POSTED IN Vaksiner

Big Pharma har en agenda!

mRNA-vaksiner er i ferd med å bli brukt i kjøttindustrien

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Hanne Nabintu Herland

Det kommer snart til å være en god grunn til enten å velge vegetarmat eller få kjøttet ditt fra lokale, pålitelige kilder: mRNA-vaksiner er i ferd med å bli implementert i kjøttproduksjonen. Storfe, kyllinger, griser og får vil bli gitt regelmessige mRNA-injeksjoner.

Som vi har sett med mennesker, kan mRNA-injeksjoner sirkulere gjennom kroppen og havne i blod og organer. Få kroppen til å produsere giftige proteiner som kan forårsake toksiske effekter. Tette arterier og drepe eller skade med slag eller hjerteinfarkt. Endre kromosomer og forårsake permanente genetiske endringer i organismen.

Sprøytestikk er ikke den eneste måten å få disse mRNA-stoffene inn i kroppen. De kan også svelges eller de kan komme inn gjennom hudkontakt, skriver journalist Mike Adams, Natural News. Bare å håndtere rått kjøtt med mRNA-vaksine, tilsvarer sannsynligvis risken med å bli utsatt for smitte ved hudkontakt med vaksinerte. Selv om magesyre sannsynligvis ødelegger mRNA-stoffer, er det absorpsjonen som foregår i munnen, under tungen, som er grunnen til at mange medisiner og kosttilskudd – inkludert CBD-oljer og sink – ofte absorberes best under tungen i stedet for å bli svelget.

Dermed kan mRNA-vaksinerte animalske kjøttprodukter, hvis de ikke er kokt og gjennomstekt, utsette deg for smittefare av mRNA-produkter som kan absorberes i blodet, og sirkulerer gjennom kroppen. Disse kan inneholde proteiner som er fremmede for mennesker.

Pfizer, Bayer og andre giganter kunngjør mRNA-vaksiner for buskap

Som Dr. Robert Malone avslørte i en nylig artikkel, begynte Big Pharma-gigantene å annonsere bruk av mRNA-vaksiner for dyr allerede i 2016. Et eksempel fra artikkelen: Bayer samarbeider med BioNTech for å utvikle mRNA-vaksiner og legemidler for dyrehelse.

Det er klart at storfeindustrien er i ferd med å bruke mRNA-vaksiner, som sannsynligvis vil drepe et sjokkerende antall dyr, forårsake økende infertilitet, og forgifte kjøttforsyningen med mRNA-stoffer som piggproteiner. Dette kan sees på som en slags «utrydding av buskap»-agenda for å eliminere kjøtt, og tvinge folk til å spise melorm og gresshopper. Snart, hvis du spiser kjøtt, vil du spise bioteknologiske resultater av mRNA-masse-«vaksinering» av dyr.

Hvis du spiser kjøtt, må du vite hvor det kommer fra

Fra nå av bør du velge å spise kjøtt som du vet hvor kommer fra. Hvis det kommer fra storskala storfekjøttproduksjon, er det nesten sikkert at det snart blir forgiftet med mRNA-bioteknologi. Det kan være mulig at koking/steking med høy varme kan ødelegge proteiner generert av mRNA-bioteknologi. Av denne grunn, unngå å spise rå/rosa biff. Vi vet ennå ikke sikkert hvordan man kan tilberede mat for å ødelegge piggproteinene, så vær forsiktig når du spiser kjøtt fra butikk-kjedene. Hvis du spiser kjøtt, finn lokale kjøttleverandører som unngår mRNA-injeksjoner på sine besetninger. Støtt lokalt jordbruk, og du vil ha en matforsyning med renere mat. Velg alltid dyr oppdrettet med økologisk fôr hvis mulig.

Eller så kan du kan spise «billeburgere» for å blidgjøre globalistene

Det virker åpenbart at globalistene prøver å både forgifte og ødelegge matforsyningen, og erstatte dyrekjøtt med larver, melorm, gresshopper og svarte soldatfluelarver. En StudyFinds org-artikkel fremhever en nylig studie på melorm, som hevder at disse tørkede larvene snart vil erstatte kylling i kyllingnuggets. Snart er dette hva folkemassene vil bli tilbudt som proteinkilde. I mellomtiden, uten tvil, vil globalistene nyte naturlige indrefileter og organiske salater i sine private jetfly, fordi de vet at ren mat gir et langt liv.


Fra The Herland Report, publisert 23.02.2023.
Oversatt av Northern Light, fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: MRNA vaccines about to be implemented in meat industry: Opt for vegetarian food or get meat from local sources1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 617 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Av denne grunn, unngå å spise rå/rosa biff. Vi vet ennå ikke sikkert hvordan man kan tilberede mat for å ødelegge piggproteinene ..
  ..Det er klart at storfeindustrien er i ferd med å bruke mRNA-vaksiner, som sannsynligvis vil drepe et sjokkerende antall dyr, forårsake økende infertilitet»

  Mrna-vaksiner er vel ikke synonymt med ‘piggproteiner’ ?

  Og hva spiser folk i verden?
  De fleste vil ha/trenger proteiner. Og spiser mye rart som vi synes ‘er ekkelt. ‘
  – Som vi spiser sauehoder og griselabber. Eller andre deler av døde dyr.

  » og erstatte dyrekjøtt med larver, melorm, gresshopper og svarte soldatfluelarver.»

  Sikkert ikke farlig. – Men å erstatte kraftfor til fisk og dyr med slikt protein-for er det vel snakk om.
  Det er ikke farlig.
  Vi bør være på vakt, – når penger & gærninger styrer så mye i verden.

  Men hysteri er også farlig.

  Svar
  • Hans B Nordberg
   25 februar 2023 15:42

   mrna er ikke piggproteiner, men mrna er i seg selv svært tvilsomt da dette er nanopartikler som kan havne hvor som helst i kroppen, og ingen aner hva slags skade disse partiklene kan forårsake.
   siden mrna også inneholder kode for produksjon, og man ikke vet hvor lenge disse er virksomme,
   kan man ikke garantere for at mrna’et påvirker dna-prosesser i kroppen vår.

   Svar
 • Wasan Totland
  26 februar 2023 23:42

  Dere finner en masse artikler her inne som belyser problemene med mRNA og hvordan disse virker når de kommer inn i blodbanen. Kroppen fungerer som en fabrikk som konstant produserer spike proteinet. Immunforsvaret vil søke å ødelegge celler som er infiserte med alle de uheldige omstendighetene det medfører.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Sannhetens øyeblikk for Nato.

Kan Tyskland delta i en allianse hvor alliansepartner USA angriper dem direkte?

Previous Post

Forbereder Nato seg på neste runde etter Ukraina-nederlaget?

Transnistria er enda en godbit for Nato-aggresjon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.