POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Big Pharma bestemmer helsepolitikken.

Kommer en ny runde med nedstengning og masker?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nye covid-tiltak på gang?

Ettersom det nærmar seg presidentval i USA, kan det sjå ut som om djupstaten vil prøve seg med nok ein runde med covid-galskap: Nedstengingar, munnbindpåbod, fryktporno og vaksinepress. Som Erling Marthinsen i Document skriv:

«Biden-regimet forbereder seg på å gjeninnføre fullstendige covid-19-nedstengninger, som begynner med masketvang for flyplassansatte, angivelig så tidlig som midten av september.»

Det er Infowars, nettstaden til Alex Jones, som rapporterer dette. Dei skal ha blitt kontakta av ein høgtståande representant for Transportation Security Administration (TSA), der vedkomande fortalde om eit tysdagsmøte der TSA-leiarar vart informerte om nye retningslinjer «som blant annet ville gjenopprette tvang om maskebruk». Denne tenestepersonen la òg til at innan midten av oktober ville munnbind bli påbodne for pilotar, flypersonell, passasjerar og alle som oppheld seg på flyplassar.

Marthinsen skriv vidare:

«Infowars kontaktet en kilde i Border Patrol [grensepatruljen], som også har en ledende posisjon. Denne kilden bekreftet direktivene, og bekreftet at lignende tiltak ble planlagt for grensepersonell.

Infowars skriver at spørsmålet ikke er om slike tiltak vil innføres, men når

Marthinsen skriv at Infowars er ei omstridd kjelde, men at dei ikkje er åleine med å kome med desse påstandane:

«Såkalte helseeksperter advarer mot en ny variant av covid, det såkalte EG.5 koronaviruset. Så advarer WHO også om en annen varient, som kalles BA.2.86. Men selv WHO klassifiserer disse nye variantene som en stor trussel.»

Ikkje overraskande ser det kjøpte og betalte hovudstraumsmedia til å glede seg til at nye tiltak, restriksjonar og overgrep byrjar. NBC News skal visstnok vere klare for den neste nedstenginga. Marthinsen kjem avslutningsvis med spørsmål om nokon i dei vestlege samfunna vil akseptere nye periodar med nedstenging. Av personleg erfaring kan eg sjølv svare at det vil dei høgst sannsynleg gjere. Skremde slavar er dårleg eigna til å gjere opprør mot totalitære styresmakter som ønskjer å kue dei og til slutt myrde dei.

Har vi glemt galskapen vi ble utsatt for?

Dersom galskapen startar på nytt igjen, er nok beste strategien å gjere slik som lesaren «Rape of the Mind» skriv i kommentarfeltet:

«Jeg har midlertidig flyttet til en svært diskrét plass i fjellskogen, med all næring en familie trenger i ett år fra robotholdt hage og omkringliggende urskog.

Jeg ble ikke lurt sist, og jeg blir ikke lurt nå… lurer på hvem gifta denne gang sikter på?»

Freedooooom kjem med følgjande oppfordring:

«Aldri igjen! Aldri glem de overgrepene som ble begått av myndighetene under forrige runde. Aldri tilgi dem for de visste hva de gjorde. Solberg, Nakstad, Høie, Guldvog m.fl. Ikke glem noen av disse.

Glem heller ikke heltene som kjempet i mot og måtte betale en høy pris.»

TV 2 melder at FHI per 18.august går gjennom nylege laboratorieprøvar, men at dei førebels ikkje har påvist varianten i Noreg. Ifølgje seniorforskar Karoline Bragstad er det enno for få tilfelle av BA 2.86 til å kategorisere den som ein bekymringsvariant. Ho trekkjer elles fram at varianten har meir enn 30 mutasjonar frå Eris-varianten, som har blitt ein del omtala i det siste. FHI seier dei «følger varianten tett». Berre fire smittetilfelle er førebels kjent.

Innlegget er hentet fra Saksyndig

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: The Paris Photographer

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Skjerp giljotinen.

  Svar
 • «Ikkje overraskande ser det kjøpte og betalte hovudstraumsmedia til å glede seg til at nye tiltak, restriksjonar og overgrep byrjar.
  …«Jeg har midlertidig flyttet til en svært diskrét plass i fjellskogen, med all næring en familie trenger i ett år fra robotholdt hage og omkringliggende urskog.»

  Jeg tror gærningene har foregnet seg.
  Siden siste overgrep har flere innbyggere våknet og innsett galskapen.
  Jeg tror at hvis de prøver seg på ny, er det overgriperne som må «flytte til en svært diskrét plass i fjellskogen».

  Svar
  • Vi får lade hagla og se hva som skjer fremover. Personlig tenker jeg at en kronerulling for å leie inn ca. 100 leiesoldater av type Wagner hadde hatt noe for seg. Folket trenger en liten hær mot politikere, byråkrater og andre gale, en hær som kan brukes til å ta over, altså begå statskupp. Eller rettere sagt «kuppe tilbake» det som partiene tidligere har kuppet, folkets makt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forbereder USA landsetting på øyene?

Legger USA opp til en konfrontasjon i Sørkinahavet?

Forrige innlegg

Det Internasjonal pengefondet og Verdensbanken:

– Om bedrageriet «sletting av gjeldsbyrden» for fattige land.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.