POSTED IN Coronavaksiner

«Covid-vaksinen» som årsak?

Pilot fikk helseproblemer på en flyvning nylig. Heldigvis var det en pilot blant passasjerene

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. Paul Alexander

VIKTIG! En pilot skriver at han ble varslet av passasjerer på Southwest-flyet med avgang fra Las Vegas i dag (onsdag 22.03) om at kapteinen ble syk og ufør like etter take-off i morges. Dette er den femte piloten som har blitt rammet av illebefinnende på kort tid.

Den syke piloten ble tatt ut fra cockpit og erstattet av en pilot som ikke er ansatt hos Southwest men som satt i kabinen som passasjer på den flyvningen. Dette er nå den femte pilot-hendelsen jeg er klar over de siste to ukene.

Jeg advarer; Et passasjerfly vil styrte ned fra lufta med flere hundre passasjerer på grunn av vaksine-indusert myokarditt (hjertemuskelbetennelse) som forårsaker hjertestans hos piloten. Vær advart.

Jeg vil gi flere detaljer etter hvert som de blir kjent. Inntil COVID mRNA-teknologi-geninjeksjonen er utelukket, slik at vi vet at han ikke var vaksinert, så er «covid-vaksinen» den mulige årsaken til denne plutselige hendelsen. Dette er sannsynligvis vaksine-indusert myokarditt i vår nye æra med «DØDE PLUTSELIG»-hendelser. Hvis de IKKE nevner «vaksine», så er det «vaksine» som er årsaken.

Piloter får i den senere tid fått hjertestans og noen har dødd like før eller etter flygninger, og snart vil muligens et fly styrte med passasjerer om bord.

Snart kan et fly med passasjerer styrte, fordi piloter er vaksineskadet og har myokarditt! Jeg advarer dere…mange vil dø! Flyselskaper gjør ikke nok for å beskytte piloter, jobber ikke for å utelukke myokarditt før de drar setter seg i cockpit …D-dimer, høysensitiv troponin, bryst-MR med kontrast, EKG osv.

Det er som når de ikke forteller deg detaljer når noen blir knivstukket i terrorangrep eller kjørt over av en lastebil på en markedsplass og så videre i Europa og nå også i Canada og USA – så vet du godt hvem det er som står bak. Dere vet alt. Dere vet at noe er veldig galt med «dødssprøyta» i denne covid-svindelen.

Ikke ta «covid-vaksinen» selv – og aldri gi et sunt barn disse «vaksinene», aldri! Forsvar dette standpunktet med livet ditt!


Se også:

Covid-«vaksiner» har trolig skadet hjerter
Hvorfor er EKG-kravene forandret i det stille for piloter?

og

«Covid-vaksiner» gir plutselig død
Piloter og flyverter fikk hjertestans under flyging og «døde plutselig»


Hentet fra Alexander COVID News – Dr. Paul Elias Alexander’s Newsletter
Oversatt av redaksjonen, Derimot.no
Original-artikkel: URGENT! Pilot Josh Yoder writes he was notified by passengers on Southwest flight departing Las Vegas today that captain became incapacitated soon after takeoff this morning. 5th pilot incapacitation

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvordan unngå å følge folkeviljen.

Er Norge egentlig et demokrati?

Forrige innlegg

Kronikk av Dr. Paul Craig Roberts

Om det kinesiske dokumentet, «USAs Hegemoni og dets farer»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.