbasert vaksine som ikke bruker vårt medfødte «kodesystem» for bekjempelser av infeksjon er fryktelig farlig – Dette har ingen kontroll over, – gjentar – INGEN !

   Svar
   • Det er en erkjennelse at Antistoffer indusert av vaksiner i deltamuskelen hverken kan eller vil gi en effektiv beskyttelse av cellene i luftveiene mot infeksjon av luftbårne virus. – De kan heller ikke hindre at virus kommer inn i cellene i tarmen. – Det har man da visst i 30 år !

 • …. flott – TAKK Synneva. Gunhild gjorde sitt beste – DET holder ikke. Stakkars alle som ofrer sin sjel på et alter – av en annen verden.

  Svar
  • Tror jeg vet hvilket alter du sikter til Ragnhild, men jeg skal avstå fra å nevne det ved navn 😉
   Ønsker en God Dag 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det blir stadig tydeligere.

Det er en krig mellom Nato og Russland som pågår i Ukraina.

Forrige innlegg

Går vi vinteren i møte dårlig forberedt?

Er D-vitamin-nivået i Norges befolkning farlig lavt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.