POSTED IN Afrika, Vaksiner

Bill Gates & WHO:

Kunngjør planer om å sende millioner av malaria-«vaksiner» til Afrika som faktisk forårsaker en økning av sykdommen

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff


Mer enn en halv million barn sies å dø hvert år av malaria i Afrika sør for Sahara. Men i stedet for å hjelpe dem med rent vann, ernæring og forbedrede sanitærforhold, ønsker milliardæren og eugeniker Bill Gates å gi dem alle tvilsomme malaria-«vaksiner» i stedet.

Det finnes ingen malariavaksiner som gir immunitet. Faktisk er forbedrede sanitærforhold og levestandarder, samt naturlige midler som artemisinin, fortsatt de beste alternativene for at Afrika kan håndtere sitt malariaproblem.

Gates er imidlertid ikke interessert i praktiske løsninger som dette. Han vil heller injisere så mange afrikanere som mulig med Mosquirix (RTS, S/AS01), en injeksjon produsert av den britiske narkotikagiganten GlaxoSmithKline som knapt fungerer.

«Mosquirix gir ikke immunitet, den krever fire separate injeksjoner, og dens antatte forebyggende effekt varer bare en håndfull måneder,» viste en rapport. «I tillegg er stoffet ikke bare tilsynelatende verdiløst, men farlig».

Relatert: Sent i fjor brukte Gates ytterligere 7 milliarder dollar i Afrika for å abortere flere svarte babyer.

Mosquirix-vaksiner øker risikoen for malaria og død.
Den største studien som noen gang er utført på Mosquirix ga dystre resultater. De vaksinerte hadde faktisk dårligere resultater enn placebogruppen, og viste en 10 ganger høyere risiko for hjernehinnebetennelse og cerebral malaria, og en doblet risiko for død.

«Forekomsten av hjernehinnebetennelse hos de som fikk Mosquirix, var 10 ganger høyere enn hos de som ikke fikk vaksinen, det er økte tilfeller av cerebral malaria og en dobling av risikoen for død uansett årsak hos jenter». Kilde: bjm com. Artikkel: WHO’s malaria vaccine study represents a “serious breach of international ethical standards”. ovs. anm.

«De største bekymringene er imidlertid vaksinens sikkerhet. I den største studien hadde barn som fikk Mosquirix en risiko for hjernehinnebetennelse 10 ganger høyere enn de som fikk kontrollvaksinen». Kilde: Science org. Artikkel: First Malaria vaccine rolled out in Africa-despite Limited Efficacy and Safety Concerns. ovs. anm.

Man spør seg: hvis Mosquirix ikke forhindrer malaria og faktisk forårsaker det samtidig som det øker personens risiko for død, hva er da vitsen med injeksjonen, bortsett fra å drepe vaksinerte? Siden Gates står bak Mosquirix-fremstøtet, ser det ut som at målet er å drepe flere mennesker mens de later som om de hjelper dem. Dette er tross alt Gates’ modus operandi.

Det kan ikke understrekes nok at Mosquirix ikke gir immunitet verken på lang eller kort sikt. Legemidlet gir heller ingen effektive fordeler, noe som gjør det helt ubrukelig i å være helsefremmende. Likevel har den korrupte Verdens helseorganisasjon (WHO) gitt Mosquirix sitt godkjenningsstempel, og hevder feilaktig at for hver 200 malariavaksiner som gis, vil visstnok ett barns liv bli reddet.

Til en pris av $9,44 per dose ga UNICEF selskapet GlaxcoSmithKline, den eneste leverandøren av malariavaksiner, en kontrakt på $170 millioner for å gi 18 millioner doser Mosquirix i Afrika – og dette er bare begynnelsen. Ifølge rapporter planlegger Gates og hans kumpaner å lage et system der 80-100 millioner Mosquirix-vaksiner injiseres årlig i armene til afrikanske barn sør for Sahara, helt frem til år 2030.

«Dette ville opprette en malariavaksineindustri i Afrika som vil håve inn nærmere 1 milliard dollar årlig,» sier en rapport, som siterer 2021-prognoser fra GAVI SDS som hevder at «etterspørselen» etter malariavaksiner vil nå opp til 100 millioner doser per år innen år 2030.

Det virker som om Gates og hans Big Pharma-medsammensvorne begynner å flytte sitt eugenikk-injeksjons svindelforetagende fra Vesten til Afrika, som ser ut til å være globalistenes neste store marked for legemidler.

Fra Natural News, publisert 7 juli 2023.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: Bill Gates, WHO announce plans to send Africa millions of malaria “vaccines” that actually cause an INCREASE in disease.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Det virker som om Gates og hans Big Pharma-medsammensvorne begynner å flytte sitt eugenikk-injeksjons svindelforetagende fra Vesten til Afrika, som ser ut til å være globalistenes neste store marked for legemidler. »

  Da er det jo bra at folk på det afrikanske kontinnentet ser ut til å være mer skeptiske til injeksjoner enn europere er, jfr. skepsisen mot injeksjoner under Covid- galskapen.

  ‘Man kan ikke hindre fugler ( gribber ?) i å fly over ens hode. – Men du kan stoppe de hvis de vil bygge rede i håret ditt.’

  Svar
 • Nå må det snart bli slutt på den kriminelle løpebanen til gates og co

  Svar
 • Northern Light.
  5 april 2024 18:50

  Dansk studie: Bill Gates’ DPT-vaksiner drepte millioner av barn i Afrika.

  Av Baxter Dmitry.
  Bill Gates er ansvarlig for dødsfallene til millioner av unge afrikanske jenter, ifølge funnene fra en dansk undersøkelse av et offentlig institutt, som hevder at den globalistiske milliardæren ødela helsen deres med farlige DTP-vaksiner.

  Bill Gates ba den danske regjeringen støtte DTP-vaksinasjonen av 161 millioner afrikanske barn. Som Robert F. Kennedy forklarer, var danskene mistenksomme på grunn av det dårlige ryktet til difteri-stivkrampe-kikhoste (DTP)-vaksinen, som var forbudt i Europa og USA for den ga alvorlige hjerneskader og drepe én av hvert 300 barn.

  Gates var imidlertid ansvarlig for å fortsatt holde vaksineringen med DPT-vaksinen i live i Afrika, og takket være hans innsats har vaksinen blitt gitt til 161 millioner afrikanske barn, selv etter at den ble forbudt i vestlige land for å forårsake massedød. Gates fortalte den danske regjeringen at vaksinen hadde reddet 30 millioner liv i Afrika, så den danske regjeringen ba om tallmaterialet, som Gates ikke hadde. Den danske regjeringen sendte forskere til Afrika og gjorde sine egne studier, og undersøkte DTP-vaksinedata fra 30 år tilbake. Etterforskerne innrømmer at det de oppdaget sjokkerte dem.

  10 ganger flere unge jenter som ble injisert med Gates’ DTP-vaksine døde, sammenlignet med de som ikke ble vaksinert. Disse jentene var beskyttet mot difteri, kikhoste og stivkrampe, men de døde av årsaker som ingen noen gang hadde assosiert med vaksinen. «De døde av anemi, malaria, lungesykdom, luftveissykdom og lungebetennelse», forklarer Robert F. Kennedy. Kort sagt, immunforsvaret deres ble fullstendig ødelagt. De var ikke i stand til å forsvare seg mot andre mindre farlige sykdommer. «Det tok 30 år før de la merke til at det var de vaksinerte jentene som døde, og ikke de uvaksinerte jentene», sa Kennedy.

  Prof. Christine Stabell Benn, en av de danske forskerne som er involvert i undersøkelsen, takket Robert F. Kennedy for å dele historien om DPT-vaksinen i Afrika. Prof. Christine Stabell Benn brukte LinkedIn for å forklare hvordan studien nådde sine funn:

  «Mange mennesker har gjort meg oppmerksom på at Robert F. Kennedy Jr har nevnt vår gruppes studier på difteri-stivkrampe-kikhoste (DTP)-vaksinen som brukes i Afrika. De spurte meg om historien er sann. Tillat meg å presentere historien fra vårt perspektiv. Kort fortalt er noen detaljer feil, men den generelle historien – at vi oppdaget et alvorlig faresignal med DTP-vaksiner for kvinner – er riktig.

  «Analysen viste at introduksjonen av DTP-vaksine i Guinea-Bissau var assosiert med en 2 ganger økning i dødelighet. Hos jenter var estimatet en 2,60 ganger økning i dødelighet. Det er verdt å merke seg at disse studiene ble publisert etter WHO-gjennomgangen. Hadde de vært inkludert i WHO-gjennomgangen, ville den negative virkningen av DTP-vaksinene vært sterkere.

  «I 2020 gjennomgikk vi alle dataene, i forbindelse med en større gjennomgang av de uspesifikke virkningene. Inkludert alle studiene med prospektiv oppfølging, også de nye studiene, for totalt 17 studier, hadde DTP-vaksinerte kontra ikke DTP-vaksinerte 2,07 ganger høyere dødelighet. Estimatet var 2,54 hos jenter. Blant DTP-vaksinerte barn hadde jenter nesten 50 % høyere dødelighet enn gutter. Dødeligheten for jenter og gutter øker med hver ekstra dose av DTP-vaksine.

  «Konklusjonen er veldig klar: DTP-vaksinen som brukes i lavinntektsland er assosiert med økt dødelighet for kvinner. Observasjonen har ikke blitt motsagt av gode prospektive studier. Det som fortsatt er uklart er hvorfor WHO ikke handler. Derfor ønsker vi velkommen at Robert F Kennedy Jr deler historien om DTP-vaksine, selv om han hadde noen detaljer feil.

  Fra The People’s Voice, publisert 4 april 2024.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Bill Gates Killed ‘Millions of Children’ With DPT Vaccine, Danish Gov’t Study Finds.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Advokater går ut mot Pandemiavtalen.

WHO er et ikke-valgt mafia-lignende organ og kan ikke styre helsepolitikken i verdens land.

Forrige innlegg

Australias x-statsminister:

Jens Stoltenberg opptrer som en agent for USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.