POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

CIA sier de kjempet mot russisk desinformasjon ved å sensurere sosiale nettverk.

Det var i praksis de som dermed desinformerte befolkningen.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Elon Musk sin offentliggjøring av twitter-filer forårsaker at skjeletter detter ut av skapene i USA og i den vestlige verden. For oss her på derimot.no er ikke dette overraskende. Vi har ant dette i lang tid, men for de store mediene er dette sensasjonelt stoff. Men det er det åpenbart ikke for vi savner de store presseoppslagene om disse avsløringene.

Problemet til de store mediene er at disse avsløringene er at de i beste fall avslører deres manglende evne til kritisk journalistikk. Vi tror ikke det er det som er årsaken. De er selv en del av en pågående desinformasjonskampanje og direkte medskyldige i det som avsløres. Men folk er så hjernevasket i vår del av verden at de fleste hverken skaffer seg alternativ informasjon eller klarer å ta innover seg konsekvensene av disse avsløringene.

Knut Lindtner
Redaktør

CIA sensurerte sosiale nettverk for å styrke Emmanuel Macrons kandidatur.

Fra Voltaire Network.

Den franske presidenten Emmanuel Macron påstår at han var offer for russiske hackere under valgkampanjen  til president i 2017.

Ifølge han hadde de skylden for lekkasjer fra interne e-poster fra hans kampanje-team.

At det russiske Secret service var ansvarlige for dette har aldri blitt fastslått, og innholdet i de såkalte «frigitte» e-postene har aldri blitt motbevist.

Dumpingen av nyere twitter-filer viser uten tvil at CIA hadde møter med FBI vedrørende forskjellige sosiale nettverk.

Byrået lobbet rundt i twitter, Yahoo, Twitch Cloudfare, Linkedln og Wikimedia for å sensurere uttalelser fra president Macrons opposisjon under valgkampanjen da han skulle gjenvelges. I 2022.

Ikke overraskende rettferdiggjør CIA dette ved å påstå at de kjempet mot «russisk desinformasjon».

https://www.voltairenet.org/article218611.html

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Dominik Vanyi

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Det er jo klassisk å utsette land for hacking eller GPS-jamming eller droneflyging eller hva det nå er – og presentere det som om det er motparten som står bak. Og med lydige medier blir det så lett å si «det er russerne» – selv når det åpenbart er USA som står bak.

  Svar
 • » Og med lydige medier blir det så lett å si «det er russerne» – selv når det åpenbart er USA som står bak.»

  ‘I samarbeid med University of Texas har den amerikanske tenketanken C4ADS påvist at det i løpet av de siste få årene har vært nesten 10.000 forsøk på å sende ut falske GPS-signaler (spoofing) i og rundt Russland. ‘
  tu.no/artikler/mystiske-forstyrrelser-i-gps-signaler-har-rammet-mer-enn-tusen-sivile-skip/462092

  ‘Kjernen i skandalen handler om at den amerikanske etterretningstjenesten NSA skal ha hatt fri tilgang til å overvåke internettrafikken i danske fiberkabler. ‘
  nrkbeta.no/2021/05/30/kilder-til-danmarks-radio-usa-har-spionert-pa-norske-politikere-fra-danmark/

  ‘…. avisen Global Times kom mandag denne uken med en eksklusiv nyhet om at kinesiske myndigheter har fanget opp et cybervåpen angivelig brukt av amerikanske National Security Agency (NSA) til «å kontrollere internettutstyr og å stjele store mengder brukerinformasjon». ….I artikkelen til Global Times beskrives cybervåpenet som en trojansk hest for fjernstyring av Unix-lignende systemer, basert på kompleks teknologi, omfattende funksjonalitet, sterk hemmeligholdelse og som kan tilpasses flere prosessorarkitekturer og operativsystemer, samt samarbeide med andre cybervåpen og er typisk brukt til cyberspionasje. ‘
  digi.no/artikler/analyse-kina-avslorer-et-amerikansk-cyber-vapen-pa-et-underlig-tidspunkt/518075

  Så er (burde være) spørsmålet: Har verden og norske politikere allerede glemt at USA ble tatt med buksene nede og med dritt på leggen i å digitalt overvåke/hacke det meste av vestlige verdens innbyggere og politikere, gang på gang? Kalles ikke en slik reduksjon av kortidshukommelen for demens?
  Og er det ikke en større risiko for Norge å ha demente politikere enn noe annet?

  Og i Norge, overfor egen befolkning:

  ‘Regjeringen vil endre etterretningsloven slik at metadata fra all digital trafikk som krysser grensen, blir lagret av E-tjenesten. Dette dreier seg blant annet om navn, dato, klokkeslett, geografisk plassering og IP-adresse. ‘
  digi.no/artikler/datatilsynet-vender-tommelen-ned-for-ny-e-lov/457436

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Økonomisk utbytting i gjære

BlackRock planlegger å kjøpe Ukraina

Forrige innlegg

Våre medier forteller at krigen startet i februar 2022.

Krigen har pågått i 8 år.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.