POSTED IN NATO, USA

Australias x-statsminister:

Jens Stoltenberg opptrer som en agent for USA.

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Australias tidligere statsminister: «Den største idioten av dem alle er Jens Stoltenberg!»

Av red. PSt

Den tidligere statsministeren i Australia, Paul Keating, kommenterer utspillet fra NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg om å etablere alliansen i Asia og skriver at Stoltenberg er en «ekstrem idiot» og at forslaget er en «ulykke på vei til å skje». Artikkelen er blant annet gjengitt i The Guardian bak betalingsmur, men den finnes også her.

Keating skriver blant annet:

President Macron i Frankrike har rett i å advare NATO mot enhver ekspansjon til Asia, og minner alle og enhver om NATOs atlantiske design og fokus.

NATOs fortsatte eksistens etter og ved slutten av den kalde krigen har allerede hindret en fredelig enhet til det bredere Europa, det løftet som slutten av den kalde krigen holdt åpent.

Og dessuten har europeerne kjempet mot hverandre i mer enn tre hundre år, inkludert å gi resten av oss to verdenskriger i løpet av de siste hundre.

Å eksportere den ondsinnede giften til Asia ville være beslektet med at Asia tok imot pesten over seg selv.

Stoltenberg den største idioten av dem alle

Av alle menneskene på den internasjonale scenen er den øverste idioten blant dem Jens Stoltenberg, den nåværende generalsekretæren i NATO.

Stoltenberg er av instinkt og politikk rett og slett en ulykke på vei til å skje.

I februar trakk han paralleller mellom Russlands angrep på Ukraina og Kina og sa: «Vi bør ikke gjøre den samme feilen med Kina.» Det vil si at Kina skal overvåkes av Vesten og være strategisk avgrenset.

Stoltenberg overser det faktum at Kina representerer tjue prosent av menneskeheten og nå besitter den største økonomien i verden. Og har Kina har ikke til hensikt å angripe andre stater, i motsetning til USA, hvis bud Stoltenberg gjerne følger.

Stoltenberg opptrer som amerikansk agent mer enn han presterer som leder og talsperson for europeisk sikkerhet. Uansett syn på og fra Europa, representerer ikke Stoltenberg den nest største europeiske staten, Frankrike, noe den betimelige uttalelsen fra Élysée i helgen gjør klart.

Emmanuel Macron gjør verden en tjeneste ved å sette en spiker i Stoltenbergs hjul.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Torsten Dederichs

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  10 juli 2023 9:43

  Paul Keating på storskjerm i stortinget på fyrste møte etter sumarferien! Då har Nato vonleg tapt krigen mot Russland og gått i oppløysing.

  Og Jens Stoltenberg er i arresten.

  Takk for ein opplyftande artikkel! Norske aviser kjem til trykkja artikkelen på fyrstesidene. Heilt sikkert.

  Svar
 • Mange X-ministre og -X-generaler som er store i kjeften etter de er ferdig med å tjene globalisteliten. Men da han var statsminister, så opptredte også han som en lydig puddel for eliten.

  Svar
  • Jone Bjørheim
   10 juli 2023 13:50

   De våger å si hva de mener når de har blitt pensjonerte. da kan de si ting som de hadde umiddelbart fått sparken for før de ble pensjonerte.

   Svar
 • Terje Aune
  10 juli 2023 10:52

  Den største forræderen siden Quislingene.Han må få sin dom.

  Svar
 • Hvis gamlinger velger rett side henimot slutten av livet er det fint; det er ingen skam å snu og kanskje på den måten å gjøre litt opp for seg, om de har vært i undertykkernes tjeneste før. Lytt til erfarne fjellfolk. Som kan ha gjort feiltrinn, høyst sannsynlig. Politikken er en råtten bransje.
  X-statsministeren sparer jo ikke på konfekten heller: » den største idioten av dem alle»; den likte jeg.

  Svar
 • Thailand, Filippinene, Vietnam etc. har vel skjønt nå at å stå samlet mot verdensbøllen USA er best, representert ved idioten Jens. Flauere og flauere blir det å være norsk. Fredsprisutdeling kommer vel også snart? Tybring-Gjedde har snakket varmt om Zelensky og Stoltenberg. USAs dummeste gneldrebikkjer.

  Svar
 • Northern Light.
  10 juli 2023 15:04

  CBDC er en løsning på et problem vi ikke har, og de ønsker å implantere det under huden vår.

  Av Rhoda Wilson.
  Professor Richard A. Werner er økonom og professor i bank og finans. Han er kjent som talsmannen for en ny pengepolitikk etter krisen han kalte Quantitative Easing («QE»), da han foreslo den i Japan i 1995 som sjeføkonom i en investeringsbank. Foruten erfaring som senior administrerende direktør og senior porteføljeforvalter i Bear Stearns Asset Management, har han vært forsker ved University of Oxford, Bank of Japan og Asian Development Bank. Han er involvert i etableringen av non-profit samfunnsbanker.

  På Amsterdam Science Summit 2022 holdt Werner en forelesning om sentralbankers digitale valutaer («CBDCs») og 2030-agendaen. Og han snakket om CBDC og hvordan høy inflasjon har blitt orkestrert av sentralbanker for å fremme deres agenda.

  Det er to aspekter ved QE pengepolitikk som Werner foreslo: QE1 og QE2. QE1 er at sentralbanken kjøper de misligholdte eiendelene i banksystemet. Sentralbanken kjøper opp misligholdte eiendeler til pålydende og problemet er løst, til bankene har en sterk balanse. Men det vil ikke være nok til å få bankene til å øke kreditten.

  Så Prof. Werner foreslo QE2 som lar sentralbanken tvinge bankene til å skape mer penger og få dem inn i økonomien. Dette vil bli oppnådd med sentralbanker som kjøper eiendeler, feks eiendom fra ikke-banksektorene. Pengene som ikke-banksektorene mottar fra salget, vil deretter bli satt inn på selgerens bankkonto. Når en økonomi opplever deflasjon, «er det slik sentralbanker kan få penger direkte inn i økonomien,» forklarte Werner.

  QE1 ble fulgt av Japan på 1980-tallet, men USA tillot Japan deretter å bruke QE2. Og så ut av det blå og til feil tid, ble QE2 vedtatt av den amerikanske sentralbanken og andre sentralbanker i mars 2020. Men intensjonen med å ta i bruk QE2 på det tidspunktet var å forårsake høy inflasjon. Hvorfor? For å flytte økonomien til et CBDC-system. «CDBC er som et kontrollsystem og et «tillatelses-system for transaksjoner», og ikke en valuta», forklarte Werner.

  «Det er en reservert valuta basert på at du faktisk får tillatelsen. Hvis du er en kritiker av regjeringens politikk eller en kritiker av sentralbanker, kan dette være vanskelig. Eller hvis du våger å gå ut av smartby-sonen på 15 minutter, vil du finne ut at: «Min CBDC fungerer ikke». Dette er ting vi har sett i Kina. Det er nok av videoer der noen prøver å kjøpe en billett, og det fungerer ikke fordi den sosiale kreditt-poengsummen er lav».

  Og faktisk er det ingen reell rett til å klage. Med svært få personer som kontrollerer svært mange, vil de bruke datamaskiner og algoritmer for å kjøre systemet. Hvis du anker blokkering av CDBC, vil du få automatiserte svar.

  Werner forklarte at de sentrale planleggerne orkestrerer inflasjon for å dekke over endringer i banksystemene. For eksempel, på 70-tallet ble høy inflasjon orkestrert for å dekke over overgangen fra den gullstøttede amerikanske dollaren til petrodollaren. Og den høye inflasjonen vi har opplevd i 2021/2022 har blitt orkestrert for å dekke over overgangen fra petrodollar til CBDC.

  I mars 2020 vedtok Federal Reserve og andre sentralbanker QE2, for deflasjon eller en krympende økonomi. I mars 2020 krympet ikke økonomiene, men Federal Reserve vedtok QE2 og kjøpte opp eiendeler fra ikke-banker som tvang bankene til å skape kreditt. Det var veldig tydelig at det kom til å forårsake inflasjon. Dette var ikke en feil, det var med vilje.

  Et bevis på at dette var en bevisst handling, var at «like før covid i august 2019 var det et møte i Jackson Hole for den årlige sentralbankkonferansen, men med BlackRock invitert, den store kapitalforvalteren, og BlackRock kom med et forslag, de sa «det vil bli en ny krise men denne gangen bør vi skape inflasjon». «Inflasjonen er med vilje skapt av sentralbankene og de sentrale planleggerne. «Den virkelige grunnen til at de ønsker denne inflasjonen, fordi det er for å dekke over oppløsningen av petrodollaren, og gå over til et nytt CBDC-basert system».

  Det snakkes om at CBDC-er brukes via telefonbaserte apper. «Ja, det er startfasen. Men det som allerede var klart i 2015, er det endelige målet – ble jeg fortalt av en sentralbankmann – er at CBDC blir et lite implantat under huden, en krenkelse av menneskeverdet etter mitt syn.

  Så, de bruker kriser og arbeidsledighet for å innføre borgerlønn, for å få folk til å akseptere en CBDC-brikke implantert under huden. «Du vil få 2 000 euro inn på kontoen din hver måned. Men selvfølgelig, for å drive dette effektivt vil de si: «Vi må bruke den nyeste teknologien, så du må ha et CBDC-brikkeimplantat».

  Fra The Expose, publisert 9juli 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: CBDCs are a solution for a problem we don’t have, and they want to implant it under our skin.

  Svar
 • Jens er den beste lobbyisten amerikansk våpenindustri har hatt noensinne. Han har bidratt til milliardomsetning, til å utvide NATO nesten panisk og til å fremme USAs løgner verden over. Og han har sine trosfeller i Anniken Huitfeldt, Jonas Gahr Støre og Espen Barth Eide, alle disse som utgir seg for å være fra Arbeiderpartiet har trolig hver sin føringsoffiser i USA.

  Svar
 • Sverige inn i NATO er en fjær i hatten for Stoltenberg, mener NRK. Huitfelt, Solberg, Stoltenberg, Støre og Kristoffersson stråler av glede. Erna ROSER Kristersson. Og HYLLER Stoltenberg. En gledens dag. Ungarn godkjenner også Sverige. Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir. Erdogan vil ha med Ukraina, som ifølge Victoria Nuland blir stadig sterkere og mer demokratisk; der snakker de om NÅR de blir medlem, og noen surrogatløsning vil de slett ikke godta. Dette går jo som en drøm! Et samlet Europa på vei mot en krig fuck-the-EU-Nuland starter i forbindelse med møtet i Vilnius. Garantert lidelse og elendighet der hun setter sine ben.

  Svar
 • Nei. Stoltenberg er berre ein simpel våpenselgar for USA, dei har ikkje så mykje anna å selge. Den lille dumme underdanige mannen representerer på lavt nivå den absolutte makt.

  Den aller øverste etterretningstjenesten er bankmaktas, som samarbeider med alle. Dette er den sentrale makt og barneofringar er eit internt ritual. Desse folka styrer verden som dei i stor grad eig. Dette forklarer litt kva som foregår i vår verden og vi kan lite gjere.

  Verdensregjeringa er i ferd med å bli etablert med hovudstaden Jerusalem.

  Kristne og muslimer vil nok halde fram med å drepe kvarandre slik dei har gjort før.

  NATO? Eit reklamebyrå for salg av våpen betalt av falske politiske representanter for verdens skattepliktige, forskuttert gjennom banklån?

  Svar
  • Ein ting til. Russland taper krigen. Vestleg propaganda om det motsatte er godt betalt propaganda.

   Bankmakta vinn alltid, for ingen makt er sterkare. Alle sider av politikken og krigen er styrt og finansiert av bankmakta.

   Alle veit dette. Tvkanalane sine politiske operetter er kun for den makteslause stupide majoriteten.

   Sionisten Putin skal no dekke over nederlaget med ein seiersrik fredsavtale som avslutning på det totale bedrag av det russiske folk, for slik å skjule at dei jødiske bolsjevikane aldri har gitt frå seg makta.

   Svar
   • Mediaidiotar ventar på at namna på representantane i Verdensregjeringa i Jerusalem skal bli forkynt World Wide. Det skjer aldri!

 • ‘– Dette vil avskrekke enhver fremtidig aggresjon fra Russland etter krigens slutt, sier Stoltenberg.’
  nrk.no/urix/siste-dag-pa-nato-toppmote_-zelenskyj-moter-stoltenberg-1.16480259

  Så er spørsmålet:
  Hva er det som vil avskrekke Nato-Stoltenberg fra framtidig aggressjon fra å angripe
  andre land, som Libya?

  Og er det underlig at Russland er engstelig, med en slik angrepskriger som USA sin forlengede puddel i Nato har bedrevet angrep mot med Libya og Afghanistan; og som inngår avtaler med Russland – og bryter de like lett.
  – Og bomber nasjoner som ikke er en trussel for andre enn FED, eller sin og Zelenskyj sin narkotika-leverandør i Afghanistan.

  Stoltenberg;
  -siden du antagelig er heldopa, og/eller like dement som Biden. Prøv å erindre:
  Hvem angrep Irak, – etter konstruerte løgner, – og drepte statslederen?
  Hvem angrep Afghanistan , etter konstruerte løgner, – og stjal staskassa?
  Hvem angrep Libya, etter konstruerte løgner,- og stjal statskassa, og drepte statslederen?
  Hvilke stormakter er mest aggressive, USA eller Russland?

  Og Norge, som deler ut Nobels Fredspris:
  Når skal Stoltenberg stilles for retten for å bryte norsk Grunnlov og for å gå til angrep på land, med Norges forsvars-våpen, som ikke truet noen andre land.

  Og (frie?) media i Norge, som setter så stor pris på at vi er et demokratisk land:
  Når skal dere komme med kritiske reportasjer om krigsnasjonen Norges Nobels fredsprisutdeling. – Og intervjue Stoltenberg om hans krigsforbrytelser.

  Og norske politikere , med eller uten ‘opposisjonen’ på Løvebakken:
  Er dobbeltmoral dobbelt så god som ærlig moral?

  Svar
  • Det logiske er at Jens Stoltenberg får Nobels fredspris!
   (I Obamas ånd. Han bomba mest etter Vietnam.)

   Svar
 • Tor Larsen
  12 juli 2023 23:10

  Noen nærmere kandidat enn Jens som Saurons Munn look-alike eksisterer ikke i denne verden.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bill Gates & WHO:

Kunngjør planer om å sende millioner av malaria-«vaksiner» til Afrika som faktisk forårsaker en økning av sykdommen

Forrige innlegg

Interessante spørsmål:

Kan jorden ha fått besøk av UFOer og Aliens?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.