POSTED IN Endring av politikken, Virkelighetsforståelse

Blinken, Johnson og Trudeau:

Tre politiske klovner som prøver å omskrive historien.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

TONY BLINKEN, BORIS JOHNSON, JUSTIN TRUDEAU beviser at den gode Sam Cook tok feil. (Sam Cook er tekstforfatter og sanger i videoen under)

Av Larry Johnson

Uvitenhet gjør ikke dette til en fantastisk verden. Jeg skulle ønske Sam Cooke fortsatt var i live for å være vitne til den nylige groteske slaktingen av historien av Blinken, Johnson og Trudeau. Han kan bli inspirert til å omarbeide teksten til sin ikoniske sang. Disse tre klovnene «vet ikke mye om historie.»

La oss starte med den skammelige Tony Blinken. Han tvitret dette:

Blinken er jøde. Han burde vite bedre enn å publisere en injurie som dette. Sovjeterne hadde ingenting å gjøre med massakren på ukrainske jøder og russiske fanger ved ravinen utenfor Kiev. Det var sovjeterne som frigjorde Babyn Yar og Kiev i 1943. Og det var sovjeterne som førte for retten 15 tyske politimenn involvert i Babyn Yar-massakrene. Det som har vridd trusene til Blinken er at under Sovjetunionens regjeringstid beskrev monumentet som ble reist på stedet for massakren ofrene og «sivile» og nevnte ikke at de stort sett var jødiske. Det var avgjørelsen til det kommunistiske Sovjetunionen. Russland i dag er ikke en kommunistisk stat.

Det som er så kvalmende med Blinkens idiotiske tweet er at han fullt ut støtter et nynazistisk regime i Kiev som støtter grupper som ønsker å utrydde jøder som Blinken. Vi snakker ironi på steroider her. Det er Biden og Blinken som koser og muliggjør moderne nazister. Ikke Putin.

Så er det Boris Johnson, den mislykkede britiske amatørhistorikeren.

Under et intervju med en ukrainsk propagandist sa Johnson at andre verdenskrig angivelig endte som et resultat av forhandlinger mellom den britiske statsministeren Churchill og den amerikanske presidenten Roosevelt. Som et resultat, i denne globale væpnede konflikten, ifølge Johnson, vant Vesten, med støtte fra Ukraina.

Det viser bare at det å ha en grad fra et prestisjefylt universitet som Oxford ikke bekrefter at du er utdannet eller smart. Spesielt Johnson, som ser på seg selv som en lærd av Churchill. Ukrainerne som kjempet som en del av Sovjetunionen i andre verdenskrig spilte absolutt en rolle i å sikre seieren over nazistene. Men bare som en del av Sovjetunionen, som knuste tyskerne i Berlin og tvang deres overgivelse.

Uten Sovjetunionen ville ikke USA og Storbritannia ha seiret i andre verdenskrig. Sovjeterne gjorde mest skade på Tyskland i løpet av krigen, og påførte Wehrmacht det overveldende antallet tap. Ikke Storbritannia. I løpet av hele krigen, i både på den europeiske slagmarken og i Stillehavet, mistet britene bare 384 000. Sovjetunionen hadde minst dobbelt så mange døde i slaget ved Stalingrad alene. Boris Johnson er en idiot.

Justin Trudeau fortjener også sin plass i dette useriøse galleriet av historiefornektere, etter å ha ledet en sesjon i det kanadiske parlamentet som hyllet en avfeldig gammel mann som sluttet seg til nazistenes Schutzstaffel (dvs. SS)-divisjonen i Ukraina og «kjempet mot russerne». Trudeau, trofast i forhold til prosedyrer, påtok seg ikke noe ansvar for denne kjempetabben og kastet husets speaker under bussen. Men det er ingen tvil om at Trudeau skrev under på Speaker Rotas uttalelse som berømmet den gamle nazisten.

Så hva i helvete skjer? Har disse tre alltid vært så uvitende eller tok de nylig en spille-dum pille? Nei! De vet nøyaktig hva de gjør – sprer den råeste propagandaen designet for å sverte Putin og det russiske folket. Dette er avskyelige løgner fremmanet av desperasjon. Blinken, Johnson og Trudeau innser at Ukraina står på terskelen til et militært nederlag i hendene på Russland og hyler og skriker, som en druknende passasjer på Titanic. Å omskrive historie er noe despoter gjør. Det forteller oss alt vi trenger å vite om disse tre klovnene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Gobalkapitalistene i USA og England skapte «revolusjonen» i Russland. Disse evige forbryterstatene finansiert og trente i alt 10.000 småkjeltringer, storforbrytere, aktivister, og anarkister som startet den voldelige revolten i Russland. De kalte seg kommunister – et begrep stokapitalen sto bak, de skulle lure publikum med at de kjempet for «folket», en gigantisk svindelstrategi som skulle betales ved å plyndre Russland. Revolusjonen lykkes over all forventning. Tyskland, England, USA m.fl. sendte soldater for å sikre at bolshevikene vant. I Vladivostok feiret amerikanske soldater og bolshevikene sammen da de slo «de hvite».

    Nå forsøker globalistene det samme igjen, nå via Ukraina. Deres forsøkt på å skape et Maijdan i Moskva gikk galt. Så nå må de gå gjennom Ukraina, problemet er at de ukrainske soldatene dauer i et tempo som ikke er bærekraftig. Blackrock, Rockefeller, Rotchild, osv. vil tape fordi det finnes ikke ukrainere nok å ofre.

    I Russland kom globalistene og kapitalistenes belønning særlig gjennom plyndrig og salg av den russiske kirkes rikdommer. Det merkelige er at «ateistene» ikke angrep synagoger, men plyndret kun kristne og russisk kirker. En av årsakene var kanske at 43 av 47 folkekommisærer i politbyrået var jødiske…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Seymour Hersh avslører:

Det var CIA som stod bak dekkhistorien om sprengningen i Østersjøen.

Forrige innlegg

Det militær-industrielle komplekset:

Mye verre enn hva president Eisenhower forutså.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.