POSTED IN Globalisering, Helse

Big Food og Big Pharma:

Vi blir med overlegg forgiftet av «de store»!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Sprøytemidler på åkrene er bare er bare en måte mennesker forgiftes på. De store selskapene som selger ferdigmat som kan spises rett fra pakken, varmes opp, eller som bare skal tilsettes f.eks melk, tilsetter mange stoffer som er årsak til sykdommer, som kommer i tillegg til sprøytemidlene. Intetanende spises maten av de fleste, i god tro på at produktene er testet når de plukker dem fra butikkhyllene. Men mange av personalet i næringsmiddeltilsynene kommer fra matindustrien.

Til og med emballasjen avgir partikler til maten som er skadelig har det vist seg, ikke bare fra inner-posen i esker for frokostblandinger, men plast som er i direkte kontakt med brød, kjøtt og fisk. Også tupperware, plastbokser folk legger mat i, avgir skadelige plastpartikler.

Sykdomsfremkallende kjemikalier fra mat er bare en kilde, kosmetikk og kroppspleie produkt-industrien, som er et underbruk av den farmasøytiske industrien, er en annen. Kosmetikk er ikke underlagt tilsyn, og det er funnet giftige tungmetaller i kosmetikk i årtier uten at noe blir gjort. Rettsaker mot industrien ender oftest med forlik tidlig i rettsprosessen, og skandaler uteblir.

Det er funnet sykdomsfremkallende stoffer i alt fra deodoranter, hår-shampoo, hudkremer, parfymer og flytende såper, som absorberes av huden. Til og med kvikksølv er funnet i kremer for barn.

Det er simpelthen ikke mulig at så mange farlige stoffer i produktene finnes i ingredienser og tilføres av produksjon og emballasje, uten at selskapene vet om det. Alle selskapene har laboratorier, og må vite hva produktene inneholder før de sendes ut til butikker over hele verden. Hadde ikke industrien hatt sine folk i tilsynene, hadde de stoppet salget. Folk i U-land, kvinner der bruker også mye kosmetikk og kremer, blir syke av produktene uten å vite det og får ikke behandling. Selv klær og undertøy overfører sykdomsfremkallende stoffer gjennom huden.

Nesten alle medisiner fra den farmasøytiske industrien, alt fra smertestillende til psykofarmaka, inneholder stoffer som gir bivirkninger. Det blir unødvendig å nevne mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, som nå over 6 milliarder mennesker har tatt. Tar en et par skritt tilbake for å få overblikk, er det umulig at dette er tilfeldigheter. Menneskeheten, spesielt i vestlige land, blir med overlegg forgiftet.

Sammenhengen skulle enhver undersøkende journalist i hovedstrømpressen oppdage, eller en påtalemakt. Hadde det ikke vært for at finanskapitalen eier hovedstrømpressen og tillater ikke undersøkende journalistikk, og at de har sine folk i rettsvesenet. Eierne av disse selskapene samt de finansielle eierne av de enorme konglomeratene av selskaper, som produserer ferdigmat og emballert mat, den farmasøytiske industrien, og kosmetikk og kroppspleieprodukt-industrien, har felles interesser av av befolkningene blir syke.

Big Food, Big Pharma og kosmetikk-industrien har de samme finansielle eierne, de enorme kapitalforvaltningsselskapene BlackRock, Vanguard, Statestreet, JP Morgan med flere. Big Pharma får enorm profitt på alle som blir syke av Big Foods mat. Nå skal også mat tilsettes mRNA-«vaksine» stoffer, dermed blir mat et nytt produkt for Big Pharma, som har et så langt rulleblad at flere bind med bøker kan skrives om det. Dødsfall fra reseptpliktige legemidler er på tredjeplass i verden, etter hjerte og karsykdommer, i mange tilfeller sannsynligvis i forårsaket av Big Foods mat.

Vi ser fra USA at bønder som produserer økologisk mat blir straffeforfulgt for å ikke sprøyte maten, og en delstat i Australia har forbudt folk å dyrke mat i egen hage. Regjeringene, eller administrasjonene som forvalter befolkningene for storkapitalen, gjør det stadig vanskeligere for folk å spise sunn mat uten sprøytemidler. Strategien ser ut til å være at folk skal tvinges vekk fra sunn mat fra småbruk og over til agrobusiness-selskapenes GMO-og kunstige mat.

Det var langt mindre overvekt, diabetes, hjerte- og karsykdommer på attenhundretallet enn i dag. Skulle ikke folk i vår tid ha bedre helse, med dagens kunnskap om kosthold, og flere medisiner? Men det har aldri vært flere med dårlig fysisk og psykisk helse enn i vår tid. Og det hjelper ikke med kunnskap om kosthold, når den tilgjengelige maten for folk forgiftes, og medisiner forgifter folk.

Dette blir mer enn alarmerende når vi vet at grunnleggere og eierne av Big Pharma og Big Food er en del av en økonomisk elite, en herskerklasse av milliardærer som åpenlyst snakker om eugenisme og befolkningsbegrensning.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Ja, vi holdes nede og tilbake på alle områder. Det mest innlysende, er –som artikkelen tar for seg– koblingen mellom matgiganter og medisingiganter, som i all hovedsak er én og samme gigant, der forretningsmodellen er å selge folk søppel-‘mat’ for deretter å selge dem livslang ‘medisin’-avhengighet. Hvordan holde folk sykest mulig lengst mulig? Ingen av våre herskere har noe som helst å tjene på at folk flest er friske, raske og lykkelige.

  Folk er på mange måter ‘uappetittelig dumme’. Selv har jeg flyttet til skogs, da eksponering for flokkdyrenes formede framferd rett og slett påvirker meg veldig negativt og jeg utvikler ‘adferdsproblemer’ til bry for mine omgivelser og meg selv. Samtidig er jeg overbevist om at menneskearten har et enormt potensiale, evner og muligheter som fra et herskerperspektiv aldri må komme allmennheten til kjenne. Dette gjelder alt fra skaperkraft til helbredelse, noe folk har blitt brent på bål for bare å antyde i en relativt sett ikke altfor fjern fortid.

  Enhver oppegående person med integriteten i behold, kan ikke nekte for at folket til alle tider har blitt styrt og kontrollert med de samme virkemidlene, om enn innpakket i forskjellig emballasje.

  Vi kan sammenligne organisert religion og klima-‘bevissthet’:
  Alt handler om en usynlig kraft som både gir og tar liv. Fotfolket må bøye sin hoder i ydmykhet for denne kraften, og bare en smal sti, med mange og inngripende oppofrelser fører til ‘frelse’. Så skader det naturligvis ikke saka å betale avlat, og ser du noen som ikke innretter seg er det nobelt å angi –i tillegg til at man får dydsposert sin rettroenhet og dermed sikrer seg en trygg plass innerst i stimen. For en stakket stund velogmerke; nye og mer høylydte posører er alltid på hugget, og grensene for hva vi anerkjenner (overton-vinduet) flyttes i stødig tempo, forlengst hinsides alle støvleskaft. Når selvjustisen er så sterk, behøver ikke ‘presteskapet’ annet enn å helle litt vann på mølla nå og da.

  Er det håp?
  Jeg håper det, men jeg tror ikke løsningen er fakler og høygafler, da dette bare legitimerer maktapparatets myndighet, som mer enn gjerne pusser voldsmonopolet på oss for å ‘opprettholde lov og orden’.

  Derimot tror jeg på mønsterbrytende adferd. Våre herskere er avhengige av at vi opptrer forutsigbart etter deres opplegg. Hvis vi plutselig endrer mønster mister de kontroll.

  Dette har blitt langt, men jeg skal avslutte innlegget med et eksempel på slik mønsterbrytning:

  Sett at bare 10% av landets strømabonnenter modtstridte sine høye regninger. Dette er helt legitimt og lovlig, og det lønner seg å ha et argument for hvorfor. At «levert vare ikke står overens med avkrevd pris» er høyst valid i så måte.
  Strømselskapenes administrasjon er ikke dimensjonert for motmæle av et slikt volum, og de ville få store problemer med innkrevingen ettersom de ikke kan selge en uavklart fordring videre. Dette rammer der det skal, da inkassohaiene ikke får komme på banen.
  Til slutt må sakene behandles i forliksrådene, men domstolene er heller ikke dimensjonert for dette, og endringer må gjøres. Når snøballen først har begynt å rulle ville systemet bryte sammen på under ei uke.

  Dette er bare étt eksempel på hvordan man helt lovlig, med systemets egne ordninger, på ikkevoldelig måte, kan bruke systemet mot seg selv. Det finnes mange arenaer der tilsvarende ‘aksjoner’ kan gjennomføres, og det krever svært lite av ‘de revolusjons-deltakende’, særlig sammenlignet med å gå til fysisk kamp.

  Er det for mye å ta helg og håpe på at en ‘oppvåkning’ av tilstrekkelig mange folk med is i magen og gjennomføringsevne, kan skje innen alt blir fulldigitalt og den overnasjonale, totalitære kontrollstat er et faktum?

  Svar
 • Takk til StormFrog, og ingen problemer med at «dette ble litt langt», ingenting overflødig å finne i dine fine tekst som jeg kan se, det er så ille det som skjer at mange ord behøves, og takk til NorthernLight, alltid en kilde til opplysning.
  Ja, tenke seg til, i Australia forbys å dyrke egen mat, og jeg mener det var der eller på New Zeeland kosttilskudd skulle forbys. «Land vi liker å sammenligne oss med» var et vanlig refreng, men hvilket skulle det være i våre dager? Kina? Nord-Korea? Noe sånt. Eller USA; gud forby.
  «Friske, raske og lykkelige» i WEFernes øyne er når du eier ingenting og er så kjemisk og digital «hackable animal» zombie at du trives i ditt lille bur du får hvile i en stakket stund til en annen slave får ligge der. Spis en bille og en makk og slit deg til døde og vær glad. Barn og famiilie får du ldri nå som du er infertil og kun de på kolbe i lab’en blir «født».
  Hvis der finnes en guddom annet enn i oss selv er det på tide å komme til vår redning, for menneskeheten er på fullt havari. Og det kan tenkes at vi får se noe sånt: at interplanetariske krefter trår inn, før vi ødelegger oss selv, verdifulle som vi er. Genmateriale andre skapelser ikke vil forspille. Vi som har klart oss så langt har det ekte menneskelige genom; de lydige er dessverre ødelagt.
  De som frivillig går med maske kan man regne som dyr allerede.
  Men nei, de har ikke lov å gripe inn, for guddommelig har vi fri vilje, noe som den slimete vemmeligheten Harari åpent sier er avlegs og forbi.
  Det finnes en avdeling på saturn for de som må rykke tilbake til start når de forlater jordelivet, sier noen synske; håper de har god plass på den planeten, for det kommer en massiv invasjon snart, om de nå blir likvidert, som seg hør og bør, eller dør av alderdom, ingen utvei for de onde uansett

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rødts landsmøte: Havvind avvist igjen!

Røkke og Marsdal/Manifest tapte igjen på Rødts landsmøte om havvind

Forrige innlegg

Blir det et nytt Afghanistan for USA i Ukraina?

USA gir identisk advarsel til Kiev som Kabul fikk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.