POSTED IN Sensur

Big Money bruker sin makt.

Bankkonti stengt på grunn av «feil» Covid-meninger.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Big Pharma prøver å stoppe og straffe en av sine største covid-vaksine kritikere, Dr. Joseph Mercola. Hans artikler er velkjente for Derimot’s og Steigan’s lesere. Det tette forholdet mellom Chase og Big Pharma er åpenbart med angrepet på Mercola, ansatte og deres familier. Chase ignorerte fullstendig Floridas lov som forbyr «finansinstitusjoner å nekte eller stoppe banktjenester basert på politisk eller religiøs tro».

Det samme hendte med Nigel Farage i Storbritannia. Siste nytt: The Expose’s konti stengt av bank og PayPal.

Oversetters anmerkning

Dr. Mercola’s, hans ansattes og familiemedlemmers konti stengt av JP Morgan Chase Bank.

Av Brendon Leslie

Ansatte i et Florida-basert firma med helsemat, sa at JP Morgan Chase Bank plutselig stengte deres personlige bankkonti og firmakonti uten en forklaring. En av de ansatte mener stengingen av kontoene var politisk motivert og på grunn av Dr. Mercolas kontroversielle holdning til covid-19.

En annen Mercola Market ansatt sa at den plutselige beslutningen om å stenge kontoen hennes skaper flere hindringer med å sende penger til mannen hennes, som er sengeliggende med demens på Filippinene. Eieren av Mercola Market, Dr. Joseph Mercola, har kritisert covid -vaksiner og U.S. Food and Drug Administration (legemiddeltilsyn).

Som svar på rapporten sa Chase til Florida’s Voice onsdag at kontoene ikke var stengt av politiske grunner. «Av personvernhensyn kan vi ikke diskutere kundeforhold, men vi stenger ikke kontoer på grunn av politiske tilknytninger, og vi gjorde ikke det i denne saken» sa de.

Mercola Market selger drikker, helsemat, kosttilskudd og andre helseartikler. Den 13. juli mottok Mercola Market, sammen med administrerende direktør, finansdirektør og noen av deres familiemedlemmer, lignende brev fra Chase Bank som sa «de har bestemt seg for å stenge» deres individuelle personlige og forretningskontoer.

Brevene innhentet av Florida’s Voice ga ingen grunn til at kontiene plutselig ble stengt. Florida’s Voice tok kontakt med Chase Bank for å få svar. En talemelding fra en Chase-representant til administrerende direktør Steven Rye sa at årsaken til å stenge hans personlige og kones konti ikke kan avsløres «av juridiske årsaker». Rye mener imidlertid at kontiene hans plutselig ble stengt på grunn av Dr. Joseph Mercolas meninger om covid.

«Jeg tror de stengte alle kontiene på grunn av Dr. Mercolas meninger». «Han har hatt et kritisk syn på hele covid-narrativet hele tiden, og var medforfatter av bestselgerboken The Truth About covid-19 som avslørte sannsynligheten for at dette viruset ble konstruert i et laboratorium finansiert av NIH».

Rye sa at han ble fortalt at barna hans ikke ville kunne ha konti hos Chase Bank i fremtiden. «Det er vanskelig å tro at familien din, kona din, barna dine ikke kan ha en bankkonto på grunn av meningene til arbeidsgiveren din, og de har aldri gjort noe galt» sa Rye. En talemelding fra en Chase Bank-representant oppfordret Rye til å sende inn dokumenter slik at kontoene deres kan revurderes. «Vi kommer til å prøve fordi du er en god kunde av oss» sa Chase-representanten i en telefonsvarer.

Kona til en ansatt fikk sin konto stengt av banken

Amalia Legaspi, finansdirektør i Mercola Market, sa at både hennes og sønnens personlige konti ble oppsagt. Sønnen hennes bruker kontiene til å betale for college. «Jeg mottok brevet i løpet av helgen, og jeg ble overrasket over at vi mottok brev for bedriftskonti med nøyaktige samme ordlyd» sa Legaspi.

Legaspis felles brukskonto med ektemannen, som har demens og er sengeliggende på Filippinene, ble også stengt. Hun bruker kontoen til å sende penger til hans medisinske behov og sa at hun ikke har lov til å åpne en annen bankkonto i hans navn. «Jeg må fremlegge all juridisk dokumentasjon, inkludert attesterte legers erklæring fra Filippinene for å bevise at mannen min ikke er i stand til å håndtere sin økonomi, og be myndighetene om å sette inn pensjonen direkte til min egen personlige konto» sa Legaspi. Når det gjelder selskapets kontoer, sa hun at Chase ikke vil gi dem en grunn for stengingen for å beskytte personvernet til kundene deres.

Dr. Mercola sa at han publiserte artikler om fordelene med vitamin D, sink og quercetin for å styrke immunforsvaret. Han publiserte også vitnesbyrd fra en sykepleier som hevdet at pasienter ble «drept med vilje av ventilatorer». FDA sendte også et brev til Dr. Mercola der de ba ham om å ta «umiddelbare tiltak» med kosttilskuddene legen sa ville hjelpe mot covid, og kalle dem «ikke-godkjente nye legemidler» og som er «feilmerkede».

Guvernør Ron DeSantis signerte en lov i mai som forbyr finansinstitusjoner å nekte eller kansellere tjenester basert på politisk eller religiøs tro. – (Hva vil skje nå?)


Fra Techocrazy, publisert 27 juli 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Leslie er grunnlegger av Florida Voice, og har en grad i jornalistikk fra State University New York.
Originalartikkel: JP Morgan Chase Bank Suddenly Terminates Dr. Mercola, Employees And Family Members.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Günther Braun
  30 juli 2023 10:42

  Det er nok noe større på gang enn bare å stoppe munnen på disse modige folkene. Det må sees i en større sammenheng og da må vi ta med Nigel Farage som fikk kontoen sin stengt tidligere i sommer. Britene jobber nå allerede med å implementere nye lover som gjør at man ikke kan miste kontoen over natten, men må få en tre måneders oppsigelse… Tre måneders oppsigelse og et samstemt bankvesen vil gjøre at kritiske stemmer mister tilgang på bankvesenet og at de kan støtte seg på lovverket. Kort oppsummert, så benyttes problem-reaksjon-løsning strategien for å få implementert mer teknokratiske lover i Vesten.

  Svar
 • Jeg anbefaler Bitcoin. En Bitcoin-konto er vanskelig eller umulig å stenge.

  Svar
  • Og hvorfor skulle ikke en slik konto også kunne stenges av psykopater?
   Kontoen er jo også i en bank? I en krypto-bank.

   Svar
   • Nei, du kan oppbevare kryptovaluta i en egen lommebok, f eks en «paper wallet», som er uavhengig av kryptobanker.

   • Du kan også oppbevare kryptovaluta på egen datamaskin, f eks ved bruk av operativsystemet Tails, som har en egen kryptolommebok som heter Electrum.

 • Jeg vil også anbefale Tor. Det er en voldsom økning av Tor-brukere i Tyskland nå (+1,5 millioner) i løpet av den siste måneden.

  https://forum.torproject.org/t/sudden-sharp-increase-in-direct-tor-users-in-germany-1-5m/8164

  Svar
 • Northern Light.
  1 august 2023 17:48

  Forsøk med digitale sentralbankpenger i Brasil viser at sentralbanken får total kontroll.

  Av Patricia Harrity.
  «Konspirasjonsteoretikerne» hadde rett igjen! Pilotprosjektet til Brasils digitale sentralbankpenger, Real Digital, tillater frysing og redusering beløp i brukernes digitale lommebøker, noe som «konspirasjonsteoretikerne!» alltid har advart mot.

  The Real Digital.
  Presidenten for sentralbanken, Roberto Campos Neto, presenterte Brasils digitale agenda tilbake i november 2022 hvor en forhåndsvisning av Real Digital-appen ble presentert. I følge Campos er «CBDC ikke noe annet enn enn «tokens» (digital pollettpenger) utstedt av banken ved innskudd». Det er imidlertid klart mer enn dette, som avsløres i en rapport fra journalist Vini Barbosa på nettstedet Portal do Bitcoin.

  Den offentlige evalueringen av pilotprosjektet.
  Mandag 3. juli publiserte Brasils Sentral Bank informasjon om deres digital sentralbank valuta pilotprosjekt som tilbød offentlig deltakelse i evalueringen. Som et resultat fant datasystemutviklere at digitale valuta gjør det mulig å fryse og manipulere brukernes beløp i deres digitale lommebøker.

  Etter publiseringen av dokumentasjonen om det brasilianske CBDC-pilotprosjektet på GitHub, tillot sentralbanken i Brasil også starten på en offentlig evaluering av systemets kildekode.

  Utviklernes funn.
  Som vi kunne forvente, vakte det oppmerksomhet og tilbakemeldinger fra en rekke datasystem-utviklere, som fortsatte med å analysere koden, som førte til oppdagelsen av noen få ukjente kodefunksjoner (kommandoer). Disse funksjonene tillater i hovedsak administratorene å gjøre flere endringer i dataene til CBDCs hovedbok, noe som direkte påvirker brukerne.

  Reverse Engineering.
  Datasystemutvikler Pedro Magalhães som spesialiserer seg på Blockchain, DeFI og programmeringsspråket Solidity, kunngjorde på LinkedIn at han hadde «oppdaget Soliditys kildekode til CBDC gjennom ABI (grensesnitt) til Real Digital ved å bruke reverse engineering».
  Magalhães forklarte at «Reverse engineering er en teknikk for å forstå hvordan et system fungerer bare ved å observere dets oppførsel».

  Dette førte til de mange funnene hans, inkludert operasjoner som «utsteding» av ekte digitale tokens og aktivering/deaktivering av konti. Ved å bruke revers engineering-teknikken var han også i stand til å finne funksjoner som kan utføres av sentralbanken.

  Basert på denne analysen sier Magalhães at det var mulig å avsløre instruksen i Solidity (dataspråket) som ble brukt i pilotprosjektet. Denne instruksen gjør det mulig å utføre funksjoner som å deaktivere/aktivere, øke/redusere saldo, overføre, opprette/slette saldo, stoppe/gjenoppta overføringer, autorisere/avise konti med «tokens» -digitale pollettpenger.

  Beregnet for testmiljø?
  Barbosa sier at den brasilianske banken opprinnelig uttalte at «Real Digital-pilotprosjektet er kun ment for bruk i et testmiljø og bør ikke brukes av virkelige banker». På spørsmål innrømmet imidlertid sentralbanken at de kunne utføre funksjonene som ble oppdaget av Magalhães. Imidlertid, «Bankene har allerede lignende funksjoner i det nåværende systemet, og deres bruk er regulert av lover og forskrifter», informerte landets monetære myndighet.

  Banken bekreftet at den beholder funksjonene.
  Sentralbanken bekreftet planene om å beholde funksjonene som lar den monetære myndigheten og autoriserte enheter fryse brukernes konti, redusere saldo, stoppe og utstede nye enheter av den digitale valutaen (CBDC).

  Barbosa twitret «Inntil i dag spekulerte befolkningen bare om funksjonene ville beholdes etter Real Digitals offisielle lansering, eller om de kun er laget for testnettverket. «Muligheten til å «fryse beløp» i dette systemet er beskyttet av gjeldende lovgivning i Brasil», ifølge sentralbanken. Forventet vi egentlig noe annet? Hvorfor skulle de gi opp funksjonene som gjør det lettere for dem å kontrollere folkemassene?

  Fra The Expose, publisert 31 juli 2023.
  Harrity er samfunnsviter med en mastergrad University of East Anglia, og journalist.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker, oversikter og tweets i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Pilot CBDC Shows Central Bank Has Total Control.

  Svar
 • Plakater, bannere, klistremerker, printa ark i folks postkasser, hvis du har råd: plakat bakpå buss, plastre bilen din, GRUNDIG utdypede anmeldelser osv! Internett blir mer og mer kontrollert! Det er kun real life som kommer fram snart, og snart sitter vi i mikrobølgefangenskap så LETT PÅ RÆVVA NÅ, KUJONER! NÅ!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Konsekvenser for palestinerne.

Hvem eier aviser og medier?

Forrige innlegg

Skandale av dimensjoner!

I Norge misbrukes psykiatri for å kneble kritikere!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.