POSTED IN Afrika, Vaksiner

Bill Gates & WHO:

Kunngjør planer om å sende millioner av malaria-«vaksiner» til Afrika som faktisk forårsaker en økning av sykdommen

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff


Mer enn en halv million barn sies å dø hvert år av malaria i Afrika sør for Sahara. Men i stedet for å hjelpe dem med rent vann, ernæring og forbedrede sanitærforhold, ønsker milliardæren og eugeniker Bill Gates å gi dem alle tvilsomme malaria-«vaksiner» i stedet.

Det finnes ingen malariavaksiner som gir immunitet. Faktisk er forbedrede sanitærforhold og levestandarder, samt naturlige midler som artemisinin, fortsatt de beste alternativene for at Afrika kan håndtere sitt malariaproblem.

Gates er imidlertid ikke interessert i praktiske løsninger som dette. Han vil heller injisere så mange afrikanere som mulig med Mosquirix (RTS, S/AS01), en injeksjon produsert av den britiske narkotikagiganten GlaxoSmithKline som knapt fungerer.

«Mosquirix gir ikke immunitet, den krever fire separate injeksjoner, og dens antatte forebyggende effekt varer bare en håndfull måneder,» viste en rapport. «I tillegg er stoffet ikke bare tilsynelatende verdiløst, men farlig».

Relatert: Sent i fjor brukte Gates ytterligere 7 milliarder dollar i Afrika for å abortere flere svarte babyer.

Mosquirix-vaksiner øker risikoen for malaria og død.
Den største studien som noen gang er utført på Mosquirix ga dystre resultater. De vaksinerte hadde faktisk dårligere resultater enn placebogruppen, og viste en 10 ganger høyere risiko for hjernehinnebetennelse og cerebral malaria, og en doblet risiko for død.

«Forekomsten av hjernehinnebetennelse hos de som fikk Mosquirix, var 10 ganger høyere enn hos de som ikke fikk vaksinen, det er økte tilfeller av cerebral malaria og en dobling av risikoen for død uansett årsak hos jenter». Kilde: bjm com. Artikkel: WHO’s malaria vaccine study represents a “serious breach of international ethical standards”. ovs. anm.

«De største bekymringene er imidlertid vaksinens sikkerhet. I den største studien hadde barn som fikk Mosquirix en risiko for hjernehinnebetennelse 10 ganger høyere enn de som fikk kontrollvaksinen». Kilde: Science org. Artikkel: First Malaria vaccine rolled out in Africa-despite Limited Efficacy and Safety Concerns. ovs. anm.

Man spør seg: hvis Mosquirix ikke forhindrer malaria og faktisk forårsaker det samtidig som det øker personens risiko for død, hva er da vitsen med injeksjonen, bortsett fra å drepe vaksinerte? Siden Gates står bak Mosquirix-fremstøtet, ser det ut som at målet er å drepe flere mennesker mens de later som om de hjelper dem. Dette er tross alt Gates’ modus operandi.

Det kan ikke understrekes nok at Mosquirix ikke gir immunitet verken på lang eller kort sikt. Legemidlet gir heller ingen effektive fordeler, noe som gjør det helt ubrukelig i å være helsefremmende. Likevel har den korrupte Verdens helseorganisasjon (WHO) gitt Mosquirix sitt godkjenningsstempel, og hevder feilaktig at for hver 200 malariavaksiner som gis, vil visstnok ett barns liv bli reddet.

Til en pris av $9,44 per dose ga UNICEF selskapet GlaxcoSmithKline, den eneste leverandøren av malariavaksiner, en kontrakt på $170 millioner for å gi 18 millioner doser Mosquirix i Afrika – og dette er bare begynnelsen. Ifølge rapporter planlegger Gates og hans kumpaner å lage et system der 80-100 millioner Mosquirix-vaksiner injiseres årlig i armene til afrikanske barn sør for Sahara, helt frem til år 2030.

«Dette ville opprette en malariavaksineindustri i Afrika som vil håve inn nærmere 1 milliard dollar årlig,» sier en rapport, som siterer 2021-prognoser fra GAVI SDS som hevder at «etterspørselen» etter malariavaksiner vil nå opp til 100 millioner doser per år innen år 2030.

Det virker som om Gates og hans Big Pharma-medsammensvorne begynner å flytte sitt eugenikk-injeksjons svindelforetagende fra Vesten til Afrika, som ser ut til å være globalistenes neste store marked for legemidler.

Fra Natural News, publisert 7 juli 2023.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av Northern Light. Linker og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: Bill Gates, WHO announce plans to send Africa millions of malaria “vaccines” that actually cause an INCREASE in disease.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 484 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • «Det virker som om Gates og hans Big Pharma-medsammensvorne begynner å flytte sitt eugenikk-injeksjons svindelforetagende fra Vesten til Afrika, som ser ut til å være globalistenes neste store marked for legemidler. »

    Da er det jo bra at folk på det afrikanske kontinnentet ser ut til å være mer skeptiske til injeksjoner enn europere er, jfr. skepsisen mot injeksjoner under Covid- galskapen.

    ‘Man kan ikke hindre fugler ( gribber ?) i å fly over ens hode. – Men du kan stoppe de hvis de vil bygge rede i håret ditt.’

    Svar
  • Nå må det snart bli slutt på den kriminelle løpebanen til gates og co

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Advokater går ut mot Pandemiavtalen.

WHO er et ikke-valgt mafia-lignende organ og kan ikke styre helsepolitikken i verdens land.

Previous Post

Sannheten er ødeleggende for politikere og medier.

Ny studie som viste omfanget av vaksinedødsfall ble fjernet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.