POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19, Norge, Vaksiner

Covid-vaksiner forårsaker immunsvikt:

Sykdom og død vil øke når et mRNA-skadet immunsystem bukker under for enhver ny sykdom.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff.


Nylig ble en studie publisert i tidsskriftet Science Immunology, som viser at personer som blir «vaksinert» for covid med mRNA-injeksjonene, får en overproduksjon av et antistoff kalt IgG4 som resulterer i et svekket immunforsvar. Dette betyr at over tid vil den «fullt vaksinerte» miste sin immunitet, og vil ikke lenger kunne avverge coronavirus av noe slag, inkludert forkjølelse.
Relatert: Masse-“vaksinering” for covid har ført til en stor økning av AIDS. [red.anm: Dette er immunsvikt som ikke er utløst av HIV-viruset, men av vaksinene. Originalartikkelen bruker uttrykket ‘VAIDS’: Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome.]

VAIDS

Med hver påfølgende smitte, vil de som får injeksjonene bli stadig mer utsatt for sykdom. Motsatt vil de med naturlig immunitet bli mindre utsatt for smitte, fordi immunforsvaret deres fungerer ordentlig og kontinuerlig lærer å bekjempe mutasjonene og sykdommer. Siden de fleste er fullvaksinerte, vil covid -smitte fortsette, og alvorlighetsgraden øke over tid, noe som ikke ville vært tilfelle hadde ingen fått injeksjonene.

«Det vil ta lengre tid å bli frisk når de er smittet,» forklarer Dr. Alex Berenson. ”Innleggelser og dødsfall vil stige. Helsevesenet vil komme under økende belastning”. «Noen mennesker kan også få autoimmune bivirkninger, inkludert pankreatitt, nyresykdom og til og med utposninger på pulsårer».

Hvis nye og dødeligere varianter av covid viser seg, er det de fullvaksinerte som er årsaken.

Noen få advarte om dette tidligere. De sa at det var en veldig dårlig idé å bruke en vaksine midt i en pandemi, og som vil gjøre det så mye vanskeligere å utrydde smitten, om ikke umulig.

Vi er nå vitne til konsekvensene av Trumps Operation Warp Speed i sanntid, og Berenson sier at i et verste fall kan en farligere variant gjøre at «at vårt svekkede immunforsvar ikke kan klare å bekjempe det». «Vårt» i denne sammenhengen, er mennesker som ble covid-vaksinert.
«Vi vet mye mindre om immunforsvaret enn vi trodde, og enda mindre om hvordan disse spesifikke endringene kan påvirke mennesket i det lange løp,» skriver han.

Herre over egen kropp?

Måten naturlig immunitet fungerer – som betyr uvaksinert immunitet – er at kroppen produserer antistoffer mot «antigener», i dette tilfellet korona-virus. Disse antistoffene nøytraliserer antigener ved å holde dem utenfor cellene, samt mobiliserer andre deler av immunforsvaret for å ødelegge dem.

Fullvaksinertes immunforsvar utfører ikke denne prosessen riktig,

fordi injeksjonene instruerer det å begynne å produsere feil antistoffer. Studien viser at kroppen overproduserer IgG4, «som ikke prøver veldig hardt å ødelegge inntrengerne,» sier Berenson. «Den prosessen akselererer kraftig hos personer som har fått en tredje injeksjon,» legger han til.

Mens en overflod av IgG4 fremdeles kan gi en viss beskyttelse mot koronavirus, er den utilstrekkelig, avhengig av hvordan viruset muterer. Et vaksineskadet immunforsvar vil stadig bli bombardert med nyere invaderende varianter som det ikke vet hvordan det skal bekjempe, noe som resulterer i økt sykdom og mulig død. De fullvaksinerte har fremdeles T-celler, sier Berenson, som fungerer som «en endelig forsvarslinje.» Disse samvirker imidlertid ikke veldig bra mot Omicron.

Berenson tror ikke på forestillingen om at ødeleggelsen av immunforsvaret forårsaket av covid-vaksiner, påvirker andre helsemessige forhold som influensa og andre virus. Med andre ord, han mener at de fullvaksinerte vil fortsatt kunne avverge dem, selv om mange er uenige i dette.

Uansett, å fortsette å gi covid-vaksiner til folk er ikke klokt – spesielt fordi folk ikke lenger trenger en unnskyldning for å si nei til disse eksperimentelle og dødelige injeksjonene.

Fra Natural News, publisert 9 januar 2023. Skrevet av Ethan Huff.

Oversatt fra engelsk av Northern Light, linker, link til studie på Berensons blogg, det kan hende at linken må trykkes på et par ganger, og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Covid-jab induced AIDS: Sickness and death will increase as mRNA-damaged immune systems succumb to every new disease.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Vi hører jo stadig om «neste pandemi» og «katastrofalt smittsomt», så vi er blitt varslet fra «høyeste» hold.
  For å få den neste til å drepe flest mulig er nå 80-90% immunsvekkede av preparatene fra Pfizer, Moderna etc.
  I Lula Da Silvas Brazil blir nå demonstanter kastet i fengsel og tvangsinjisert som straff.
  I Jacinda Arderns New Zealand vil makthaverne forby alternativ medisin.
  I Tyskland dømmes en lege til to år og ni måneders fengsel for å ha skrevet erklæringer på fritak fra å bære munnbind.

  Svar
 • Bioresonance
  18 januar 2023 10:51

  Bioresonance eller Rife frequencies på youtube kan bidra til å avgifte og styrke kroppen, kommentarfeltet virker ihvertfall fornøyd. Det er egne frekvenser for å avgifte covid vaksiner. Albert Einstein sa at framtidens medisin ville være basert på frekvenser. Alt i universet vibrerer. Scribd og amazon har en bok som omtaler lever/galle flush med eggeplommer etterfulgt av epler/eplejuice en stund senere senere. Dersom man har store gallesteiner kan dette være risikabelt. https://www.amazon.com/Liver-Gallbladder-Miracle-Cleanse-All-Natural/dp/1569756066

  Svar
 • «Noen få advarte om dette tidligere. De sa at det var en veldig dårlig idé å bruke en vaksine midt i en pandemi, og som vil gjøre det så mye vanskeligere å utrydde smitten, om ikke umulig.»

  Dette burde jo, i et fritt land, med politikere og et FHI ( privateid/kjøpt eller ikke) som ville befolkningen vel, bli tatt opp til full gjennomgåelse & diskusjon.
  Så ble dette viktige holdt nede og skjult av samme politiske idioter. De få legene som brukte sin utdannelse og fornuft ble demonisert og stoppet.

  Skammelig! Skremmende!

  Men:
  » konsekvensene av Trumps Operation Warp Speed »
  Dette er vel knapt halve sannheten.
  Det var noe Trump ble presset til. Han ble latterliggjort og demonisert når han tonet ned ‘pandemien’ og gikk ut mot WHO. – Og anbefalte andre medisiner, som han sjøl tok.

  Svar
 • I tillegg til mange som nå dør brått av bl.a. hjerteattakk, registrerer jeg stadig folk, yngre og eldre, som dør etter kun kort tids sykdom. Hva er det disse menneskene dør av? Mange later til å dø av kreft kun dager eller få uker etter diagnose. Slike hurtige forløp var «uhørt» før, men etter kvakksinenes inntog har vi fått et nytt begrep; turbokreft. Dette er kreft som utvikler/sprer seg meget raskt, i tillegg til at den gjerne er uvanlig aggressiv. (Kan nevne at min egen tantes kreftsykdom ble kraftig forverret kun to dager etter tredje dose – og at hun døde en knapp uke senere…..)
  Jeg har for øvrig en sterk mistanke om at mange rett og slett dør av sepsis/organsvikt som følge av nettopp et svekket eller nærmest ikke-eksisterende immunforsvar. Det er ganske surrealistisk – og grusomt – at vaksinerte personer faktisk kan risikere å dø av noe så enkelt som en forkjølelse.

  Jeg mener å ha lest/hørt et sted at folketallet i Norge i 2025 ville være på 3.5 millioner. Den som lever får se….

  Svar
 • «Jeg mener å ha lest/hørt et sted at folketallet i Norge i 2025 ville være på 3.5 millioner. Den som lever får se….»
  https://www.jostemikk.com/skal-halvannen-million-nordmenn-forsvinne-ilopet-av-fem-ar/

  Svar
  • Her hvor jeg bor går ambulansene i skytteltrafikk med blålys og sirener til sykehuset.
   En by med ca. 30.000 innbyggere har etter hva jeg kan oppfatte minst 50-60 utrykninger i døgnet, noe jeg ser på som i overkant, i henhold til tidligere år (frem til 2020) da det var en 5-10 i døgnet.
   Man hører aldri om noen årsak til disse utrykningene, det er totalt stille omkring ståa, så derfor regner jeg med at ca. 90% er Vx-skadde/døde.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kan en kommune stille egne krav til uvaksinerte?

Den prinsipielle rettssaken om vaksinekravet fra Hamar kommune er begynt.

Forrige innlegg

Løgner den gang og;

Nedgraderte etterretningsrapporter avslører ubeleilige sannheter fra krigen i Bosnia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.