POSTED IN Coronavaksiner, Endring av politikken

Bukken og havresekken.

Karita Bekkemellem fra legemiddelindustrien vil straffe alle som ikke tar vaksinene deres.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Frekkheten, medisinen og passet

Forfatter: Kjetil Tveit

Mandag 28 desember stod det i Dagbladet at legemiddelindustriens Karita Bekkemellem «forventer konsekvenser om du ikke tar vaksinen»

Nå er Karita Bekkemellem direktør for Legemiddelindustrien. Denne organisasjonen pusher nå vaksiner alt det remmer og tøy kan holde

Se for deg en tyv på klesbutikken som grafser til seg så mange klær at han så vidt klarer å bære dem. Så spør han betjeningen om å holde oppe døren for seg, mens han går ut. Det er mye mulig at betjeningen ikke ville registrert at det var et tyveri. Det er for frekt til at man gjenkjenner det som det det er.

___________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Bindersinitiativet
___________________________________________________________________________________

Slik opererer legemiddelgigantene.

Mandag 28 desember stod det i Dagbladet at legemiddelindustriens Karita Bekkemellem «forventer konsekvenser om du ikke tar vaksinen». 30 desember omtalte Steigan saken (1).

Utdrag fra artikkelen i Steigan.

«Karita Bekkemellem var to ganger statsråd i Ap-regjeringene til Jens Stoltenberg. Hun var også leder for Arbeiderpartiets kvinnebevegelse. Nå er hun direktør for Legemiddelindustrien. Denne organisasjonen pusher nå vaksiner alt det remmer og tøy kan holde. Og de gjør det som interesseforening for medisin- og vaksineprodusentene.Bekkemellem er også daglig leder i firmaet Legemiddelservice AS som eier og gir ut Felleskatalogen.Dessuten er hun styremedlem og aksjonær i et selskap som heter Rabmed AS, og som åpenbart er ute etter oppkjøp.»Min kommentar:

Hvorfor får denne kvinnen forside i Dagbladet til å true de som ikke velger legemiddelindustriens produkter?
Nå skal vi innføre et pass som gjør at man kan få dekket fundamentale menneskelige sosiale behov, og senere knytte passet til pengekreditt HVIS MAN VELGER PFIZER SINE PRODUKTER (og de andre). Et pass som gjør det mulig å eksistere.

Nettavisen Derimot kunne melde i dag, at en føderal domstol i USA nylig ga FDA 8 måneder – ikke 75 år som var den opprinnelige avtalen – til å legge frem alle dokumenter relatert til vaksinen fra Pfizer (2). Tenk at de hadde en slik avtale. 75 år.

Forestill deg hvis jeg var Jørgen Hattemaker, og hadde blandet sammen noen medisiner som jeg ønsket å selge. Så ble jeg spurt om å fremlegge alle bevis på at den var trygg og effektiv, hvorpå jeg svarte at jeg kan røpe det om 75 år, men jeg ønsker å selge det til dere med en gang.

Deretter instruerte jeg verdens myndigheter og mediekanaler til å slå ned på all kritikk mot meg som noen useriøse konspirasjonsteorier.

Jørgen Hattemaker kan ikke gjøre sånn.

Men Kong Salomo kan.

Det er legemiddelgigantene i samarbeid med Tec som organiserer passet. Disse har krysseierskap med alle de andre O-store oligarker og filantroper. De rikeste på jord. De som faktisk har økt sine formuer noe perverst gjennom krisen og nedstigningene blant annet fordi de som filantroper har sugerør ned i statskassene, og fordi vi opererer mer på nett (store bedrifter), og mindre i det virkelige liv (små og mellomstore bedrifter) nå enn vi gjorde før virus-klovneriet.

Det er dette man mener med korporatisme (fascisme). Politikerne er marionetter. Vi kan velge å stole blindt på dem, og rakke ned på de som kritiserer, eller vi kan samle oss mot dem.

Det er fullt mulig å sette ned foten. Det viktigste er å ikke frykte dem. De er så råtne at de fortjener hverken respekt eller lydighet fra folkets side.

Og for guds skyld…si nei til passet. Når det først er etablert, er det kanskje ingen vei tilbake. Enhver motstand kan fjernes med noen tastetrykk.

Man behøver ikke lenger å knerte brysomme politiske motstandere ved å ta livet AV dem. Det holder å ta livet FRA dem. Og det kan gjøres fra kontrollrommet.

 Forsidebilde: Dave Ruck

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Frihet nå!!
  13 januar 2022 10:57

  Folk må VÅKNE!!! De korrupte parasittene som sitter med makten i verden har blitt gale av all makten og pengene de raner til seg på våres bekosting. det vil bare bli værre hvis ikke folk våknet opp og sier NEI! Korona og klima hysteriet vi ser nå er bare begynnelsen.

  Svar
 • Vaksineregimet når det gjelder Covid-19, har blitt en religion – ja en kult.

  Lederne for kulten heter Bill Gates, Anthony Fauci, Joe Biden, Klaus Schwab, med flere. Politikere og helsemyndigheter har meldt seg inn i kulten, og presser på befolkningene for å tvangsomvende disse til sin troslære.

  Dette er en totalitær og fascistisk kult. Som i alle kulter og sekter så er det blind lydighet overfor lederne som gjelder. Spørsmål, undring og tvil blir slått hardt ned på.

  Svar
 • «Man behøver ikke lenger å knerte brysomme politiske motstandere ved å ta livet AV dem. Det holder å ta livet FRA dem. Og det kan gjøres fra kontrollrommet.» Dette er en sannhet uten modifikasjoner. Et skremmende faktum! Jeg har ikke tatt vaksinen, er ikke testet, bruker ikke mulepose (maske) og kommer ikke til å akseptere et pass for å leve. Og sånn blir det. Det er pr. i dag kommet så langt at vi som står «utenfor» må komme sammen og holde sammen.

  Svar
  • Støtter fullt ut dine ord om vi som ikke er injisert må stå sammen.
   Har du gjort deg noen tanker om hvordan vi kan nå hverandre?

   Svar
   • Tenker mye på det, Rosa Lux. Jeg er ikke på FB, kuttet ut for over 6 år siden. Orker ikke tanken på at «Zukkergutten» skal kontrollere livet mit. De fleste sosiale plattformer er sensurert, så det blir å dele tanker, meninger og informasjon via alternative nettsted – Derimot.no er så absolutt ett av dem.

   • Torfinn Slettebø
    14 januar 2022 11:47

    Flott! Fleire burde forlata FB. Sjølv har eg aldri vore der. Livet er steikande godt utan.

  • Ja Sveinung,Covidioti,en blir ikke borte om vi ikke finner en fellesnevner for motstand,men desverre,det splittes og herskes.Hvem kan det være ?.
   Hvor blir de av,alle disse folkepprørene mot kontantløse samfunn,bompengeopprøret mm ?.Er de lynavledere ?.Hva har disse motstandsgruppene vunnet ?.INGENTING.Om man skal starte ett folkeopprør,da er systemskifte eneste målet.Ingen av disse såkalte folkeopprørene har gjort noe forsøk på å samle andre opprørere,det er nok egennytte som gjelder.
   En privatisert kraftindustri,ett privatisert bank og finansvesen,ett privatisert legemiddelindustri,våpenfabrikanter og våpenselgere,den gjengen er det som våre politikere tjener,aldri folket.
   Tro ikke at Bensin og Dieselprisene er ferdig med å galloppere,Tro ikke at kraftprisene vil stagnere,tro ikke at militære konflikter blir borte,alt vil eskalere inntil folket sier Nok.
   Skal vi vente til neste uke ? eller til etter sommeren eller ?.Når vil det sovende folket som ikke kan få nok av brød og sirkus våkne ?.
   Vi kan jo begynne med å bære en hårkam i brøstlomma,vi greier oss sjøl.

   Svar
   • Til svensken som holder på å drukne. Kast ut en kam og be ham om å greie seg selv :-) Spøk til sides Jan, Vi kjemper mot sterke og til tider tilsynelatende usynlige krefter. Som jeg sier til Rosa Lux, får vi holde sammen og dele informasjon via alternative medier. Selv om det kan virke slik av og til, så er vi ikke alene. Verden er i ferd med å våkne etterhvert.

 • Det er et komplott ovenfra mot folket, som skremmes til underkastelse, slik at eliten både kan stjele folkets eiendeler, og utøve kontroll. Og befolkningsregulering…les folkemord

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er ikke lenger USA som alene bestemmer de internasjonale spillereglene.

Reglene på det globale sjakkbrettet endres.

Forrige innlegg

Australia innrømmer vaksineskader, vil betale erstatning til ofre

Bivirkninger øker i omfang, hva med å ta en pause før for mange er skadet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.