POSTED IN NATO, Virkelighetsforståelse

Britisk journalist møter en annen virkelighet.

Nato-våpen dreper barn i Donbas.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Britisk journalist reiser til Ukraina og er sjokkert: «Dette hører man ikke noe om i Vesten»

Den britiske journalisten Johnny Miller har reist til Ukraina, og der har han blant annet besøkt en skole i Donetsk, som nylig ble angrepet av den ukrainske hæren. Dette skjedde etter all sannsynlighet med våpen som er levert av NATO, ifølge Miller.

«Dette er en av de mange skolene i Donetsk, som ble angrepet av den ukrainske hæren da den forsøkte å terrorisere den lokale befolkningen», sier journalisten.

«Mange barn har mistet livet. I løpet av de siste ti dagene har jeg deltatt i to begravelser av barn: Alina, som var 6 år gammel, og den 8 år gamle Maria. De ble sammen med andre barn drept på en lekeplass.» 

«Når barn blir drept i krig, er det for meg et eksempel på at menneskeheten har sviktet», sier Miller. «Her i Donetsk skjer dette stadig oftere med de våpnene som NATO leverer.  Det finnes praktisk talt ingen vestlige journalister her i Donbass.»

Dermed får ikke den vestlige verden vite noe om det når sivile dør i ukrainske angrep med våpen som NATO har sendt til Ukraina, sier journalisten.

«NATO-våpen bør ikke bli brukt til å drepe sivile, for det er nettopp det som skjer her i Donetsk. Det er svært viktig at Ukraina slutter med å bruke NATO-våpen til å bombe sivile», understreker han.

Oversatt av Rune G

Tidligere publisert på derimot.no

Forsidebilde: Jakob Owens

https://uncutnews.ch/britischer-journalist-reist-in-die-ukraine-und-ist-schockiert-davon-hoert-man-im-westen-nichts/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  26 juli 2022 8:37

  Me får heller ikkje høyra om at ukrainske menn tek til å syna motvilje mot å gå i krigen og ofra livet for at russisk språk skal fjernast og at Ukraina skal bli offisiell Nato-medlem.

  Svar
 • Kaspar Gram
  26 juli 2022 16:48

  Dette er en proxy-krig initiert av anglo-amerikanske mektige krefter. Motivet er det samme som for 1. og 2. verdenskrig og det som ellers utspiller seg på det store sjakkbrettet: kampen om det russiske (slaviske) kulturrom og geopolitisk makt for lange tidsrom. Og en selvskading i vest som en del av planen for å realisere great reset
  Tyskland er ikke annet en vasallstat.
  Samtidig er den store konfliktaksen Amerika-Kina. Store raske endringer kan komme fort og overraskende. Hva vil et vellykket attentat mot Putin eller Zelinsky bevirke? En Lusitania-aktig hendelse også denne gang rigget til av amerikanerne. Noe som manipulerer frem en radikal dreiing av konflikten- USAS drøm ville være at Kina og Russland barket i hop. Uansett en hendelse som gjør at det ikke lenger er konflikt med stedfortredere
  Illevarslende hvor mange det er i USA-UK som tar til orde for det store oppgjøret.

  Svar
  • Barnedrap…ja , hva gjør man ikke for at de aller rikeste skal bli enda rikere og få enda mer makt.
   Norske politikere er nok stolte som får delta i Natos og globalistelitens barnemassakre.
   Jeg skjemmes av å bo i Vesten. Jeg skammer meg over å være norsk.

   Svar
   • ja.. jeg skammer meg over å være menneske.. vi lar oss lede av sosiopater. løgn er normalen og egosentrisme idealet.. hvor mange mennesker er gjennom tiden blitt ofret på krigens alter for egoet og begjæret til de få? og det vises godt nå pga vestens rolle i verden siste århundrene.. men demografisk geografiske eller raciale faktorer spiller etter mitt syn mindre rolle.. når et menneske får makt over andre vil hans/hennes karakter bli testet.. makt korrumperer og desverre er det åpenbart at maktens sentre tiltrekker seg overveiende antall sosiopater og maktsjuke herskesjuke individer som tror at akkurat de haren «gudegitt» rett til å herske over andre mennesker til skade for dem

 • En britisk journalist(Graham Phillips)som har operert i Donbas har nå blitt sanksjonert av engelske myndigheter,de har tatt beslag i hus og eiendeler han har i england.
  Forbrytelse ?.Han har rapportert fra krigen som ikke er forenlig med engelsk politikk.
  Så nå er alle journalister fritt vilt om de ikke tjener maktens syn,enten de rapporterer fra Palestina,Syria,eller hvor som helst.

  Svar
  • Ja, ZOG (Deep State) er i ferd med å kaste maska og blottlegge sitt onde, heslige vesen.

   Svar
 • vakre, flotte menn trues til å bli kanonføde

  Svar
  • Kiev is Planning Ethnic Cleansing Against Hungarians In Transcarpathia

   Ungarsk-ettede barn må se på at deres ferdre slepes avgårde til å fronttjeste for Khazar-jødene for å «ta tilbake» de gamle russiske områdene i Donbas.
   southfront.org/kiev-would-be-planning-ethnic-cleansing-against-hungarians-in-transcarpathia/

   Svar
 • Freeeedooom
  3 august 2023 12:26

  Eva Bartlett, Gonzalo Lira og Patrick Lancaster er ekte journalister, de har rapporter fra Donbass i en årrekke.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Grønt eksperiment:

Tyske supermarkeder vil nå å øke prisene på mat på grunn av klimakostnadene.

Forrige innlegg

Psykiatri som maktmiddel:

Om Haalandsaken og tausheten i ytringsfrihetshovedstaden Stavanger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.