POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Australia innrømmer vaksineskader, vil betale erstatning til ofre

Bivirkninger øker i omfang, hva med å ta en pause før for mange er skadet?

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Redaksjonen, derimot.no

Australia er et av landene som har lagt alle eggene i samme kurven, og gått for strategien med massevaksinering. Det utøves stort press fra myndighetene for at alle australiere skal ta en av vaksinene som tilbys.

Karantene-institusjoner er på plass i Australia, noe som konspirasjonsteoretikere for ett år siden hevdet ville bli ett av tiltakene. Men som ble møtt med hånlige tilsvar fra de som kunne ordet «tinnfoliehatt» Men nå er de her. Mennesker blir nå satt i karantene-institusjoner, selv om noen av de som ikke er smittet engang, og det hele skjer uten lov og dom. Og konspirasjonsteoretikerne har fått rett enda en gang.

Nå begynner det å bli ganske kjent rundt omkring i hele verden at Covid-vaksinene ikke er så trygge som myndigheter og Big Pharma hevdet for ett år siden. Daglig blir det rapportert om nye bivirkninger. Og til slutt kan ikke myndighetene feie dette under teppet. Selv om noen forsøker etter fattig evne.

Fordi virkeligheten ikke lengre kunne feies under teppet som uønsket støv, så sa australske myndigheter på slutten av 2021 at de nå åpner opp for å gi økonomisk erstatning til australiere som har blitt vaksineskadde.


Tall som sirkulerte i medier for 2 uker siden snakket om at 79.000 australiere kan søke om erstatning. Logisk tankegang tilsier at dette tallet vokser daglig. Det er dog ikke helt enkelt å få erstatning, siden myndighetene stiller visse krav – blant annet om at de som søker om erstatning har vært minst en natt på et australsk sykehus. Dette er en merkelig avgrensing siden de som er vaksineskadde kan være dette selv uten å ha overnattet minst en natt på et sykehus.

Myndighetene innrømmer vaksineskader

https://twitter.com/NewGranada1979/status/1476926692505505795

Stort land, relativ liten befolkningsstørrelse – som Norge

Australia er et stort land geografisk men har en relativ liten befolkning. Det er cirka ca 25 millioner innbyggere der. Det gjør at det ikke er ueffent å sammenligne Australia og Norge. Norge er også et stort land geografisk (relativt sett) og med en lav befolkningsstørrelse. Vi har cirka en femtedel av Australias befolkning, og her i Norge så ser vi av Bivirkningsrapporten som utgis annenhver uke at vi har per nå cirka 49.000 innrapportere bivirkninger hvorav cirka 4.500 av disse regnes som «alvorlige». Både Australia og Norge har en vaksinedekning som er meget lik, i førstnevnte land er cirka 80 prosent av landets innbyggere vaksinert med minst en dose, og så og si samme tall som Norge har i skrivende stund. (Kilde: Our World in Data, tall innhentet 11.01.2022)

De australske myndigheter har skrevet på en nettside hvor det listes opp hvilke skader som kan dekkes – som bl.a. anafylaktisk reaksjon, trombose, myokarditt, perikarditt, Guillain Barre-syndrom og trombocytopeni – og hvordan man skal gå frem for å søke om erstatningen.

Når følger Norge etter?

Norge’s tall på vaksinedekningen er «spot on» med Australia. Er det også likheter når det kommer til vaksineskadde så er det naturlig å tenke seg at det er kun et spørsmål om tid før vi her i Norge vil se at myndighetene går ut og innrømmer det samme: At man kan bli vaksineskadd. Og at myndighetene vil gi økonomisk erstatning til vaksine-ofre.
Når dette skjer en eller annen gang i fremtiden, så har norske konspirasjonsteoretikere fått rett i enda en sak, dessverre.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Dette gjør de fordi de vet at det kommer erstatningskrav mot dem i kjølvatnet av svindelen! Ved denne ordningen så prøver de å stoppe/unndra seg et mye høyere erstatningskrav som vil være en realitet om de «vaksine»skadde hadde gått til søksmål mot myndighetene. Jeg hadde anbefalt/anbefaler folket (ofrene), samme hvor i verden, å stille seg bak et massesøksmål mot sitt lands myndigheter. Det de her gjør er å lappe skadene med «billig plaster»

  Her er kravskjemaet oversatt (maskinoversatt til norsk)

  COVID-19 vaksinekravsordning
  Den australske regjeringen utvikler en kravordning for å refundere personer som har moderat til betydelig innvirkning etter en bivirkning av en godkjent COVID-19-vaksine.
  Om ordningen
  Vaksinasjon mot COVID-19 er en av de mest effektive måtene å redusere alvorlig sykdom og død fra infeksjon.
  Det er 3 COVID-19 vaksiner som for tiden er i bruk i Australia – Vaxzevria (AstraZeneca), Comirnaty (Pfizer) og Spikevax (Moderna). Som alle legemidler kan vaksiner ha bivirkninger (også kjent som bivirkninger). Nesten alle disse er milde og løses i løpet av få dager.
  Therapeutic Goods Administration (TGA) overvåker nøye bivirkninger for mistenkte bivirkninger, og finner ofte at de ikke er forårsaket av selve vaksinen.
  Lær om TGA’s covid-19 vaksine sikkerhetsovervåking og rapportering aktiviteter eller rapportere en mistenkt bivirkning.
  Den australske regjeringen implementerer en kravordning for personer som lider av moderat til betydelig innvirkning etter en bivirkning av en TGA-godkjent COVID-19-vaksine.
  Ordningen vil gi en enkel, strømlinjeformet prosess for å refundere/ kompensere kvalifiserte personer for deres skader uten behov for komplekse rettssaker.
  Ordningen vil dekke kostnadene for skader $ 1,000 og over på grunn av administrering av en TGA-godkjent COVID-19-vaksine eller på grunn av en negativ hendelse som anses å være forårsaket av en COVID-19-vaksinasjon. Listen over bivirkninger for kravformål i henhold til ordningen inkluderer følgende kliniske tilstander som diagnostiseres av en behandlende lege og er inkludert i den godkjente produktinformasjonen for den spesifikke vaksinen:
  • anafylaktisk reaksjon
  • trombose med trombocytopenisyndrom
  • myokarditt
  • perikarditt
  • kapillær lekkasje syndrom
  • demyeliniserende lidelser, inkludert Guillain Barre Syndrome (GBS)
  • Trombocytopeni, inkludert immuntrombocytopeni, identifisert som en endelig diagnose.
  Skader som ikke dekkes av ordningen inkluderer:
  • COVID-19
  • psykologiske og psykiatriske tilstander (f.eks. sjokk)
  • sekundære skader (f.eks. skade som ble påført ved besvimelse, eller hematom på injeksjonsstedet som blir smittet)
  • følgende andre skader med mindre de utgjør en del av symptomkomplekset til en klinisk tilstand som er oppført ovenfor: hodepine; tretthet; reaksjon på injeksjonsstedet; muskel- eller leddsmerter; svimmelhet; diaré; smerte i ekstremiteter; feber; søvnløshet; kvalme; oppkast; sløvhet; hyperhidrose; frysninger; nedsatt appetitt; ubehag; lymfadenopati; somnolens; magesmerter; puritus; urtikaria eller utslett; influensalignende sykdom; angioødem; angstrelaterte reaksjoner som hyperventilering og besvimelse.
  Spesifiserte administrasjonsrelaterte skader som er klinisk diagnostisert, vil også bli dekket av ordningen.
  For krav mellom $ 1,000 og $ 20,000, må fordringshavere ha blitt innlagt på sykehus i minst en natt og gi gjeldende bevis på:
  • skadens art og medisinske dokumentasjon av det sannsynlige forholdet til en COVID-19-vaksinasjon
  • sykehusinnleggelse, på grunn av en vaksinerelatert skade
  • medisinske kostnader
  • tapte lønninger.
  Kravet til sykehusinnleggelse kan fravikes dersom poliklinisk behandling mottas og covid-19-vaksinemottakeren ikke ble innlagt på sykehus, når de ellers ville ha vært, fordi:
  • av arten av deres kliniske tilstand; eller
  • mottakeren var i et landlig eller avsidesliggende område, noe som gjorde det vanskelig å få tilgang til et sykehus.
  Beviskravene for krav på $ 20,000 og over, inkludert død, vil snart bli informert som en del av ytterligere informasjon som skal publiseres om ordningen i november 2021. Påstander om dødsfall vil ikke kreve bevis for sykehusinnleggelse.
  Send inn kravet ditt
  Du kan nå fremme et krav.
  Tjenester Australia har nå åpnet sin online portal. For å gjøre et krav og finne ut ytterligere informasjon, besøk Tjenester Australia COVID-19 vaksine krav ordningen side.

  Svar
 • Geert Vanden Bossche er ganske pessimistisk med hensyn på vaksinen, og spesielt når det gjelder Vesten.
  «Omicron vil infisere nesten alle,» sier Vanden Bossche. «Dette vil i utgangspunktet føre til en drastisk økning i antall syke mennesker, særlig blant de vaksinerte. Fordi vaksinen kan gjøre lite mot Omicron, men samtidig forstyrre deres medfødte immunsystem, forventer jeg at de vaksinerte blir alvorlig syke oftere enn de uvaksinerte.”

  Booster programmene utsetter befolkningen for de ennå lite kjente bivirkningene av vaksinene. Selv om vaksinene vil forårsake en midlertidig økning i antistoffer, er disse antistoffene fortsatt ment for koronavarianten fra to år siden. De vil ikke kunne stoppe sjansen for infeksjon med Omicron og overføring av Omicron, men de vil øke presset på viruset for å forandre seg.

  «Disse boostervaksinasjonene vil bare føre til enda flere problemer,» konkluderer Vanden Bossche. Den vitenskapelige termen for denne typen fenomen er antibody dependent enhancement (ADE). ADE er et beryktet fenomen, som har oppstått i studier av mulighetene for å lage vaksiner mot SARS-CoV-1, dengue og RSV. Den store faren for ADE er akselerasjonen av sykdomssymptomene. De utvikler seg så raskt at hjelp av kroppens eget immunsystem eller medisinsk behandling kan komme for sent. På denne måten ville ADE gjøre etterfølgeren Til Omicron et ekstremt farlig patogen.

  Vanden Bossche frykter at eldre med underliggende kroniske sykdommer ikke lenger vil være hovedmålet for post-Omicron, men at forekomsten av ADE hovedsakelig vil påvirke barn. Tross alt er deres medfødte antistoffer fortsatt lite trent av tidligere eksponering for koronavirus, noe som betyr at de raskt vil bli utkonkurrert av vaksinerte antistoffer. Sjansen for død fra infeksjon med det opprinnelige koronaviruset fra Wuhan var en brøkdel av en prosent, ifølge beregninger Av John Ioannides. «Hvis scenariene vi nå snakker om, går i oppfyllelse, kan vi snakke om prosenter,» sier Vanden Bossche. «Eller kanskje til og med titalls prosent.”

  Hvis dette scenariet materialiseres, vil de uvaksinerte med velfungerende immunsystem være betydelig mer beskyttet enn de vaksinerte. I ettertid vil historikere uten tvil avgjøre at en grovt feil tilnærming til pandemien, etterfulgt av sammenbruddet av all infrastruktur og utbruddet av kaos, forårsaket utallige flere ofre enn Det opprinnelige wuhan-viruset selv kunne ha forårsaket.

  «Selvfølgelig håper jeg det ikke kommer til det», sukker Vanden Bossche. «Jeg håper vi vil være klok nok til å stoppe massevaksinasjoner i tide . Jeg håper at vi fortsatt vil ta tiltak som demper både infeksjonstrykket og sykdommen på et tidlig stadium. Men skulle disse håpene mislykkes, er global katastrofe det eneste logiske resultatet. Det vil være regioner som vil unnslippe denne kommende katastrofen, men våre regioner er ikke en av dem. «Jeg ser en dyster utsikt For Vestlige land, fra USA til EU, og fra Israel til Australia,» sier Vanden Bossche. «For Vestlig kultur kan dette godt bety slutten.”

  Afrika har sannsynligvis fortsatt de beste sjansene, Mistenker Vanden Bossche. «Jeg mener ikke De Nordafrikanske landene eller Sør-Afrika, men landene i mellom, hvor bare en liten prosentandel av befolkningen har blitt vaksinert.» Virologen er klar over at det høres usannsynlig ut, da Vi har lært Å knytte Afrika til sult, blodige borgerkriger og korrupsjon. «Det er faktisk ironisk. Likevel mistenker jeg at Hvis resten av planeten fortsetter på sin vei, Vil Afrika være menneskehetens siste håp.”

  https://overnu.nl/de-wereld-na-omicron-het-begin-van-het-einde/

  Svar
  • Egil T Olsen
   12 januar 2022 15:38

   Korona vaksinene er med overveiende sannsynliget laget med vilje for å redusere befokningen i verden… Er ikke uten grunn at det over store deler av verden er satt rundt 100 års hemmeligstempling av besluttnings grunnlaget for korona nedstengningene og vaksinene… Dette or å sikre at ingen vil bli dømt for massemordet de er i ferd med å foreta, er også derefor de er så ivrige å vaksinere alle for de kan ikke ha noen kontroll gruppe som ikke dør eller blir syke. På den måten så kan de hevde at alle som dør av korona vaksiene døde av korona…

   Svar
 • Northern Light.
  12 januar 2022 16:44

  Hvilken dobbel seier for den farmasøytiske industrien (Big Pharma). Australiere som blir skadde av mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, må søke erstatning fra den australske staten. En eventuell erstatning vil altså bli betalt ut fra et statsbudsjett av skattepenger ofrene selv har betalt inn, australiere som nordmenn finansierer sin egen erstatningsordning.

  Selskapene som fremstiller injeksjonene kan ikke saksøkes for skadene deres injeksjoner påfører ofrene, det har Australia som Norge skrevet under på i kontraktene med selskapene. På samme måte her i Norge må skadede søke erstatning hos Pasientskadeerstatningen, finansiert av skattebetalerne selv.

  Ofrene må ha medisiner og behandling, for mange for resten av livet, fra de samme selskapene som fremstiller vaksinene som påførte dem skadene. Mange vil bli invalide for livet av skadene, som også må betales ut ifra det australske statsbudsjettet, det vil også si at Australia ikke lenger får skatteinntekter fra ofrene.

  Det kan fort bli så mange at utgiftene til den passive økonomien øker sterkt, mens skatteinntektene fra den produktive delen av økonomien går tilbake når mange må forlate arbeidslivet på grunn av skader av vaksinene. Australia vil da måtte låne fra Verdensbanken (WB) og IMF for å finansiere økningen i sosiale utgifter, akkurat det den globale storkapitalen vil, for det er bankkartellet som styrer WB og IMF.

  Når Australia ikke kan oppnå det skattegrunnlaget landet hadde og ikke kan betale tilbake lånene fra WB og IMF, blir landet satt under administrasjon, statlig eiendom blir tatt som betaling, staten «restrukturert», og sosiale rettigheter privatisert, og den globale storkapitalen har erobret et land til.

  Forgjelding av land er en del av strategien for storkapitalen som står bak den konstruerte koronakrisen. Landene har lånt for å finansiere nedstengningene, og med en enorm statsgjeld som ikke kan betales tilbake når skattegrunnlaget minsker fra syke befolkninger, blir kreditor eier av landene.

  Bankkartellet eier nå det meste av verdens gjeld er nå over 230 000 milliarder dollar, og er snart i posisjon til å restrukturere verdens valutasystem som er herskerklassens mål, med en digital verdensbankvaluta.

  «Digitale sentralbankpenger vil være kjernen i et tvangsbasert sosialt regime som i stor grad vil klare seg uten åpen vold fordi det kan knuse enhver motstand i spiren. Sentralbankens digitale penger vil være et nesten perfekt middel for kontroll, manipulering og kondisjonering av befolkningen og dermed føre til en stort sett usynlig maktutøvelse. Introduksjonen er intet mer og intet mindre enn den mest innflytelsesrike valutareformen gjennom tidene.

  Alt dette høres urovekkende ut og utsiktene er virkelig deprimerende, siden denne utviklingen har blitt akselerert dramatisk av nedstengningene de siste månedene. Så vil vi ikke lenger være i stand til å unngå dette nye monetære regimet?

  Det avhenger bare av en faktor, nemlig: bevisstheten til flertallet av mennesker. For øyeblikket er det bare en liten del av befolkningen som vet om dette prosjektet fordi det i stor grad holdes hemmelig av politikere og de dominerende mediene. Og selv de som vet om det, er i de fleste tilfeller ikke klar over de dramatiske konsekvensene.

  Vi lever i et samfunn styrt av en ekstremt velstående og ekstremt mektig, men samtidig utrolig liten minoritet. Deres største interesse er å opprettholde sin egen rikdom og makt. Så digitalisering er ikke til fordel for oss alle, men til fordel for denne minoriteten».
  Kilde: Ernst Wolff, fra artikkelen Digitale sentralbankpenger – slutten på alt demokrati. Fra Midt I Fleisen.

  Svar
 • Sitter her med kopier av forskningsrapporter på bordet ! … De er så absolutt HØYST Autentiske og Realistiske ! – Jeg er også sikker på at Nakken, Bukken og andre hos FHI også har tilgang til disse dokumentene men grunnet deres arroganse blir dette kun behandlet som søppel da de så absolutt ikke har til hensikt å innrømme feil og bare kruser videre i all deres ARROGANSE !

  Problemene er mange – deriblant våre «kjære» nyhetsmedia som ikke gjør problemene mindre ved at de i dag har et oppslag om at en populær Q Anon-støttespiller med over 30 000 følgere på Facebook døde av covid-19 etter å ha sagt at bare «idioter» blir vaksinert.
  Ærlig talt Dagbladet ! – Hva F*** er hensikten med dette ? – Hvorfor opplyser dere ikke om at den legendariske komikeren og skuespilleren Bob Saget ble funnet død på hotellrommet sitt etter at han hadde fått Covid-booster-shot bare dager før ? .. Hvorfor ? – og hvorfor holder dere fortsatt på med denne søppeljournalistikken hele tiden ? Er det for å blidgjøre FHI eller hva ?

  Her er noen andre tall ! (Realistiske Tall !)… Databaser fra hele verden flommer faktisk over av rapporter om COVID-vaksineskader og dødsfall. – Den USA-baserte VAERS-databasen rapporterer om ca. 915 000 skader inkludert 20 000 dødsfall ! – Tar man hensyn til fakta om underrapporteringer som VANLIGVIS har en faktor på 100` vil den virkelige statistikken være noe sånt som 90 millioner skadde og 2 millioner døde amerikanere.

  Og så til Eudra Vigilance-databasen som er Europas database som sporer vaksineskader / data fra 30 nasjoner i det europeiske økonomiske området. – Her er det registrert omtrent 2900 000 skader (Nesten 3 mill. altså) inkludert 31 000 dødsfall etter COVID-«Vaksinene» – Dette er selvfølgelig ALARMERNDE i seg selv og man vet selvfølgelig ikke hvor mange av disse skadene som faktisk vil føre til død og man vet heller ikke hvor underrapportert disse tallene er men jeg frykter at de er essensielle !

  Hovedpoenget mitt ! – «kjære» FHI og Dagbladet – Man skal da vel for F*** ikke dø av en såkalt vaksine eller hva ? – Dette er jo sinnssykt og det er faktisk dere også .. sinnssyke !

  Som tidlige beskrevet under: Vaksinene er noe annet enn vaksiner (Den 10.01.2011)
  Der skrev jeg om at disse vaksinene så absolutt ikke er vaksiner men Inokulasjon og hindrer hverken virusinfeksjon eller overføring av div. patogen – Og jeg har faktisk RETT i dette uansett hva andre måtte påstå !

  Det viktigste vi kan forta oss nå er faktisk ikke å fortelle hvilke feil befolkningen har begått ved å la seg injisere med disse falske Vaksinene men hvordan de best kan «av-gifte» seg dersom man har blitt injisert disse farlige «vaksinene» ! Vil forklare virkningene av disse «stoffene» senere men lister opp disse her :

  *Black Seed Oil (Svartolje) – Nigella Sativa – Black Cumin Seeds
  *Quercetin
  *Zink
  * Vitamin D3
  *Magnesium og Selen

  Disse er viktige i forebygging av virus men også avgifting – Våre «kjære» helsemyndigheter burde så absolutt ha informert oss om nødvendigheten og viktigheten av disse i begynnelsen av denne falske epedemien men vi vet vel nå at de faktisk ikke er så veldig interessert i din allmenne helsetilstand er de vel ? ..;)

  Videre – Hovedsakelig dersom du har blitt injiser med denne falske Vaksinen !
  *NAC (N-acetylcysteine)
  * Astaxanthin
  * Milk thistle
  * Melatonin

  Lykke til ! ~S~

  Svar
  • Korreksjon – Vaksinene er noe annet enn vaksiner referer seg selvfølgelig til Derimot artikkel fra 10.01.2022 . Jeg tenger en faktasjekker … ;) hehe

   Svar
   • Ups ! Trenger – Herregud

   • Tenger eller trenger .. hva har det å si? Det er jo innlysende hva du mener.
    Stå på, Synneva, dine innlegg er topp!

   • Takker så meget Rosa – Du er en fantastisk støttespiller og klok kvinne .. ♥️

  • Vel, et sted kaller du FHI bare for «arrogante»; vennlig du (ironi). Da får de tåle litt sterkere krutt lagt til. Jeg har et problem med skam; jeg langskjemmes av det meste de står fram med – i.f.t. vanlige folks opplevelser på så mange nivåer. Det samme gjelder våre toskete politikere, som iflg. Mike Yeadon er innforstått med myrderiene hva deres folk angår – «for the greater good». – for en skammens forsamling og mening – IKKE til å ta inn. Takk Synneva.

   Noterte meg at Mike Yeadon (nr. 86) at han var forundret at til og med Skandinaviske land hadde sagt opp all samhandling med sin befolkning, med unntak av «de nyttige unntakene som trenges for videreføring av FN/WEF planer/agenda 2030, og langsmed forbrytelsene før og etterpå som administratorer, alt mens makten (to be) koser seg med utbytte av deres anstrengelser.

   Et lite Resyme:
   Det startet med unyttige gamle, rent logisk er da pr. idag å ta ….. de minste med et ikke erfarent immunforsvar. Greit det? – de minste hører jo til det skumle tallet 7.5 milliarder pr. idag. So what!

   https://thereisnopandemic.net/2022/01/03/reiner-fuellmich-new-findings-enough-to-dismantle-the-entire-vax-industry/

   Få med denne lenken jeg legger til herover; jeg ser ikke at den er tatt med. Om ikke, gå ikke glipp av den.
   Den forteller at der er enormt mange «batches»/vaksine-glass-innhold. De er ikke like, de innbefatter ikke 3 ulike sådanne, ref. bl.a. rapport fra Tsjekkoslovakisk sykepleier o.a. Tvert imot, der er utallige forskjellige ,tror de nevnte antatte i videoen. OG, om det er en nyhet så hold dere fast:
   Der drives idag RUSSISK RULETT.
   Noen synes å være geniale ved: å ha fått idéen om å starte EXPERIMENTERING innen EKSPERIMENTERINGER for å finne ut av bl.a. hvor mye av de giftige ingrediensene som behøves for å bli fatal = gi død. Så mye, eller gradering for maksimal skade uten død …..(spennende :( : les selv og evnt. korrigere meg/og eller legg til informasjon.. Forøvrig; vaksineselskapene samarbeider tett om dette.

   Det er så JÆVLIG at det er ikke sant. Fuellmich sier da også at med denne informasjonen, slipper de (vaksine-industrien) ikke unna – heller ikke i USA. M.a.o. bevisene kan knapt bli større, intervjuer med sakkyndige. (levende saksbevis) er langt over enhver topp. Ingen tvil er lenger tilgjengelig – borte vekk: bare jævelskap tilbake – og det skal vi håndtere overfor norske politikere? 4 mill. dere er vaksinert = stort sett noen i hver familie ?? Det burde borge for det lengste protesttoget fra Sør til Nord i manns minne – avløse hverandre på veien og slik historisk komme i Quinnes (feilstavet?) rekordbok.

   I US forbereder nå de kriminelle seg på å hykke alt av advokater som kan krype og gå, de kjenner til Nurnbergreglene som de har brutt for lenge siden. Fuellmich omformulerer det til «class-action». Nurnbergreglene lever uansett vis á vis.

   Hva som gleder meg er at også Schwab hører til gjengen som påpekes som det verste «avskummet», som noen gang har satt foten på vår kjære jord (mine betegnelser på forbryterne). At deres lakeier skulle begynne å kjenne på rystelser under føttene sine tar jeg som en selvfølgelighet.

   Så var det high tech som blir en belastning ikke minst for de vaksinerte. einarflydal.com – bare slik for ordens skyld …

   Svar
   • Kjære Ragnhild … Jeg har så absolutt sterkere krutt på lager men prøver å moderere meg litt da jeg har erfart at visse arrogante mennesker sjeldent reagerer på noen form for kritikk, – men som vanlig har du helt rett – man kunne godt ha benyttet sterkere « lut» … men forstår de det ?

    Takker for linken til Reiner Fuellmich som alle burde lese og prøve forstå essensen av … men igjen .. Forstår de det ? – Jeg vet at mange så absolutt ikke forstår eller rettere sagt ikke ønsker å forstå – Jeg opplever faktisk også bli anklaget for ikke å ha blitt smittet av Covid da jeg ofte er i nærkontakt med mennesker som er syke av Covid og dette er faktisk meget deprimerende.. Heldigvis er de fleste mennesker positive og jeg har mottatt mange positive tilbakemeldinger fra mennesker som både har og har hatt Covid og sier de føler seg «helt» friske etter at de fulgte anvisningene jeg listet opp i forgående innlegg !

    Men .. vi må ikke sove nå ! – Vi må fortsette å bekjempe disse skadelige injeksjonene, – også våre «helsemyndigheter» – Både «Nakker og Bukker» – høres nesten litt sinnsykt ut ;) men slik er det ! .. ;)
    God kveld ♥️

   • Klart at vi må fortsette å informere om disse farlige injeksjonene!
    Men, hovedkampen og det aller aller viktigste er å forhindre innføringen av coronapass. Hvis de kommer, vil det begynne i det lille, nesten litt uskyldig, med pass for å kunne gjøre enkle ting.
    Men vi får bare ikke glemme den taktikk de bruker, to skritt frem – et skritt tilbake – to skritt frem – et skritt tilbake – to skritt frem ….. det har vært slik helt siden begynnelsen av 2020! Og innføring av pass vil følge samme mal, den har jo fungert så bra.
    Det ender med digital og programmerbar valuta. Det ender med at Norge ikke eksisterer som selvstendig nasjon, men som en liten del av et totalitært verdensomspennende diktatur.
    Vi mennesker må få stoppet dette. Og det haster!!!!! Fordi vi taper litt terreng for hver dag som går, og det blir vanskeligere og vanskeligere.
    Håper med hele mitt hjerte at Fuellmich og hans opplegg vil fungere. Men det skumle er at vi ikke har noen backup-plan. Hele situasjonen er som det aller verste mareritt.

   • Til Rosa, Ragnhild og Alle dere andre !

    Problemet med «virus» er hovedsakelig at når mennesker blir fortalt at disse «florer» i samfunnet er vi ytterst sårbare for manipulasjon og vi vet at mennesker meget lett manipuleres gjennom uvitenhet og frykt. Alt for mange av oss lures for lett til å akseptere og innta «vaksiner» – og derfor bør vi ALLE være bekymret nå !

    Før vi trygler og ber om Covid-Vaksiner bør vi alle kreve tilstrekkelig informasjon om hva vi utsetter oss for ! – Vi er jo ganske så ivrige etter å be om garanti for div. produkter vi kjøper Ikke sant ? … men garanti vedrørende «produkter» som injiseres i vår egen kroppen og våres barn hmm … det er vi faktisk merkelig nok ganske så likegyldige til .. Spørsmålene vi Alle må stille oss og informasjonen vi Alle må forlange nevner jeg her !

    Forlang en Godkjent Juridisk Informasjon vedrørende statusen til «vaksinen» – Er den godkjent for injeksjon i mennesker eller ikke ? (Sannsynligvis vil du ikke få svar fordi dette er inokulasjon (smitte) og ingen vaksine )

    Ok … men videre da ;)

    Forlang offisiell dokumentasjon på om hvorvidt «Vaksinen» du er tiltenkt er eksperimentell eller ikke !

    Forlang forsikringer om at mRNA injeksjonen (Vaksinen) IKKE er forenelig med eksperimentell Gen-Forandrende terapi /GMO) !

    Forlang en offisiell og fullstendig liste over innholdet i «Vaksinen» og få forsikringer om at innholdet ikke er giftig for hverken dyr eller mennesker ! – Nåvel … FDA sier at det trengs 75 år på å frigi Pfizer COVID-19-vaksinedata til offentligheten så da så – Det høres så betryggende ut – Ikke sant ?

    Forlang en offisiell og fullstendig liste over alle bivirkningene knyttet til den tilbudte «vaksinen».
    Da mener jeg alle bivirkningene siden den ble introdusert, – Inkludert dødsfall – Og i så fall … Hvilke bivirkninger & Død for hvem og hvorfor ?

    Mye mer kan nevnes men dette holder !

    Videre …
    Dersom din arbeidsgiver forlanger at du skal vaksineres for å beholde jobben din bør du forlange garantier for at vaksinen du mottar ikke bryter med gjeldende menneske rettigheter samt at vedkommende er innforstått med ovenstående krav / bekymringer – og vil måtte være både rettslig og økonomisk ansvarlige dersom det oppstår kompliserte bivirkninger av vaksinen !

    Vel – Ingen arbeidsgiver vil gi deg slike garantier – ikke legestanden eller helsepersonell som ivrer etter å vaksinere deg heller .. Og hvorfor ikke ? – Jeg tror du vet svaret allerede !

    Så hva driver vi egentlig med da ? – Det tror jeg også du vet svaret på !

    Og så var det dette Corona passet da – Hva beviser det ? – Det er jeg også ganske så sikker på at du egentlig forstår – Ikke sant ? ;)

   • haha,ha; tusen takk for svaret ditt, og latteren det avstedkom. Det gjorde godt. Ja, vi har et bedagelig forhold til vaksinene, lite interesse for dem. Det blir mange sin bane, noen sier det slik. «Man kan ikke engste seg for alt her i verden» – og så går de inn i den av Desmer´s omtalte hypnose-sfære igjen hvor lite påvirker dem. Hver dag (hverdagen) har nok med sin plage som de gamle sa – dengang :)))

    Takk for alle dine innspill på derimot. Med hilsen og klem fra Ragnhild.

   • Flydal er et klokt og godt menneske. Mye nyttig informasjon her: https://einarflydal.com/

 • Vaksinerte kvinner finner at menn dropper dem fordi menn tror at vaksinerte kvinner er sterile eller vil føde handicappede barn.

  https://thecovidworld.com/vaccinated-women-are-now-lying-about-their-vax-status-as-more-men-see-them-as-infertility-risk/

  Rapporter om dødfødsler hos vaksinerte kvinner går til himmels verden rundt.

  https://thecovidworld.com/explosive-rise-in-ontario-stillbirths-triggers-parliamentary-questions-denials-from-government/

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bukken og havresekken.

Karita Bekkemellem fra legemiddelindustrien vil straffe alle som ikke tar vaksinene deres.

Forrige innlegg

Verden i stor endring.

Slutten på 500 år med vestlig imperialisme.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.