POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Sensur

Ble presset av Pfizer.

Twitter sensurerte innlegg som hevdet av naturlig immunitet var overlegen vaksinene.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Elon Musk sin overtakelse av Twitter har ført til nyttige avsløringer av den sesureringsvirksomheten som Twitter drev med under nedstengningene og vaksineringskampanjen i 2020 og 2021. Her var det tydelig selskapets inntjening som var det primære, ikke folkehelsen.

Avsløringene i artikkelen under bekrefter akkurat dette.

Knut Lindtner
Redaktør

Twitter sensurerer innlegg om naturlig immunitet og vaksiner etter press fra et medlem i Pfizer-styret.

Av Ramon Tomey

De siste eksempler på e-poster fra Twitter-arkivet avslører at denne plattformen for sosiale medier sensurerer vekk innlegg om naturlig immunitet og vaksinen mot  koronaviruset fra Wuhan (COVID 19). Dette kommer etter press fra et medlem , en direktør, i Pfizers styre.

Brett P. Giroir er en amerikansk barnelege og tidligere admiral i U.S. Public Health Service Commissioned Corps som fra 15. februar 2018 til 19. januar 2021 tjenestegjorde som assisterende helseminister i Donald Trumps regjering. Wikipedia

En e-post fra et styremedlem hos Pfizer, dr. Scott Gottlieb, datert 27. august 2021, ble offentliggjort av den uavhengige journalisten Alex Berenson. I denne e-posten klager Gottlieb til Twitters øverste leder for Public Policy, Todd O´Boyle, på en tweet fra tidligere direktør Brett Giroir, som står fast på  den naturlige immunitets overlegenhet over vaksinen.

«Det er nå klart at den naturlige immuniteten mot Covid-19 er overlegen overfor den immuniteten man får av vaksinen. Det er ingen vitenskapelige bevis for at  vaksinen er bedre». twitrer Giroir.

Han ba tidligere president Donald Trump og tidligere dr. Robert Redfield ved Center for Disease Control «følge vitenskapen».

Dr. Scott Gottlieb. Han har tidligere jobbet i det offentlig FDA Food and Drug Administration) og er nå styremedlem i Pfizer. Han har tidligere altså jobbet for dom skal kontrollere nye vaksiner, men nå for de som lager dem.

Dette er hva Gottlieb (Pfizer, red.) skrev til O´Boyle:

«Dette slags stoff er ødeleggende. Han kommer med en konklusjon fra en gammel undersøkelse i Israel, som ikke har blitt skikkelig vurdert. Men en slik tweet vil til slutt gjøre viruset skikkelig kjent og føre til (at vi må gjøre) skadebegrensende arbeid».

Twitters øverste leder sendte Gottliebs e-post videre til Strategic Response Team, uten å nevne han ved navn. Han skrev: «Vær så snill å se på rapporten fra FDA-kommisæren». (FDA er Food and Drug Administration) Ifølge Berenson fant en analytiker fra det teamet at Giroirs tweet ikke brøt med noen slags påbud om «desinformasjon». 

Likevel ble e-posten betegnet som «villedende». Og alle svar, re-tweets og likes skulle strykes. Både Gottlieb og Giroir hadde tidligere vært FDA-kommisærer under Trumps administrasjon – Gottlieb fra mai 2017 til april 2019. Giroir var aktiv fra november til desember 2019. 

Begge to fikk plass styrene i farmasøytiske firmaer etter sin tid i regjeringen. Gottlieb sluttet seg til Pfizer og Giroir ble administrerende direktør og styremedlem i det Georgia-baserte Altesa BioScience.

Gottlieb klaget også på andre Covid-kritikere.

Journalist Alex Berenson

Merkelappen som villedende, med følgende restriksjoner, førte til at Gottliebs tweet fulgte Giroirs e-post, selv om flere høytstående helseansatte, inkludert  at tidligere Covid-koordinator i Det Hvite Hus, dr. Deborah Birx, senere har spurt om effekten av vaksinen forebygger infeksjoner. Berenson har tidligere vært reporter i New York Times. Han avslørte at Gottlieb også klaget på tweets fra forfatter Justin Hart. 

Berenson selv var blant de personer Gottlieb klaget på. Berenson røpet dette faktum i oktober 2022 i Fox News-programmet «Tucker Carlson Tonight».

«Jeg frarådet folk å ta vaksinen, selv om Det Hvite Hus ønsket det», fortalte Berenson til nyhetsankere Tucker Carlson. 

«Og så gikk Gottlieb ut på twitter og sa ‘Denne fyren er et problem’.

Og så forbød de meg på twitter. Dette var det aller siste i en hemmelig månedslang konspirasjon for å undertrykke min grunnleggende amerikansk rett til ytringsfrihet».

(Berenson sier at den tidligere FDA-kommisær og nåværende styremedlem i Pfizer samarbeidet for å utelukke han).

Oversatt og noe forkortet av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Monica Sortland
  19 januar 2023 2:21

  Den svarer på norsk og:
  «Skriv en kritisk utgreiing om Azov-bataljonen.»

  «Azov-bataljonen er en paramilitær organisasjon som ble dannet i 2014 under den pågående Ukraina-krigen. Den ble opprinnelig etablert som en del av Ukrainas nasjonale garde, men er siden blitt en selvstendig enhet. Bataljonen har vært involvert i kampene mot separatistene i Øst-Ukraina, og har blitt kritisert for sine metoder og holdninger.

  En av de viktigste kritikkene mot Azov-bataljonen er at den har en historie med voldelig og ekstremistisk atferd. Det har blitt rapportert om at enheter i bataljonen har begått grove krigsforbrytelser, inkludert tortur og drap på fanger. Det har også blitt rapportert om at bataljonen har en ekstremistisk nasjonalistisk ideologi, og at den har tilknytning til høyreekstremistiske grupper.

  En annen kritikk mot Azov-bataljonen er at den har blitt støttet av utenlandske ekstremister og høyreekstremister. Det har blitt rapportert om at flere utenlandske krigere har kjempet sammen med enhetene i bataljonen, og at det har blitt funnet bevis for at den har mottatt økonomisk og militær støtte fra ekstremistiske grupper i Vesten.

  En tredje kritikk mot Azov-bataljonen er at den har blitt kritisert for å være en del av et bredere problem med korrupsjon og mangel på regler og kontroll i Ukrainas sikkerhetsstyrker. Det har blitt rapportert om at mange av soldatene i bataljonen ikke har gjennomgått formell opplæring og at mange av kommandantene er korrupte.

  I konklusjonen, Azov-bataljonen har blitt kritisert for sine metoder og holdninger. Det har blitt rapportert om at enheter i bataljonen har begått grove krigsforbrytelser, og at den har en ekstremistisk nasjonalistisk ideologi. Den har også blitt støttet av utenlandske ekstremister og høyreekstremister, og blitt kritisert for å være en del av et bredere problem med korrupsjon og mangel på regler og kontroll i Ukrainas sikkerhetsstyrker.»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kan en kommune stille egne krav til uvaksinerte?

Den prinsipielle rettssaken om vaksinekravet fra Hamar kommune er begynt.

Forrige innlegg

Løgner den gang og;

Nedgraderte etterretningsrapporter avslører ubeleilige sannheter fra krigen i Bosnia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.