POSTED IN Covid-19

Covid-fortellingen faller fra hverandre

Britisk avis vil at tidligere minister skal arresteres for forbrytelser mot menneskeheten

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

Deler av hovedstrømpressen har nå snudd, og begynt å snakke om hva som foregikk under den såkalte pandemien og de totalitære nedstengningene, som ble gjennomført og utgjorde «forbrytelser mot menneskeheten». Dette etter at det ble avslørt hva den britiske regjeringen egentlig snakket om under pandemien. I The Telegraph kan du nå lese at landets tidligere helseminister Matt Hancock «bør arresteres for forsettlig uredelighet i offentlige verv».

Forrige uke begynte The Telegraph å publisere de såkalte «lockdown-filene», en gigantisk lekkasje av 100.000 WhatsApp-meldinger, sendt mellom Storbritannias tidligere helseminister Matt Hancock og andre ministre midt i den såkalte pandemien. Dette har tatt landet med storm, og publiseringene har fortsatt.

Nå skriver den britiske avisen at Matt Hancock «bør arresteres for forsettlig uredelighet». Dette basert på det som står i meldingene som ble sendt mellom politikerne. Det har blant annet kommet frem at Hancock ønsket å «skremme buksene av alle» med covid. Han lurte også på: «Når slipper vi neste variant?» av viruset.

I The Telegraph kalles ministrene «den maktgale kabalen som i løpet av to hektiske år gjorde Storbritannia til en totalitær stat». Den britiske avisen stiller spørsmål ved om én av «modellene» som politikerne brukte og begrunnet covid-tiltakene med, var riktig. Faktisk, for eksempel, hevder The Telegraphs artikkel, var det ingen sannsynlighet for at sykehuskapasiteten skulle gå tom.

Nå lurer altså avisens spaltist på om det er grunnlag for å reise tiltale mot den tidligere statsråden for tjenesteforseelser i offentlige verv. Noen familier til mennesker som bodde på sykehjem forbereder også et privat søksmål mot Hancock, heter det.

«Statsadvokatembetet må da ta stilling til om det er av allmenn interesse å gå videre. Lockdown-filene skal gi kritiske bevis. Når treårsdagen for stengingene nærmer seg, har kampanjen ‘Rettigheter for innbyggere’ bedt medlemmene om å legge ut et bilde av sine kjære i lykkeligere tider, sammen med de tre ordene som best beskriver dem.

Det er de eldre damene og herrene innelåst uten kontakt med en nær slektning eller venn. De ble overlatt til en levende død tilværelse av våre gale covid-mestere for å «redde liv». Hva kunne noen gang ha rettferdiggjort en slik forbrytelse mot menneskeheten?» skriver The Telegraphs Allison Pearson.

Samtidig påpekes det i sosiale medier at Matt Hancock neppe var eneansvarlig for det som skjedde. Han skal ikke alene gjøres til syndebukk, mens de andre går fri. «Det var ikke bare Matt Hancock som løy, det gjorde alle, hele regjeringen og hovedstrømpressen,» påpeker en person på Twitter.

«Veldig stort! For første gang krever en avis i hovedstrømpressen i den vestlige verden, at en politiker blir arrestert og tiltalt for sine handlinger under covid-pandemien. Den offisielle fortellingen nærmer seg slutten. Snart ser alle at keiseren er naken. De ansvarlige i alle land skjelver fordi de var medansvarlige for den trolig største medisinske skandalen noensinne. De ansvarlige i Sverige bør også stilles til ansvar» skriver Swedish Doctors’ Call på Twitter.


Fra Swebbtv, publisert 8 mars 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og Tweets i originalartikkelen.
Originalartikkel: Covidnarrativet rämnar – media vill arrestera tidigare minister: ”Tjänstefel”, ”brott mot mänskligheten

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Da har nok KARMA kommet på banen, seint men godt får man håpe. I land etter land bør det gå opp for folket hvordan de har blitt lurt, bedratt og drept av disse Satans hjelpere i regjeringer og NGO’er, også her i Norge gjelder dette.
  Hvor lenge skal nordmenn fortsette å tro på «narrativet» til FHI, helse(u)vesenet, politikere og byråkrater, nekte å tro at noen «mennesker» kan være så onde, mens de faller døde om av Vx’ene? Nå heter det våkne eller dø uten mål og mening.
  Våkne og ta morderne dine med deg i graven burde ideen nå være.

  Svar
 • Eric Kamov
  12 mars 2023 18:23

  »Når slipper vi neste variant?» [av viruset], jeg er sikkert ikke den eneste som umiddelbart så for seg en annen halvhjernet uttalelse [også levert av et imbesilt britisk ‘parlamentsmedlem’] for en stund tilbake;

  »It’s done!» . . . .

  På samme måte har jeg en uhyre sterk kjensle – av at i likhet med undertegnede, er det millioner på millioner av selvstendig og kritisk tenkende individer som fra dag en har hatt et brennende ønske om å få oppleve (mens vi ennå er i stand til å forbruke oksygen), at hver og en av såkalt ‘folkevalgte’ tjenere blir stilt til ansvar for det de har bidratt til å forårsake, ogr her står eksemplene historisk i en ufattelig lang kø! . . .

  Her, i den Amerikanske vassalstaten Norge, er alt som ‘eliten’ hittil har maktet å snu på hodet – BLITT snudd opp ned (med et i offentlig regi – bevisst mentalt ‘massert’ og umælende folk i kognitiv dissonans til alt så og si alt av betydning [i grell kontrast til Kant’s ‘kategoriske imperativ’, som forutsetter som øverste prinsipp – moral og sunn, praktisk fornuft!].

  En unngåelig assosiasjon i forbindelse med det som allerede er nevnt, er det som etter frigjøringen av vårt land nok ble allment oppfattet som, skal vi si »lønn for strevet» – hva angår den ‘orginale’ quislingen (samt de mest fremtredende av denne kategorien individer) . . .

  I dag er riktignok dødsstraff opphevet, men et modikum av fortjent »lønn for strevet» ville uten særlig mye tvil vært så absolutt på sin plass i de fleste tilfeller av offentlig maktmisbruk, som eksempel står det personlige politiske ansvaret for Norges involvering i det som skjedde i Libya i 2011 ennå i relativt friskt minne, og her ser vi at f.eks. den ytterste konsekvensen av Libyakrigen, var at den som hadde det overordnede, personlige poltiske ansvaret – faktisk ble BELØNNET for sin tjenestevillighet av sine oppdragsgivere; med stillingen som ‘krigsherre’ i den utdaterte »forsvarsalliansen» NATO, stikk i strid med Kant’s ‘Kategoriske imperativ’: konsekvensen av det som skjedde ved en villet, bevisst politisk beslutning om å tillate at Norske militære maktmidler ble brukt til å ødelegge det Libyske samfunnet (samt avsette vedkommende som utgjorde en Clear and presend danger til USA’s Petrodollar) [etter ‘ordre’ fra USA’s daværende utenriksminister, rabiate Broomhilda Clinton], dEN konsekvensen ble per definisjon snudd ‘opp ned’ – for de politisk personlig involverte! . . .

  Det gjenstår bare å minne om, at et velfungerende [og lovlydig] demokrati er ikke noe som bare ’tilfeldigvis kommer rekende på ei fjøl’, det et noe som kan oppnås kun av et opplyst, kritisk og ansvarlig folk, bare dette kan utgjøre et velfungerende, lovlydig demokrati – i tråd med Immanuel Kant’s tanke. Noe som ikke eksisterer i vårt land i dag, og igjen – noe som bare underbygger påstanden om, at »et folk får de politiske representatnter de til enhver tid fortjener» – hver eneste gang! . . .

  Svar
 • Ja, nå begynner de å legge ansvaret på noen få. Selvom det er tusener som har stått bak det hele, vil bare noen få måtte bære ansvaret. Og selve historien, hva som egentlig skjedde blir skjult bak nok en løgn. Og de som står bak alt sammen blir glemt i det hele. De går fri, og fortsetter i det skjulte som de har gjort hele tiden. Vi blir bare presentert en slternativ sannhet for å stille sinnene mens alt fortsetter med uforminsket styrke. De bare ofrer noen uviktige på veien for å få arbeidsro til å fortsette sin nedslaktning og arbeidet med å ta fra oss alt!

  Svar
 • The puppets blir kastet under bussen. The puppet-Masters og makten bak makten slipper alltid unna.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Stort geopolitisk jordskjelv:

Saudi-Arabia og Iran gjenoppretter diplomatiske forbindelser.

Forrige innlegg

Bidens destruktive sanksjoner ødelegger:

Langvarig dollar-dominans som verdens reservevaluta vil kollapse

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.